gel biz tavla takimi kuralim senle?? nasil oldun bacim??
Burcu yorgun oldugun kısa yazmandan bellı yoksa senın mesajlar detaylı uzun ve her acıdan bılgılendırıcı olurdu.
bı de esrakonun hakkını yemıyım o da hıc usenmez yazmaya
resimlerimize yapılan güzel yorumlarınız için teşekkürler..kuzucuklarda hepinizi öper kucaklar..
gecmis olsun adas yaa daha iyimi bugun ?geçmişi oku oku bitmedi yaff harbi ne siteymiş ortalık karışmış
bizde hasta olduk gülimda yazmış zaten
perşembe gecesi annemlerde kalmıştım cuma sabah erkenden eminönünde gidecektim
gecenin bir yarısı bir ağlama susmak bilmiyor kendini bi annemin kucağına bi babamın kucağına atıyor ne yapacağını şaşırmış vaziyette ağlıyor dedim olmayacak böyle acile gidelim bunun bi yeri ağrıyor normalde yapmaz böyle
bi gittik kulağında iltihap var demezmi doktor şok oldum resmen ay dedim nasıl olur vs neyse antibiyotik verdi birde fitil ben dedim kullanma taraftatı değilim dedi rahat uyuyamaz kullanmazsan eve geldik soktuk fitili kıçına oğlumun şurubuda verdim uyudu ama burnu tıkalı nesef alamıyor resmen tonimer kullanıyorum hiç işe yaramadı paztsi kendi doktormuza gideceğiz nerden çıktı bu iltihap bilemedim
ben geldim :)) herşeyden bi haber
geçmiş olsun Esra öperim yahoooyu
Nurdan taşındınmı İst.'e ?
Ayça işemi başladın sen? hayırlı olsun
Esrako sen c.tesi günleride çalışıyormusun ? cipsini açtıgı topiğe baktınmı ?
bugun daha ıyıyım.. bıraz bas agrım oldu o kadar
korkunc bır ıstah acıklıgı yasıyorum Nurdanum.. ole bole deıl.. bugun 1.5 ıskender ı ınan hıc ıkınmadan sıkılmadan yedım, ve hıc rahatsız olmadım, gozum cok dengesız sekılde aç.. doymuyorum.. neden bole oldum yaa(
bır de ıkı gundur farkettgım bı durum var.. ıcınde cıkolata olan seyler ben de hafıf bas agrısı varsa nası tetıklıyor anlatamam.. hatta dun aksam kustum o kadar berbat bas agrısı mıd ebulantısı yasadım.. hayatımda yasamadıgım seyler bunlar..
korkunc bır ıstah acıklıgı yasıyorum Nurdanum.. ole bole deıl.. bugun 1.5 ıskender ı ınan hıc ıkınmadan sıkılmadan yedım, ve hıc rahatsız olmadım, gozum cok dengesız sekılde aç.. doymuyorum.. neden bole oldum yaa(
bır de ıkı gundur farkettgım bı durum var.. ıcınde cıkolata olan seyler ben de hafıf bas agrısı varsa nası tetıklıyor anlatamam.. hatta dun aksam kustum o kadar berbat bas agrısı mıd ebulantısı yasadım.. hayatımda yasamadıgım seyler bunlar..
evrim anlattıgın belirtiler migren habercisi gibi
cikolata sonrası bas agrısı mide bulantısı gibi
Evrim sizin ailede seker falan varmi??
yada hic baktirdin mi??
ani seker dusmesi , hipoglisemide basagrisi yapar ve cukulatra yeme sonrasi eger inulin saliniminda bir bozuklukvarsa ters yonde fazla salinimi hipoglisemiye yol acar bas donmesi fenalik hissi olusur, tersi icinde gecerlidir..aclik duygusunuda tetiker tabi..
ama esranin dedigi gibi migrende olabilir kafeinli yiyecekler sonrasi, isiga hassasiyer oluyormu??
Evrim sen bi aclik glikoz baktir yinede, gerekirse yuklemede yaptir..en azindan elersin hiper yada hipoglisemi olma riskini bisey cikmazsa..
Yalnız değilsin canım, bu iştah açıklığı bu ara bende de var... Gün içinde kendimi buzdolabını açmışcokacimcoook önünde dikilirken o kadar çok görüyorum kisempatiksalakcinni
Birde bende migren var.. çikolata, beyaz peynir, kızartma filan çok az yemem lazım... Ama ben dayanamıyorum.. Hele ki çikolataya... İnşallah senin baş ağrın migren değildir. Geçmiş olsun
Hehh.. Bi tek ben varmışım kayıtlı üye... Şaşırdımmmmm:kedi:
Eee bugün Pazar herkeslerin kocişleri evde sanırım... Benim kociş malesef hafta içi izinli oluyoo. Yarın hastaneye gitcez Defne'nin kolu için. 27 gün oldu artık alırlar alçıyı heralde. 2.haftadaki kontrolümüzde çoğunluğu kaynamış demişti doktor. İnşallah tamamem kaynamıştır yaa.
Sağ kroşe yemekten herbiyerim moraracak yoksakaydirigubbakcemile3
merhabalar.. döndüm evime..
esracım oraya da yazdım, beraber gideriz canım.. geçmiş çok birikmiş ancak bitti...
hasta bebikler var, keşke hiç hasta olmasalar.. çok geçmiş olsun..
evrimcim sana da çok geçmiş olsun, dikkat et kendine gözünü seveyim..
resimlere bayıldımmm.... ne kadar güzelsiniz hepinizzz.... veletlerin büyüdükçe simaları da farklılaşıyor.. bebeklikten çıkıp çocuk oldular resmen..
Şimdi facebook a bakıyorum. Herkes bir yer adı yazmış anlamadım?"Masaya, vestiyer'e, ayakkabılığa gibi. Olay nedir bilen varsa, beni aydınlatsın nolur :)
gönderdim Buketim buradan da ekleyeyım..
Yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun ve el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumuznuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN !
"ben çantamı..." diye başlayan cümleler kurmayın. çanta kelimesini kullanmadan
Evrimcim sağol rahatladım valla, bi an neyi kaçırdım ben diye panik oldum:)
Seçiiiiiiil sen saçlarını mı kestirdin. Çok yakışmış, çok beğendim. Birkaç yaş daha genç göstermiş seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?