2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok yorgunum kızlar. Dün gecenin üstüne 6 saat ders ve 1 saat step canıma okudu. bana müsade. öptüm sizi.

GÜLİİİİ... naber yavru? Hiç takılmıyorsun bana bu aralar? Her şey yolunda mı?

off diyorum sana enerji gerek ye sen tahin pekmez bol bol ye yee..
topuklu ayakkabi bende hic giymem, duz taban-babet ama bu yaz kendime bi odul verdim aldim ve butun yaz cikarmadim..is gorusmelerine kotun altina hep giydim ve ninewesti terruk ettim ayagimda var yok arasi, super bi taban yapmislar..
is icinde bi iki dene almam gerek simdi..ama kendimi seksü buldum icinde:))

Bı de ogretmenlık kolay derler o tıp ogrencılerı yola getırmek ıletısım kurmak bı de ustune ders anlatmak ne kadar yıpratıcı .ben de sorun yasadıgım kazmaların oldugu bır sınıfla ıkı saat ders yapsam basım catlardı butun gun sınırden.ben bı de kafaya takan bır tıpım.Seneler gectıkce tecrube de oluyor ınsan basetmeyı ogrenıyor

bende okudum kaçıyomm

ankaradayım leyla kızkardeşim evleniyor. yarın akşam isteme muhabbeti pazara nikah. 5 saatte nerdeyse hiç durmadan geldik. uzatmadan gelince daha iyi oldu. deniz bi uyudu tam uyudu allahtan. ,,

ama ama buluşma süper resimler süper hanımlar hanımlarrr bayramda ordayım allah izin verirse tabi .

afikk, şevval, ruzyyy, yahooo maşallah.

atlarmıyım onlarıda gördüm tusi ve dodo canavarları maşallah sizede.

Buna bayıldım yaa.. Hala gülüyorumkaydirigubbakcemile3
Şimdi diyceksiniz buda nerden çıktı pat diye.alsanaalsanasmile
Sizin kadar sık giremiyorum malesef:gitme:

sen çikolata renkli küt saçlı avatara sahip arkadaştın değil mi? buyur gel her daim bekleriz aklinialirimsmile

Bende istiyorum o topuklu botlardan buraarda seçenek yok ki! :umursamaz: Hayatın çok renkli hareketli okurken yoruldum ya! Allah kolaylık versin cnm ... Öğrenci senden tırsıye demek kaçtı dersten iyi olmuş haddini bilsin!

Hayal ettim cidden güzelmiş boshayallersmile

Canım kek kabarmamıştı hiç güzel değildi zaten poğaça çok tuzluydu çekmesin canın Sustum daha yazmam mamalardan :kedi:

Allah mesut etsın.Isteme olayının hemen arkasından dugun mu yapılacak?

NURDAN ALACAĞIM BEN DE O fLO'DAKİ (haydaaa CL açık kalmış) ayakkabıyı. Eteğin altına da çok hoş olur. Zaten okul yakın, derslerim az. Nöbet günümde giymem tabii.. Ninewest iyi diyeler. az daha öğrenci çıksın, oraya da uğrarım ya da sezon sonu bakarım inş.

evet ben de Zeytinburnu'nda 3 sene meslek lisesinde çalışınca iyice kaşarlandım. Şimdi vız gelir modundayım ama tabi yola getirene kadar biraz uğraştırıyor.

Super enerjı var Burcu bravo o kadar dersın ustune spor evde kostur masallah.

hehe sağol bebiş :) enerjim yüksektir maşallah.

,

hayırlı olsun.

Ben de 2 sene önce miydi neydi, İstanbulda hotiçten almıştım. yuvarlak burunlu. Güzeller :) vereyim sana :)

İnş. çok mutlu olurlar ömür boyu... Deniz i görünce evlilik çocuk duyguları kabardı değil mi?

Sorun orada asıl cnm 40 numara palet gibi ayakolunca bulması zor mayısta İst da zor buldum olanlar hep düz model hem 40 hem taraklı işim zor ondan :kedi:

sağol bukettt düğün seneye , böyle garipsel bi durum. öyle istiyolarmış, hayırlısı....

özüm inşallah mutlu olurlar. bizi örnek alıyolarmış ne kadar örneksek:)))

ama yurt dışına gitmeyi planlıyorlar akedemik kariyer filannn. ne zaman çocuk yaparlar bilmem bu durumda...

e bende cidden kaçarr

tazem enerjine maşallah. özel dersinin devamıda gelsin inşallah.

Bende duyardim hep ama yazin gorusmeye giderken ayakkabimin bandi kopunca mecbur kanyonda onu gordum dedim kazikti ama yapcak bisi yok, sezon indirimindelermis megersem %70 hemide:)) cok mutlu olmustum, tek numero kalmis uctum ustune, giyis o giyis anlattigim gibi..buarada ben hotice inciye falan hic yaklasmazdim kaziktir diye, yazin acayip indirimlerine denk geldim sastim, ama almadim getir gotur olmasin deyu, diger indirimlerde takipte olucam..yerimseniben

hamsi ve mezgit balığı yaptım nurdancığım

güliii ve belma geçmiş olsun havalar bozuldu hastalıklar başladı yine dikkat edin kendinize siz yavrularınıza lazımsınız

damla hocam hayırlısı olsun bir yastıkta kocasınlar

uzun zamandan sonra ilk defa topuklu botumu giydim bugün. Ayaklarım s..ldi yemin ederim.

şu topikte benzer şeyleri aynı anda yaşamıyor muyuz, bayılıyorum. Ben de bugün üniversitedeyken aldığım diz altı uzun çizmelerimi giydim. Aslında 7 senedir şişkoluktan fermuarı dar geldiği için giyemiyordum. Bugün bir denedim ahanda oldu :lepi: Kemal Tancadan almıştım. 3 yıl giydim, 7 yıldır dolapta duruyor hala taş gibi çizme. (tabi bu ne kadaan zayıfladığımı da gösteriyor, şşş çaktırma yerimseniben )

İlk özel dersin hayırlı olsun. Devamı gelsin.

Gecmıs olsun aidaa ve gulı hava tam hastalık havası .

Çok teşekkürler buketcim opuyorumnanaktan sabaha kadar göbek-göğüs açık yatınca sonu bu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…