hamsi ve mezgit balığı yaptım nurdancığım
güliii ve belma geçmiş olsun havalar bozuldu hastalıklar başladı yine dikkat edin kendinize siz yavrularınıza lazımsınız
damla hocam hayırlısı olsun bir yastıkta kocasınlar
Osmanlıca hastalık isimleri ;
ısrar-ı sabit: obsesive compulsive bozukluk
manyak-ı... cinneti inhitatiye: manik depresif
vaka-ı kuşku: paranoya
bimar-ı bimar : hastalık hastası
sümük-ü daim - grip akannehir
kıprama-i daim: parkinson
sark cibani- ciban-il sark - çıban
volkan'ul büzük-hemoroid,basur
sabit-i daim- felç
duhul-u naaş : nekrofili (ölülerle ilişkiye giren sapıklık türü)
duhul-u veled: pedofili
redd-i nimet: anoreksiya nevroza
efkar-ı mütemadi: depresyon
iktisab edilmiş muafiyet noksaniyeti alametleri: aids
(acquired immune deficiency syndrome)
mefta-ül uçkur: aids
kabz-ul meshane: prostat
benek-i firfiri- kızamık
tütün-ul fosur fosur - akciğer kanseri kaydirigubbakcemile3
sirayet-i vesvese: aile paranoyası
şirpençe:şarbon
Gaka-ül daimi : ishal
bimar-ı behcet : behcet hastalığı
duhul-u hayvanat : zoofili
tırsıye-i anakıb : orumcek korkusu
avdet-i devr-i veled: alzheimer
buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))
:)) örümcekten tırsıye yılandan tırsıye karanlıktan tır tır tırsıye kaydirigubbakcemile3 ...
Silikonlu hatun bekarmış ve 33 yaşındaymış. Hoca ölçü alırken ölçüsü 90 değil de 87 çıktı diye arıza yapmış, evde kendi ölçmüş. Asla 87 olamazmış, kız yanlış ölçmüşmüş :)) ben çok güldüm, takıntıya bak!..
Gecmıs olsun aidaa ve gulı hava tam hastalık havası gercekten ben de yenı toparladım bugun evde kalorıfer yanmıs eskıden soylenırdım evde yokuz zaten cok yakıyorlar sonra fatura kol gıbı gelıyor dıye cocuk olunca hosuma gıdıyor sıcacık ev.
hastalık ısımlerıne ve Ozlemın yazdıklarına ben de cok guldum
ya bahsetmeyın prownı pogaca falan bayılıyorum hamur ıslerıne canım ıstedı gece gece
bı de burda evın dıbınde super bır fırın var kokusu balkona gelıyor pısenlerın ekmek alacagım dıye gıdıyorum acıbadem,koko,kahke,beypazarı kurusu,cevızlı havuclu kek donusumlu olarak alıyorum .
okudum kaçıyom.
hastayım
ama nazlanmaya hakkım yok
aydında hasta
afikde hasta
kayınvaldem 4 gun yok
off ki ne off
kendimi yapayalnız hissettim
yaa bende izmir ama neresinde çekiyorlar diye dusunup duruyordum nere sizin yazlık nurdanbuarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))
dnzyildizi84, mercimekim+ ikimiz kalmışız çeçilim bende yatsam iyi olacak yarın sabah anne anneee diye bağırıp kaldıracak yanına gidince muhtemelen hangi oyuncağı gözüne kestirdiyse parmakla onu gösterip ağzında bir şeyler geveleyecek o saatten sonra zaten uyumak ne mümkün :))
Kısacası iyi uykular tatlı rüyalar cnm opuyorumnanaktan
pervinn selamm
comely yine gitti bak goruyormusun :)
SU ÇİÇEĞİ aşısı yaptıranlar.... cumartesi günü aşı vurunmak için gidiyoruz nasipse.... aç karnına yada tok karnına farkedermi bi bilginiz varmı?? birde aşıyı burdan alıp götürmeyi düşünüyorum 1 saat içinde bozulurmu dersiniz??? ne çok soru sordtum bu konu hakkında artık bi vurdursamda sizde bende kurtulsam....
uçak biletlerine baktım.sömestirde batman'a gideceğim galiba.dönüşte istanbul yapıp hanımların günlerini bassam mı
sen çikolata renkli küt saçlı avatara sahip arkadaştın değil mi? buyur gel her daim bekleriz aklinialirimsmile
kizlar mi bulusmuslar?? resimlerde nerede?? ben bulamadim...:uhm:istanbul bulusms kadınları her nekadar siizinle ayrı ayrı gorussekte buyazyinede yanınızda olmayı isterdim.siizde bebiklerde cok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?