2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Ece'ye ve Yusuf'a. Hayat da mı hastaydı ona da çok geçmiş olsun. Havalar burda da soğudu çok fena.

Rüzgar da nomal süt içmiyor çok da zorlamadım ama. Öyle böyle içmeleri şart aslında. Ben üniversiteye kadar lıkır lıkır içerdim, hatta annem her akşam 3 bardak hazırlardı sırayla bize içirirdi hala çok severim.

Geçmiş olsun Ecoşa soğuklar başladı dikkat etmek lazım

hayat ve yusuf paşayada geçmiş olsun

çok güldüm yaa.. Ben de Ayvalık'ta meslek yüksekokulunda 6 ay çalışmıştım. Öğrenciler kapıyı çalıp ben geldim hocam, öylesine oturmaya derlerdi. Biri giderdi diğeri gelirdi. Napacağımı şaşırırdım. Çok tuhaf gelirdi. Olmaz desen olmaz, gel otur desen olmaz.

ayça ruzzynin saçlarda çok uzamış yahonun saçlarıyla aynı uzunlukta sanırım..
dün akşam ilk doğdukları hallerindeki fotolara baktım çok değişmişler gerçekten ruzzy hiç bebekliğine benzemiyor

bebeğe bakan insan sorumluluk sahibi olmalı katılıyorum esrakom. konuş bencede.

nazlı geçen hafta pazar gecesini yolda geçirerek ankaradan geldi. sabahda denize bakmaya niyetliydi. dedimki hayır. dinlen. bidahada aramadım ertesi güne kadar. konuşacaktım gerek kalmadı. anlamışlar.

herkese mrb...
burdan uzak kalmak çok kötüü yaa içim gidio bazen giriyim die ama vaktim olmadıı bi türlü şimdide kahvaltı masası filan hep duruo ama musti uyuyorken bi bakıyım dedim geçmişe hiç bakmadım ama telden girdiğimde gördüklerim var.. onları bi yanıtlayımmm.....

ÇEÇİLİMMM musti genel anestezi ile olmadı abim anestezici olduğu için önermedi ki sünneti yapan dr de önermedi çok küçükler dedi ben netten araştırdım aslında 0-2 yaş arası bebekler etkilenmesin die genel aneztesi ile yapılıomuş dedim ama abim asla dedi her vücut kaldırmıo bi iğne vurulana kadar acı çekecek çocuk dedi..mantıklı geldi nasıl aşı yaptırıosak öle iğne vuruldu bajım sonra uyuşuo zatennn....

CÜLİZİMMMM korkmakta çok haklısın bende günlerce uyuyamadım musti etkilenirmi nasıl bi iz bırakacak bu olay die ilk gün gökhanın dayısı yanındaydı mustinin kesilirken vee dayıyı gördüğünde hep heyt heyt die ağladı normalde istemediği kızdığı bişi olursa heyt der zaten demekki etkileniolarr.......

AMAAAAAA.....çok çabuk iileşio gerçekten bizim üst komşumuzun oğlu var 8 yaşında ramazandan önce sünnet olmuştu dikişi 3 haftada düşmüş 2 ci haftada kurumaya başlamış filan biz yarın banyo yaptıracağız dr 1 hafta sonra dediki bizimki kabuk bağladı ve şişleri indi.... normal hayatına 1 haftada döndü zaten bebek olduğu için anlamadı gerçekten çok kolay oluyormuş biz yiğit paşayıda hemen sünnet ettirmeyi düşünüoruz...

bu olay bizi iice birbirimize bağlamış 1 haftadır mustiyle oturma odasında yatıoduk yüz üstü dönerse filan die birde altını açmak kolay oluyordu ama 2 gündür sırtım ağrıdığı için yerimize geçtik saat 5 te uyandı ağlıyarak musti aldım yanımıza getirdim gökhanı görünce beni tınmazdı ama boynuma sarılarak uyudu yavruşumm... bizden böle bajılarr

Son düzenleme:
unutmadan 2 gün önce dr ye gittim yiğit paşa 2 hafta geriden gidiomuş kilosu normalde 35 haftalıkken kilo 32 haftalığı gösteriomuş 2150 gr olmuş seni ii görmedim dedi dedim musti sünnet oldu çok yıprandım dedim ondan böle solgunsun ozmn dedi 2 hafta sonra gideceğim gün verecek....

gerçekten çok yoruldumki iiki annem yakında oturuo aynı şehirdeyizz sürekli o geldi mustiye eve hep o baktı yoksa halim haraptı....

geçmiş olsun nur çok şükür sünneti de atlattın hayırlısıyla birde doğum olsunn inş.

