Grip öncesi belirtiler olmasın Pervin, aman çocukla hastalık berbat birşey ben geçen hafta tecrübe ettim. Allak korusun hepimizi.bugun bi halsizlik bi uyku anlatamam ordan oraya yıgılıorum resmen
Grip öncesi belirtiler olmasın Pervin, aman çocukla hastalık berbat birşey ben geçen hafta tecrübe ettim. Allak korusun hepimizi.
Evrim geçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallah.
Sibel in de eşi rahatsızdı ondan da haber yok
Birtanem kızın ve sen kurtulursunuz artık alçıdan dilerim.
Nurdaaan İstanbul da hava açtı güneş ışıldıyor şimdi.
Esra maşallah Ece ye de uzun boylu bir kız olacak. Kilo alımı yürümeyle birlikte çok azalıyormuş zaten.
Gizem hoşgeldin.
Seçil güle güle kullan saçını ben göremedim ama kamuoyu tam not vermiş :)
secil avatarın cok guzel o ruzgari yemek gelio icimden baktıkca cebelekkk:)
secil sac renginde super olmus
yk canım kırgınlık deil grip deil regl onceside olabilirr bilemedim
evrim bencede migren olabilir ben tam 4 sene çektim umarım geçici bir durumdur migren vs değildir tatlım
depresyon hallerim tabiki yaho ve babası yahonun bitmek bilmeyen çilesi ve babasının iskele babasından bir farkı olmayışı
haftaiçi anneme dedim gel kal yoksa kendimi balkondan aşağı atacağım yani
bu kadar bunalmamın sebebi yahonun kaç gündür sürekli ağlaması ama sürekli durmaksınız hastalıktan olsa gerek yoksa normal zamanlarda alışılagelmiş çileler çekiyorum ama son günler artık çekilmez durumdayım sabaha kadar uyumuyor burnu tıkalı öksürük kulakta iltihap keyifsiz ve tamamen yapıştı bana
anormal bi salya akıtıyor ishal olmuş diş desem gözükmüyor diş falan yani sadece ateş yok onun harici olabilecek tüm korkunç haller mevcut
girmeye fırsatım olmadı çünkü bebikimin azı dişleri cıkıyor.üstte patladı ama alttakı bıraz zorladı.huysuz 2 gundur.bıde hava soguk dısarıda cıkamadık
hafıfte atesı var gıbıydı korktum inşallah ateslenmez.dişlerimiz cıkarken mutlaka ates bı yokuluyor bızı.
şimdi uyuyor bakalım uyanınca bıraz daha rahatlmaıs olur inşallah.olmazsa agrı kesıcı verıcem.dayandık ama kıyamıyorum artık
istanbula gıttıgımız gun iştah bıcak gıbı kesıldı sankı.diş dıe fazla zorlamıyorum ama bırtek benı emıyor bırde arada yogurtlu corba veya bıraz yogurtlu makarna okadar
Seçil arkadaş olduk :)
Saçların,Rüzgar ve sen çok güzelsiniz gördüm :)
Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?