2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÇİPSİ geçmiş olsun. Bakalım kendi doktorunuz ne diyecek?

GÜLİ "bana takılmıyorsun" demek istemiştim. :)

Cuma günü Doruk'un su çiçeği aşısını yaptırdım, kendim de grip aşısı oldum. Dodo 12.5 kg ve 84 cm geldi maşallah sıpama. Dün resmen hasta gibiydim, gece yatmadan önce Onur'a "artık bir gece olsun akşam yatıp, sabaha kadar uyumak istiyorum" dedim. 10 gündür gecede 3-4 defa uyanıp en az 1 saat süreyle Doruk'u sallıyorduk çünkü. Başka bir şy istesem olacakmış. 1 kere 2.30 civ arı uyandı, onda da hemen uyudu. Resmen dinlendim yaf.

eh hazır dinlenmişim, bir işe yarayayım bari :) Nerdeydi şu benim cicilerim? Bana mğsade kızlar.

Bu arada 2-3 gündür af edersiniz öküz gibi yiyorum ben de. Hakkımızda hayırlısı.

canım çok geçmiş olsun.. bütün çocukluğum kulak ağrısı çekmekle geçti! ne rezildir bilirim... iş ki iltihap aksın.. o da zaten 1 gece ağrır, sabaha akar.. akmazsa problem.. o zaman tüp filan takarlardı eskiden şimdi naaparlar bilmiyorum. annem bütün gece ütüyle havlu ısıtıp kulağıma koyardı.. şimdi bunun zararlı olduğunu söylüyor doktorlar ama biz hep böyle yapardık. sabaha akmış olurdu, sonra ağrı mağrı olmaz. orta kulak iltihabının en önemli sebebi burun tıkanıklığı.. banyoda su kaçması filan değil.. burun uzun süre tıkalı olmayacak.. inşallah çabucak atlatırsınız esracım..

ne güzel gözün aydın.. bizimkinin de eli kulağında, pek tembel kızım yaa! popoyu kaldıramadı bi türlü! az kaldı ama yürüyecek.. topikte en son yürüyen ada olacak sanırım. var mı bizden başka?
saçlarını güle güle kullan.. foto foto..

ada 2 gündür ishal gibi.. sık sık yapmıyor ama cıvık yani. ama asıl dikkatimi çeken çok kötü kokuyor. normalin dışında bir koku. bi de dün gece ağlayarak uyandı, kucağına almasıyla onur, acaip kustu, o da çok kötü kokuyordu.. bugün kusma yok ama. dün bütün yol boyu arabada ben çorap giydirdim o çıkardı, çıplakayak geldi yolu diyebilirim. geldiğimizde de ev soğuktu haliyle, mideyi mi üşüttü yoksa mikrobik veya iltihabik bir durum mu acaba? doktoruna mail aticam şimdi.. gaita örneği vermek gerekiyor mu diye. bu gaita örneği nasıl veriliyor bileniniz var mı? moklu bezi mi götürüyoruz? yoksa orada yapmasını mı bekliyoruz?

Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..

ah Nunişim boğazım düğümlendi okurken..(..inşallah ayrılmazsınız bi daha..artık burdasın dimi?? gitmiyosun bi daha?..bacağın noolcak dr.a felan gitcen mi??

Geçmiş olsun Nurdanım... Teo ile sizi hayal ettimde senağlama Hayatınızda en uzun ayrılğınız bu olsun inş. hep diz dize göz göze olalım kuzularımızla :Saruboceq: ilerde cadı kaynana damgasını yeme pahasına olsa bile kaydirigubbakcemile3

Yahom hastaymış geçmiş olsun hemen iyileşir umarım Esra kayganan hala akıllanmadı mı ya?! O kadar açık açık söyledin geçen insnd az insaf olur ya! Ne varsa kendi annelerimizde var..