geçmiş olsun nur çok şükür sünneti de atlattın hayırlısıyla birde doğum olsunn inş.
ayy mavişimm çok saol darısı size inş ağrısız acısız atlatsın bütün bebişler inş gerçekten doğum için gün sayıyorum ağrılarım çok oluyor ve dr bebiş için katlanacağız az sabret dedii

aa ne guzel yaa en guzeli ece ne guzel rusca ingilizce vs ogrenecek orada

off moralim bozuk tibet benimle gelemiyor pazar gunu((
daha burda kalmasi gerekiyormus islemler icin..

nurdan vardır her iste bir hayır boyle dusun
birde teo orda kalsaydınız yabancı dil ogrenecikti o anlamda hiç teredutun olmadımı tr yed onus için ?
ben sahsen çok isterdim bu sekilde kolay yoldan bird il ogrenmis olsun

nurdan nasıl yürüyo şimdi tibet in işlemleri, ne diyor avukatlar? o manyak firma sahiplerinden haber var mı? uzlaşma için falan aradılar mı? Ne olacak bundan sonra hakkını alabilecek değil mi?

denden koymak istiyorum gulizz ne guzel sormussun eline saglıkk :))))
herkes bitti kendi kendimle alay etmeye basladım :))

aman cok guzel sibelicim demek indirim yakaladın kendi capında bir magazadan :)
gule gule giysin selincim. buyuk almakta iyi etmissin kislik biraz kalın çorapla bizim 21 ler olmad geçen gun ayagına mecbur buyklere geçtik

unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.

aa hemen bakayım benmarkafoni falan çok takip ediyoum ama hemen gunluk çocuk esyası varmı diye atlıyordum burayı inceliyccem simdi sagol canım

hayırlısıyla dogur sende artık nur ya insallah bebis gelisir iki haftaya kadar yoksa erken alırlar heralde

evrimm çok soguk buralar yaa orda hava nasıl kombi yaktım bugun yanıyoruz sıcaktan falan deme yanii

yok daha yakmadık ama yakındır.. yok yok yanmıoruss endıselenme :))

unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.

Aycacım bana bı davetıye gonderır mısın

Evrim de boşladı burayı, ev mi topluyor acaba?

dun dısarı gezmege cıktık,ozy ızınlı..fatoşlarla karsılastık,aksam oraya gıttık ve ben de bır tansıyon dusmesı basladı, 6-3 u gordum, eve hemsıre geldı falan.. halıyle burada kaldık, sabah ıyıydım, şapsal ben ıkı bardak cay ıctım, sımdı yıne tansıyon yerlerde fenalardayım.. anlayacagın fatoştayız.. hıc sevmedım bu tansıyon dusmesını..

bak kendıne, can tasıyorsun acı kendıne be yavrum..

NUR demek bebişin 35 haftalık oldu zaman ne çabuk geçiyor.... dikkat et kendine bak son zamanların kendine iyi bakıp iyi beslenmen gerekiyor.....

EVRİMİM geçmiş olsun canım ya geçmiş olsun.... aman kıpırdama bi yere fatoşta kal biraz normale dönene kadar.... bende yaşarım o düşmeleri insanın dünyası şaşıyor.. bened her seferinde acillik olurum ve hatta bi keresinde 4 şişe serum yiyince anca normale dönmüştü..... bu aralar yükseliyor hiç yükselmeyen tansiyonum her ikiside kötü allah kimseye yaşatmasın.....

evrim cok geçmiş olsun, beslenmene mi dikkat etmedin bu ara? neden tansiyon yerlerde?

nur cum sende acık dikkat et kendine, mecbursun eksiksiz beslenmeye.

hayırlısıyla dogur sende artık nur ya insallah bebis gelisir iki haftaya kadar yoksa erken alırlar heralde

bak kendıne, can tasıyorsun acı kendıne be yavrum..

NUR demek bebişin 35 haftalık oldu zaman ne çabuk geçiyor.... dikkat et kendine bak son zamanların kendine iyi bakıp iyi beslenmen gerekiyor.....
dr dedi mustidende biliorumda son haftalarda hızlı alıyorlarya kilo inş alır zaten 38 haftaya kadar bekletebilirim dedi dr sonra alınırmış hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ozmn haç günde bi uğruyabilicem topike(( tişk ederim bu araa

yatağımı toplayım geliorum çok öslemişim burayı daha geçmişe bakamadım tam

e sımdı yarı frekans calısan bı kalp var.. onun da etkısı vae Cülüzüm, hıc bır sekılde uykusuzluga yorgunluga uzulmeye gelemıyorum.. nhemen vucut yerlerde.. ondan sanırım.. saglık gıbısı yok

saolun arkadaslarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…