AİDA yani canım kim olsa o ortamda aynı şeyi seçerdi ki normal doğumda çok masum değil onunda bi takım riskleri var allah korusun.... ikincimi babaannemize kalırsa hiçbir zaman çünkü seline o baktığı için ikinciye bakması çok zor istemiyorda zaten:)) ama bana kalırsa ben istiyorum şuan için değil ama kardeşi olmasını istiyorum çünkü benim kardeşim yok akraba hısım mısım yok çok yanlızım anlayacağın bi kardeşim olsaydı ne bilim güzel paylaşımlar olurdu anne baba baki değil hayatta çünkü.... şu an için sein çok küçük ilk 3 yaşta çok önemli şuan için düşünmüyorum birazda kend ikendine yetebilmeyi öğrenmeye başladıktan sonra 5-6 yaşlarına gelince olabilir belki babaanneyi ikna edebilirsek:)))
fotolar çok güzel muhteşem çıkmışşsınız ne güzel bi araya geliyosunuz.. kıskanıyorumm.. bebişler kavgada ediyolar artık heralde
evet bide öyle deneyim organik mi veriyosunuz hep ben direk pastorize günlük lerden vermeye çalışıyodum..200 mllik kutuda pınar organik sütü dene.pipet sayesinde daha çok içer oldu neva.
arkadaşlar bu cuma bime oyuncaklar geliyor belki işinize yarar sallanan at ve bul tak benim hoşuma gitti kız bebekler içinde tencere tava seti var
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
Ya nedir bu havanin durumu ben bruksel'de surekli boyle kasvetli yasmaktan sikayetciyken trye gelip gunes yuzu goreyim derken, orayada sicradi, ama gecicicdir sanirim..dun tv de bu kis cok soguk geciciek didi, ozellile avrupada...
istanbulda kislar cok agir gecermi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?