Ada yavyuum sende mi hastasın? Cizom üşütmüştür çıplak ayakla çok durduysa bağcıklı patik falan olsa yine çıkarır mı?

Çeçilim neden daha sık foto eklemiyorsun bizi mahrum bırakma güzelliğinizden... boshayallersmile

Minişim anlat anlat güzel oluyor sulandır ağzımızı Darısı başımıza... İyi gelmiştir sana değişiklik hatunlarla buluşma falan..

Evrimim inş. daha iyisindir ne oldu bu aralar sana kendine çok iyi bak canım ya opuyorumnanaktan

Birtanem adını unuttum :kedi: İnş. kuzucuk kurtulur alçısından kroşelerden kurtulursun sende

Bu arada Pervinim geçende söyleyecektim unuttum Ecoş oraya döndükten sonra bayağı toparlandı yüzü değişti tombikleşti git gide daha da güzelleşiyor maşallah prensese

Evrim hala düzlememişsin hayırmı?

valla hayır mı şer mi zaman gösterecek Deryam..

evrimim gecmiş olsun kuzumm Allah sana yavruna bakabilme gucunu versin

amin.. Allah razı olsun kardesim.

Anlasıldı, sen bunları yazıyorsan son raddeye gelmıssın demektır..

hakıkaten boğazım dugumlendı.. Rabbım ayırmasın hıc bır evladı annesınden.

Bu arada Pervinim geçende söyleyecektim unuttum Ecoş oraya döndükten sonra bayağı toparlandı yüzü değişti tombikleşti git gide daha da güzelleşiyor maşallah prensese

ne kadar cok katılıyorum sana bu ara :)) gercekten de cıok dogru.. evin gibi var mı be annem be..

Sagolun fistiklar..Cecilim artik burdayim carsamba Istanbula gecicem ama hafta sonlari izmire gelicem, teo annemle izmirde lkalicak artik hep..5 gune dayanirim zaten is guc ev bulma baya yogun gecicek ilk donemler ama bu sefer cok uzundu(
dizim icin bakicam eger yarina inmezse film cektiricem ama tedaviye basladim krem anti enflamatuar ilac falan..kiviramiyorum, basamiyorum ustune, cok pis dustum ucaga yetiseyim derken , ayagimda topulklu cizmeler, ucakta uzatamadim buzda yoktu 3 saat sarkik sisti iyice tabi..

Adaciga gecmis olsun, Sevvalde dis cikariyormus, Defne bebikinde alcisi cikiyormus sagsaglim atlatsinlar..

Bugün yine kendime alışverişe çıktım ve yine kendime bir şey alamadan döndüm Özde ye 2 pantolon aldım bu hep böyle mi olacak ya?! :))

Evrim canim tokluk kan sekerin normal dusuk degil, emin olmak icin acligada bak, 140 olmasi normal deger degil diyabet riskidir.ama en guzel degeri hamilelikteki gibi yuklemede verir.. ozaman migren olasiligi artiyor ki icinde bulunduugun durumuda goz onune alirsak son zamanlarda stress vs..

Bugün yine kendime alışverişe çıktım ve yine kendime bir şey alamadan döndüm Özde ye 2 pantolon aldım bu hep böyle mi olacak ya?! :))

ayniseyi brukselde ben yaptigimda annem yeter alma derdi,gecen hafta kendine diye cikmis lcwde kendine almadan teo ya bisuru sey almis, yaaa dedim bu bi hastalik engel olamazsin:))hakliymissin diyor..

Bukeeettt hava acmis super, sicaklik biraz articakis bu daha super:))

ne kadar cok katılıyorum sana bu ara :)) gercekten de cıok dogru.. evin gibi var mı be annem be..

opuyorumnanaktan
Sen açıklamadığından özeldir diye sormuyorum ama bu aralar belli ki sıkıntın var.. Hiçbir şey sağlığından önemli değil canım salla gitsin Tusimin sağlıklı, mutlu bir anneye ihtiyacı var... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…