2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afik mızır mızır duröuyor hep kucak yere bıraktıgım an çığlık çığlık
45 dk dır ayagımda uyuyor
hatta ellerinde kumandayla uyudu
kumanda sevdamız DORUKu geçti ya bu nedir kardeşim
bide illa tv nin kumandaları olacak müzik seti dvd yada başka kumanda asla kabul etmez.

ben iyileştim biraz aydın dun gece kötüydü bön bön öksürüyor
ciğerlerden ses gel gele..
o ayrı ilgi ister afik kucagımdan inmez
ben kırgınım.
ayyyy
çıldıracakdım.
ama bumnada şükür
bugun daha iyiyim.

ayrıca popom uyuştu felaket ya
poff
Pervin aklıma sen geldin hee
sen saatlerce böyle ayagında nasıl duruyosun
ayy çok zormuş
ütü masası gibin oldum ya dümdüzsempatiksalakcinni

NUR şimdi hepimiz sana dinlen diyoruzya nasılsa dinlemeyeceksin.Ozaman ben sana biraz gerçeklerden bahsedeyim şu son haftalrın tadını çıkartırsın belki.. Bu sabahki sinir harbi hangisin yetişecem sözü senin günlük kwlimen olucak malesef iki çocuk ev ve eş hepsi herhalukarda seni bekleyecek ..Yapma böyle dinlen artık zamanın azaldı uzat ayağını keyfine bak...hem bebeğin gelişimide geri çıkmış be beğin kilo alması için muz ye ve süt iç....vesol yanına yat birde öğle uykusu mutlaka yatabilirsen yat...

DAMLA hojam Leyla evleniyorumuş hayırlı olsun...ALLAH utandırmasın mutlulukları daim olsun..

Son düzenleme:
güli gelmiyom o zaman istanbula !!!!!

güzel dileklerin için sağol gençlik direk sosyetik geliyooo...

GÜLİ biz bu popo ayak uyuşmalarını çok yaşıyoruz zor ama annelik işte..kaç gece yusuf ayağımda sabahladım ve sonuç ayağımın arkasındaki çıkıntı oldu...
Burada ailece hastaymışsınız çok geçmiş olsun..
güzel yorumların içinde teşekkür ederiz...

Gyps Esram yahom hastaymış geçmiş olsun..şimdi nasıl.acile felan gidilmiş ..çok mühim bişeyi yoktur inşallah..

Derya, çok tatlılar ikisi de. Maşallah.

DERYA yavrularin ay parcasi, allah bahtlarini acik etsin, ne kadar sanslisin boyle guzel iki varliga sahipsin..

BUKETTT dinsin yagmur noollurrr, sole dinsin, seni dinler belki??hii olma mii??

nurdanım filmseridi gibi hayal ettim seni toparlanırken filan.yeni bi surec baslıycak şimdi dahada heycen verici olcak emin ol tatlım

deryam hastayım meleklerine vede annelerine bebeimm:))

Fotograflara bakınca ıcımden gecen ılk sey.. Derya neler basarmıs dıyorum.. Allah nazarlardan saklasın emeklerini.. cok guzeller.

güzel dilek ve yorumlarınız için tektek teşekkür ederiz ..kaydirigubbakcemile3

geçmişi oku oku bitmedi yaff harbi ne siteymiş ortalık karışmış

bizde hasta olduk gülimda yazmış zaten
perşembe gecesi annemlerde kalmıştım cuma sabah erkenden eminönünde gidecektim
gecenin bir yarısı bir ağlama susmak bilmiyor kendini bi annemin kucağına bi babamın kucağına atıyor ne yapacağını şaşırmış vaziyette ağlıyor dedim olmayacak böyle acile gidelim bunun bi yeri ağrıyor normalde yapmaz böyle
bi gittik kulağında iltihap var demezmi doktor şok oldum resmen ay dedim nasıl olur vs neyse antibiyotik verdi birde fitil ben dedim kullanma taraftatı değilim dedi rahat uyuyamaz kullanmazsan eve geldik soktuk fitili kıçına oğlumun şurubuda verdim uyudu ama burnu tıkalı nesef alamıyor resmen tonimer kullanıyorum hiç işe yaramadı paztsi kendi doktormuza gideceğiz nerden çıktı bu iltihap bilemedim

bununla kalmadı çilem
cuma sabahı o mükemmel havada çıktım eminönü yollarına bir yağmura yakalandım rezaletttttttt
donuma kadar ıslandım gexerken otoparka gidene kadar battı heryerim ayağımda bez converse ay ne bilim evden çıkarken yağmur yoktu çizme vsde giymedim salak gibi
oğluma sünnet kıyafeti aldım sünnet şekerlerinin siparişini verdim foto albümleri vs aldım korkunç hava şartlarına rağmen işlerimi hallettim
30 ekim mevlüdünü yapacağım inşallah adam sünnet olalı bir sene oldu ben anca yapacağım e nur gibi değilizki önceden yapalım anca kıçım kalktı

şu nemlendirici zımbırtısını çalıştırdım işe yarıyor ama serum fizyoloji tonimer falan nanay yane
anca o açtı tıkanıklığı ne kurtarıcı bi aletmiş

geçmiş olsun Hesra. Banyoda su falan mı kaçtı acaba.

Allah razı olsun pembe kardesım..

kaydirigubbakcemile3 anılar, sımdı gozumde canlandılarrrrrr..

ben hala alısamadım bılıyor musun bu goguslerımın halıne..

evrrrrrimm geçmişde gezinirkeneee
senin mjları yanlış okumana bayıldım beeaa

nurdanın kırıştırmasını
çeçilin çifleşme mesajlarınıkaydirigubbakcemile3

pervinim
canıım oyun grubunuz hayırlı olsun
sevindim sizin adınıza.
ee hadi hayırlısı bakalım..

yaff senin şu seksüüü zımbırtılar kaç gaymeden başliiii
yani fiyat aralıgı nedir.

napcan sen.. coluklu cocuklu kadınsın.. nene yarar bu seyler.. halla hallaaaaaaaaaaaaa lmaz:

çeçil avatarın çık gizellll

çık mersi..:)) geçmiş olsun ailecek

alla alla geçmiş olsun bacım....illaki geceleri hortluyo şu ağrılar.. niyeyse artık...pekii neden oldu acaba bişi demedi mi

pervinim
canıım oyun grubunuz hayırlı olsun
sevindim sizin adınıza.
ee hadi hayırlısı bakalım..

yaff senin şu seksüüü zımbırtılar kaç gaymeden başliiii
yani fiyat aralıgı nedir.

suan icin durdurdum kalitedeyi cok begenmedim modeller super ama kalitenin arkasında durmam lazım..

ayrıca popom uyuştu felaket ya
poff
Pervin aklıma sen geldin hee
sen saatlerce böyle ayagında nasıl duruyosun
ayy çok zormuş
ütü masası gibin oldum ya dümdüzsempatiksalakcinni

Allah verio gucunu nebilin askımdan dayanırorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…