2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,
hadi hayırlısı kolay atlatırsınız inşallah.. ya bu aşının fiyatı nedir acabaa??

ankarada yağmurlu sabahtan beri yağmur yağıyor..bizde bu sabah kombi yaktık..
biz 2 gündür akşamları yakıyoruz şimdide yakıcam birazdan..

dün gece yalnızdık babamız ş.dışına çıktı iş için bugün gelcek sanıyoduk gelmiyomuş yine oğluşumla tek kalıcaz.. sevmiyorum evde yalnız olmayı pöfff..

tüm topiği balık yemeye bekliyorum)
aklıma takıldı ben şimdi akşam için kıvança balık vereceğim yatarkende mama veriyorum acaba bir zararı olurmu zehirlenme vs.gibi

Valla bugün benim de aklımdan balık almak geçiyordu. Hamsi mi, levrek mi, somon mu derken vazgeçip yarına erteledim. Size afiyet olsun canım.

güliiiiiiii bende prima kullanıyorum abartma yaaa kıvanç kaka yapınca kokuyor hemen
sızdırma vs. herhangi bi sorunu yok fakat koku oluyor
yoksa bizim oğlanın pokundamı bi sorun var)

Ben de doğduğundan beri prima kullanıyorum. 6 no kullanıyoruz. koku kakasını yapınca oluyor tabii. Ama bezden yana bir şikayet şimdiye kadar yaşamadım. Bir indirim yapsa da azcık stoklasam ben de.

Bu gibi durumlarda ikinci çocuk nasıl gözümü korkutuyor anlatamam. Başa çıkamamaktan korkuyorum ama sonra 4-5 yıl sonrasını düşünüyorum. Çocuklar büyüyüp biraz kendini toparlamış, ana okuluna ya da ilkokula başlamışlar. Bu düşünce hoşuma gidiyor. Rahatlıyorum :)

seçilim geldi canım 20 dk falan oldu balıkları temizledim yeşillikler vardı salata için aldığım onlarıda suya koydum toprakları kumları dökülsün diye susuzluk çok zormuş ya
oo ne baligi vardi??

tüm topiği balık yemeye bekliyorum)
aklıma takıldı ben şimdi akşam için kıvança balık vereceğim yatarkende mama veriyorum acaba bir zararı olurmu zehirlenme vs.gibi
ben verdim bisi olmadi..
dün gece yalnızdık babamız ş.dışına çıktı iş için bugün gelcek sanıyoduk gelmiyomuş yine oğluşumla tek kalıcaz.. sevmiyorum evde yalnız olmayı pöfff..

bir guncuk kolay gecer, saril oglusuna yat canim benim..

Osmanlıca hastalık isimleri ;

ısrar-ı sabit: obsesive compulsive bozukluk
manyak-ı... cinneti inhitatiye: manik depresif
vaka-ı kuşku: paranoya
bimar-ı bimar : hastalık hastası
sümük-ü daim - grip akannehir
kıprama-i daim: parkinson
sark cibani- ciban-il sark - çıban
volkan'ul büzük-hemoroid,basur
sabit-i daim- felç
duhul-u naaş : nekrofili (ölülerle ilişkiye giren sapıklık türü)
duhul-u veled: pedofili
redd-i nimet: anoreksiya nevroza
efkar-ı mütemadi: depresyon
iktisab edilmiş muafiyet noksaniyeti alametleri: aids
(acquired immune deficiency syndrome)
mefta-ül uçkur: aids
kabz-ul meshane: prostat
benek-i firfiri- kızamık
tütün-ul fosur fosur - akciğer kanseri kaydirigubbakcemile3
sirayet-i vesvese: aile paranoyası
şirpençe:şarbon
Gaka-ül daimi : ishal
bimar-ı behcet : behcet hastalığı
duhul-u hayvanat : zoofili
tırsıye-i anakıb : orumcek korkusu
avdet-i devr-i veled: alzheimer

bir guncuk kolay gecer, saril oglusuna yat canim benim..

napalım nurdancım mecburen çıkıcak ş.dışına istanbuluda serdarın çalışma bölgesine ekliycekler galiba daha sık ş.dışına çıkacak demek oluyo bu alışmam lazım.. öncedende çok çıkardı ama bu yıl daha az çıktı alışmıştım bende her akşam eve gelmesine zor olacak ama mecburen alışıcaz..

