Derya cım maşallah yavrularına..insanın en büyük serveti yavrusu..gerisi boş..allah sana da biri kız diğer erkek sağlıklı çok güzel çocuklar vermiş..ne büyük mutluluk..ne büyük şans..allah eksikliklerini göstermesin..
deryam kuzucukları allah nazarlardan saklasın... ikisinede ayrı ayrı bayılıyorummmm....!!!!!
efrimmimmmm can dostum geçmiş olsun. kendine iyi bakmak dinlenmek ve ayağa kalkmak zorundasın biliyosun. allah şifa versin canım. peki sebebini biliyormusun sadece dinlenmek yeterli çözümmü???
Derya, çok tatlılar ikisi de. Maşallah.
ayy derya bu senin veledler varya muhteşem ya
tosun tombalak yusuf ayrı bi havada
hem hala o anakucagı dediğimiz zımbırtıda nasıl durmuş hayrett
tubişde senin tıpkının aynısı.
maşallaah şokkk şekerrlerr
günaydın
derya kuzucuklar çok tatlı maşallah allah bahtlarını açık etsin
kızın içinde kürdan gibi demişsin. boşver varsın kürdan gibi olsun.
ilerde en azından bizim gibi kilolarla uğraşmaz.
zaten biraz daha büyüyünce kilosu falan oturur.
bence gayet zarif aynı annesi gibi.
Şu kırmızı tişörtlü olan fotoda yüz ifadesi çok tatlı yakışıklım kaydirigubbakcemile3 Tubiş te manken olacak annesi gibi bayanssulusmile Cidden sana çok benziyor Derya...
Bende dün gelecektim azıcık sinir harbi yaşadım sonradan girdim ama gitmiştin... :gitme:
Cidden ya bu havalar nsıl böyle sonbaharı es geçeceğiz galiba kış geldi akannehir
DERYA yavrularin ay parcasi, allah bahtlarini acik etsin, ne kadar sanslisin boyle guzel iki varliga sahipsin..
BUKETTT dinsin yagmur noollurrr, sole dinsin, seni dinler belki??hii olma mii??
nurdanım filmseridi gibi hayal ettim seni toparlanırken filan.yeni bi surec baslıycak şimdi dahada heycen verici olcak emin ol tatlım
deryam hastayım meleklerine vede annelerine bebeimm:))
Fotograflara bakınca ıcımden gecen ılk sey.. Derya neler basarmıs dıyorum.. Allah nazarlardan saklasın emeklerini.. cok guzeller.
öncelikleeeeeeenn
Evrim canm geçmiş olsun.
kendine sıkıntımı yapıyosun sen kafana mı takıyosun bişeyleri ve bunlarmı sebep oluyor?
lütfen dikkat et kendine.
herşey olacaına varır hiç bişeyi takma.
leeenn TAZE gadını
sankim sen hergun burdasında bide bana sitem etmiş heeç takılmıom diye pehh!
bak sana ne dicem
o daaşş gibi olana gadına deki,
bekarken bizde öyleydik dimdik daş gibiydi memelerimiz takii sütaş anne olana dek
bide deki bizimde 90 ölçümüz vardı
magazada kabinden seslenirdik off bu biraz buyuk oldu XS getirrmisiniz.:)sempatiksalakcinni
evrrrrrimm geçmişde gezinirkeneee
senin mjları yanlış okumana bayıldım beeaa
nurdanın kırıştırmasını
çeçilin çifleşme mesajlarınıkaydirigubbakcemile3
pervinim
canıım oyun grubunuz hayırlı olsun
sevindim sizin adınıza.
ee hadi hayırlısı bakalım..
yaff senin şu seksüüü zımbırtılar kaç gaymeden başliiii
yani fiyat aralıgı nedir.
çeçil avatarın çık gizellll
geçmişi oku oku bitmedi yaff harbi ne siteymiş ortalık karışmış
bizde hasta olduk gülimda yazmış zaten
perşembe gecesi annemlerde kalmıştım cuma sabah erkenden eminönünde gidecektim
gecenin bir yarısı bir ağlama susmak bilmiyor kendini bi annemin kucağına bi babamın kucağına atıyor ne yapacağını şaşırmış vaziyette ağlıyor dedim olmayacak böyle acile gidelim bunun bi yeri ağrıyor normalde yapmaz böyle
bi gittik kulağında iltihap var demezmi doktor şok oldum resmen ay dedim nasıl olur vs neyse antibiyotik verdi birde fitil ben dedim kullanma taraftatı değilim dedi rahat uyuyamaz kullanmazsan eve geldik soktuk fitili kıçına oğlumun şurubuda verdim uyudu ama burnu tıkalı nesef alamıyor resmen tonimer kullanıyorum hiç işe yaramadı paztsi kendi doktormuza gideceğiz nerden çıktı bu iltihap bilemedim
pervinim
canıım oyun grubunuz hayırlı olsun
sevindim sizin adınıza.
ee hadi hayırlısı bakalım..
yaff senin şu seksüüü zımbırtılar kaç gaymeden başliiii
yani fiyat aralıgı nedir.
ayrıca popom uyuştu felaket ya
poff
Pervin aklıma sen geldin hee
sen saatlerce böyle ayagında nasıl duruyosun
ayy çok zormuş
ütü masası gibin oldum ya dümdüzsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?