canım çok geçmiş olsun.. bütün çocukluğum kulak ağrısı çekmekle geçti! ne rezildir bilirim... iş ki iltihap aksın.. o da zaten 1 gece ağrır, sabaha akar.. akmazsa problem.. o zaman tüp filan takarlardı eskiden şimdi naaparlar bilmiyorum. annem bütün gece ütüyle havlu ısıtıp kulağıma koyardı.. şimdi bunun zararlı olduğunu söylüyor doktorlar ama biz hep böyle yapardık. sabaha akmış olurdu, sonra ağrı mağrı olmaz. orta kulak iltihabının en önemli sebebi burun tıkanıklığı.. banyoda su kaçması filan değil.. burun uzun süre tıkalı olmayacak.. inşallah çabucak atlatırsınız esracım..evrim bencede migren olabilir ben tam 4 sene çektim umarım geçici bir durumdur migren vs değildir tatlım
depresyon hallerim tabiki yaho ve babası yahonun bitmek bilmeyen çilesi ve babasının iskele babasından bir farkı olmayışı
haftaiçi anneme dedim gel kal yoksa kendimi balkondan aşağı atacağım yani
bu kadar bunalmamın sebebi yahonun kaç gündür sürekli ağlaması ama sürekli durmaksınız hastalıktan olsa gerek yoksa normal zamanlarda alışılagelmiş çileler çekiyorum ama son günler artık çekilmez durumdayım sabaha kadar uyumuyor burnu tıkalı öksürük kulakta iltihap keyifsiz ve tamamen yapıştı bana
anormal bi salya akıtıyor ishal olmuş diş desem gözükmüyor diş falan yani sadece ateş yok onun harici olabilecek tüm korkunç haller mevcut
ne güzel gözün aydın.. bizimkinin de eli kulağında, pek tembel kızım yaa! popoyu kaldıramadı bi türlü! az kaldı ama yürüyecek.. topikte en son yürüyen ada olacak sanırım. var mı bizden başka?merhabalar
perşembeden beri annem ve kız kardeşim vardı. hiç giremedim desem yeridir nete. laptopta bozuldu ne yazık kiyakında hiç açılmayacak heralde.. gönderdim iki saat önce benimkileri nasipse taay bayrama göreceğim artık.
bu arada yiğit yürümeye başladı teyzeleri :) teyzesine ve anneannesine de nasip oldu görmek. daha doğrusu biraz onların sayesinde oldu galiba. uğraştılar baya. biz o kadar uğraşmıyorduk. odanın bi ucundan diğerine gidebiliyor artık miniğim eller önde pek tatlı gülüyor bir de seviniyor :)
saçlarımı da kestirdim bugün. baya kısa.uzun zamandır kullanmadığım kadar kısa. küt gibi hani. ama arkalar katlı ve önler daha uzun. o modelden bilirsiniz. sevdim ama ısındım.
Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
Evrim hala düzlememişsin hayırmı?
evrimim gecmiş olsun kuzumm Allah sana yavruna bakabilme gucunu versin
evrim bencede migren olabilir ben tam 4 sene çektim umarım geçici bir durumdur migren vs değildir tatlım
depresyon hallerim tabiki yaho ve babası yahonun bitmek bilmeyen çilesi ve babasının iskele babasından bir farkı olmayışı
haftaiçi anneme dedim gel kal yoksa kendimi balkondan aşağı atacağım yani
bu kadar bunalmamın sebebi yahonun kaç gündür sürekli ağlaması ama sürekli durmaksınız hastalıktan olsa gerek yoksa normal zamanlarda alışılagelmiş çileler çekiyorum ama son günler artık çekilmez durumdayım sabaha kadar uyumuyor burnu tıkalı öksürük kulakta iltihap keyifsiz ve tamamen yapıştı bana
anormal bi salya akıtıyor ishal olmuş diş desem gözükmüyor diş falan yani sadece ateş yok onun harici olabilecek tüm korkunç haller mevcut
Bu arada Pervinim geçende söyleyecektim unuttum Ecoş oraya döndükten sonra bayağı toparlandı yüzü değişti tombikleşti git gide daha da güzelleşiyor maşallah prensese
Bugün yine kendime alışverişe çıktım ve yine kendime bir şey alamadan döndüm Özde ye 2 pantolon aldım bu hep böyle mi olacak ya?! :))
ne kadar cok katılıyorum sana bu ara :)) gercekten de cıok dogru.. evin gibi var mı be annem be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?