yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,
ben pazar geliyorum safak3, ama tibetin yarin belli olcak belki benimle gelip 1 hafta kalicak yada daha sonra gelicek..nurdan ne zaman geliyosun, şafak kaç tatlım? tibet te dönecek mi seninle.
.
:))))))))))))))))))adam boşuna menapozlu kadın aramıyo diye yorum yapanı cizerimmmmmmm
yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,
evet canım dogru tahmin.guli bu arada evin seklini degismissinzz tv nin oldugu yerde bir tekli koltuk vardı orda uzunn uzun oturup ece yi emzirmistim de aklıma geldi :)))
canım primalar 12 ekimde.guli real de primalar nezaman indirime giriyordu ya baktım sitede goremedim gelecek brosur ekranda çıkmıyor tabi su anb aslamamıs sanırım
ece ye 4+ beden alıyordum hep bolca stokladım uygun fiyatlı bulup ama yeter artık 4+ lar sonra kuçulur diye 5 almısım sonradan hep su an bir suru 5 var evde ama buyuk geliyor gereksiz ve yandan tasabilir diye tekrar 4+ bulursam uygun fiyatlı stokliycam da
şimdi pazardan geldim bul tak oyuncağının aynısı gördüm 2 liraydı aldım hemenBul tak güzel gözüküyor gerçekten teşekkürler.
Bizde de benzeri vardı ama parçalarının bir kısmı kayıp bulamadım da evde o kadar temizlik falan yaptık.
Kalırsa alıyım bari BİM den.
geçmiş olsun mantarı biliyorum nurdan bende de olmuştu ayy çok fena oluyor hele o kaşıntı varya öldürüyor inş.atlatırsın biran önce.2. cocuk evet istiyorum ama ne zaman...
dun kadindogumcuma gittim kontrole diye, mantar olmusum ondan hep kasinti hassasiyet varmis, spiralden degildir dedi, ara ara geciyor yineliyordur dedi, keske ilk oldugunda gelseydin didi..hemen tedaviye basladik esli:))tibetde hap aliyor..
dedim hersey yolunda dimi bi kaza cikmaz didmi yok didi, dedim biz cifte koruma uyguluyoruzda benim korkumdan:)))guldu:))
benimde hoşuma gitti ama kıvanç üstünde dururmu bilmiyorum olmadı seneye kullanırız güzel bişeye benziyorsu bimdeki sallanan ati cok behgendim, bulursam aliyim gelince..
off ki ne off senin işinde zor deryacığım ben senin durumunda olsaydım 2 çocuğa nsl bakardım bilmiyorum helal sana yaniyusuf uyandi..ayağımda bu gecede sabahladık..öğlen uykusunada çok zor yattı..dk başı uyanıyor gecemizde böyle çok yoruldum.güya tubayı okula gönderip yusufla bende yatıp dinlenecektim şu an için birgün bile gerçekleştirmek nasip olmadı.ama umut ediyorum bekliyorum olur oda
elbet.
inş.sorunsuz atlatırsınızyarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,
bul tak oyuncağı daha önce de vermişti bim..almıştım o zaman..şimdi sıkıldı benim velet yüzüne bakmıyor..ordaki ses çıkaran araçlardan alayım ben de..
yol çalışması var bizim burda yaklaşık 1 ay sürecekmiş gece 1de suları kestiler halada gelmedi gittim pazardan balık aldım nasıl temizleyeceğim su olmadan bilmiyorum inş. çok geç olmadan gelir 6 gibi falan geliyor genelde ama bakalım....su olmadan yaşamak çok zor.. eskiden nsl insanlar susuz duruyorlarmış? tankerler falan gelirdi annemler koşardı hemen ben hatırlıyorum ufacıktım o zamanlar... birde kadınlar birbirine girerdi bidonlar havada uçuşurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?