2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim geçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallah.
Sibel in de eşi rahatsızdı ondan da haber yok
Birtanem kızın ve sen kurtulursunuz artık alçıdan dilerim.
Nurdaaan İstanbul da hava açtı güneş ışıldıyor şimdi.
Esra maşallah Ece ye de uzun boylu bir kız olacak. Kilo alımı yürümeyle birlikte çok azalıyormuş zaten.
Gizem hoşgeldin.
Seçil güle güle kullan saçını ben göremedim ama kamuoyu tam not vermiş :)

Son düzenleme:

saol canım..:)) face'e koymuştum resmimi ordan şeetmişler..biz arkadaş değilmiyiz yoksa..bi bakayım bakayım

secil avatarın cok guzel o ruzgari yemek gelio icimden baktıkca cebelekkk:)

canavar şebelek..

secil sac renginde super olmus

saol canım..esti birden hem kestirdim hem boyadım..

yk canım kırgınlık deil grip deil regl onceside olabilirr bilemedim

çok şükür ben oldum bu sabah..kaç gündür 66 da takılı kalmıştım..inşallah başlarım kilo vermeye..
inşallah regl öncesi bişidir seninki de..aman hasta olma da..

evrim bencede migren olabilir ben tam 4 sene çektim umarım geçici bir durumdur migren vs değildir tatlım

depresyon hallerim tabiki yaho ve babası yahonun bitmek bilmeyen çilesi ve babasının iskele babasından bir farkı olmayışı

haftaiçi anneme dedim gel kal yoksa kendimi balkondan aşağı atacağım yani

bu kadar bunalmamın sebebi yahonun kaç gündür sürekli ağlaması ama sürekli durmaksınız hastalıktan olsa gerek yoksa normal zamanlarda alışılagelmiş çileler çekiyorum ama son günler artık çekilmez durumdayım sabaha kadar uyumuyor burnu tıkalı öksürük kulakta iltihap keyifsiz ve tamamen yapıştı bana
anormal bi salya akıtıyor ishal olmuş diş desem gözükmüyor diş falan yani sadece ateş yok onun harici olabilecek tüm korkunç haller mevcut

sonunda kavustum KK maa.ne cok özlemısım :))

hemen istanbuldan dalayım konuyaa.bulusma süperdıı şahane ve mikemmeldıı.evını acan Güliye ve zaman ayırıp gelen Esra ve çaça Ayçama cook tesekkur edıyoerumm.inşallah bırdahakı seferı gununuzü basıp hepinizi tanıma fırsatına erişirimm,umuyorum vee cok gönüllden diliyorum :))

Gülimmm senı cok sevdım, cok marıfetlı süper misafafirperver sıcak kanlısın.ev sahıplıgın için tekrar tekrar tesekkur ederım.yorduk senı.sevıyorum senı böbüşüümm

Afikime ayrı bayıldım.sarı sarı bı yakısıkl.,ama kızımla bı mama sandalyesını paylasamadılar o ayrı :))

Esra yaa cok baskasın,oturup konusurken hıc yabancılamadım,sankı önceden tanısmıstık gıbı bı hıs oldu.kanım fokur fokur :))

Yahoo Yahoo kıvırcıkım.cok ama cok tatlı.öyle cokk sevdırtmesede kendını öpüp kokladım tenhada kıstırıp.kızımla bayıldık lüle saclarına.bebikim cok şaşırmıs olucakkı, lülerine bol bol parmak soktu :))

Ayçaçımmm cok güzelsın valla.gülüşün sıcacık cok sevdım senı.iyiki tanıma fırsatım oldu. gun cabuk bıttı ,keske daha uzun zamnımız olsaydı.

veee Ruzyy cok tatlı.kız güzellıgı var yavrumda.saclarına ayrı bır bıttım.ama her gelen elınden oyuncagını oldı yavrumun.kıyamammm

bendede resımler var arkadaslar eklemıs güzell yorumlarınız için hepinize tesekkur ederım canlarrr.gecmısı atlaya zıplaya okumaya calıstım.

hasta olan bebişler ve anneler gecmıs olsun herkeze.

Yahoma kıyamam kulak enfeksıyonu cok zor Esracım.2 kere gecırdık ve antıbıyotıksız gecmıyor.inş carcabuk atlatır yavru kus

Son düzenleme:
girmeye fırsatım olmadı çünkü bebikimin azı dişleri cıkıyor.üstte patladı ama alttakı bıraz zorladı.huysuz 2 gundur.bıde hava soguk dısarıda cıkamadık
hafıfte atesı var gıbıydı korktum inşallah ateslenmez.dişlerimiz cıkarken mutlaka ates bı yokuluyor bızı.
şimdi uyuyor bakalım uyanınca bıraz daha rahatlmaıs olur inşallah.olmazsa agrı kesıcı verıcem.dayandık ama kıyamıyorum artık
istanbula gıttıgımız gun iştah bıcak gıbı kesıldı sankı.diş dıe fazla zorlamıyorum ama bırtek benı emıyor bırde arada yogurtlu corba veya bıraz yogurtlu makarna okadar

Esra çok geçmiş olsun. Hastalık çok zor çocukta Allah kolaylık ve şifa versin.Benimki de antibiyotiğe başladıktan sonra acayip isal oldu doktor ilactandır endişelenmeyin dedi. Seninki de öyle olabilir.
Bu babalar niye böyle benim de çok sinirim bozuluyor, bi de buna yetemezken ikinci çocuk olsa ne güzel olur falan diyor Delü müdür nedir. Ben bir taneye zor bakıyorum.
Ütü yapıyorum bugün misal Elif de ayaklarımın altında dolanıyor. O da TV izliyor yatarak. Diyor ki dikkat et Elife ütü falan düşmesin yanmasın çocuk. Çocuğu alıyım ilgileniyim yok ama. Yoruldum zaten canım burnumda, işimiz var valla.

Maşallah Şevval'in de azıları çıkıyor demek. Çok zorluyor diyor herkes, bakalım biz ne yapacağız.

merhabalar
perşembeden beri annem ve kız kardeşim vardı. hiç giremedim desem yeridir nete. laptopta bozuldu ne yazık ki yakında hiç açılmayacak heralde.. gönderdim iki saat önce benimkileri nasipse taay bayrama göreceğim artık.
bu arada yiğit yürümeye başladı teyzeleri :) teyzesine ve anneannesine de nasip oldu görmek. daha doğrusu biraz onların sayesinde oldu galiba. uğraştılar baya. biz o kadar uğraşmıyorduk. odanın bi ucundan diğerine gidebiliyor artık miniğim eller önde pek tatlı gülüyor bir de seviniyor :)
saçlarımı da kestirdim bugün. baya kısa.uzun zamandır kullanmadığım kadar kısa. küt gibi hani. ama arkalar katlı ve önler daha uzun. o modelden bilirsiniz. sevdim ama ısındım.

Slm arkadaşlar ben geldim bayadır giremıyorum çalıştığım yerin yemek sepeti ve web siparişleride başladı baya yoğun çalıyorum sempatiksalakcinni pc bakmaktan bi hal oldum bu arada kızım ve kaynanam yarın yada salı günü artvine gidiyolar kızımdan yine ayrılıyorum :sinifsinif: yıllık izin alabilirse eşimde gidecek izin verdim gitsin ne yapayım bende annemde kalırım yada evde aşaki komşunun kızıyla kalırım elvina alttan 2. dişiyle birlikte arkadan diş patlattı baya ateşlendi huysuzlandı falan şimdi iyi ama işte böyle kızlar faceden benide eklesenize pınar kayaoğlu aygüney :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…