2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim canım geçmiş olsun bebeklere dikkat etmek gerekiyor kuzular hareketlenmeye başladılar geçenlerde bende koltugun üzerinde uyuttum ama önlemimi almıştım başak odasında bilgisayarda oyun oynuyordu beni çagırdı yanına gitttim sonra onun yatagına uzandım yavrumda anne biraz seninle yatayım özledim dedi ana kız uzandık hemen uyudu sıpa bende rahat yatsın diye kalktım wc gideyim dedim odanın önünden geçerken burçine bakayım dedim aaaaa çocuk yastıgında yok donup kaldım allahım nerede bu çocuk diyorum annem yada yengem gelip almış olsa kapıyı duyarım birde habersiz almazlar deli olacagımı bilirler bir baktım battaniyenin altından ayakları görünüyor sıpa tepinerek kaymış yastıgından ama ömrümden ömür gittti valla

Bu arada ben su oyun halısını aldım 100 tlsına.. bı doka benzemıyor, gerı verecegım, ha Kuzey cok eglendı "bı bes dakıka" ama yanında durucam ben oyuncagın öten seylerını habıre calıstırıcam, oyle ıse yarıyor, ne anladım ben bundan.. o yuzden bugun oyuncagı Ozy gerı goturecek.. lınkını asagıya koyuyorum.. dusunen varsa varsın vazgecsın derım nacızane.. degmez o kadar paraya.

http://www.bebekchik.com/pinfo.asp?pid=698

görmemiş iyi ki bir buluşmaya gitti demezsiniz umarım.ben bayıldım bunlara siz de bakın istedim
neva ceren ile (ellere dikkat)

neva ecoş ile.sanki kavga var.kavgayı çıkaran da neva sanki.ecoş alttan alıyor gibi.

neva yaho ile

TAZE bence de geçiş dönemi doruk için.düzene girer inşallah.nazarı da dikkate al derim ben.
EVRıM antibiyotik olarak ne kullanıyorsun şimdi?
PERVıN inşallah yine görüşürüz çok isterim.

Saol Kadrıyem.. hakaten senın de yazdıgın gıbı ole.. hıc sakası yok bu işin, gözler acık, hıc bır bosluga yer verılmeyecek bu sıpalarla.

evrim cok gecmis olsun..

Tesekkur ederım guzel arkadasım...

nevanın babası duymasın kaydirigubbakcemile3
neva daha eve girer girmez yahyanın elini yalamaya başladı

çok şirinler ya yahyanın gülüşüne hastayım zaten nevada çok cin şirin şeyler

çaktırma delikafadulden
sırnaşık şey

çook geçmiş olsun diş ağrısı yüzünden çok saçımı yolduğumu bilirim çok zor :1no2:

gözün aydın kavuşmuşsun annenlere :lepi:

bundan sonra daha dikkatli olacağız demek ki! geçmiş olsun ucuz atlaşmışsınız ya yastıklar olmasaydı...
bende almayı düşünüyordum tavsiyelerin için teşekkürler yerimseniben
tiny love da karar kılıcam sanırım

TAZE bence de geçiş dönemi doruk için.düzene girer inşallah.nazarı da dikkate al derim ben.
EVRİM antibiyotik olarak ne kullanıyorsun şimdi?
PERVİN inşallah yine görüşürüz çok isterim.

O el ele enstantenesıne bayıldım.. ıstesen olmaz.. ne sekerler.. Yaho, ne kadar gusel gorunuyor o uzuzuzuzuzuuznnn sacları ıle :)) masllah cocuklarıma benım.

Rovamycine dıe bı antıbıyotık yavrum.. ondan once Largopen kullandım, bı ıse yaramadı.

evrim bilirim o diş ağrısını daha geçen hafta kurtuldum 10 günde kurudu iltihap (

Yavrum senın antıbıyotık te bı foka yaramadı.. geceyı nası gecırdım annatmam Esra.. en son votka koydum dişin bölümüne.. düşün geldiğim noktayı.. evde alkol namına bı o var.. o da tee ne zamandır duruyormus, sahsıma munazır dişim için acıldı.. votka vokta olalı, hıc bu yuzden acılmamıstır herhal.

saol cıgerım..

Nazan da tıny love u onermıstı.. onda tepme bölümü var Didom o tepme bolumu cok da onermedı.. sartlanma olayını ogrenmesın dıe.. ondan buna yoneldım, sanırım vazgecıcem ben oyun halısı muhabbetınden, daha degısık seyler bulmaya calısayım barı.

ben artık sadece beşinde oldugunda içim rahat oluyor uyanıksa burçin yemekde yapacaksam ablasının salıncagını büyüdükten sonra temizleyip kaldırmıştım geçen aklıma geldi çıkarttım onu açıp salıncaga yatırıyorum yanımda oluyor uyursada üzerini örtüyorum işim bitene kadar en azından gözümün önünde oluyor .

bebeklerin resimleri süper ya bal kaymak tadındalar valla bu arada eceyle neva sanki ikiz gibi çok benziyorlar bir birlerine.
yahyama diyecek söz bulamıyorum allahım kocamın adı agzımın tadı derler ya öyle işte
topikteki bütün bebekleri cigerime sokasım geliyor hepsi bir birinden tatlı.

oyy oyy kuzye bak sen utanmasa sizin yanınıza gelicek :) rabbim korumuş çok korkuyorum böyle durumlardan

benimkide popoyu kaldırıp duruyo ayaklarından destek alıp
nevada kafayı kaldırıyodu
hepsi farklı farklı

sağolasın kadriyecim yaho ellerinden öper
ama ece neva benzetmesine çok güldüm en ufak bi alakaları bile yok :))

şüyüd çayının içeriğini okuyup güldük sen gittikten sonra balam

neva ecoş ile.sanki kavga var.kavgayı çıkaran da neva sanki.ecoş alttan alıyor gibi.

ben bu resimde kızları benzettim dogrusu esracım ama benzemiyordur belkide CADIARZU bana öyle gelmiştir ama pek şekerler öpmeye kıyamaz insan onları yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım bende burçini çok öpmak istersem ensesinden öpüyorum sadece orasında azıcık saçı var çok hoş oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…