2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim ne oldu yav geçmiş olsun geçmişe bakamdım ama şu an iyisin değilmi.Fatoşun şefkatli kolları açılmış yine..Allah razı olsun Fatoş hanımdan güzel insan gerçekten..

Son düzenleme:
PERVİN mıhlamamı adı bilmiyorum ama banada DERYA vermişti tarifini...

tereyağın içine mısır ununu katıp biraz kavuruyorum üstünede su katıp kaynatıyroum zaten kaynayınca koyulaşmaya başlıyor böyle yapıp veriyorum arada......

menide üye yapın yolur..
bizde netten çok alışveriş yaparız ..çok işimize geliyor öyle vakitsizki hazır oturduğumuz yerden al ayağına gelsin..olumunekankayizsmile

herseylerde tukenmiş ragbet fazla anlasılan...gecengun trndyolda mont begendim alıcaktım incelerken tukendi yazdı yuhhh dedim

benimde o ayıcıklı kapşonlu montlar hoşuma gitti ama oda tükenmiş fiyatıda çok iyiymişti (( ya böyle beğenip alamamakta koyuyor insana((

musti uyanmadan çorba yapıp geliorum site gerçekten güselmiş

bebek mıhlamasının tarifini verseniz bilenler..bide guzel bebek tatlısı..sıkıldı degişiklik istio

az tereyağını tam kavurmadan eritip içine tepeleme iki tatlı kaşığı mısır unu ekliyorsun..azcık çevirip içine ister süt ister su yavaş yavaş ekliyorsun biraz karıiştırınca içine kaşar peyniri ekliyorsun kaşar mikatrı san kalmış....ogün yumurta yememişse yumurtanın sarısınıda katıp kaynayıncaya kadar karıştırıyorsun..daha sonra eğer çok katı olmuşsa tabağa alıp içine istediğin kıvama gelene kadar süt katıp karıştırıyorsun hem daha çabuk soğuyor beklmiyorsun hemde istediğin kıvamda oluyor..afiyet olsun..

NUR kendien iyi bak az kaldı..senin güce ihtiyacın var..:CüvCüv:
birde utanmadan 63 kilo yazmışsınya ..anladık kibar hamişsin..kaydirigubbakcemile3

e oldu oluca onuda yap pervin ben bi emin olayım :) benim maili begenmediler demek seni direk uye etmisler ne bilimm :)

arkadaslar uye olmak isteyenler birbirinizi yapın uye
ben sanki 10 tl toplamak amaclı uye etmek ister gibi oldum sizi yok artık yanii..

hımmm super gelio kokusu burnuma))

e oldu oluca onuda yap pervin ben bi emin olayım :) benim maili begenmediler demek seni direk uye etmisler ne bilimm :)

bana komik gelmedi sanki yalan soyluoruz yada malızda okudugumuzu anlayamıoruz..herkes herseyi cok bilio zaten...sifremi yazıyım gir bak icine dert olduysa

e hadi hayırlı olsun..indirim olunca nası da mutlu oluyoruz biz bayanlar değil mi

unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.

süpersin Çaçam..listeye yeni bi site daha eklendi

oyy annesi miniği ihmal etme..bi güzel besle yavruyu..sünnetle ilgili verdiğin cevap için saol..benimki elini felan tutmaya acayip sinir olur..napcam bilmiyorum

geçmiş olsun Evrimcim aman noolur dikkat et kendine..allah razı olsun kadından

yaa çok imrendim bak şimdi..iştem benim de istediğim tam böle bişi..hem oynasın hem ben de acuk nefes alayım

herseylerde tukenmiş ragbet fazla anlasılan...gecengun trndyolda mont begendim alıcaktım incelerken tukendi yazdı yuhhh dedim

hergün markafoni-limango-trendyolu bi tur inceliyorum..şimdi de bu site eklendi..

NUR kendien iyi bak az kaldı..senin güce ihtiyacın var..:CüvCüv:
birde utanmadan 63 kilo yazmışsınya ..anladık kibar hamişsin..kaydirigubbakcemile3

he valla..hamile değiliz 66 kiloyuz..ağlıycam şimdi

ben geldim
Aslinda hala yoldayiz düngece döncektik yorgun yorgun yolculuk etmeyelim dedik

Bulusma süperdi.ayrintilari pcden yazarim tlf cok zor oluyo.ama bayildim herkeze.iyiki tanima firsatim oldu cıık mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…