2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu yorgun oldugun kısa yazmandan bellı yoksa senın mesajlar detaylı uzun ve her acıdan bılgılendırıcı olurdu.
bı de esrakonun hakkını yemıyım o da hıc usenmez yazmaya

DERYA yavrularin ay parcasi, allah bahtlarini acik etsin, ne kadar sanslisin boyle guzel iki varliga sahipsin..

BUKETTT dinsin yagmur noollurrr, sole dinsin, seni dinler belki??hii olma mii??

resimlerimize yapılan güzel yorumlarınız için teşekkürler..kuzucuklarda hepinizi öper kucaklar..

tamam tamam meydanı boş bulup doldurdum..ne yapayım baktım kimse yok kafama göre takıliyim dedim..
kimsenin geleceği yok gelende yazmıyor benim el şöle güzelinden yatar..

Şu kırmızı tişörtlü olan fotoda yüz ifadesi çok tatlı yakışıklım kaydirigubbakcemile3 Tubiş te manken olacak annesi gibi bayanssulusmile Cidden sana çok benziyor Derya...
Bende dün gelecektim azıcık sinir harbi yaşadım sonradan girdim ama gitmiştin... :gitme:
Nurdancığım hala dinmedi yağmur ama hafta içi daha iyi olacakmış hava

Cidden ya bu havalar nsıl böyle sonbaharı es geçeceğiz galiba kış geldi akannehir

tuba bana çok benziyor..hatta küçüklüğümü bilen kızımı gördükçe aynı sen diyor..
özlem hayırdır ..ne oldu ?

günaydın

derya kuzucuklar çok tatlı maşallah allah bahtlarını açık etsin
kızın içinde kürdan gibi demişsin. boşver varsın kürdan gibi olsun.
ilerde en azından bizim gibi kilolarla uğraşmaz.
zaten biraz daha büyüyünce kilosu falan oturur.
bence gayet zarif aynı annesi gibi.

Son düzenleme:
burdada hava buz gibi.
dün kombiyi yaktım. yoksa donacağız.
bugün anneme gidiyoruz. gitmişken birkaç gün kalayım diyorum.
çarşamba yada cuma döneceğim.
birdaha havalar iyice soğur pek çıkmayız dışarı

mügeci çeçil nbr havva hanım hakkında ne düşünüyorsun?)))

Son düzenleme:
Ankara'dada hava soğuk ..kombi bizde iki gündür full yanıyor...
ÖZLEM sinirlnme uyumuyorsa vardır bir sıkıntısı..uyumadığı zaman al kucağına sıkı sıkı tut sarıl öp konuş rahatlsın sanada çok iyi gelicektir bak gör..
DİLEK aslınd akilosu normla ama boyu uzun zayıf duruyor..boyuna göre 2 kilo daha olması gerek ..aman sağlıklı olsunda zaten öyle aburcuburcu bir çocuk değil dengeli besliyorum hep böyle oldu ilerde kilo sorunu yaşamayacak gerçekten....
bana gelen güzel iltifatlarada çok teşekkürler arkadaşlar motive ettiniz beni..

Sağol Derycım sonradan öyle yaptık bizde sarıldım öptüm o da sarıldı sonra bebeğini verdim kucğına hadi sarıl bebeğine birlikte e ee yapın dedim uyudu öyle :bbo:

Dilekcim nerede çeçil hayal mi görüyorsun? kaydirigubbakcemile3
Çeçil mügeci mi? Daha yeni öğreniyorum :1shok:
Sende kır dizini otur evinde bak biz gidiyor muyuz bir yere? :gitme:
aşağıda adı görünüyodu 2 dk önce demekki gitmiş bilmiyorumkismile
ya facede görüyorum müge anlıyı beğendi diye ondan takılayım dedim çeçile)
bende izliyorum ara ara tuhaf bi program.
özlemciğim bizde valla hep evdeyiz zaten.
kayınvalideme yada anneme gidiyorum bazen o kadarcık.
annemler 1.5 ay yoktular memlekete bulgaristana gitmişlerdi gidelimde şimdi biraz hasret giderelim dimi

Son düzenleme:
mügeci çeçil nbr havva hanım hakkında ne düşünüyorsun?)))

işte geldim burdayım..

yok yaa mügeci sayılmam aslında..geçenlerde bi açtım tv yi sinem in annesinin haykırışlarını dinledim..içim parçalandı..ağlattı kadın beni..o kadını takip ediyorum arada..diğerleriyle ilgilenmiyorum..yoksa psikolojim alt üst olacak..

Derya cım maşallah yavrularına..insanın en büyük serveti yavrusu..gerisi boş..allah sana da biri kız diğer erkek sağlıklı çok güzel çocuklar vermiş..ne büyük mutluluk..ne büyük şans..allah eksikliklerini göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…