2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım. Ben de yarın balık yapmaya niyetliyim, bugün son anda vaz geçmiştim.

Daamlaa Allah mesut etsin, bir yastıkta kocasınlar.

ayyyhh çok güldüm..hakkaten en komikleri kızartmışsın..:))

buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))

aa ben de neresi acaba deyidumm

:)) örümcekten tırsıye yılandan tırsıye karanlıktan tır tır tırsıye kaydirigubbakcemile3 ...

kaydirigubbakcemile3

vay anasını..benim bel ölçümü bi duysa bayılır herhal...

aa annem de geziye gitmişti beypazarı taraflarına..beypazarı kurusundan getirmiş..ilk kez tattım bu akşam..çok hoşuma gitti benim de..

dnzyildizi84, mercimekim+ ikimiz kalmışız çeçilim bende yatsam iyi olacak yarın sabah anne anneee diye bağırıp kaldıracak yanına gidince muhtemelen hangi oyuncağı gözüne kestirdiyse parmakla onu gösterip ağzında bir şeyler geveleyecek o saatten sonra zaten uyumak ne mümkün :))
Kısacası iyi uykular tatlı rüyalar cnm opuyorumnanaktan

okudum kaçıyom.

hastayım
ama nazlanmaya hakkım yok
aydında hasta
afikde hasta
kayınvaldem 4 gun yok
off ki ne off
kendimi yapayalnız hissettim

oyy çok geçmis olsun hepinize

buarada soylemeyi unuttum bu fatmagul dizisi var ya bizim yazligin oaralarda cekildi ilk uc bolum..simdi baktikca oralar aklima geliyi...helikopterle falan biraz zorlasalar bizim site gorunucek:))
yaa bende izmir ama neresinde çekiyorlar diye dusunup duruyordum nere sizin yazlık nurdan

ben geldim ama kaçırmısım toplulugu :)

yarın aksam sirketten arkadasım yatıya gelecek tek bekar bir kiz. yeni tanıstık sayılır daha uç bes aydır arkadasız benden 10 yas kuçuk ama acayip kanım kaynadı içime giriverdi kiz. ve çok olgunyasfarkini kapatıyor massallah,
ona mantı yaptım dolaba dizdim tepsilerle yarın aksama hazır,

yarın temizlik gunu banu ya mesaj attım yarında gelme iyice iyiles diye annemlere goturcem sabahın korunde ece yi ( sonra ozgurum evde tel in sesini acıp dolanma gunum :B)

burcu yeni nesil ogrenciler mi boyle bu içlerinden çıkan istisna mı bu ne samimiyet yahuu

buarada ben yazındolgu topuk çok giyermi çok rahat ederim genelde babet giyerim
ama kısın topuklu botlarım cizmelerim vardı napcam okadar ayakkabı bot cizmeyi bimiyorum
simdilerde bol bol ev terlik kreasyonu yapıyorum

ESRAKO CESME_ILDIRI orasi..karsidan sakiz adasi gorunur, offfoff.. bizim terasa oturursun,bi cay alirsin, sakiza el edersin, ozledim...

MAVISS hamziye bayilirimmm..yarin bende balik yapim bari..Belmada yapicakmis, yarin topikcek balik gunu olsun:))

gunaydınlarrr
gecemiz çok zor geçti allahtan annem bizdeydi tum gece ece yi ayagında salladı kadıncagız

banu dan grip kaptık sanırım burnu tıkalı uyandı gece nasıl aglıyor otrivine sıkabiliyormuyduk kullananınız varmı
bu serum fizyolojikler falan artık etki etmez gibime geliyor buyuduler.

ilk kez burnu tikandı ece nin ilk kez bu sabah burnunn aktıgını gordum dogdugundan bu yana
banuya ofkeliyim çunku hastalıga kendisi davetiye çıkardı
tum gun otobuslerde tıkıs tıkıs gelip gidiyor ona yapacak birsey yok ama
resmen olum diyetinde., tum gun hiç birsey yemiyoryok detoks diyeti yok bilmemne
kendine çok donuk çok bakan biride degil takındımı yapmı nedir bilmiyorum oyle guzellik merakı hani kendimi begendireyim merakı olan bir kadgıncagzda deil sismanda degil anlamıs degilim agzına birsey koymadan aksamustu oluyor fena oludm diye yiyordu tabi boyle bir beslenmeye hastalık kaçınılmaz
bgunde gelme dedim aksam ptesi gelsin konusacagım boyle yapacaksan olmaz diyeceğim.
akabinde mutlaka iyilessin grip asısı yaptır diyeceğim. off yani

sen bunları yazarken ben çoktan yatmışım meğerse..:)) muhtemelen sen de uyanmış ve de Özde nin seçimi olan oyuncakla oyun oynuyorsunuzdur.:))

Günaydın Esracım..off inşallah Ece gribe çevirmez..insan sinir oluyor değil mi..sen dikkat et herşeyine hoop dışardan biri gelsin bulaştırsın gitsin..ki o da bakıcı yanii..çok dikkat etmesi gerektiğini bilmesi lazım..geçmiş olsun canım
ben Tonimer kullanıyorum onda da çok zor sıktırıyor..kıyameti kopartıyor

pervinn selamm
comely yine gitti bak goruyormusun :)

sorma ya yastayım.)

bişey olmaz ama buz kalıbına koyman gerek ben ecenin asılarını oyle getirdim trden buraya

uçak biletlerine baktım.sömestirde batman'a gideceğim galiba.dönüşte istanbul yapıp hanımların günlerini bassam mı

nen var kuzum neden bu batman ozlemi

istanbul bulusms kadınları her nekadar siizinle ayrı ayrı gorussekte buyazyinede yanınızda olmayı isterdim.siizde bebiklerde cok tatlılar

oyun sınıfımızdan geldik bu musikti yarın oynna ve ogren..cok eglenceliydi ing sarku soyleyerk cocuklara sarkıya uygun oyuncak verip oynatıo..benim icin guzel yani rus-turk-ing annelerle tanıstım ing konusarak anlastık o yuzden bende sevdim

sen çikolata renkli küt saçlı avatara sahip arkadaştın değil mi? buyur gel her daim bekleriz aklinialirimsmile

Yok canım o ben değilim... Ben daha yeni geldim bu topiğe 1 hafta oldu olmadı... Arada bakıyorum ama konulara fransız kalıyorum bazen yorum yazmıyorum, okuyorum sadece...

Ama sizin muhabbetleri okudukça yüzümde kocaman bi tebessüm oluşuyor...kaydirigubbakcemile3

günaydin arkadaslar...esra gecmis olsun canim..biz hala bu nezleyi cekiyoruz..yaklasik 3 aydir dis cikarmadan 2 haftadirda gripten muzdarip bir durumdayiz...geceleride bir gece iyiyse 2 gece kötü geciyor..anlamadim valla...mafoldumben

arkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???

özgül kaç aydır aynı durumdayım çok zordüzen filan kalmadı desem... geçmiş olsun hayat hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…