2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmiş olsun canım gercekten cok uzuldum usuttumu acaba iltihap neden olurki? baska dra gitmen iyi ollur

ne renk aldın takımını kremmi? nasl olcak mevlutluınu..orda olmak vardı ins sorunsuz atlatırsınız

sen karısma bakimm :)) cok guzel seylere yarii aksesuaaaa bebeim aksesuaaa:))

caiz deil bacım.. deil.. iblis işi bunnarr.. ne işinis var funlarla.. üremek için yapılan seyler bunnar ( kaydirigubbakcemile3 ).. ne süsliyip püsliyorsunuss yaff :1ninca:

saka biyana regl olsaydımda rahatlasaydım sıkıntı var vucudumda, grip hapı icmiştim yine gecikebilir bugun olmslıydım

yatmadan evvel ecenin altını bezlerken kactı herzamankigibi hadi dedik acık kalsın azcık havalansın tvyi kapamaya calısıodu ayaktaydı şorrrr bi çiş yaptı ayakta sasırdık:)) komiğimizede gitti ayakları filan battı heryer dezenfekte edildi aceli suyla:) kızda temizlendi ust bas degişildi durup dururken iş aldık basımıza

Esra gecmıs olsun Yaho ya bır kac gunde etkısını gosterıyor antıbıyotıkler cabucak ıyılesır ınsallah. Kıs geldı ısımız var hastalıklarla, hayırlısıyla gecsın su kıs bır an once kat kat gıyındıkce sınırım bozuluyor.
mevlut de yakınmıs kolay gelsın dokturursun sımdı ıkramlarda mıs gıbı olur emınım

Seçiiiiiiil sen saçlarını mı kestirdin. Çok yakışmış, çok beğendim. Birkaç yaş daha genç göstermiş seni.

efrim burdyım napıon yatıcam yoksan

anacım bı denk gelemedık yaa...

sihirli szcugu soyledim mzırtı basladı...:)

kaydirigubbakcemile3

Seçiiiiiiil sen saçlarını mı kestirdin. Çok yakışmış, çok beğendim. Birkaç yaş daha genç göstermiş seni.

anam ben eskı sacını bıle bılmıyorum, kadının yenı sacını yenı gordum.. bu ne algıda secıcılık sekerım yaf :))

yardıma gelelim bi koşu....
bi elin nesi var iki elin sesi var nurdanımkaydirigubbakcemile5
sagol canim ancak bitirdim herseyi..

cookk gecmis olsun, korkulu ruyam bu hastaliklar, bebiklerimiz hic hastalanmasin nollurrr..

ben geldim :)) herşeyden bi haber
geçmiş olsun Esra öperim yahoooyu
Nurdan taşındınmı İst.'e ?
Ayça işemi başladın sen? hayırlı olsun
Esrako sen c.tesi günleride çalışıyormusun ? cipsini açtıgı topiğe baktınmı ?

ayin 18 inden itibaren Istanbulluyum kismetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…