2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aşı işmiz kaldı yusuf öksürüyor ve gece çok feci kustu..pazartesi yaptırıcaz..aşıyı koruyamam diye aldığım eczanede saklıyacaklar..

DERYAM iyi olsunda sonuçta zamansüresi yok her zaman vurdurulabilir bilir birkaç hafta geç olsa sorun olmaz.....aşıyı saklıyor eczaneler orada kalması dediğin gibi daha mantıklı bizde akşam sipariş verdik eczaneye bugün ellerined olacak ama bende orada kalsın dedimyarın sabah hayırlısıyla dr. a gidirken alıp gideceğiz buz kalıbının içine koyacaklarmış yol boyunca öyle gidecekmiş....

PERVİN çok sevindim canım hadi bakalım sizin içinde değişiklik olur sanada değşiik bi sosyal ortam olacak...

ÖZGÜL selinde süt içmiyor denecek kadar az içiyor...... sadece sabahları uyandığında içer oda çok çok az....

ESRAKO geçmiş olsun canım ya..... bu hastalıklar kaçınılmaz havalar soğuyunca konuş bakalım inşallah faydası olur bakıcınıza... ama toplu taşıtlar cidden çok etkiliyor bende yolda gidip geldiğim içzin biliyorum hasta biri varsa kutu kadar otobüste 40 dk. aynı havayı soluyoruz ister istemez bulaşabiliyor..... aşı herkeste beklenen etkiyi vermiyor en azından bende vermedi o yüzdenbende vuunmuyorum grip aşısı....

SELİNide akşamyıkadık ama gece boyunca mıkırdadı durdu artıkaramızda yatıyor birkaç haftadır sürekli kıpır kıpırdı hemmızırdıyor hem üsünü örttürmüyor sabahı sabah ettik bizde hasta falan olmadan şu asıyı bi olsakda atlatsak.....

Esra geçmiş olsun, cok sinir oluyor insan birinden bulaştığında sanki bilerek yapmış gibi karşıdaki kinleniyor insan. bence hem grip aşısı olsun hem de otobüste maske taksın, indiği gibi de şu protex in jeliyle elini temizleyip öyle girsin içeri. sonra da yıkar zaten kapı kolunu falan tutmasın o eliyle yani. çok kalabalık otobüsler ve her çeşit insan var. çok mikrop taşır eve bu şekilde. hemen soyunsun eve gelince dezenfekte etsin kendini. başka türlü olmaz. kendine bakmayan bir tipse cok aksırır öksürür keşke yakın olsaydı evleriniz.

hayat ve yusuf a da cok geçmiş olsun. dişler başlıyor yine belli bizde de salyalar arttı. vücud direnci kırılmadan cıksa keşke ne ishal olsalar ne de ateşlenseler.

off moralim bozuk tibet benimle gelemiyor pazar gunu((
daha burda kalmasi gerekiyormus islemler icin..

NURDANIM bozma moralini bak işlerini halledecek yoluna girecek herşey birde şöyle düşün bu olay olmasaydı zaten tibet seninle gelemeyecekti kendini bunada hazırlamıştın... çok az kaldı tatlım yakında üçünüz birlikte olacaksınız çoğu gitti azı kaldı sabır canım biraz daha....öpüyorum seni bozma moralini....

nurdan nasıl yürüyo şimdi tibet in işlemleri, ne diyor avukatlar? o manyak firma sahiplerinden haber var mı? uzlaşma için falan aradılar mı? Ne olacak bundan sonra hakkını alabilecek değil mi?

Geçmiş olsun Ecoş a önümüzde koca sert bir kış var işimiz zor...
sen bunları yazarken ben çoktan yatmışım meğerse..:)) muhtemelen sen de uyanmış ve de Özde nin seçimi olan oyuncakla oyun oynuyorsunuzdur.:))

Bu sabah sürpriz yaptı benim kalkmamı beklemiş çağırmadı oyalanmış 10 a doğru uyandım ama oyuncağını istedi beni görünce zemuszemus

Ne kadar güzel eğlenmişsniz iyi oldu hem Ecoş hem senin için opuyorumnanaktan dün nasıl geçti doğum günü partiniz kaydirigubbakcemile2
günaydin arkadaslar...esra gecmis olsun canim..biz hala bu nezleyi cekiyoruz..yaklasik 3 aydir dis cikarmadan 2 haftadirda gripten muzdarip bir durumdayiz...geceleride bir gece iyiyse 2 gece kötü geciyor..anlamadim valla...mafoldumben
Çokgeçmiş olsun kuzuya kıyamam :teselli:
arkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???
Benim ufaklıkta sütü çorbalarında sabah bulamaçların içinde meyve pürelerinde akşam muhallebinin içinde alıyor yoksa biberonla falan içmez bir şekilde öyle tamamlıyorum önceden uyanır uynmaz tıkardım biberonu am artık içmiyor öyle
aşı işmiz kaldı yusuf öksürüyor ve gece çok feci kustu..pazartesi yaptırıcaz..aşıyı koruyamam diye aldığım eczanede saklıyacaklar..

