hadi hayırlısı kolay atlatırsınız inşallah.. ya bu aşının fiyatı nedir acabaa??yarin bir sorun olmazsa eğer su çiçeği aşımızı olucaz..hafif grip ve diş sıkıntımız devam ediyor bakalım ası yapılıcakmı.,,
biz 2 gündür akşamları yakıyoruz şimdide yakıcam birazdan..ankarada yağmurlu sabahtan beri yağmur yağıyor..bizde bu sabah kombi yaktık..
tüm topiği balık yemeye bekliyorum)
aklıma takıldı ben şimdi akşam için kıvança balık vereceğim yatarkende mama veriyorum acaba bir zararı olurmu zehirlenme vs.gibi
güliiiiiiii bende prima kullanıyorum abartma yaaa kıvanç kaka yapınca kokuyor hemen
sızdırma vs. herhangi bi sorunu yok fakat koku oluyor
yoksa bizim oğlanın pokundamı bi sorun var)
yusuf uyandi..ayağımda bu gecede sabahladık..öğlen uykusunada çok zor yattı..dk başı uyanıyor gecemizde böyle çok yoruldum.güya tubayı okula gönderip yusufla bende yatıp dinlenecektim şu an için birgün bile gerçekleştirmek nasip olmadı.ama umut ediyorum bekliyorum olur oda
elbet.
oo ne baligi vardi??seçilim geldi canım 20 dk falan oldu balıkları temizledim yeşillikler vardı salata için aldığım onlarıda suya koydum toprakları kumları dökülsün diye susuzluk çok zormuş ya
ben verdim bisi olmadi..tüm topiği balık yemeye bekliyorum)
aklıma takıldı ben şimdi akşam için kıvança balık vereceğim yatarkende mama veriyorum acaba bir zararı olurmu zehirlenme vs.gibi
dün gece yalnızdık babamız ş.dışına çıktı iş için bugün gelcek sanıyoduk gelmiyomuş yine oğluşumla tek kalıcaz.. sevmiyorum evde yalnız olmayı pöfff..
bir guncuk kolay gecer, saril oglusuna yat canim benim..
sümük-ü daimden muzdarip olduğumdan bir fincan ıhlamur istirham edeyim :)
Osmanlıca hastalık isimleri ;
tırsıye-i anakıb : orumcek korkusu
[
üç gündür canım türk kahvesi istiyo üşendiğimden kalkıpta yapmıyorum.. bi yerim şişmeden yapiimde içiiim.. isteyen varsaa hadi geliinn serdarda yokk delikafadulden
bende cay demledim gelen varsa koyayim bi bardak ince belli??
okudum kaçıyom.
hastayım
ama nazlanmaya hakkım yok
aydında hasta
afikde hasta
kayınvaldem 4 gun yok
off ki ne off
kendimi yapayalnız hissettim
buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))
:)) örümcekten tırsıye yılandan tırsıye karanlıktan tır tır tırsıye kaydirigubbakcemile3
burcum bu sefer bulusuruz insallah ya.. ben pazar gunu geliyorum carsambaya kadar izmirdeyim, sonra istanbula gecicem.. belki tibetde gelicek benlen..en kotu aksam biz otarafa gelelim eslerle bulusalim barim..
olmazsa da hafta sonlari artik izmirde olucam ozaman gorusuruk..uzulme sen kiyamam ben sana..
ay taze harbiden evrimin gitmesi çok fena olacak içinde bir boşluk yaratacak ben bile bii garip oluyorum nedense benden dahada uzak bi ile taşınacağı için :gitme:
siboşum ben ortopedik dışı kumaş hava alabilen hatta ayak içi destekli ev ayakkabısı aldım. evde çok giydirmek istemesemde hem sıcak tutuyor hemde kaymasını önlüyor. diğer ayakkabılarını aldığım ayakkabıcıdan aldım ankaradan. giydirmeden alma zaten.
KK RÜYASI>: gece rüya gördüm.... çoğumuz tazelerin evinde buluşuyormuşuk.... ben selini alıp gidiyorum evrim var oda orada.... birileri daha var ama herkes kopuk kopuk oturuyor kimisi yere oturmuş çocuk sallıyor hatta 2 kiz bebekleri var bi odada maviş var onu çok iyi hatırlıyorum kıvançı emzirmiş kan ter içinde kalmış dizinde onu sallıyor onunla görüşüyorum.... cipsi esra falanda var ama herkes birbirinden kopuk esranın yüzü bir karış kimse kimseyle konuşmuyor... burcu sürekli bi telaşe içinde bize hazırlık için pasta masta almaya gidiyor eşide oralarda annesi falanda var..... böyle bi rüya gördüm hayırdır inşallah......
ben de bazen emzirmeyenlere özeniyorum ne yalan söyliyim...zıbora başladın demek ne güzellll..o abla bi emzirsin bakalım noluyo..:))
az önce buraya yazarken arkamdan ılık ılık bişilerin aktığını hissettim..Rüzgar vardı arkamda tepiniyodu..koltuğun arkasına koyduğum yeşil çayımı almış bi güzel sırtıma döktü..koltuk yerler hep çay oldu..bi an için unutmuşum orda çay olduğunu..allahtan ılıktı bari..((
prownimiiii?????
okula türk kahvesi makinesi aldım ohhh yeter artık evdede kahve makinesini çıkardım tezgaha şibodanda filtre kahvemi aldım şekerle karemelize edilmiş olanından.
ama yanında prowniylen tuba-ayça-hesra ve güli yokkkk gitmiyo böylennn
:))
o da olur sanada peynirli poğaçalarımdan kapıp gelirim cokacimcoook kendimi yemeye vurdum yaptım arkadaşı çağırdım soğuk diye gelmedi annem ve arkadaşı geldi ama hala büyük bir kısmı bana göz kırpıyor günahlarıma ortak etcem sizi
çok beğendim ben ya çok güzel görünüyordu neresi orası diye aklımdan geçmişti cidden neresi? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?