evrim canım geçmiş olsun bebeklere dikkat etmek gerekiyor kuzular hareketlenmeye başladılar geçenlerde bende koltugun üzerinde uyuttum ama önlemimi almıştım başak odasında bilgisayarda oyun oynuyordu beni çagırdı yanına gitttim sonra onun yatagına uzandım yavrumda anne biraz seninle yatayım özledim dedi ana kız uzandık hemen uyudu sıpa bende rahat yatsın diye kalktım wc gideyim dedim odanın önünden geçerken burçine bakayım dedim aaaaa çocuk yastıgında yok donup kaldım allahım nerede bu çocuk diyorum annem yada yengem gelip almış olsa kapıyı duyarım birde habersiz almazlar deli olacagımı bilirler bir baktım battaniyenin altından ayakları görünüyor sıpa tepinerek kaymış yastıgından ama ömrümden ömür gittti valla
evrim cok gecmis olsun..
banyo taktiklerini esradan al derim ben.neva yı yahyayı birlikte yıkadık.tek başına yıkamayı öğretti bana. o gerzekler için de moralini bozma.hep böyle olacak değil ya düzelecektir bence.sinir oluyorum böyle insanlara
sırnaşık şeyçaktırma delikafadulden
Moktan bır diş agrısı ıle yanınızdayım.. diş abse yaptı.. ctesi Esra ile konustuktan sonra baslayan diş yuzunden, gece gunduz bırbırıne girdi.. bu sabah gıttım dıscıye, kanalların ıcını temızledı falan fılan.. bıraz daha ıyıyımm.. ıkı gundur ne cektıgımı Allah bılıyor.. ne berbat bısı bu diş agrısı, resmen aklımı kacıracaktım..
Elifim.. senı o yuzden arayamadım kuzum, haberın ola, su agızı toparlayayım, dönüş yapıcam sana.
kızlar cok sukur annemlere geldim kucagım bosaldı :) dun ecenin istanbul mevludunu yaptık burdada yapıcaz bakalım nasıl gecicek istanbulda hiç dinlenemedim gelir gelmez annem aldı uyuttu vs vs rahat rahat girebildim kacgundur sadece okuyorum . gecmise goz atayım
Bu arada ben gecen gun Kuzey ın koltukta uyurken yere yuvarlanarak uyandıgına sahıt oldum..
Allahtan dedım kı sımdı olur ya doner falan.. ben bı yastık koyayım yere.. ıkı uc yastık attım.. olesıne aklıma geldı, malum mu oldu ne.. o yastıkların uzerıne düş.. oradan devrıl halıya yuz ustu düş.. mırıl mırıl mırıldanıo, Özy de dıo kı sanırım uyandı, dur dedım ben bakimm.. yazlık kışlık degısımı yapıyorduk ıcerıde.. bı koltuga baktım kı cocuk yok.. aklımı kaybedecegım sandım.. bı baktım yerde cocuk, yuzu koyun donmus cırpınıo, aglama falan yok ama az kalsın annesız kalacaktı ben onu oyle goruncesoyduk cocugu, baktık her yerıne ıyıce, elını kolunu salladık, uyutmadık bı sure.. ama artık ole koltuk uzerınde uyudu, hadı yazık uyandırmayayım,kaldırmayayım hatası yapmam bı daha.. ucuz atlattık cok sukur.
bende almayı düşünüyordum tavsiyelerin için teşekkürler yerimsenibenBu arada ben su oyun halısını aldım 100 tlsına.. bı doka benzemıyor, gerı verecegım, ha Kuzey cok eglendı "bı bes dakıka" ama yanında durucam ben oyuncagın öten seylerını habıre calıstırıcam, oyle ıse yarıyor, ne anladım ben bundan.. o yuzden bugun oyuncagı Ozy gerı goturecek.. lınkını asagıya koyuyorum.. dusunen varsa varsın vazgecsın derım nacızane.. degmez o kadar paraya.
http://www.bebekchik.com/pinfo.asp?pid=698
TAZE bence de geçiş dönemi doruk için.düzene girer inşallah.nazarı da dikkate al derim ben.
EVRİM antibiyotik olarak ne kullanıyorsun şimdi?
PERVİN inşallah yine görüşürüz çok isterim.
evrim bilirim o diş ağrısını daha geçen hafta kurtuldum 10 günde kurudu iltihap(
:çook geçmiş olsun diş ağrısı yüzünden çok saçımı yolduğumu bilirim çok zor :1no2:
bende almayı düşünüyordum tavsiyelerin için teşekkürler yerimseniben
tiny love da karar kılıcam sanırım
şüyüd çayının içeriğini okuyup güldük sen gittikten sonra balamomzumda sızmaya calısıodu babam kızdı bu nasıl alısmıs die annemde aldı sardı kendi taktigiyle uyuttu kendide yanında uyuyo:)bende valizimi bosalttım nete girip şüyüd çayımı içiorum sutum azalıo memeler yumusadı yine.
sen onu bırak emrahın teyzeleri ben emzirirken ona hediye taktılar deli oldu kıyameti kopardı niye emerken elliolarmıs die beni sefil etti catladı aglayarak ve memeyi almadı anca eve giderken arabada sızdıda siniri gecmis uyandı
Son iki sayfayı okuyabildim. Doruk aşıdan beri ayar tutmadı. 2-3 gün boyunca altını her açtığımda ağladı. Hem de ne ağlama!! Sonradan anladım, aşı olacağını mı sandı yavrum? Anlarlar mı daha, bilemedim. Ama başka şeye de yoramadım. Banyodan sonra bile (ne kadar rahat olurdu aslında) çıplak - yatay pozisyonda basıyordu yaygarayı, dikey durunca problem yok!!!
bırak çocuğu sallansın yuvarlansın.canı yansa ses ederdi:)Bu arada ben gecen gun Kuzey ın koltukta uyurken yere yuvarlanarak uyandıgına sahıt oldum..
Allahtan dedım kı sımdı olur ya doner falan.. ben bı yastık koyayım yere.. ıkı uc yastık attım.. olesıne aklıma geldı, malum mu oldu ne.. o yastıkların uzerıne düş.. oradan devrıl halıya yuz ustu düş.. mırıl mırıl mırıldanıo, Özy de dıo kı sanırım uyandı, dur dedım ben bakimm.. yazlık kışlık degısımı yapıyorduk ıcerıde.. bı koltuga baktım kı cocuk yok.. aklımı kaybedecegım sandım.. bı baktım yerde cocuk, yuzu koyun donmus cırpınıo, aglama falan yok ama az kalsın annesız kalacaktı ben onu oyle goruncesoyduk cocugu, baktık her yerıne ıyıce, elını kolunu salladık, uyutmadık bı sure.. ama artık ole koltuk uzerınde uyudu, hadı yazık uyandırmayayım,kaldırmayayım hatası yapmam bı daha.. ucuz atlattık cok sukur.
elif bez kitapla telefonu aldım dün ntden
yaho şimdi kitap okuyo kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun.telefonun son sayfası çok hış de mi?
bebeklerin resimleri süper ya bal kaymak tadındalar valla bu arada eceyle neva sanki ikiz gibi çok benziyorlar bir birlerine.
yahyama diyecek söz bulamıyorum allahım kocamın adı agzımın tadı derler ya öyle işte
topikteki bütün bebekleri cigerime sokasım geliyor hepsi bir birinden tatlı.
yandan öyle görünmüştür.benim kız ne kara ne beyaz ece sarışın olacak galiba.ama kafa yapıları benziyor fıstıklarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?