Geçmiş olsun paşama cnm sizin doktor kaçıncı ayında yaptır demişti ki!? fisfisfis
off moralim bozuk tibet benimle gelemiyor pazar gunu((
daha burda kalmasi gerekiyormus islemler icin..

Çok güzel bir gündü öncelikle Gülistan'a çok teşekkürler.

Güli çok sempatik pozitif enerji yayan bir hatun. İnanılmaz güzel gözleri var, kesinlikle bir kız yapmalı ve o gözleri ona vermeli.. Böreği mikemmeldi bu arada:)

Afik tahminimden daha hareketli bir velet ama aklı başında, yapılmaması gereken yaramazlıkları yapmıyor. Sarı sarı bişey çok sevimli. Bıcır bıcır konuşuyor.

Miniş de öyle fotoğraflardakinden daha genç ve güzel. Sıcakkanlı biraz da panik:))) Kırmızı yanaklarından ısırası geliyor insanın.

Şevval'e saykoluk yapıp öpüp koklayayım dedim kız feryat edince bıraktım. Yol yorgunuydu napsın haklı yavrum. Çok güzel yürüyor aşmış artık. foruma giderken annesi süsledi onu tam bir kokoş, çok tatlıydı.

Esra kadını seksi bluzuyla her zamanki gibi bir taneydi. Yaho çok cilveli, kız olsa anca bu kadar olurdu yani. Foto makinesini görünce gülümsemeye bayılıyor. Onu mıncırmak suretiyle bol bol sevdim.

Rüzgar o gün çok sakin ve mutluydu. Afikten çok korktu, gerçi kendi de arada Afik'in gözlerini oymaya çalıştı ama engel oldum:)) 2,5 saat uyudu hiç pozisyon değiştirmeden şaştım kaldım. Bizim ev hala sıcak olduğu için ince giydirmiştim ama üst değiştik sonra.

herkese merhaba... ilke bu gece o kadar çok uyandıkii ve her defasında emdi emdii emdiiii sabah altını bi değiştirdim bez nasıl şişmişş ağırlaşmışş D zor bi geceydi..

aa ne güzel..hoş bi değişiklik olmuş..ecoş sevdimi naptı.?.yakanı bıraktı mı?

günaydin arkadaslar...esra gecmis olsun canim..biz hala bu nezleyi cekiyoruz..yaklasik 3 aydir dis cikarmadan 2 haftadirda gripten muzdarip bir durumdayiz...geceleride bir gece iyiyse 2 gece kötü geciyor..anlamadim valla...mafoldumben

geçmiş olsun..(

arkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???

muhallebisine kahvaltısına katıp veriyorum..yoksa içmiyor benimki de

dün gece kıyamet koptu sandım o kadar fecii bir hava vardı ki..fırtına, yağmur..milletin balkonda ne varsa uçtu, çöp kovaları uçuştu, araçların alarmları ötmeye başladı..uzun zamandır böle bir hava görmemiştim burda..akabinde hava buz gibi oldu gece..ama şu an gene çok sıcak..bu dengesizlikte çocuğa ne giydireceğimi şaşıyorum..

hay allah kim olsa korkar cidden bu sene çokgarip havalar.. bizim burası kapalı ve soğuk hatta az önce ince ince yağmur atıştırıyordu... yarında kar geleceğini söylüyorlar.... inşallah gelmez biz yarın aşıya gideceğiz gidip gelelim isterse diz boyu yağsın :)))

AYAKKABI almış bulunuyorum seline... nihayet içime sinen birşey buldum... normal ayakkabı gibi dışarıdada giyilebilir evdede rahat birşeye benziyor bileğe kadar boğazlı cırtcırtı ortapedik fiyatıda çok uyguna denk geldi indirim yapmış buradaki isimsiz bi mağaza:)) %50 indirimle ama ben sonlarına yetişmişim 21 numara falan almayı planlıyordum anca kışlık çorapla falan ama kalmamış 22 aldım bende umarım çok büyük olmaz..... allahım nihayet bende indirimden bi ürün aldım çok mutluyum hehh:))))

www.unnado.com diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.

Son düzenleme:
Ne güzeldir Ege nin her köşesi ayrı bir cennet. Benim de canım balık istedi bak şimdi.
GEçmiş olsun Esra, bence de vakit geçirmeden konuş çok haklısın.
Hem senin için hem de ece için çok iyi olmuş. Evden çıkmak iyi geliyor bazen.
BEnimki de biberonu tamamen bıraktı. Kahvaltı karışımının içerisinde ve muzlu süt yapıp içine karıştırınca yiyor sadece. Yoğurt un içine de kattım ama yemedi.
kizlar mi bulusmuslar?? resimlerde nerede?? ben bulamadim...:uhm:
Bu sayfadaki alıntılardan görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/303338-2009-agustos-anneleri-5777.html

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…