2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vayy şefe bak..nerdeen nereye..yardımcı olur herhalde seni bu kadar sevdiğine göre.

yusufun doğduğu andaki resmi...size gönderdiğim ertesi günki resimdi ama bu ilk doğduğu yeni giydirlmiş andaki resmi..
ve ben daha bugün bu resimleri gördüm iyimi..teyzsi çekmiş ..oğlan askere gidecek yenimi gördün diye dalga geçti haklıda...

Son düzenleme:

ilk doğduklarında 1 günde bile ne kadr frk ediyor çok değişik oluyorlar maşallah paşaya çok tatlu bembeyaz pamuk gibi

kürdan kızım..
ESRAKO boyunu sormuştun şu anda 129 cm..
alışveriş arabsında uyuyan yusuf.tabi bu 1 ay önceydi şimdi tam bir fırtına..

ya bu manyak hala bişeyler çakıyor üstümde pijama olmasa gidip yöneticinin kapısına dayanacağım.babamızda gece görevinde...

ilk doğduklarında 1 günde bile ne kadr frk ediyor çok değişik oluyorlar maşallah paşaya çok tatlu bembeyaz pamuk gibi

kardeşim mail olarak göndermiş açtım baktım bu kim ya demişim -tatlicadiarzu-:kedi:..sonradan kafa dank etti..eyvahedigeldismile
gerçekten pamuk gibiymiş yavrum nasılda geçti o günler...:çok üzgünüm:.

nerde bu millet ..ben burdayım siz yoksunuz..yusf ağladığı vakit kaçarım ve birdahada geri gelemem..gece benim için süprizlere dolu...yok süpriz değil yusufla dolu...

tamam tamam meydanı boş bulup doldurdum..ne yapayım baktım kimse yok kafama göre takıliyim dedim..
kimsenin geleceği yok gelende yazmıyor benim el şöle güzelinden yatar..

Nurdanum, Edacım ve arkadaslarım tesekkur ederım alakanıza.

ya bu manyak hala bişeyler çakıyor üstümde pijama olmasa gidip yöneticinin kapısına dayanacağım.babamızda gece görevinde...

tamam tamam meydanı boş bulup doldurdum..ne yapayım baktım kimse yok kafama göre takıliyim dedim..
kimsenin geleceği yok gelende yazmıyor benim el şöle güzelinden yatar..

valla pıjama mıjama dınlemem mıcardım çarklarına.. bu saatte ne matkabı ya..

erkencısın sekerım desem bana söversin dimi?? :)) ıkı cocukla sabaha kadar, bır de sabahın köründe.. keske kömürle felan calıssaydık.. at iki kova kömür.. :))

ben yıne bugun de yatıyorum.. sonum hayır ola ınsallah.

Son düzenleme:
Fotograflara bakınca ıcımden gecen ılk sey.. Derya neler basarmıs dıyorum.. Allah nazarlardan saklasın emeklerini.. cok guzeller.

Tatlı vedalaşmalar bunlar. Sonunda yeni bir başlangıç var. Nurdancım hayırlı uğurlu olsun Türkiye sana.

Evrimcim çok geçmiş olsun.

Geçmişe bakamıyorum fotolardan falan bahsediliyor ama daha göremedim.

nurdanım filmseridi gibi hayal ettim seni toparlanırken filan.yeni bi surec baslıycak şimdi dahada heycen verici olcak emin ol tatlım

deryam hastayım meleklerine vede annelerine bebeimm:))

ben de goremedım fotoları yetısemedım
Tubadan sonra Yusuf da uyandı galıba
yagmur hala yagıyor ıstanbul goztepe de.Gok yarıldı hava da cok soguk.Bugun ayakkabı ie markete gıttım yakın dıye ıslandı corap falan .Aksam cızme cıkardım pofff, kaldıracagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…