Silikonlu hatun bekarmış ve 33 yaşındaymış. Hoca ölçü alırken ölçüsü 90 değil de 87 çıktı diye arıza yapmış, evde kendi ölçmüş. Asla 87 olamazmış, kız yanlış ölçmüşmüş :)) ben çok güldüm, takıntıya bak!
İlk özel dersim haftaya başlıyor. Çok mutluyum. Bismillah diyeyim artık inşallah.
Size dün gecemi anlatmak istiyorum. Balık kızarttım, Doruk yakamı bırakmadığı için mutfağı toplayamadan onunla oyuna oturdum. Bir ara kaçtım, duş aldım, mutfağı toplayamadım. 10 da uyutmaya başladım. Sonra Doruk mızırdanmaya başladı, bir baktım saat 1 olmuş. 3 saat boyunca ayağımda uyumuşuz. Doruk mızırdıyor, Onur salonda uyumuş kalmış. Kalktım, Onur'u uyandırıp, Doruk'u onun kucağına koyup mutfağı topladım, gecenin 1.30 unda ocağı domestosla ve cifle sildim. Sonra sabah 6'da gene Doruk uyandı, 1 saat daha salladım. Ve okula gittim ama nasıl? son dk da yetiştim tabi.
Buna bayıldım yaa.. Hala gülüyorumkaydirigubbakcemile3
Şimdi diyceksiniz buda nerden çıktı pat diye.alsanaalsanasmile
Sizin kadar sık giremiyorum malesef:gitme:
uzun zamandan sonra ilk defa topuklu botumu giydim bugün. Ayaklarım s..ldi yemin ederim.
Bİr de anlatmadan geçmeyeyim. Benim neredeyse hiç topuklu ayakkabım yoktuır, düz taban olduğumdan rahat edemem. Geçen Flo'da güzel bir ayakkabı gördüm, fiyatı da makul, bir deneyeyim dedim. Ayağıma giydim. Onur baktı; "o ne be öyle" dedi. Neden dedim, ne var, beğenmedin mi? Sen nasıl rahat edeceksin onunla dedi. Her zaman rahat etmem gerekmiyor, dersimin az olduğu günlerde giyerim, dedim. Erkek ayakkabısı gibi ayakkabı giymekten sıkıldım, dedim. Ters ters baktı :) Ne tuhaf kocam var :)
OO gel cnm gel, suc ortagin olayim.. Cesme-Ildiri..Ildir koyu var tarihi sit yeri ilan edildi hatta bizim siteye cok yakin hatta komsular sete bile gotmisler..cok guzeldir, bir manzara cafe vardir, gun batimini izlersin lokma ve gozlemesi muthistir yaninda da miss cay..
Gecmıs olsun aidaa ve gulı hava tam hastalık havası gercekten ben de yenı toparladım bugun evde kalorıfer yanmıs eskıden soylenırdım evde yokuz zaten cok yakıyorlar sonra fatura kol gıbı gelıyor dıye cocuk olunca hosuma gıdıyor sıcacık ev.
hastalık ısımlerıne ve Ozlemın yazdıklarına ben de cok guldum
ya bahsetmeyın prownı pogaca falan bayılıyorum hamur ıslerıne canım ıstedı gece gece
bı de burda evın dıbınde super bır fırın var kokusu balkona gelıyor pısenlerın ekmek alacagım dıye gıdıyorum acıbadem,koko,kahke,beypazarı kurusu,cevızlı havuclu kek donusumlu olarak alıyorum .
Allah mesut etsın.Isteme olayının hemen arkasından dugun mu yapılacak?bende okudum kaçıyomm
ankaradayım leyla kızkardeşim evleniyor. yarın akşam isteme muhabbeti pazara nikah. 5 saatte nerdeyse hiç durmadan geldik. uzatmadan gelince daha iyi oldu. deniz bi uyudu tam uyudu allahtan. ,,
ama ama buluşma süper resimler süper hanımlar hanımlarrr bayramda ordayım allah izin verirse tabi .
afikk, şevval, ruzyyy, yahooo maşallah.
atlarmıyım onlarıda gördüm tusi ve dodo canavarları maşallah sizede.
Bı de ogretmenlık kolay derler o tıp ogrencılerı yola getırmek ıletısım kurmak bı de ustune ders anlatmak ne kadar yıpratıcı .ben de sorun yasadıgım kazmaların oldugu bır sınıfla ıkı saat ders yapsam basım catlardı butun gun sınırden.ben bı de kafaya takan bır tıpım.Seneler gectıkce tecrube de oluyor ınsan basetmeyı ogrenıyor
Super enerjı var Burcu bravo o kadar dersın ustune spor evde kostur masallah.
,bende okudum kaçıyomm
ankaradayım leyla kızkardeşim evleniyor. yarın akşam isteme muhabbeti pazara nikah. 5 saatte nerdeyse hiç durmadan geldik. uzatmadan gelince daha iyi oldu. deniz bi uyudu tam uyudu allahtan. ,,
ama ama buluşma süper resimler süper hanımlar hanımlarrr bayramda ordayım allah izin verirse tabi .
Bende istiyorum o topuklu botlardan buraarda seçenek yok ki! :umursamaz: Hayatın çok renkli hareketli okurken yoruldum ya!Allah kolaylık versin cnm ... Öğrenci senden tırsıye demek kaçtı dersten iyi olmuş haddini bilsin!
bende okudum kaçıyomm
evet ben de Zeytinburnu'nda 3 sene meslek lisesinde çalışınca iyice kaşarlandım. Şimdi vız gelir modundayım ama tabi yola getirene kadar biraz uğraştırıyor.
hehe sağol bebiş :) enerjim yüksektir maşallah.
,
hayırlı olsun.
Ben de 2 sene önce miydi neydi, İstanbulda hotiçten almıştım. yuvarlak burunlu. Güzeller :) vereyim sana :)
:))
bu ara bende çok içtim canım nasıl istiyordu olur bekle geliyorum yanında kek var cevizli dmla çikolatalı bugün yaptım taze taze cokacimcoook
NURDAN ALACAĞIM BEN DE O fLO'DAKİ (haydaaa CL açık kalmış) ayakkabıyı. Eteğin altına da çok hoş olur. Zaten okul yakın, derslerim az. Nöbet günümde giymem tabii.. Ninewest iyi diyeler. az daha öğrenci çıksın, oraya da uğrarım ya da sezon sonu bakarım inş.
sağol bukettt düğün seneye , böyle garipsel bi durum. öyle istiyolarmış, hayırlısı....
uzun zamandan sonra ilk defa topuklu botumu giydim bugün. Ayaklarım s..ldi yemin ederim.
Silikonlu hatun bekarmış ve 33 yaşındaymış. Hoca ölçü alırken ölçüsü 90 değil de 87 çıktı diye arıza yapmış, evde kendi ölçmüş. Asla 87 olamazmış, kız yanlış ölçmüşmüş :)) ben çok güldüm, takıntıya bak!
İlk özel dersim haftaya başlıyor. Çok mutluyum. Bismillah diyeyim artık inşallah.
.
Gecmıs olsun aidaa ve gulı hava tam hastalık havası .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?