2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaaaaa ev tlf nun sesimi kısık yine aradım yoksun beeeeeeeeeeeee

evrimcim hem dişin için geçmiş olsun hemde kuzey in kanepden düşmesine. ahh yavrucak ya.. allahdan yastıklarla desteklemişsin bari. evet ya bende altını değiştirrken farkettim tekmelerken yan yana dönuyor artık çok dikkatliyim ve gunduzde hep sepetinde uyutuyorum..

fotolara harika ya..ayrıcaaaaaa buluşma ertesi yaptıgım tüm yorumlar uçmuş. laptopun pili bitmek üzereydi fişe takmadan yazayım deerken hepsi gitti.
eklemek isterimki tüm bebeişlerharika balı kaymak hepsi.

ceren tüm resmlerde resmen poz vermiş direk bakmış. çokda fotojenik maşallah. anne karnından alışkın kuzu:)

Naz<an ayy üzüldüm makienenizin kaybolmasına. çün kü gerçekden fotolar çok güzel oluyordu.neyhse alırsınz yenisini..

nesrin çağanın kiprikler harika ya maşallah.

ayyy bu maviş yani dilek nerelerde yahu.? son mjı bayramdan bi gun önce yazmış. sonra yine gelmiş aktif olmuş ama hiç bişii yazmamış bu kız..umarım iyidir kendiside KINAVç da

çılgın kedi zehra nerelerdesin ?nasılsın bebeişin nasıl hiç girmedn dogumdan sonra.

ev tel hikayemi hemen anlatyorum
en son elif ütüyü kullanmak için fişi çekmiş çekiş o çekiş şimdi gittim ve baktımki fiş takılı diil delikafadulden

Geçmiş olsun güzelim. Kuzey de ucuz atlatmış. Akla gelmeyenleri bile düşüneceğiz artık. Misal ben bugün "ya deprem olursa..." diye düşündüm:bbo:Malum İzmir...

Oyun halısı olarak da Tiny Love'ın maymun adası ve activitot modelleri tekmele oynadan daha çok hoşuma gitti benim. Alırsam onlardan birini düşünüyorum

Derya size de geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur anneninki:teselli:

Kızım bana kazık attı
Yalancı meme vermeyi hiç istemiyordum. Hatta kaynanam verdi diye kızmıştım. Bilin bakalım ne oldu...Kızım parmağını emmeye başladı:bbo::1shok::bbo:Hem de aynı anda dördünü birden sokuyor. Kendi kendini kusturuyor bile bazen. Blumik olacak başıma sıpa:1no2:E kötünün iyisini seçtim, yalancı memeyi verdim. Bir emiyor görmelisiniz cokkur cokkurkaydirigubbakcemile3Gören bal yalıyor sanırdelikafadulden

Saol canım benım.. Allah razı olsun.

Hayırlı ugurlu olsun kaydirigubbakcemile3

Aksam gıttım verdım o oyun halısını.. Onun yerıne chıcconun bi zımbırtısını aldım, asagıda linkini koydum, cok sevdı, ozellıkle renklı ısıkları ve susmak bılmeyen muzıklerı ıle kıkır guluyor sıpa.. ısımıze yaradı sımdılık.. guzel bısı, oturaklı, gerekırse oturtulabılıyor falan.. dıgerınden kat be kat daha ıyı dıyebılırım..

Bır de chıcco nun gece lambasını aldım, o da cok sırın bısı,ıcınde klasık muzık, su sesi, cırcır boceklerının sesı var.. o da ıcıme sındı.. Kuzı de cok hoşlandı, ozellıkle yıldızlarının renklerı degıstıkce cok tepkı verıyor.. onu da uzun zaman gece lambası olarak kullanabılırım.

İzlenimlerin bunlardır..

Chicco Chicco İlk Rüyalar Işıklı Gece Lambası YENİ | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Chicco Ergonomik Bebek İçin Egzersiz Oyuncağı - Oyuncak - joker.com.tr

bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...

güle güle kullansın kuzy oyuncaklarınıı

Saol yavrus.. tabıkı buradakıler gıbı degıl fıyatları.. ben buradakı magazadan o gece lambasını 45 e aldım.. senın dedıgın o kıtabı da soyledım Ozy ye,bulucak ınsallah.

Aldıgımız tum oyuncakları yazalım arkadaslar.. fıkır edınırıs bırlıkte.

Hırgür le anlatamazsın.. olmas,haklıyken haksız olur cıkarsın. Anne kadar, babanın da ıhtıyacı olacagını,ona alısması gerktıgını anlat yafrum, o da yorgundur butun gun, ole demek ıstememıstır.Bızımkıler farklı mı sanıyorsun.. ıte kaka ogretmeye calsııyorus bu ısın paylasımla olması gerektıgını..

bu bana o kadar tanidik geliyorki..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…