ben geldim
Aslinda hala yoldayiz düngece döncektik yorgun yorgun yolculuk etmeyelim dedik
Bulusma süperdi.ayrintilari pcden yazarim tlf cok zor oluyo.ama bayildim herkeze.iyiki tanima firsatim oldu cıık mutluyum...
AYAKKABI almış bulunuyorum seline... nihayet içime sinen birşey buldum... normal ayakkabı gibi dışarıdada giyilebilir evdede rahat birşeye benziyor bileğe kadar boğazlı cırtcırtı ortapedik fiyatıda çok uyguna denk geldi indirim yapmış buradaki isimsiz bi mağaza:)) %50 indirimle ama ben sonlarına yetişmişim 21 numara falan almayı planlıyordum anca kışlık çorapla falan ama kalmamış 22 aldım bende umarım çok büyük olmaz..... allahım nihayet bende indirimden bi ürün aldım çok mutluyum hehh:))))
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.
unutmadan 2 gün önce dr ye gittim yiğit paşa 2 hafta geriden gidiomuş kilosu normalde 35 haftalıkken kilo 32 haftalığı gösteriomuş 2150 gr olmuş seni ii görmedim dedi dedim musti sünnet oldu çok yıprandım dedim ondan böle solgunsun ozmn dedi 2 hafta sonra gideceğim gün verecek....
gerçekten çok yoruldumki iiki annem yakında oturuo aynı şehirdeyizz sürekli o geldi mustiye eve hep o baktı yoksa halim haraptı....
yok daha yakmadık ama yakındır.. yok yok yanmıoruss endıselenme :))
Aycacım bana bı davetıye gonderır mısın
dun dısarı gezmege cıktık,ozy ızınlı..fatoşlarla karsılastık,aksam oraya gıttık ve ben de bır tansıyon dusmesı basladı, 6-3 u gordum, eve hemsıre geldı falan.. halıyle burada kaldık, sabah ıyıydım, şapsal ben ıkı bardak cay ıctım, sımdı yıne tansıyon yerlerde fenalardayım.. anlayacagın fatoştayız.. hıc sevmedım bu tansıyon dusmesını..
bak kendıne, can tasıyorsun acı kendıne be yavrum..
buarada ece rus bebeklerinden birine yapıstı kız kacıo bu kovalıo cici yapıo fıstıkkk yapıo yanagına sacını ellio.annesiyle cok gulduk hallerine
şimdi eşimle konuştuk kalbimde bi ağırlık var sanki ağrıyor diyor dedim hemen git acile... bu konuda çok şeydir diyor neyapacaklar bana acilde.... dedim git sen ne yapacaklarımı var en azından bi kalp grafiği falan çekerler şimdi arayacağım ama kesin bi bahane bulup gitmez benbiliyorum malımı... daha öncede böyle bi şikayeti olmuştu birkaç ay önce kardiyoloğa gittik bi alete bağladılar koştu yürüdü falan birşey çıkmadı..... dr. stres ve sıkıntı yapma dedi... inşallah birşey yoktur..... gitsin bakalım hala ağrısı varken daha iyi anlaşılır belki....
evrim ya çok geçmis olsun magaza heyecanına kapıldım senin yazını degilde arkadasalrın geçmis olsunlrını gorunce yukarı baktım.
tansiyon dusmesi yukselmesine gore daha risksiz birdurum tabi ama yinede kotu ya bayılma hisis dikkat et kendine çok yorulmadanda insan nasıl tasınırkı baska bir sehre
Evrim ne oldu yav geçmiş olsun geçmişe bakamdım ama şu an iyisin değilmi.Fatoşun şefkatli kolları açılmış yine..Allah razı olsun Fatoş hanımdan güzel insan gerçekten..
EVRİMİM o senin güzelliğin arzular şelale:)))
arkadaslar uye olmak isteyenler birbirinizi yapın uye
ben sanki 10 tl toplamak amaclı uye etmek ister gibi oldum sizi yok artık yanii..
gene çifter çifter geliyo mesajın..:))..iyi yolculuklar canım..
evrim gözün mü döndü bacım çiftleşme falan hayır ola ? buzzer mi içtin gündüz vakti :))
şimdi eşimle konuştuk kalbimde bi ağırlık var sanki ağrıyor diyor dedim hemen git acile... bu konuda çok şeydir diyor neyapacaklar bana acilde.... dedim git sen ne yapacaklarımı var en azından bi kalp grafiği falan çekerler şimdi arayacağım ama kesin bi bahane bulup gitmez benbiliyorum malımı... daha öncede böyle bi şikayeti olmuştu birkaç ay önce kardiyoloğa gittik bi alete bağladılar koştu yürüdü falan birşey çıkmadı..... dr. stres ve sıkıntı yapma dedi... inşallah birşey yoktur..... gitsin bakalım hala ağrısı varken daha iyi anlaşılır belki....
esra nın demek istediği benim başıma cok geldi bu tip sitelerde. davet olmadan üye olmaya calıştığımda hep sıradasınız araştıracağız gibi saçma sapan mailler geldi. hiçbiri de kabul etmedi. esra gibi bende davet olmadan bu da aynı şeyi yapar diye düşünmüştüm. ama direk kabul etmiş demek
pervin estagfurullah kimseye mal yada anlamıyor demek istemedim. ukalalık ettigimi dusunduysen yanlıs anlamıssın ama ozur dileyecek degilim oyle bir amacım yoktu bu kadar sert uslubu hak ettigimide dusunmuyorum.
ben ilk onay mailini alınca uye oldum sandım bir hevevs acmıstım ve sıraya girdiniz yazısını almıstım belki sende benim ilk yanılgımı yasamıssındır diye acıklamıstım amacım sadece buydu.
offf gök delindi, hafta sonu evde hapis olacağız anlaşıldı. herkese sıcacık bir hafta sonu diliyorum. büyük ihtimal yine giremem evden hiç fırsat vermiyor kuzu çünkü.
Bir Eşi Olmalı İnsanın..
İnsanın eşi olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı,
gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…aşık olduğu ...bir eşi olmalı!
........................
Can Yücel~
dikkat et kendine nurr allah korusun.. dediğin gibi iyiki annen yanında..unutmadan 2 gün önce dr ye gittim yiğit paşa 2 hafta geriden gidiomuş kilosu normalde 35 haftalıkken kilo 32 haftalığı gösteriomuş 2150 gr olmuş seni ii görmedim dedi dedim musti sünnet oldu çok yıprandım dedim ondan böle solgunsun ozmn dedi 2 hafta sonra gideceğim gün verecek....
gerçekten çok yoruldumki iiki annem yakında oturuo aynı şehirdeyizz sürekli o geldi mustiye eve hep o baktı yoksa halim haraptı....
geçmiş olsun evrim tansiyonun düşmüş alıntılardan gördüm.. senin kendine herkesten daha fazla dikkat etmen gerek..e sımdı yarı frekans calısan bı kalp var.. onun da etkısı vae Cülüzüm, hıc bır sekılde uykusuzluga yorgunluga uzulmeye gelemıyorum.. nhemen vucut yerlerde.. ondan sanırım.. saglık gıbısı yok
saolun arkadaslarım.
ben ben.. direk kendi adresimi yoolladım bekleme listesibe alındınız bekleyin diyoo ben beklemek istemiyorum.. özelden atıyorum esracım..kimler davet istiyor maila d resi yazınız ozelden
bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?