2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

guliz face den ayca nin mailini yazdım davet kismina kabul etti o adresi ile uyeymis demekki :) sende yapablirsin

akıllı ben deminden beri fface de ayca bende niye uye degil diye arama yapıyorum oysa en son berke nin adı ile girmisim ona oyun için puan topluyordum da allah allah listemde niye yok vsneyse dedim yazayım ayca bana davet yollasın sonra bir baktım sohbetten alper diye biri naberdiyor aha dedim bu kiimm o an farkettim berke nin face sayfasındayım :)))

nur cum sende acık dikkat et kendine, mecbursun eksiksiz beslenmeye.
aslında iştahım açılmıştı amaa mustinin bana ihtiyacı olduğu için peşinde koşturdum paşanın çok şükür iileşti şimdi rahat rahat yer içeriz:)) cnmmm

yaptım canım bende baktım bile. o tayt gibi külotlu çoraplar cok cici

evrim dikkat et kendine çok geçmiş olsun.. ne güzel fatoş yakınında imdadına yetişiyor hemen..

Son düzenleme:
efrimim geeçmiş olsun ciğerim dikkat et kendineeee

dodo ile kuzy gördüm geçmişlerde yaa kanka gibi bunlar çok datlularr

benim gelinin bu 3 erkekin arasında ne iş var yawffffff:))) çok şaşırdım minnişim ne zmn gittin hem şaşırdım hem özendim ne güsel bi aradaymışsınız yaa

Son düzenleme:
efrimmm sen becerememissinnn ben yaptımm ben yaptımmm :)))

ıkı cocugu olan sensın.. halıyle oncelık bu ıslerde senın :))

az once yıne bı maıl geldı onaylandı dıe.. salaklar.. once onaylanmadı dedı sonna hatırladılar sanırım aycayı.. :))

evrim dikkat et kendine çok geçmiş olsun.. ne güzel fatoş yakınında imdadına yetişiyor hemen..

saol bacım,oyle gercekten de.

keske ayca davet etseymıs 10 lıra kazanacakmıs.. yazık oldu.

cingözlük yapma esraaaaaaaaaa :))

sitede çok cici seyler varda yani ece ye yeni almıs oldgum bir elbisenin aynısını gordum indirimli fiyatın ıgormesem daha iyiydi (((

EVRİM keşke hepimiz aynı şehirde otursaydık topikcek senin işlere bi el atardık hallolurdu herşey bunca kişi toplardık yerleştirirdik bize işmi dayanırdı bee.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…