Sorunlu sınıflarım vardı, yavaş yavaş yola geliyorlar, mutluyum. Sürekli azar modunda olmak çok sıkıntılı. Yavaştan düzeltiyoruz iletişimi.
Bir de gerzek öğrencinin biri bugün öğretmenler odasına geldi, 2 dersim vardı o sınıfa, bir dersin fişini imzalamayı unutmuşum, onu imzalatacak. Demez mi; 'hocam bakın bu sefer bir şey demiyorum, bir daha olmasın' diye! Aptala, "seni gebertirim, yürü git sınıfına" dedim, yolladım. Sonra gelmiş gene aynı şeyi söylüyor. İphone'unda oyun açmış, hadi oyun oynayalım diyor. Dedim; ben senin arkadaşın değilim. Samimiyetle laubaliliği karıştırma, hangi arkadaşın benimle böyle konuşuyor? Hiç hoşlanmadım dedim. Sonraki ders kaçmış gitmiş. Manyak.
ayy mavişimm çok saol darısı size inş ağrısız acısız atlatsın bütün bebişler inş gerçekten doğum için gün sayıyorum ağrılarım çok oluyor ve dr bebiş için katlanacağız az sabret dediigeçmiş olsun nur çok şükür sünneti de atlattın hayırlısıyla birde doğum olsunn inş.
oyun sınıfımızdan geldik bu musikti yarın oynna ve ogren..cok eglenceliydi ing sarku soyleyerk cocuklara sarkıya uygun oyuncak verip oynatıo..benim icin guzel yani rus-turk-ing annelerle tanıstım ing konusarak anlastık o yuzden bende sevdim
off moralim bozuk tibet benimle gelemiyor pazar gunu((
daha burda kalmasi gerekiyormus islemler icin..
nurdan nasıl yürüyo şimdi tibet in işlemleri, ne diyor avukatlar? o manyak firma sahiplerinden haber var mı? uzlaşma için falan aradılar mı? Ne olacak bundan sonra hakkını alabilecek değil mi?
AYAKKABI almış bulunuyorum seline... nihayet içime sinen birşey buldum... normal ayakkabı gibi dışarıdada giyilebilir evdede rahat birşeye benziyor bileğe kadar boğazlı cırtcırtı ortapedik fiyatıda çok uyguna denk geldi indirim yapmış buradaki isimsiz bi mağaza:)) %50 indirimle ama ben sonlarına yetişmişim 21 numara falan almayı planlıyordum anca kışlık çorapla falan ama kalmamış 22 aldım bende umarım çok büyük olmaz..... allahım nihayet bende indirimden bi ürün aldım çok mutluyum hehh:))))
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.
ayy mavişimm çok saol darısı size inş ağrısız acısız atlatsın bütün bebişler inş gerçekten doğum için gün sayıyorum ağrılarım çok oluyor ve dr bebiş için katlanacağız az sabret dedii
evrimm çok soguk buralar yaa orda hava nasıl kombi yaktım bugun yanıyoruz sıcaktan falan deme yanii
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.
Evrim de boşladı burayı, ev mi topluyor acaba?
ayy mavişimm çok saol darısı size inş ağrısız acısız atlatsın bütün bebişler inş gerçekten doğum için gün sayıyorum ağrılarım çok oluyor ve dr bebiş için katlanacağız az sabret dedii
hayırlısıyla dogur sende artık nur ya insallah bebis gelisir iki haftaya kadar yoksa erken alırlar heralde
bak kendıne, can tasıyorsun acı kendıne be yavrum..
dr dedi mustidende biliorumda son haftalarda hızlı alıyorlarya kilo inş alır zaten 38 haftaya kadar bekletebilirim dedi dr sonra alınırmış hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ozmn haç günde bi uğruyabilicem topikeNUR demek bebişin 35 haftalık oldu zaman ne çabuk geçiyor.... dikkat et kendine bak son zamanların kendine iyi bakıp iyi beslenmen gerekiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?