deryacım ayca bir siteden bahsetti hani markafoni gibi bir site ama sadce bebek çocuk anne urunleri satan bir yer bizde uye edioyruz iste birbirimizi. çok uygun seyler var ben çok begendim eminim habireb urdan birseyler alırım internet alısverislerine bayılyoum çunku heyecanla bekliyorusne ve kargo geliyor falan
saol sibelcim icine peynirde eklenio sanırsam kasar
bebek mıhlamasının tarifini verseniz bilenler..bide guzel bebek tatlısı..sıkıldı degişiklik istio
pervincim aynen dediğin oldu birinin peşinde koştururken dierini unuttum sanki o içerde ii bişi olmaz gibi gelio ama aslında benim yemem lazımki oda bişiler aslın çok şükür atlattıkya şu sünneti bol bol yerim..mustide 75 ile doğuma girmiştim bunda hala 63 olarak duruorum 9 kilo aldım sadece
bebek mıhlamasının tarifini verseniz bilenler..bide guzel bebek tatlısı..sıkıldı degişiklik istio
az tereyağını tam kavurmadan eritip içine tepeleme iki tatlı kaşığı mısır unu ekliyorsun..azcık çevirip içine ister süt ister su yavaş yavaş ekliyorsun biraz karıiştırınca içine kaşar peyniri ekliyorsun kaşar mikatrı san kalmış....ogün yumurta yememişse yumurtanın sarısınıda katıp kaynayıncaya kadar karıştırıyorsun..daha sonra eğer çok katı olmuşsa tabağa alıp içine istediğin kıvama gelene kadar süt katıp karıştırıyorsun hem daha çabuk soğuyor beklmiyorsun hemde istediğin kıvamda oluyor..afiyet olsun..
e oldu oluca onuda yap pervin ben bi emin olayım :) benim maili begenmediler demek seni direk uye etmisler ne bilimm :)
hımmm super gelio kokusu burnuma))
bana komik gelmedi sanki yalan soyluoruz yada malızda okudugumuzu anlayamıoruz..herkes herseyi cok bilio zaten...sifremi yazıyım gir bak icine dert olduysa
AYAKKABI almış bulunuyorum seline... nihayet içime sinen birşey buldum... normal ayakkabı gibi dışarıdada giyilebilir evdede rahat birşeye benziyor bileğe kadar boğazlı cırtcırtı ortapedik fiyatıda çok uyguna denk geldi indirim yapmış buradaki isimsiz bi mağaza:)) %50 indirimle ama ben sonlarına yetişmişim 21 numara falan almayı planlıyordum anca kışlık çorapla falan ama kalmamış 22 aldım bende umarım çok büyük olmaz..... allahım nihayet bende indirimden bi ürün aldım çok mutluyum hehh:))))
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.
unutmadan 2 gün önce dr ye gittim yiğit paşa 2 hafta geriden gidiomuş kilosu normalde 35 haftalıkken kilo 32 haftalığı gösteriomuş 2150 gr olmuş seni ii görmedim dedi dedim musti sünnet oldu çok yıprandım dedim ondan böle solgunsun ozmn dedi 2 hafta sonra gideceğim gün verecek....
gerçekten çok yoruldumki iiki annem yakında oturuo aynı şehirdeyizz sürekli o geldi mustiye eve hep o baktı yoksa halim haraptı....
dun dısarı gezmege cıktık,ozy ızınlı..fatoşlarla karsılastık,aksam oraya gıttık ve ben de bır tansıyon dusmesı basladı, 6-3 u gordum, eve hemsıre geldı falan.. halıyle burada kaldık, sabah ıyıydım, şapsal ben ıkı bardak cay ıctım, sımdı yıne tansıyon yerlerde fenalardayım.. anlayacagın fatoştayız.. hıc sevmedım bu tansıyon dusmesını..
bak kendıne, can tasıyorsun acı kendıne be yavrum..
ozlemcim partimiz guzeldi sevdiğimix bi azeri cift var onlar geldiler pasta kestik cay cerez meyve muhabbeti klasik yani:)
secil ece bıraktı yakamı ben aklına bile gelmedim tek yuruyemedigi icin yurumeli oyunlarda elinden tuttum ama genelde oturarak oynatıo bide komik olan ogretmen oyuncakları toplarken ece vermemek icin cırladı hep:)) yarın oyna ve ogren aktivite var bakalım o nasıl gecicek bide istedigim ahsap oyuncakların hepsi satısta eveyi oynattım biraz ama hoslanmadı hepsini yere fırlattı tak cıkarları
herseylerde tukenmiş ragbet fazla anlasılan...gecengun trndyolda mont begendim alıcaktım incelerken tukendi yazdı yuhhh dedim
NUR kendien iyi bak az kaldı..senin güce ihtiyacın var..:CüvCüv:
birde utanmadan 63 kilo yazmışsınya ..anladık kibar hamişsin..kaydirigubbakcemile3
e oldu oluca onuda yap pervin ben bi emin olayım :) benim maili begenmediler demek seni direk uye etmisler ne bilimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?