üç gündür canım türk kahvesi istiyo üşendiğimden kalkıpta yapmıyorum.. bi yerim şişmeden yapiimde içiiim.. isteyen varsaa hadi geliinn serdarda yokk delikafadulden

bende cay demledim gelen varsa koyayim bi bardak ince belli??

okudum kaçıyom.

hastayım
ama nazlanmaya hakkım yok
aydında hasta
afikde hasta
kayınvaldem 4 gun yok
off ki ne off
kendimi yapayalnız hissettim

buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))

Osmanlıca hastalık isimleri ;

tırsıye-i anakıb : orumcek korkusu
[

:)) örümcekten tırsıye yılandan tırsıye karanlıktan tır tır tırsıye kaydirigubbakcemile3
üç gündür canım türk kahvesi istiyo üşendiğimden kalkıpta yapmıyorum.. bi yerim şişmeden yapiimde içiiim.. isteyen varsaa hadi geliinn serdarda yokk delikafadulden

bu ara bende çok içtim canım nasıl istiyordu olur bekle geliyorum yanında kek var cevizli dmla çikolatalı bugün yaptım taze taze cokacimcoook
bende cay demledim gelen varsa koyayim bi bardak ince belli??

o da olur sanada peynirli poğaçalarımdan kapıp gelirim cokacimcoook kendimi yemeye vurdum yaptım arkadaşı çağırdım soğuk diye gelmedi annem ve arkadaşı geldi ama hala büyük bir kısmı bana göz kırpıyor günahlarıma ortak etcem sizi
okudum kaçıyom.

hastayım
ama nazlanmaya hakkım yok
aydında hasta
afikde hasta
kayınvaldem 4 gun yok
off ki ne off
kendimi yapayalnız hissettim

Geçmiş olsun canım geleyim mi tavuk suyuna çorba yaparım :teselli:
buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))

çok beğendim ben ya çok güzel görünüyordu neresi orası diye aklımdan geçmişti cidden neresi? CADIARZU

:)) örümcekten tırsıye yılandan tırsıye karanlıktan tır tır tırsıye kaydirigubbakcemile3

Buna bayıldım yaa.. Hala gülüyorumkaydirigubbakcemile3
Şimdi diyceksiniz buda nerden çıktı pat diye.alsanaalsanasmile
Sizin kadar sık giremiyorum malesef:gitme:

burcum bu sefer bulusuruz insallah ya.. ben pazar gunu geliyorum carsambaya kadar izmirdeyim, sonra istanbula gecicem.. belki tibetde gelicek benlen..en kotu aksam biz otarafa gelelim eslerle bulusalim barim..

aaa süper! şahane olur. Salı boş günüm. Her türlü görüşelim...

olmazsa da hafta sonlari artik izmirde olucam ozaman gorusuruk..uzulme sen kiyamam ben sana..

taam beyb :)

ay taze harbiden evrimin gitmesi çok fena olacak içinde bir boşluk yaratacak ben bile bii garip oluyorum nedense benden dahada uzak bi ile taşınacağı için :gitme:

heee... nalçak gadın! desem de, onlar için çok iyi şeyler hissediyorum. Her şey çok güzel olacak inşallah.

aynısının tıpkısı aldım ben de

hehe süper olurdu yaf :)

ben de bazen emzirmeyenlere özeniyorum ne yalan söyliyim...zıbora başladın demek ne güzellll..o abla bi emzirsin bakalım noluyo..:))

doğrudur...

ayyyy Allah'tan!

süpersin Damlacım :)

AFİK - YAHOO - ŞEVVAL VE RUZY ye bayıldım. Rüzgar ne hoş olmuş maşallah. Afik zaten artist! Anneler de çok hoşlar. Ne iyi etmişsiniz...

