2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlemcim partimiz guzeldi sevdiğimix bi azeri cift var onlar geldiler pasta kestik cay cerez meyve muhabbeti klasik yani:)

secil ece bıraktı yakamı ben aklına bile gelmedim tek yuruyemedigi icin yurumeli oyunlarda elinden tuttum ama genelde oturarak oynatıo bide komik olan ogretmen oyuncakları toplarken ece vermemek icin cırladı hep:)) yarın oyna ve ogren aktivite var bakalım o nasıl gecicek bide istedigim ahsap oyuncakların hepsi satısta eveyi oynattım biraz ama hoslanmadı hepsini yere fırlattı tak cıkarları

buarada ece rus bebeklerinden birine yapıstı kız kacıo bu kovalıo cici yapıo fıstıkkk yapıo yanagına sacını ellio.annesiyle cok gulduk hallerine

BABY sen yazmışsın ama ben okurken sanki ordaymışım gibi gözümde canlandı birden çok güzel bi ortam cidden ikiniz içinde büyük bi değişiklik olmuş.... keşke burdada olsa babybim benide alsana oraya bakü şurası bi koşu gelirim yani:)))

yok pervin mail birak iyorusn aylarg eçiyor ses çıkmayabiliyor asıl davet sistemi ile uyelik hemen oluyor

evrimm askol ya cingozluk yapma demissin çok fesatsınn hee aklıma bile gelmedi
ben direk girip heyecan yapıp hemen urunleri gormek istedigim için oraya buraya saldırdım aycanın maili buldum vss kınım kınım kınıyorum seni :))))

ben geldim
Aslinda hala yoldayiz düngece döncektik yorgun yorgun yolculuk etmeyelim dedik

Bulusma süperdi.ayrintilari pcden yazarim tlf cok zor oluyo.ama bayildim herkeze.iyiki tanima firsatim oldu cıık mutluyum...

gel bebeimm basımın ustunde yerin var.evt cok eglenceliydi..derste ing dısında yabancı dil konuslulmuo bide biri 8aylık kızını getirmişti en kucuk oydu

yoo ben suan kayıt oldum anında geldi onay maili

EVRİM keşke hepimiz aynı şehirde otursaydık topikcek senin işlere bi el atardık hallolurdu herşey bunca kişi toplardık yerleştirirdik bize işmi dayanırdı bee.:)))

yavrum.. canım..cıgerım.. yuregı guzel arkadasım benım.

evrimim cok gecmiş olsun yat dinlen orda topla kendini iice yoruldun

bakıyor saolsun.. ben uzanıyorum zaten burada, baska da bısı yaptıgım yok.

bi kın kın senı gelıodu zati kaydirigubbakcemile3

evrim ya çok geçmis olsun magaza heyecanına kapıldım senin yazını degilde arkadasalrın geçmis olsunlrını gorunce yukarı baktım.
tansiyon dusmesi yukselmesine gore daha risksiz birdurum tabi ama yinede kotu ya bayılma hisis dikkat et kendine çok yorulmadanda insan nasıl tasınırkı baska bir sehre

bu aktivite işi çok hoşmuş pervin ikinizede çok iyi gelicek ..

pervin eminmisin onay maili degil o yani bana gelen oyle en azından. sabırlarınız için tsk ederiz ara ara yeni uye kabul ediyoruz sizede sira gelir hesabı bir yazı geliyor onay olarak kayda alındınız anlamında :) sana direk onay geldi ise bilmem tabi ben nez aman bu tarz gruplara uye olmayı tanıdıksız denesem hemen olamadımda

deryacım ayca bir siteden bahsetti hani markafoni gibi bir site ama sadce bebek çocuk anne urunleri satan bir yer bizde uye edioyruz iste birbirimizi. çok uygun seyler var ben çok begendim eminim habireb urdan birseyler alırım internet alısverislerine bayılyoum çunku heyecanla bekliyorusne ve kargo geliyor falan

nurcum gecmiş olsun dikkat et kendine bebiklerinede...birini bsliycem deerken digerini ihmal etme canım
pervincim aynen dediğin oldu birinin peşinde koştururken dierini unuttum sanki o içerde ii bişi olmaz gibi gelio ama aslında benim yemem lazımki oda bişiler aslın çok şükür atlattıkya şu sünneti bol bol yerim..mustide 75 ile doğuma girmiştim bunda hala 63 olarak duruorum 9 kilo aldım sadece

suan siteeyim esra emin olup olmadıgımı gormen icin printscreen yapmami istermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…