Yavrum senın antıbıyotık te bı foka yaramadı.. geceyı nası gecırdım annatmam Esra.. en son votka koydum dişin bölümüne.. düşün geldiğim noktayı.. evde alkol namına bı o var.. o da tee ne zamandır duruyormus, sahsıma munazır dişim için acıldı.. votka vokta olalı, hıc bu yuzden acılmamıstır herhal.
saol cıgerım..
Nazan da tıny love u onermıstı.. onda tepme bölümü var Didom o tepme bolumu cok da onermedı.. sartlanma olayını ogrenmesın dıe.. ondan buna yoneldım, sanırım vazgecıcem ben oyun halısı muhabbetınden, daha degısık seyler bulmaya calısayım barı.
evrimcim hem dişin için geçmiş olsun hemde kuzey in kanepden düşmesine. ahh yavrucak ya.. allahdan yastıklarla desteklemişsin bari. evet ya bende altını değiştirrken farkettim tekmelerken yan yana dönuyor artık çok dikkatliyim ve gunduzde hep sepetinde uyutuyorum..
Kızım bana kazık attı
Yalancı meme vermeyi hiç istemiyordum. Hatta kaynanam verdi diye kızmıştım. Bilin bakalım ne oldu...Kızım parmağını emmeye başladı:bbo::1shok::bbo:Hem de aynı anda dördünü birden sokuyor. Kendi kendini kusturuyor bile bazen. Blumik olacak başıma sıpa:1no2:E kötünün iyisini seçtim, yalancı memeyi verdim. Bir emiyor görmelisiniz cokkur cokkurkaydirigubbakcemile3Gören bal yalıyor sanırdelikafadulden
güle güle kullansın kuzy oyuncaklarınıı
bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
önceden kansızım diye annem çok uğraşırdı pekmez tahin yiyeyim diye, aman kilo yapmasın der yemezdim.. şimdi tavsiyene seve seve uyacağım galibaa :)
kızımın huysuzluk sebebini bulabilmiş değilim.. kendi kendine birşeyle oyalanması maksimum 2 dk. sonra basıyor feryadı.. bazen gazı oluyor ondan yapıyor, bazen sebepsiz.. çoğunlukla yalnız olmak istemiyor. hep birisi olsun yanında ve de kucakta uyusun istiyor.. o böyle yapınca ben de kilitleniyorum başka hiçbirşey yapamıyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?