2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim
Aslinda hala yoldayiz düngece döncektik yorgun yorgun yolculuk etmeyelim dedik

Bulusma süperdi.ayrintilari pcden yazarim tlf cok zor oluyo.ama bayildim herkeze.iyiki tanima firsatim oldu cıık mutluyum...

gene çifter çifter geliyo mesajın..:))..iyi yolculuklar canım..

çok hoşuma gitti, ne kadar doğru, paylaşmak istedim...

30 Yaşını Aşmış Bir Kadın....
Andy Rooney der ki..." Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis bayanlara deger vermeye basladim."
İste bunun sebeplerinden bir kaçı: Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir yarisi uyandirip "ne dusunuyorsun?" diye sormaz.......
Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz.
Otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek istemiyorsa, soylene soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz.......
Yapmak istedigi bir seyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan birseydir.
Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir...
Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir.
Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da yaptiklari hakkinda ne dusundugunuzu onemser.
Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur.
Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir.
Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir.Bir operanin ortasinda ya da pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak...
Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hak edilmemis bile olsa.....
cunku takdir edilmemenin ne oldugunu iyi bilir.
Otuzunu asmis kadin sizi bayan arkadaslariyla rahatlikla tanistiracak kadar kendine guvenir......
Daha genc bir kadin, en iyi arkadasini bile gormezlikten gelebilir, yanindaki adama guvenmedigi icin.
Otuz yasin ustundeki kadin sizin onun arkadasina ilgi duymanizi hic sallamaz..... arkadasinin onun aldatmayacagini bilir.
Kadinlar yaslari ilerledikce medyumlasirlar. Ona gunah cikarmaniza Hic gerek yoktur..... Onlar her haltinizi bilirler.
Otuz yasini asmis bir kadin Kipkirmizi bir ruj surdugunde bu ona cok yakisir. Ama daha genc kadinlarda boyle degildir. Cig durur.....
Otuz ustu kadinlar aciksozlu, dogrucu ve durustturler...... Onun icin ne anlam tasidiginizi merak etmenize gerek yoktur.......
Ne kadar geri zekali oldugunuzu bir cirpida acik acik soyleyiverir.......
eger bir geri zekali gibi davrandiysaniz.

şimdi eşimle konuştuk kalbimde bi ağırlık var sanki ağrıyor diyor dedim hemen git acile... bu konuda çok şeydir diyor neyapacaklar bana acilde.... dedim git sen ne yapacaklarımı var en azından bi kalp grafiği falan çekerler şimdi arayacağım ama kesin bi bahane bulup gitmez benbiliyorum malımı... daha öncede böyle bi şikayeti olmuştu birkaç ay önce kardiyoloğa gittik bi alete bağladılar koştu yürüdü falan birşey çıkmadı..... dr. stres ve sıkıntı yapma dedi... inşallah birşey yoktur..... gitsin bakalım hala ağrısı varken daha iyi anlaşılır belki....

esra nın demek istediği benim başıma cok geldi bu tip sitelerde. davet olmadan üye olmaya calıştığımda hep sıradasınız araştıracağız gibi saçma sapan mailler geldi. hiçbiri de kabul etmedi. esra gibi bende davet olmadan bu da aynı şeyi yapar diye düşünmüştüm. ama direk kabul etmiş demek

pervin estagfurullah kimseye mal yada anlamıyor demek istemedim. ukalalık ettigimi dusunduysen yanlıs anlamıssın ama ozur dileyecek degilim oyle bir amacım yoktu bu kadar sert uslubu hak ettigimide dusunmuyorum.
ben ilk onay mailini alınca uye oldum sandım bir hevevs acmıstım ve sıraya girdiniz yazısını almıstım belki sende benim ilk yanılgımı yasamıssındır diye acıklamıstım amacım sadece buydu.

bu arada emin ol gercekten gulumsemedim print screen yapayımmı yazını okuduumda sadece herhangi bir tartısmaya girmemek adına gulumseyerek yanıt vermeye çalısmıstım ama bukadar nezaket sergilememe gerek yokmus

Bir Eşi Olmalı İnsanın..
İnsanın eşi olmalı, bakarken yüreğinin kabardığı,
gözlerinden gözlerine yüreğinin aktığı…aşık olduğu ...bir eşi olmalı!

Sabah gözlerini açtığında, yanında olduğunu görüp,
şükürler etmeli Yaradana. Koklamalı saçlarını.
Uyuyan eşine şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yüzüne,
varlığını hissedebilmek için. Parmakları titremeli,
incitirim korkusuyla.
Sürekli çağlayan bir pınar olmalı gönlü…kramplar girmeli midesine,
onsuzluk aklına geldikçe!

Rüzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini.
Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için.
Akşam onu görecek diye, pırpır etmeli yüreği.
Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi. Ayakları birbirine
dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi.
Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli.
Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Yüzüne baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını,
öfkesini, sevincini, coşkusunu…vs.
Güven duymalı, herşeyiyle. Başını göğsüne koyup,
huzurla uyuyabilmeli, tüm düşüncelerinden arınmış olarak.
Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, çocuğu olmalı…
Şımarabilmeli yanında. Kıskanılmalı zaman zaman da…

Bir eşi olmalı insanın!

Sabah yolcularken işine, içi acımalı, daha yollarken özlemeye
başlamalı. Seni şimdiden özledim!

