geçmişi oku oku bitmedi yaff harbi ne siteymiş ortalık karışmış
bizde hasta olduk gülimda yazmış zaten
perşembe gecesi annemlerde kalmıştım cuma sabah erkenden eminönünde gidecektim
gecenin bir yarısı bir ağlama susmak bilmiyor kendini bi annemin kucağına bi babamın kucağına atıyor ne yapacağını şaşırmış vaziyette ağlıyor dedim olmayacak böyle acile gidelim bunun bi yeri ağrıyor normalde yapmaz böyle
bi gittik kulağında iltihap var demezmi doktor şok oldum resmen ay dedim nasıl olur vs neyse antibiyotik verdi birde fitil ben dedim kullanma taraftatı değilim dedi rahat uyuyamaz kullanmazsan eve geldik soktuk fitili kıçına oğlumun şurubuda verdim uyudu ama burnu tıkalı nesef alamıyor resmen tonimer kullanıyorum hiç işe yaramadı paztsi kendi doktormuza gideceğiz nerden çıktı bu iltihap bilemedim
bununla kalmadı çilem
cuma sabahı o mükemmel havada çıktım eminönü yollarına bir yağmura yakalandım rezaletttttttt
donuma kadar ıslandım gexerken otoparka gidene kadar battı heryerim ayağımda bez converse ay ne bilim evden çıkarken yağmur yoktu çizme vsde giymedim salak gibi
oğluma sünnet kıyafeti aldım sünnet şekerlerinin siparişini verdim foto albümleri vs aldım korkunç hava şartlarına rağmen işlerimi hallettim
30 ekim mevlüdünü yapacağım inşallah adam sünnet olalı bir sene oldu ben anca yapacağım e nur gibi değilizki önceden yapalım anca kıçım kalktı
napcan sen.. coluklu cocuklu kadınsın.. nene yarar bu seyler.. halla hallaaaaaaaaaaaaalmaz:
sen karısma bakimm :)) cok guzel seylere yarii aksesuaaaa bebeim aksesuaaa:))
caiz deil bacım.. deil.. iblis işi bunnarr.. ne işinis var funlarla.. üremek için yapılan seyler bunnar ( kaydirigubbakcemile3 ).. ne süsliyip püsliyorsunuss yaff :1ninca:
belkim uremeye calısıos ne bilion:)))
efrim burdyım napıon yatıcam yoksan
sihirli szcugu soyledim mzırtı basladı...:)
Seçiiiiiiil sen saçlarını mı kestirdin. Çok yakışmış, çok beğendim. Birkaç yaş daha genç göstermiş seni.
depresyona gireceğim az kaldı
sagol canim ancak bitirdim herseyi..yardıma gelelim bi koşu....
bi elin nesi var iki elin sesi var nurdanımkaydirigubbakcemile5
cookk gecmis olsun, korkulu ruyam bu hastaliklar, bebiklerimiz hic hastalanmasin nollurrr..geçmişi oku oku bitmedi yaff harbi ne siteymiş ortalık karışmış
bizde hasta olduk gülimda yazmış zaten
perşembe gecesi annemlerde kalmıştım cuma sabah erkenden eminönünde gidecektim
gecenin bir yarısı bir ağlama susmak bilmiyor kendini bi annemin kucağına bi babamın kucağına atıyor ne yapacağını şaşırmış vaziyette ağlıyor dedim olmayacak böyle acile gidelim bunun bi yeri ağrıyor normalde yapmaz böyle
bi gittik kulağında iltihap var demezmi doktor şok oldum resmen ay dedim nasıl olur vs neyse antibiyotik verdi birde fitil ben dedim kullanma taraftatı değilim dedi rahat uyuyamaz kullanmazsan eve geldik soktuk fitili kıçına oğlumun şurubuda verdim uyudu ama burnu tıkalı nesef alamıyor resmen tonimer kullanıyorum hiç işe yaramadı paztsi kendi doktormuza gideceğiz nerden çıktı bu iltihap bilemedim
herkes bırbırıne bakıyor galıba asagıda.. hokey takımı mı kurdunuz a kadınlar kulubu??
ben geldim :)) herşeyden bi haber
geçmiş olsun Esra öperim yahoooyu
Nurdan taşındınmı İst.'e ?
Ayça işemi başladın sen? hayırlı olsun
Esrako sen c.tesi günleride çalışıyormusun ? cipsini açtıgı topiğe baktınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?