2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımm ne yapalım sağlık olsun... bakmak lazım oralara tabi ama bu gidişimde bakamam hava soğuk çok çarşı pazar gezemeyiz...bir dahaki sefere artık selinsiz eskişehire gittiğimizde.... bu hafta sonu anca carrefoura falan uğrarız yol boyundada eğer varsa koçtaşa uğramaktı niyetim..... canım iğne tam bilmiyorum ama 68 lira galiba???

elif hayırdır batmanımı özledin.
bide istanbula gelmek için batmana gitmene gerek yoksempatiksalakcinni..
ama batmandan tek vesaitdi dimi..
ayrıca o oyuncak okadar tuzlu değil yaff
17 tl

off acele yamzıım yazım yanlışlarını anlamışsındır umarım sibel karman çorman olmuşş mesac

Evet Elif var Keçi sütü MADO da ve haftanın belli günleri getiriyorlar isteğe göre.Burdakinde Perşembe Pazar.
CAm şişedeymiş daha görmek nasip olmadı.
Bu perşembe bir sorun çıkmış nakliyede gelmedi siparişim ama takipçisiyim.
Bi de internette BOLANA diye bir marka var, şarkütelerde satılan onun satış yerlerini incelemedim MADO yu bulunca.

PİNK anladım canım merak etme... deryanın yazdığı yazı gibi bütün olarak algıladığımız için başı ve son harfi doğru olunca cümleyi algılayabildim:))

Yok benim içimde kalsın ukte olarak emzirmek böyle iyi buyrunnnnnnnnn. Yok Allah korusun ikinci falan.

normal dogum konusunda yapacak bişey yok
kısmet böyleymiş
adama içerde rahatmış gelmedi napalım
42 haftam bitmişti.
afik paşa gibi yayılmış içeriye bide tersini dönmuş
sanırım asagıdan çıkışı bi zorladı baktı olmuyo bide yukardan deniyim dedi. ve oldu yukardan aldılar puhaaa

Emzirememe ihtimalini aklına bile getirme canım. Ben eğer ilk gittiğimde sancılarım başlamış olsaydı, kesin normal doğum yapardım. Moralim çok iyiydi ve kendimi hazır hissediyordum. Ama iki gün sancı bekledim, aç karnına, kolumda ve karnımda bantlarla yattım, doğum yapanların sesini (daha doğrusu bağırmalarını) duydum. Doğum sırasında kakasını yutan ya da başı sıkışan bebeklerin küvezlere konmasını gördüm. Eyvah ya doğumda bebeğime birşey olursa diye korkmaya başladım. Zaten bu düşünce bütün moralimi alt üst etti, direncimi kırdı. Beni sezeryana alın diye ağlamaya başladım bu sefer de. Tam sancılarım gelmeye başlamıştı halbuki. Demek istediğim, düşünce çok önemli. Olumsuzluk ihtimalini aklına bile getirme, emzireceğim, bebeğim de cup cup emecek de. Aksi olursa yapacak bişey yok nasılsa. İkinci ne zaman :))

Hava İstanbul da çok soğuk ve yağmurlu karanlık sıkıcı bir hava var.
Hiç sevmiyorum ben de bu tip havaları, kasvet kaplıyor içimi.

Esrako gerginlikle insan istemediği şeyler yapabiliyor. HEpimizin başına geliyor. Sabırlı olmak bazen çok zor oluyor. Ben çok sabırsız olduğum için seni çok iyi anlıyorum. Ama yavrulara da insan kıyamıyor gerçekten.

AİDA yani canım kim olsa o ortamda aynı şeyi seçerdi ki normal doğumda çok masum değil onunda bi takım riskleri var allah korusun.... ikincimi babaannemize kalırsa hiçbir zaman çünkü seline o baktığı için ikinciye bakması çok zor istemiyorda zaten:)) ama bana kalırsa ben istiyorum şuan için değil ama kardeşi olmasını istiyorum çünkü benim kardeşim yok akraba hısım mısım yok çok yanlızım anlayacağın bi kardeşim olsaydı ne bilim güzel paylaşımlar olurdu anne baba baki değil hayatta çünkü.... şu an için sein çok küçük ilk 3 yaşta çok önemli şuan için düşünmüyorum birazda kend ikendine yetebilmeyi öğrenmeye başladıktan sonra 5-6 yaşlarına gelince olabilir belki babaanneyi ikna edebilirsek:)))

PUKKET benimde içim karardı resmen... güneşi daha şimdiden özledik ama görmemize daha çok var :)))

Hava İstanbul da çok soğuk ve yağmurlu karanlık sıkıcı bir hava var.
Hiç sevmiyorum ben de bu tip havaları, kasvet kaplıyor içimi.

burda da hava karardı bozardı yağdı yağacak çok fecii bi şekilde..hava durumu da diyor zaten gökgürültülü sağanak yağışlı diye..ben de hiç sevmem böle havaları içim karardı resmen..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…