2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak bn gelene kadar duzelsin sole ona tamam mi??toplasin kendini ona gore:)) burdada gunes var iyi mi:))

ay burası da soğudu iyi mi..:)) ilk defa Rüzgar'a uzun kollu hırka giydirdim..normalde ateşli bi çocuktur da kendileri..hava da kapalı..((

deryam kuzucukları allah nazarlardan saklasın... ikisinede ayrı ayrı bayılıyorummmm....!!!!!

efrimmimmmm can dostum geçmiş olsun. kendine iyi bakmak dinlenmek ve ayağa kalkmak zorundasın biliyosun. allah şifa versin canım. peki sebebini biliyormusun sadece dinlenmek yeterli çözümmü???

bebek yemek tariflerinde kabak çorbası var belma yazmış çokkk güzel oldu sütle yapılıyor. bayıldım denizden daha çok ben yidimmm.

oyun çiti kullanan varmı ????

kalorifer önüne hala çözüm bulamadım. böyle sağlam duran bişeyse alıp çeşitli sakıncali yerlerin önüne koysak diyorummm

sebebı bellı.. bılıyorum.. malum sebepler.. saolasın hocam.. Allah razı olsun guzel dusuncelerın ıcın.

günee hiçççç güsel başlamadım halada sinirim gitmedii bayramdan önce bozulup yenisi gelecek olan yüklük dolabı hala gelmedi sözde bugün öğleden sonra gelecekler ama hala ses yok vee gökhanın montları elbise korumalarına koyup kaldırmıştım zaten kuru temizlemeye gidecek die neyse onlarıda ayakabılıktaki dolaba düzeledim ve 2 gündür sabah sabah kıyafet sorunu yaşıoz bu olmadı o montu çıkar o olmadı ideri 2 gün sık dişini açıkta olanı giy arkadaşım bir yandan kahvaltı hazırlıom bir yandan gökhana mont çıkarıodum ki gökhan beni çağırdı musti mamasının içmediği bir bölümü üstüne bir bölümünü oyuncaklara filan dökmüş sinirden çatlıyacaktım ben hangisine yetişeceksem üfffff çok sıkıldım ev dersen başını aldı gidio iice

nur ne olcak senin bbitmek tukenmek bilmeyen ev işlerin ve husumetlerin bebeimm
ayy pervinim bi görsen valla öle iş yapmıorum masıyı topluyorum yatakları düzlüorum onun dışında artık hiç ellemiyorum şu dolaplar takılsın kadın gelip temizlicek yine elimi vurmucam ama sünnet için gelen giden oluyorya toplu dursun dedim gökhan gitmeden 2 gömlek 3 mont çıkardı 5 dk içinda sonra başka bişi giyip gitti bende çıldırdım onlar orda atılmış duruo ee ütüsüde bozuluo ben surat asınca allahtan gömleklerini kaldırdı paşam:)

yav nerden başlasam bilemedm kocamaaaaaaaan geçmiş varr pofff

öncelikleeeeeeenn

Evrim canm geçmiş olsun.
kendine sıkıntımı yapıyosun sen kafana mı takıyosun bişeyleri ve bunlarmı sebep oluyor?
lütfen dikkat et kendine.
herşey olacaına varır hiç bişeyi takma.

leeenn TAZE gadını
sankim sen hergun burdasında bide bana sitem etmiş heeç takılmıom diye pehh!
bak sana ne dicem
o daaşş gibi olana gadına deki,
bekarken bizde öyleydik dimdik daş gibiydi memelerimiz takii sütaş anne olana dek
bide deki bizimde 90 ölçümüz vardı
magazada kabinden seslenirdik off bu biraz buyuk oldu XS getirrmisiniz.:)sempatiksalakcinni

evrrrrrimm geçmişde gezinirkeneee
senin mjları yanlış okumana bayıldım beeaa

nurdanın kırıştırmasını
çeçilin çifleşme mesajlarınıkaydirigubbakcemile3

can yücel yazmış ya
Bi eşi olmalı insanın.....

işte o eşden bende mevcut bazen romantizmin dibine vuran bazende
bi yere gitmek istediğimde
- heee özel şöförü senin için bekletiyodum diyennnsempatiksalakcinni

vayy arkadaş!
ne siteymiş ne üyelikmiş
ben bi mesac çaktım çaçaya oda hemen yolladı davet .
sizde meydan muharesbine dönmüş.
evrimin esrakoya cingöz tabirine ayrı bi kopmuşlukyaşadım belirteyim..

Son düzenleme:
ayy derya bu senin veledler varya muhteşem ya
tosun tombalak yusuf ayrı bi havada
hem hala o anakucagı dediğimiz zımbırtıda nasıl durmuş hayrett

tubişde senin tıpkının aynısı.
maşallaah şokkk şekerrlerr

nurrr
gerçekden senn şuev işlerin nezaman bitecek yavrum beaa
bak yiğit de gelmeye hazırlanıyor
sen bi yat dinlenama artıkkk

pervinim
canıım oyun grubunuz hayırlı olsun
sevindim sizin adınıza.
ee hadi hayırlısı bakalım..

yaff senin şu seksüüü zımbırtılar kaç gaymeden başliiii
yani fiyat aralıgı nedir.

bu arada yahoomda hastalanmış.
kulak enfeksiyonuydu sanırsam.
gece gitmişler acile.
kıyamamm kıvırcık kuzuma.
Allah şifa versin.

afik evde yahyayı arıyor 2 gundur
malum ruzgar hep uyudugu için
yahya ile dalaşdılarda genelde..
ahha ahha diyor ::)

damla hojaaaaaammm

kardişin evleniomuş hayırlı olsun allah bi yastıkda kocatsın derlermiş
ama artık kimse öyle kocaammn tek yastık kullanmıyor.

düğün seneye falan sosyeteye ayak uydurmuş
nurdanın görümceside öyle yapmıştı sankim

birde yanlışmı okudum bayramda istanbuldamısın.
eger öyleyse tühh vHH Kİ NE VAHH
biz bayramda GONYADAYIZ malum bi bayram benmkilerle bi bayram aydınınkilerle geçiriyos..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…