2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,

hadi bakalım canım hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inşallah... bizde cumartesi olucaz bakalım.... hasta falan olmazsak allah korusun....

evet sibel çok zorlanıyorum..ve yusuf yine uyandi hayır tam ayılsa kaldırıcam gözler kapalı ağlıyor...

nurdan ne zaman geliyosun, şafak kaç tatlım? tibet te dönecek mi seninle.

.
ben pazar geliyorum safak3, ama tibetin yarin belli olcak belki benimle gelip 1 hafta kalicak yada daha sonra gelicek..
adam boşuna menapozlu kadın aramıyo diye yorum yapanı cizerimmmmmmm
:))))))))))))))))))
yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,

hadi iyi atlatirsiniz insallah..

guli bu arada evin seklini degismissinzz tv nin oldugu yerde bir tekli koltuk vardı orda uzunn uzun oturup ece yi emzirmistim de aklıma geldi :)))
evet canım dogru tahmin.
ben uzun sure anı şekilde duramıyorum sıkılıyorum
tebdili mekan olayı yani
şehir yada ev değiştiremiyos ya bi,zde evin eşyalarıyla oynuyos.
afikinodasınıda değiştirdik pembe odayla
gelince görürrsün artık..

canım primalar 12 ekimde.
yani real bu ay hergune bi kaç rün indirimi yapmış.
o yuzden bende unutmıyayım diye yatak odasında aynaya asdım.bende stok yapıcam valla ıslak mendilde var hedayesi.
olmuyo böle dun mesela primanın 4+ olanı bulamadım molfix aldım
nasıl kokuçıkıyor ya
afik kaksını yaparyapmaz anında odada bi atom kutlesi geziyor sankim

derya dun aklıma sen geldin varya
şimdi evden apartopar foruma çıktık veledleride alıp.
sonra bi kaç saat sonra eve geldik tabi
afikin çorbası hazır aydında bişeyler atıştırmış falan yemek sorunu yokdu aifk uyudukdan sonra bende uydum
ama 2.cocuklu olsaydım rahatca gezemicekdim bu birr
evde yemeğim olmadan çıkamıcakdım bu 22
afik uyurken uyuyamıcakdım bu 333

valla allh kolaylık versin

Bul tak güzel gözüküyor gerçekten teşekkürler.
Bizde de benzeri vardı ama parçalarının bir kısmı kayıp bulamadım da evde o kadar temizlik falan yaptık.
Kalırsa alıyım bari BİM den.
şimdi pazardan geldim bul tak oyuncağının aynısı gördüm 2 liraydı aldım hemen
bimde 3.95miş 1.95 kar elde ettim ne cimriyim dimi)
geçmiş olsun mantarı biliyorum nurdan bende de olmuştu ayy çok fena oluyor hele o kaşıntı varya öldürüyor inş.atlatırsın biran önce.
su bimdeki sallanan ati cok behgendim, bulursam aliyim gelince..
benimde hoşuma gitti ama kıvanç üstünde dururmu bilmiyorum olmadı seneye kullanırız güzel bişeye benziyor
off ki ne off senin işinde zor deryacığım ben senin durumunda olsaydım 2 çocuğa nsl bakardım bilmiyorum helal sana yani
inş.sorunsuz atlatırsınız

Son düzenleme:
güliiiiiiii bende prima kullanıyorum abartma yaaa kıvanç kaka yapınca kokuyor hemen
sızdırma vs. herhangi bi sorunu yok fakat koku oluyor
yoksa bizim oğlanın pokundamı bi sorun var)

Son düzenleme:
beni anlayan yada anlamaya çalışan tatlı anneler sağolun..çok bunaldım öyle böyle değil..
GÜLİ tam anlattığın gibidir durum 2. olsaydı planlarında çooooooooookkkkkkkkk fark ve değişiklik olurdu..((

primadan vaz geçmem bende bakayım şu inidirmlere..
DİLEK uygun bulmuş almışsın iyide etmişsin..bak biz yarın senden pahalıya alıcaz.

yol çalışması var bizim burda yaklaşık 1 ay sürecekmiş gece 1de suları kestiler halada gelmedi gittim pazardan balık aldım nasıl temizleyeceğim su olmadan bilmiyorum inş. çok geç olmadan gelir 6 gibi falan geliyor genelde ama bakalım....su olmadan yaşamak çok zor.. eskiden nsl insanlar susuz duruyorlarmış? tankerler falan gelirdi annemler koşardı hemen ben hatırlıyorum ufacıktım o zamanlar... birde kadınlar birbirine girerdi bidonlar havada uçuşurdu

Son düzenleme:
bul tak oyuncağı daha önce de vermişti bim..almıştım o zaman..şimdi sıkıldı benim velet yüzüne bakmıyor..ordaki ses çıkaran araçlardan alayım ben de..

bul tak oyuncağı daha önce de vermişti bim..almıştım o zaman..şimdi sıkıldı benim velet yüzüne bakmıyor..ordaki ses çıkaran araçlardan alayım ben de..

seçilim bimde sesli müzikli uçak var onu tavsiye edebilirim biz başka bir yerden almıştık daha önce güzel bişey kendi etrafında dönüyor müzik çalıyor ışıklar yanıp sönüyor ön kısmı yukarıya doğru inip kalkıyor vs. ama şarkısı biraz gıcccık lam lama lami lamay diye avaz avaz bağırıyor)

Son düzenleme:

susuz balık işi zor..:

dün bizimde sular kesikti..mutfak aldı başını gitti ..elimi birşeye sürmedim..aklıma ESRAKO geldi benim mutfağı görse düşüp bayılır diye..susuzluk çok sinir bozucu elimi dk başı yıkamaya alışmışım dün iğrendim resmen..çok geç geldi birde ve o mutfak sabaha kadar öylece kaldı ..sempatiksalakcinni:gitme

aynen derya bende sürekl elimi yıkamaya alıştığım için yıkamayınca nsl rahatsız oluyorum anlatamam
bişeyi elliyorum yıkama ihtiyacı hissediyorum ıslak mendille elimi siliyorum onunda kokusu beni rahatsız ediyor

Son düzenleme:
seçilim geldi canım 20 dk falan oldu balıkları temizledim yeşillikler vardı salata için aldığım onlarıda suya koydum toprakları kumları dökülsün diye susuzluk çok zormuş ya

tüm topiği balık yemeye bekliyorum)
aklıma takıldı ben şimdi akşam için kıvança balık vereceğim yatarkende mama veriyorum acaba bir zararı olurmu zehirlenme vs.gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…