Silikonlu hatun bekarmış ve 33 yaşındaymış. Hoca ölçü alırken ölçüsü 90 değil de 87 çıktı diye arıza yapmış, evde kendi ölçmüş. Asla 87 olamazmış, kız yanlış ölçmüşmüş :)) ben çok güldüm, takıntıya bak!

İlk özel dersim haftaya başlıyor. Çok mutluyum. Bismillah diyeyim artık inşallah.

Size dün gecemi anlatmak istiyorum. Balık kızarttım, Doruk yakamı bırakmadığı için mutfağı toplayamadan onunla oyuna oturdum. Bir ara kaçtım, duş aldım, mutfağı toplayamadım. 10 da uyutmaya başladım. Sonra Doruk mızırdanmaya başladı, bir baktım saat 1 olmuş. 3 saat boyunca ayağımda uyumuşuz. Doruk mızırdıyor, Onur salonda uyumuş kalmış. Kalktım, Onur'u uyandırıp, Doruk'u onun kucağına koyup mutfağı topladım, gecenin 1.30 unda ocağı domestosla ve cifle sildim. Sonra sabah 6'da gene Doruk uyandı, 1 saat daha salladım. Ve okula gittim ama nasıl? son dk da yetiştim tabi.

uzun zamandan sonra ilk defa topuklu botumu giydim bugün. Ayaklarım s..ldi yemin ederim.

Bİr de anlatmadan geçmeyeyim. Benim neredeyse hiç topuklu ayakkabım yoktuır, düz taban olduğumdan rahat edemem. Geçen Flo'da güzel bir ayakkabı gördüm, fiyatı da makul, bir deneyeyim dedim. Ayağıma giydim. Onur baktı; "o ne be öyle" dedi. Neden dedim, ne var, beğenmedin mi? Sen nasıl rahat edeceksin onunla dedi. Her zaman rahat etmem gerekmiyor, dersimin az olduğu günlerde giyerim, dedim. Erkek ayakkabısı gibi ayakkabı giymekten sıkıldım, dedim. Ters ters baktı :) Ne tuhaf kocam var :)

Son düzenleme:

OO gel cnm gel, suc ortagin olayim.. Cesme-Ildiri..Ildir koyu var tarihi sit yeri ilan edildi hatta bizim siteye cok yakin hatta komsular sete bile gotmisler..cok guzeldir, bir manzara cafe vardir, gun batimini izlersin lokma ve gozlemesi muthistir yaninda da miss cay..

Sorunlu sınıflarım vardı, yavaş yavaş yola geliyorlar, mutluyum. Sürekli azar modunda olmak çok sıkıntılı. Yavaştan düzeltiyoruz iletişimi.

Bir de gerzek öğrencinin biri bugün öğretmenler odasına geldi, 2 dersim vardı o sınıfa, bir dersin fişini imzalamayı unutmuşum, onu imzalatacak. Demez mi; 'hocam bakın bu sefer bir şey demiyorum, bir daha olmasın' diye! Aptala, "seni gebertirim, yürü git sınıfına" dedim, yolladım. Sonra gelmiş gene aynı şeyi söylüyor. İphone'unda oyun açmış, hadi oyun oynayalım diyor. Dedim; ben senin arkadaşın değilim. Samimiyetle laubaliliği karıştırma, hangi arkadaşın benimle böyle konuşuyor? Hiç hoşlanmadım dedim. Sonraki ders kaçmış gitmiş. Manyak.

Gecmıs olsun aidaa ve gulı hava tam hastalık havası gercekten ben de yenı toparladım bugun evde kalorıfer yanmıs eskıden soylenırdım evde yokuz zaten cok yakıyorlar sonra fatura kol gıbı gelıyor dıye cocuk olunca hosuma gıdıyor sıcacık ev.
hastalık ısımlerıne ve Ozlemın yazdıklarına ben de cok guldum
ya bahsetmeyın prownı pogaca falan bayılıyorum hamur ıslerıne canım ıstedı gece gece
bı de burda evın dıbınde super bır fırın var kokusu balkona gelıyor pısenlerın ekmek alacagım dıye gıdıyorum acıbadem,koko,kahke,beypazarı kurusu,cevızlı havuclu kek donusumlu olarak alıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…