2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sitedeki bebek çocuk alışverişten kasıt sadece kıyafet değil demi? Birde fiyat aralığı nedir? Tuzluysa bana göre değil de. Eğer normalse bana davet göndermem için yardımcı olurmusunuzzzz:hulya:

ESRA dil olayini sormussun, ama burda yasayan turklerin cocuklarini gorsen kendi dillerini konusamazken evet cok guzel fransizca konusuyoorlar ama kendi dillerinde turkcede dertlerini anlatamiyorlar cunku anne baba ne kadar ugrassada okulda evden daha fazla zaman geciriyor ve zamanla tembellik oluyor..o yuzden TURKCE yi iyi ogrensin, geri kalan her dili ilgiyle sonradan ogrenir...ama once DILINI VE KULTURUNU ogrensin..ben bu konuda cok israrciyim cunku burdakiler hic biyere ait olamiyor ve iki kultur arasinda sikisip kaliyorlar ne avrupali ne turk olabiliyorlar..

bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..

Biraz okumuştum başınızdan geçenleri... Allah hayırlısı ne ise onu versin. İnşallah herşey gönlünüzce olur siz ve eşiniz için.

Oyy davetiye olayı damgayı vurmuş güne.. Herkes bir şekilde yaptı sanırım:))

Evrim ne kadar düşmüş öyle tansiyonun. Taşınmak demeyin bana mideme ağrılar giriyor. Ya bide sen Antalya'da fatoş olmadan napcaksın kardeşim.

Nurdan hayırlı uğurlu olsun dönüşün. Herşey güzel olsun, istediğin gibi olsun.

Sibel inşallah strestendir eşinin durumu bişey yoktur umarım. Gitmiş mi doktora

Nurdan canım hayırlısı olsun
inş.bundan sonra herşey güzel olacak sizin için.
artık yeni bir sayfa açıyorsun sayılır hayatında

Tesekkurler canlarim, evet yeni bir sayfa aciliyor, insallah hersey hayirli olur.. Hala bu seviyeye geldigime innaamiyorum bir hayal gercek oluyor:))demekki hersey inanmakla basliyor..

bugun arkadaslarla vedalasmak tuhafti gozlerim doldu ne yalan soyliyim..ofisi toplarken duvarda teonun resimelrini sokerken vs..en ilginci sefin sozleriydi..bazi insanlarin yeri ayridir ve hicbirsey dolduramaz..ne tuhaf adam ozliycem onu..insallah doktotramida alabilirim bakalim ugrasicam..

Kalabalık olmasın diye yarım Alıntı yaptım.. Ama yazı çok güzel çok... Okurken neler geçti gözümden neler... Teşekkürler Derya. (yanlış değildir umarımbilmiyorumkismile)
doğru doğru..kaydirigubbakcemile3
bugun iste son gunum ancak bitirdim heseyi, evraklari teslim ettim, datalari copyledim, insanlarla vedalastim bazisiyla ama hepsi sanki ben kisa donem icin gidiyormusum gibi davraniyor(
onlara gore geri gelicem..
biz türkler diye başlayacağım sözüme ..biz ayırlırken üzürlürüz .. onlar için çokda önemli değildir nurdan sen daha iyi anlarsın ama.. yeni bir başalngıca doğru yol aldığını düşündükleri için umursamaz...yerimseniben
Bu sitedeki bebek çocuk alışverişten kasıt sadece kıyafet değil demi? Birde fiyat aralığı nedir? Tuzluysa bana göre değil de. Eğer normalse bana davet göndermem için yardımcı olurmusunuzzzz:hulya:
unnado yaz bi bak...
iki kültür arası sıkışıp kalma çok zor gerçekten..ablamın büyük oğlu bizimle daha fazla zaman geçirdiği için türkçeyi anlıyor yazıyor ve konulşabiliyor ama küçük ne konuşabiliyor nede anlıyor...:çok üzgünüm:
yaa ben daha önce bir siteden daha bahsetmiştim.. oyuncak kiralama.. bence çok hoş..kiralıycam en kısa zamanda. aloynaver.com - Türkiye' nin İlk ve Tek Oyuncak Kiralama Servisi...
gerçekten baya iyiye benziyor hiç denedinmi ..hoşuma gitti deneyebilirim...
hava çok sıcak olmasa bile burası güneşli :jeyyar: iyi tatiller :içelim:
havanı sevsinler ..bayanssulusmile
delikafadulden:roflol:
Güliz ve Derya yazılar çok güzel ellerinize sağlık...
Bir eşi olmalı insanın Deniz gibi olmamalı kaydirigubbakcemile3
yav deinzde senin zamanında eş olarak seçtiğin şahsı muhterem ..onun için imzayı atmayı göze aldığına göre zamnında bu yazıdaki bazı cümleler sizin içinde geçerliydi..
bu şiiri paylaşmak istdim ki bebekleriniz olduktan sonra anneliğin dışında hala BİR SEVGİLİ VE EŞSİNİZ..VE EŞLERİMİZ BABA OLDUĞU KADAR HALA SEFGİLİMZ VEDE EŞİMİZ...boshayallersmile

açıklama pervine ama ben senden anldığımı yazayım..sen içi dışı bir insansın yanlış anlaşılacak bir durum yokyerimseniben
Hme bende ilk seferde üye oldum..

Son düzenleme:
Evrim çok geçmiş olsun, aman dikkat bu aralar hep bir hastalık haberi alıyorum. Allah sağlık versin bize ve herkese.
Sibel inşallah eşinin de durumunda bir ciddiyet yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Nur son dönemi de sağlıkla atlatırsın dilerim. Çok az kalmış.
Nurdan bu yeni başlangıç sana mutluluk ve huzur getirecek inanıyorum. Şefin ne kadar güzel şeyler söylemiş

senin yerin doldurulamaz ..Doğru bunun farkına varmış en azından..
ayrılık vakti geldimi en nefret ettiğin yerde olsa insanın içi burulur acır.
doktora işin istediğin şekilde hallolur inşallah..
Tesekkurler canlarim, evet yeni bir sayfa aciliyor, insallah hersey hayirli olur.. Hala bu seviyeye geldigime innaamiyorum bir hayal gercek oluyor:))demekki hersey inanmakla basliyor..

Her şey inanmakla başlıyor...:lepipuyorumnanaktan

Bana az tuzlu geldi sanki benim çözünürlüğüm düşük fakiriz ondan alamam sempatiksalakcinni

İnş. hayırlı olur canımherşey dilediğin gibi olsun çok yol katettin
yav deinzde senin zamanında eş olarak seçtiğin şahsı muhterem ..onun için imzayı atmayı göze aldığına göre zamnında bu yazıdaki bazı cümleler sizin içinde geçerliydi..
.
Deniz in uslubuyla cevap veriyorum sarhoştum hatırlamıyorum o hatayı yaprken deermişim kaydirigubbakcemile3
Sağol canım olumunekankayizsmile

Delüüüüüüüüüü...naniknanikdelikafadulden

Deryam hayırdır bu saatte burada aktifsin kuzular nerede?

Uyuttum ama manyağın birisi bu saatte matkap çalıştırdı delimidir nedir.klava:kötükedihüsohatta yetmedi üstüne bişeylerde çakıyor..:mymeka:diken üstündeyim tuba yeni yattı yusufta yarım saat oldu ikisi birden zıplamazsa burdayım..:1shok:

ben bi koşu gidip şu ses yapanın topuklarına sıkıcam..alsanaalsanasmilekötükedihüsobekelyin geliyorum..sempatiksalakcinniçüş diyorum yuh diyorum..ve tuba kalktı..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…