nurdan nasıl yürüyo şimdi tibet in işlemleri, ne diyor avukatlar? o manyak firma sahiplerinden haber var mı? uzlaşma için falan aradılar mı? Ne olacak bundan sonra hakkını alabilecek değil mi?
gunaydınlarrr
gecemiz çok zor geçti allahtan annem bizdeydi tum gece ece yi ayagında salladı kadıncagız
banu dan grip kaptık sanırım burnu tıkalı uyandı gece nasıl aglıyor otrivine sıkabiliyormuyduk kullananınız varmı
bu serum fizyolojikler falan artık etki etmez gibime geliyor buyuduler.
ilk kez burnu tikandı ece nin ilk kez bu sabah burnunn aktıgını gordum dogdugundan bu yana
banuya ofkeliyim çunku hastalıga kendisi davetiye çıkardı
tum gun otobuslerde tıkıs tıkıs gelip gidiyor ona yapacak birsey yok ama
resmen olum diyetinde., tum gun hiç birsey yemiyoryok detoks diyeti yok bilmemne
kendine çok donuk çok bakan biride degil takındımı yapmı nedir bilmiyorum oyle guzellik merakı hani kendimi begendireyim merakı olan bir kadgıncagzda deil sismanda degil anlamıs degilim agzına birsey koymadan aksamustu oluyor fena oludm diye yiyordu tabi boyle bir beslenmeye hastalık kaçınılmaz
bgunde gelme dedim aksam ptesi gelsin konusacagım boyle yapacaksan olmaz diyeceğim.
akabinde mutlaka iyilessin grip asısı yaptır diyeceğim. off yani
sen bunları yazarken ben çoktan yatmışım meğerse..:)) muhtemelen sen de uyanmış ve de Özde nin seçimi olan oyuncakla oyun oynuyorsunuzdur.:))
oyun sınıfımızdan geldik bu musikti yarın oynna ve ogren..cok eglenceliydi ing sarku soyleyerk cocuklara sarkıya uygun oyuncak verip oynatıo..benim icin guzel yani rus-turk-ing annelerle tanıstım ing konusarak anlastık o yuzden bende sevdim
Çokgeçmiş olsun kuzuya kıyamam :teselli:günaydin arkadaslar...esra gecmis olsun canim..biz hala bu nezleyi cekiyoruz..yaklasik 3 aydir dis cikarmadan 2 haftadirda gripten muzdarip bir durumdayiz...geceleride bir gece iyiyse 2 gece kötü geciyor..anlamadim valla...mafoldumben
Benim ufaklıkta sütü çorbalarında sabah bulamaçların içinde meyve pürelerinde akşam muhallebinin içinde alıyor yoksa biberonla falan içmez bir şekilde öyle tamamlıyorum önceden uyanır uynmaz tıkardım biberonu am artık içmiyor öylearkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???
aşı işmiz kaldı yusuf öksürüyor ve gece çok feci kustu..pazartesi yaptırıcaz..aşıyı koruyamam diye aldığım eczanede saklıyacaklar..
off moralim bozuk tibet benimle gelemiyor pazar gunu((
daha burda kalmasi gerekiyormus islemler icin..
dur bacım dur biraz soluklan :)))
oyun sınıfımızdan geldik bu musikti yarın oynna ve ogren..cok eglenceliydi ing sarku soyleyerk cocuklara sarkıya uygun oyuncak verip oynatıo..benim icin guzel yani rus-turk-ing annelerle tanıstım ing konusarak anlastık o yuzden bende sevdim
günaydin arkadaslar...esra gecmis olsun canim..biz hala bu nezleyi cekiyoruz..yaklasik 3 aydir dis cikarmadan 2 haftadirda gripten muzdarip bir durumdayiz...geceleride bir gece iyiyse 2 gece kötü geciyor..anlamadim valla...mafoldumben
arkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???
napim hepsiciğini birden merak ettim :) herşey lehlerine sonuçlansın istiyorum.
dün gece kıyamet koptu sandım o kadar fecii bir hava vardı ki..fırtına, yağmur..milletin balkonda ne varsa uçtu, çöp kovaları uçuştu, araçların alarmları ötmeye başladı..uzun zamandır böle bir hava görmemiştim burda..akabinde hava buz gibi oldu gece..ama şu an gene çok sıcak..bu dengesizlikte çocuğa ne giydireceğimi şaşıyorum..
Ne güzeldir Ege nin her köşesi ayrı bir cennet. Benim de canım balık istedi bak şimdi.ESRAKO CESME_ILDIRI orasi..karsidan sakiz adasi gorunur, offfoff.. bizim terasa oturursun,bi cay alirsin, sakiza el edersin, ozledim...
MAVISS hamziye bayilirimmm..yarin bende balik yapim bari..Belmada yapicakmis, yarin topikcek balik gunu olsun:))
GEçmiş olsun Esra, bence de vakit geçirmeden konuş çok haklısın.gunaydınlarrr
gecemiz çok zor geçti allahtan annem bizdeydi tum gece ece yi ayagında salladı kadıncagız
banu dan grip kaptık sanırım burnu tıkalı uyandı gece nasıl aglıyor otrivine sıkabiliyormuyduk kullananınız varmı
bu serum fizyolojikler falan artık etki etmez gibime geliyor buyuduler.
ilk kez burnu tikandı ece nin ilk kez bu sabah burnunn aktıgını gordum dogdugundan bu yana
banuya ofkeliyim çunku hastalıga kendisi davetiye çıkardı
tum gun otobuslerde tıkıs tıkıs gelip gidiyor ona yapacak birsey yok ama
resmen olum diyetinde., tum gun hiç birsey yemiyoryok detoks diyeti yok bilmemne
kendine çok donuk çok bakan biride degil takındımı yapmı nedir bilmiyorum oyle guzellik merakı hani kendimi begendireyim merakı olan bir kadgıncagzda deil sismanda degil anlamıs degilim agzına birsey koymadan aksamustu oluyor fena oludm diye yiyordu tabi boyle bir beslenmeye hastalık kaçınılmaz
bgunde gelme dedim aksam ptesi gelsin konusacagım boyle yapacaksan olmaz diyeceğim.
akabinde mutlaka iyilessin grip asısı yaptır diyeceğim. off yani
Hem senin için hem de ece için çok iyi olmuş. Evden çıkmak iyi geliyor bazen.oyun sınıfımızdan geldik bu musikti yarın oynna ve ogren..cok eglenceliydi ing sarku soyleyerk cocuklara sarkıya uygun oyuncak verip oynatıo..benim icin guzel yani rus-turk-ing annelerle tanıstım ing konusarak anlastık o yuzden bende sevdim
BEnimki de biberonu tamamen bıraktı. Kahvaltı karışımının içerisinde ve muzlu süt yapıp içine karıştırınca yiyor sadece. Yoğurt un içine de kattım ama yemedi.arkadaslar bizimki ne süt ne devam sütü hala icmiyor..ne olacak böyle???mafoldumbenvücududa direncsiz kaliyor..henüz cok erken birakmasi icin...sizde de durum böyle mi acaba???
Bu sayfadaki alıntılardan görebilirsinkizlar mi bulusmuslar?? resimlerde nerede?? ben bulamadim...:uhm:
Çok geçmiş olsun.aşı işmiz kaldı yusuf öksürüyor ve gece çok feci kustu..pazartesi yaptırıcaz..aşıyı koruyamam diye aldığım eczanede saklıyacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?