bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..
doğru doğru..kaydirigubbakcemile3Kalabalık olmasın diye yarım Alıntı yaptım.. Ama yazı çok güzel çok... Okurken neler geçti gözümden neler... Teşekkürler Derya. (yanlış değildir umarımbilmiyorumkismile)
biz türkler diye başlayacağım sözüme ..biz ayırlırken üzürlürüz .. onlar için çokda önemli değildir nurdan sen daha iyi anlarsın ama.. yeni bir başalngıca doğru yol aldığını düşündükleri için umursamaz...yerimsenibenbugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..
unnado yaz bi bak...Bu sitedeki bebek çocuk alışverişten kasıt sadece kıyafet değil demi? Birde fiyat aralığı nedir? Tuzluysa bana göre değil de. Eğer normalse bana davet göndermem için yardımcı olurmusunuzzzz:hulya:
iki kültür arası sıkışıp kalma çok zor gerçekten..ablamın büyük oğlu bizimle daha fazla zaman geçirdiği için türkçeyi anlıyor yazıyor ve konulşabiliyor ama küçük ne konuşabiliyor nede anlıyor...:çok üzgünüm:ESRA dil olayini sormussun, ama burda yasayan turklerin cocuklarini gorsen kendi dillerini konusamazken evet cok guzel fransizca konusuyoorlar ama kendi dillerinde turkcede dertlerini anlatamiyorlar cunku anne baba ne kadar ugrassada okulda evden daha fazla zaman geciriyor ve zamanla tembellik oluyor..o yuzden TURKCE yi iyi ogrensin, geri kalan her dili ilgiyle sonradan ogrenir...ama once DILINI VE KULTURUNU ogrensin..ben bu konuda cok israrciyim cunku burdakiler hic biyere ait olamiyor ve iki kultur arasinda sikisip kaliyorlar ne avrupali ne turk olabiliyorlar..
gerçekten baya iyiye benziyor hiç denedinmi ..hoşuma gitti deneyebilirim...yaa ben daha önce bir siteden daha bahsetmiştim.. oyuncak kiralama.. bence çok hoş..kiralıycam en kısa zamanda. aloynaver.com - Türkiye' nin İlk ve Tek Oyuncak Kiralama Servisi...
havanı sevsinler ..bayanssulusmilehava çok sıcak olmasa bile burası güneşli :jeyyar: iyi tatiller :içelim:
delikafadulden:roflol:yok aslında toplanma falan yok su an.. zaten bı esyaları toplayıp geri kalanı
saol dostum.. daha ıyıyım.
olumunekankayizsmile
sen bana yiyorsa bi darıl.. :)) bak nası yiyorum seni :)))
ayyy okduuguma bak.. gene çiftleşme mesajı geliyor ıyı yolculuklar kafamçokkarıştı
yav deinzde senin zamanında eş olarak seçtiğin şahsı muhterem ..onun için imzayı atmayı göze aldığına göre zamnında bu yazıdaki bazı cümleler sizin içinde geçerliydi..Güliz ve Derya yazılar çok güzel ellerinize sağlık...
Bir eşi olmalı insanın Deniz gibi olmamalı kaydirigubbakcemile3
pervin estagfurullah kimseye mal yada anlamıyor demek istemedim. ukalalık ettigimi dusunduysen yanlıs anlamıssın ama ozur dileyecek degilim oyle bir amacım yoktu bu kadar sert uslubu hak ettigimide dusunmuyorum.
ben ilk onay mailini alınca uye oldum sandım bir hevevs acmıstım ve sıraya girdiniz yazısını almıstım belki sende benim ilk yanılgımı yasamıssındır diye acıklamıstım amacım sadece buydu.
senin yerin doldurulamaz ..Doğru bunun farkına varmış en azından..bugun arkadaslarla vedalasmak tuhafti gozlerim doldu ne yalan soyliyim..ofisi toplarken duvarda teonun resimelrini sokerken vs..en ilginci sefin sozleriydi..bazi insanlarin yeri ayridir ve hicbirsey dolduramaz..ne tuhaf adam ozliycem onu..insallah doktotramida alabilirim bakalim ugrasicam..
Tesekkurler canlarim, evet yeni bir sayfa aciliyor, insallah hersey hayirli olur.. Hala bu seviyeye geldigime innaamiyorum bir hayal gercek oluyor:))demekki hersey inanmakla basliyor..
Bu sitedeki bebek çocuk alışverişten kasıt sadece kıyafet değil demi? Birde fiyat aralığı nedir? Tuzluysa bana göre değil de. Eğer normalse bana davet göndermem için yardımcı olurmusunuzzzz:hulya:
Tesekkurler canlarim, evet yeni bir sayfa aciliyor, insallah hersey hayirli olur.. Hala bu seviyeye geldigime innaamiyorum bir hayal gercek oluyor:))demekki hersey inanmakla basliyor..
Deniz in uslubuyla cevap veriyorum sarhoştum hatırlamıyorum o hatayı yaprken deermişim kaydirigubbakcemile3yav deinzde senin zamanında eş olarak seçtiğin şahsı muhterem ..onun için imzayı atmayı göze aldığına göre zamnında bu yazıdaki bazı cümleler sizin içinde geçerliydi..
.
Bana az tuzlu geldi sanki benim çözünürlüğüm düşük fakiriz ondan alamam sempatiksalakcinni
İnş. hayırlı olur canımherşey dilediğin gibi olsun çok yol katettin
Deniz in uslubuyla cevap veriyorum sarhoştum hatırlamıyorum o hatayı yaprken deermişim kaydirigubbakcemile3
Sağol canım olumunekankayizsmile
Deryam hayırdır bu saatte burada aktifsin kuzular nerede?
Uyuttum ama manyağın birisi bu saatte matkap çalıştırdı delimidir nedir.klava:kötükedihüsohatta yetmedi üstüne bişeylerde çakıyor..:mymeka:diken üstündeyim tuba yeni yattı yusufta yarım saat oldu ikisi birden zıplamazsa burdayım..:1shok:[/QU
süpermiş uyanmazlar inş. bende muhllebi yedirip yatırcam eğer ortalığı krıştırmaktan vazgeçip yanıma gelirse tabii :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?