2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de seninle aynı sebeplerden 2.yi istiyorum. Seneye kışın hamile olursam iyi olacak, ama Allah izin verirse tabii. O'nun planları bizimkiyle tutmaya biliyor. İnşallah diyelim boshayallersmile

Bul tak güzel gözüküyor gerçekten teşekkürler.
Bizde de benzeri vardı ama parçalarının bir kısmı kayıp bulamadım da evde o kadar temizlik falan yaptık.
Kalırsa alıyım bari BİM den.

Ya nedir bu havanin durumu ben bruksel'de surekli boyle kasvetli yasmaktan sikayetciyken trye gelip gunes yuzu goreyim derken, orayada sicradi, ama gecicicdir sanirim..dun tv de bu kis cok soguk geciciek didi, ozellile avrupada...
istanbulda kislar cok agir gecermi??

2. cocuk evet istiyorum ama ne zaman...

dun kadindogumcuma gittim kontrole diye, mantar olmusum ondan hep kasinti hassasiyet varmis, spiralden degildir dedi, ara ara geciyor yineliyordur dedi, keske ilk oldugunda gelseydin didi..hemen tedaviye basladik esli:))tibetde hap aliyor..

dedim hersey yolunda dimi bi kaza cikmaz didmi yok didi, dedim biz cifte koruma uyguluyoruzda benim korkumdan:)))guldu:))

su bimdeki sallanan ati cok behgendim, bulursam aliyim gelince..

emzirmeyi bende cok istemistim; ama kedi memesinden sut cikmadi( ikincide belki..
normal dogum bende istemistim cok ama iyikide sezeryanolmus diyorum simdi, her iste bir hayir varmis..iyikide donmemis velet..

nurdan ne zaman geliyosun, şafak kaç tatlım? tibet te dönecek mi seninle.

alperen 9. ayda bıraktı kendi isteğiyle emmeyi. ama cok pişmanım keşke zorlasa idim. emdiği sürece hiç hasta olmamıştı. keşke 2 yaşına kadar emzirebilseydim.

NURDANIM sen gel hele türkiyeye güneşi görürsün bol bol sonuçta kış dönemi böyle yazın bol bol görürsün brükselde senenin büyük bölümü kapalı...

çifte koruma olayına güldüm :))) bizdede öyle desem inanırmısın hap kullanıyorum ama yine grantiye alıyoruz .... benzer şeyler yaşıyoruz demek

bacılar günah günah iki koruma falan yapmayın yahu. bizim gibi yapın cocuktan cocuğa :) doğrusu bu amaç bu gerisi hikaye :))

adam boşuna menapozlu kadın aramıyo diye yorum yapanı cizerimmmmmmm

Son düzenleme:

fotolar çok güzel muhteşem çıkmışşsınız ne güzel bi araya geliyosunuz.. kıskanıyorumm.. bebişler kavgada ediyolar artık heralde D
200 mllik kutuda pınar organik sütü dene.pipet sayesinde daha çok içer oldu neva.
evet bide öyle deneyim organik mi veriyosunuz hep ben direk pastorize günlük lerden vermeye çalışıyodum..

arkadaşlar bu cuma bime oyuncaklar geliyor belki işinize yarar sallanan at ve bul tak benim hoşuma gitti kız bebekler içinde tencere tava seti var
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

sagol dilekcim hemen bakayım
eskiden guli bim kampanyalarını hatırlatırdı bu ara oda gezmekten bosladı bizi :))

ya çok kotu gueçmez istanbulad ne kar kalırçok uzun sure ne çok sert soguk hava olur ama istisna bir sene olcak gibi bahsediliyor tum avrupada vs bakalım ist u ne kadar etkiler

hava sogudu kotu oldu
camı acıp sigara içiyordum berkenin odada sonra yarım saat acık kalınca koku falan tamamen çıkıyordu ki kolum dısarda içiyordum zaten ama simdiçok soguk kolum donuyor o ayrı birde odanın kokusu çıkmıyor az sure acık tutunca camı balkon a çıksam ortak balkons alon ve benim calsısma odasının ece perdeleri actıgı an beni goruyor gelmek istiyor anlasıldı ben ogle tatili haric kalkıp sigara içemeyeceğim (

guli bu arada evin seklini degismissinzz tv nin oldugu yerde bir tekli koltuk vardı orda uzunn uzun oturup ece yi emzirmistim de aklıma geldi :)))

evrimm çok soguk buralar yaa orda hava nasıl kombi yaktım bugun yanıyoruz sıcaktan falan deme yanii

guli real de primalar nezaman indirime giriyordu ya baktım sitede goremedim gelecek brosur ekranda çıkmıyor tabi su anb aslamamıs sanırım

ece ye 4+ beden alıyordum hep bolca stokladım uygun fiyatlı bulup ama yeter artık 4+ lar sonra kuçulur diye 5 almısım sonradan hep su an bir suru 5 var evde ama buyuk geliyor gereksiz ve yandan tasabilir diye tekrar 4+ bulursam uygun fiyatlı stokliycam da

bugün kaçkere girdim çıktım topiğe bilemiyorum yusuf hepsini sabote etmeyi başardı...şimdide telden giriyorum bişey yapamaz dimi..en fazla uyuyor ağlar böler ..
Dilek bim bilgisi için teşekkürler..
İstanbullu hatunlar hepinizde süpersiniz resimler ve bebekler çok hoş..güzel bir gün geçirdiğiniz yüzlerinizden elli oluyor..

Son düzenleme:
yusuf uyandi..ayağımda bu gecede sabahladık..öğlen uykusunada çok zor yattı..dk başı uyanıyor gecemizde böyle çok yoruldum.güya tubayı okula gönderip yusufla bende yatıp dinlenecektim şu an için birgün bile gerçekleştirmek nasip olmadı.ama umut ediyorum bekliyorum olur oda
elbet.

DERYA canım ya allah kolaylık versin sana 2 çocukla çok zor gerçekten..... yusufun huysuzluğu tugbişin okulu hepsi üst üste geldi....

yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…