Akşam dönüşünü beklemeli sabırsızlıkla. Gözleri yollarda
kalmalı ve kapıyı çalmadan açmalı…aşkla karşılamalı,
hasretle sarılmalı boynuna, özlemle koklayıp, öpmeli,
yıllarca uzak kalmışcasına! Her günü bir başka güzel olmalı
yaşamın, bir başka özel, bir başka soluklanmalı her anında.
Verdiği hiç bir şeyin yeterli olmadığını düşünüp, kahrolmalı,
daha fazla ne yapabilirim diye düşünmeli.
Mutluluk saçmalı etrafına.

Bir eşi olmalı insanın,
cennetten köşe almışcasına sevdiği,
sakındığı, bakmaya kıyamadığı…Her bir hücresinden aşkın
fışkırdığı, çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı!

Can Yücel~

Güle güle giysin şirinem... Canım sonunda indirimden bir şey almış bulundun :)) Darısı başıma
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var arkadaşlar, markafoni gibi bişey. Tek farkı bu sitenin tamamen çocuklara özel ürünler satması.

Güzel bir yer gibi arştırayım bakalım sağolasın çaçam opuyorumnanaktan

Off canım cidden kendini çok ihmal ediyorsun bırak bu süreçte işleri falan işlerden daha önemli miniğin gelişimi işler yp yap biter mi? Dikkat et bebişimize opuyorumnanaktan

Evrimcim çok geçmiş olsun :teselli:
buarada ece rus bebeklerinden birine yapıstı kız kacıo bu kovalıo cici yapıo fıstıkkk yapıo yanagına sacını ellio.annesiyle cok gulduk hallerine

kaydirigubbakcemile3 cidden hepimiz aynı ilde olsak tanışsalar kaynaşsalar bizim kuzular ne süper olurdu...

İnş. kötü bir şey yoktur aslında doktorlar bu konuda biraz geniş bizim sülalede amcalarım dedem halalarım kardeşim kalp hastası babam hep giderdi grafik flan çekilirdi bir şey yok derlerdi en son amcamın vefatında çok kötü oldu doktora gittik yine bir şey yok dendi annem dedi abileri babasınd kalp rahatsızlığı vardı diye daha detaylı tetkik istedi yapıldı anjiyo falan damarlar tıkalı bir ton ilaç kullanıyor.. Bunları senin içine kurt düşürmek için söylemiyorum canım ama doktorlar baştan savma iş yapıyorlar bazen... Sen irdelemedikçe üzerinde durmuyorlar... Tabii streskaynaklı benimde bazen oluyor o başka ama sık sık oluyorsa detaylı araştırılmalı bence...

Güliz ve Derya yazılar çok güzel ellerinize sağlık...
Bir eşi olmalı insanın Deniz gibi olmamalı kaydirigubbakcemile3

yok aslında toplanma falan yok su an.. zaten bı esyaları toplayıp geri kalanı

Evrim ne oldu yav geçmiş olsun geçmişe bakamdım ama şu an iyisin değilmi.Fatoşun şefkatli kolları açılmış yine..Allah razı olsun Fatoş hanımdan güzel insan gerçekten..

saol dostum.. daha ıyıyım.

EVRİMİM o senin güzelliğin arzular şelale:)))

olumunekankayizsmile

arkadaslar uye olmak isteyenler birbirinizi yapın uye
ben sanki 10 tl toplamak amaclı uye etmek ister gibi oldum sizi yok artık yanii..

sen bana yiyorsa bi darıl.. :)) bak nası yiyorum seni :)))

gene çifter çifter geliyo mesajın..:))..iyi yolculuklar canım..

ayyy okduuguma bak.. gene çiftleşme mesajı geliyor ıyı yolculuklar kafamçokkarıştı

evrim gözün mü döndü bacım çiftleşme falan hayır ola ? buzzer mi içtin gündüz vakti :))

bısı cıkmaz ınsallahh.. saglık gıbısı yok.. yok da yok.. hele kı sana muhtac kucuk bır evladın varsa.

ya bana da salak sıte once tanımadıgını soledı, sonra bekleyın bakalım bı ara alırız senı dedı,sonra kabul ettı..

herkese ayrı terane yanı.. ondan yanlıs anlasılmalar oluyor..

offf gök delindi, hafta sonu evde hapis olacağız anlaşıldı. herkese sıcacık bir hafta sonu diliyorum. büyük ihtimal yine giremem evden hiç fırsat vermiyor kuzu çünkü.

Evrim cok gecmis olsun cnm ya..stresemi girdin??

Sibel baktir bi ihmal etme..

Kalabalık olmasın diye yarım Alıntı yaptım.. Ama yazı çok güzel çok... Okurken neler geçti gözümden neler... Teşekkürler Derya. (yanlış değildir umarımbilmiyorumkismile)

dikkat et kendine nurr allah korusun.. dediğin gibi iyiki annen yanında..
geçmiş olsun evrim tansiyonun düşmüş alıntılardan gördüm.. senin kendine herkesten daha fazla dikkat etmen gerek..

kimler davet istiyor maila d resi yazınız ozelden
ben ben.. direk kendi adresimi yoolladım bekleme listesibe alındınız bekleyin diyoo ben beklemek istemiyorum.. özelden atıyorum esracım..

bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..

bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..

hayırlı olsun nurdancım inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…