bugun arkadaslarla vedalasmak tuhafti gozlerim doldu ne yalan soyliyim..ofisi toplarken duvarda teonun resimelrini sokerken vs..en ilginci sefin sozleriydi..bazi insanlarin yeri ayridir ve hicbirsey dolduramaz..ne tuhaf adam ozliycem onu..insallah doktotramida alabilirim bakalim ugrasicam..
ben bi koşu gidip şu ses yapanın topuklarına sıkıcam..alsanaalsanasmilekötükedihüsobekelyin geliyorum..sempatiksalakcinniçüş diyorum yuh diyorum..ve tuba kalktı..:çok üzgünüm:
yuhh yaa gündüzler torbaya mı girmiş
yusufun doğduğu andaki resmi...size gönderdiğim ertesi günki resimdi ama bu ilk doğduğu yeni giydirlmiş andaki resmi..
ve ben daha bugün bu resimleri gördüm iyimi..teyzsi çekmiş ..oğlan askere gidecek yenimi gördün diye dalga geçti haklıda...
ilk doğduklarında 1 günde bile ne kadr frk ediyor çok değişik oluyorlar maşallah paşaya çok tatlu bembeyaz pamuk gibi
Evrim ne kadar düşmüş öyle tansiyonun. Taşınmak demeyin bana mideme ağrılar giriyor. Ya bide sen Antalya'da fatoş olmadan napcaksın kardeşim.
Nurdan hayırlı uğurlu olsun dönüşün. Herşey güzel olsun, istediğin gibi olsun.
Evrim çok geçmiş olsun, aman dikkat bu aralar hep bir hastalık haberi alıyorum. Allah sağlık versin bize ve herkese.
Sibel inşallah eşinin de durumunda bir ciddiyet yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Nur son dönemi de sağlıkla atlatırsın dilerim. Çok az kalmış.
Nurdan bu yeni başlangıç sana mutluluk ve huzur getirecek inanıyorum. Şefin ne kadar güzel şeyler söylemiş
ya bu manyak hala bişeyler çakıyor üstümde pijama olmasa gidip yöneticinin kapısına dayanacağım.babamızda gece görevinde...
tamam tamam meydanı boş bulup doldurdum..ne yapayım baktım kimse yok kafama göre takıliyim dedim..
kimsenin geleceği yok gelende yazmıyor benim el şöle güzelinden yatar..
bugun arkadaslarla vedalasmak tuhafti gozlerim doldu ne yalan soyliyim..ofisi toplarken duvarda teonun resimelrini sokerken vs..en ilginci sefin sozleriydi..bazi insanlarin yeri ayridir ve hicbirsey dolduramaz..ne tuhaf adam ozliycem onu..insallah doktotramida alabilirim bakalim ugrasicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?