2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zor bir yolculuk bu, kolay değil. İnsanoğlunun özüne dönme yolculuğu. Şimdiye kadar doğru zannedip kalbine ördüğü duvarları kırma yolculuğu. Kalbinden her bir taşı çıkarttığında canı çok yanacak ama mükafatı çok büyük olacak. Kendini bilecek, sistemi hissedecek.

Kuşkuya yer verme kalbinde, kalp gözünün açılması için gerekli olan şeyler sende mevcut; arama onda bunda. Dua et, içten saf dua. O duanın karşılığı gelecek, yardım gelecek. Kendin için, kalbinin arınması için dua et. Hiçbir duan cevapsız kalmaz, yeter ki samimi olsun. Şekilcilikten uzak dur. Maddenin üzerindeki tesirinden uzaklaşarak dua et, kalpten yakar. Cevap hemen gelecek.

Kuşkuya yer verme kalbinde, şüpheye düşme. Şüphe, kuşku insanoğlundaki negatif duyguları besler, onu sıfır noktasından uzaklaştırır, denge bozulur. Hangi tarafı beslersen o taraf terazide ağır çeker. Dengede olmak, orada kalabilmek zor ama bunu her insanoğlu yapabilir. Bu kudret onda mevcut. Sistemin hiçbir şekilde baskısı, zorlaması yoktur. Her insanoğlu özgür iradesi ile terazisindeki ağırlıkları kendi yerleştirir. Yardım isterse yardım gelir. Terazinin hangi kefesi için yardım isterse orası için gelir. Suçlu yok, suçlu arama. Kusur yok, kusur arama. Mükemmel işleyen bir sistem var; sen de bunun bir parçasısın. Geleceğini sen hazırlıyorsun. Yoluna taşları da sen koyuyorsun, gülleri de; bunu asla unutma. Yapman gerekenlerle ilgili ancak ilham verilir, bunu da ancak kalbinle doğru anlarsın, beynine sorarsan yanılırsın. Kalbinin dilini çözmek, onun derinliklerine inmek, o engin okyanusta yüzmek kolay değildir. Çünkü onun üstünü öyle bir zift tabakasıyla kapladın ki orada küçücük bir delik açmak bile senin dünya hayatında inanılmaz değişikliklere neden olur. Uyanış yavaş yavaş başlar. Bir küçücük delik açsan öyle büyük güzellikler yaşarsın ki, şimdiye kadar dünya hayatında yaşadığın hiçbir mutluluğa, hiçbir sevince benzemez. O eşsiz olandır, o özdür, o özünün sevgisidir…

Sozsuz yüce bir yola çıktın. İstersen otur bekle, istersen yola devam et. Yolun sonunda mükafatın kendinsin, asıl olansın…

Kalbinde hissettiğin hiçbir şeyde kuşkuya yer verme. Terazinin negatif kısmını arttırma. Düşüncenin de bir enerjisi olduğunu, sistemin bunu dua enerjisi gibi kabul ettiğini unutma. Yaptıklarına ve düşündüklerine dikkat et. Allah yardımcın olsun.

İÇİMDEKİ TANRI

ayniseyi brukselde ben yaptigimda annem yeter alma derdi,gecen hafta kendine diye cikmis lcwde kendine almadan teo ya bisuru sey almis, yaaa dedim bu bi hastalik engel olamazsin:))hakliymissin diyor..

kaydirigubbakcemile3 annemde daha geçan almıştın diyor ama çok güzeller dayanamıyorsun ki! :kedi: Ben kendime ne sorsam pahalı geliyor ama ona gelince herşey sudan ucuz

Baby sanada gecmis olsun tatlim, buarada ozleme katiliyorum Ece baya toparlamis masallah..

kaydirigubbakcemile3 annemde daha geçan almıştın diyor ama çok güzeller dayanamıyorsun ki! :kedi: Ben kendime ne sorsam pahalı geliyor ama ona gelince herşey sudan ucuz

haha aynen:))buarada aldigim ayakkabilar buyuk geldi palyanco gibi oldu, neyse bahara giyer..
Erkek bebiklilier siz nerden almistiniz aakkabi spor mimkinse??

Hadi ben yatar iki saatlik uykuylayim dun gece; siziyorum hemen..

saol tatlım ilgin için..

nanım benım.. nanım arkadasım.. mi tanem.. olumunekankayizsmile saol gözüm.

Evrim çok güzel yazı paylaşımın için sağol yerimseniben

kendıme okurken sıze de kırpıyorum.. rıca ederım.

haha aynen:))buarada aldigim ayakkabilar buyuk geldi palyanco gibi oldu, neyse bahara giyer..
Erkek bebiklilier siz nerden almistiniz aakkabi spor mimkinse??

valla jokerden yuzde 50 ındırımde buldum.. mothercare den ınmıstı baya ordan buldum.. hep ordan burdan ındırımden buldum.. su an ev ayakkabısı almak ıstıyorum.. bu coraplar ıcıme sınmıyor.. benım de basımda bu dert var su an.

Nurdan nurdan gözlerim dolu dolu oluyor.. Hiç ayrılmayın birbirinizden hiç ama hiç...Geçmiş olsun dizine bacağına. Ama güldüm ne yalan söyleyeyim, gözümde canlandırdım da, düşene hep gülünür ya o misal, kendim de düştüğümde kıvrana kıvrana gülerim:))

Yiğit kuşa kocaman aferin. Kollarını kaldırıp dengeyi bulmaya çalışarak ve yüzlerinde mutlu bir ifadeyle yürümek onlar için ne muhteşem. İlk kez yürüyorlar ilk kez... Ruzy ilk günler daha iyiydi, şimdi ben aştım artık yürüyorum havalarında koşuşturmaya çalışıyor pat küt düşüyor, yine peşindeyim. Ne zaman bitecek benim bu peşinde koşma durumum ya..

Defne kız kurtulsun alçılarından. Ben de bebekken bacaklarım hep alçılıydı, malum sebep kalçaçıkığı, fotoğraflarımı görünce hüzünleniyorum. Hatta salak alçıcı arka belime denk gelen bir yerde çıkıntı bırakmış alçıda, sürttükçe yara yapmış bende. Sürekli ağlar mışım. Annem anlayamadık alçının içi gözükmüyor da diyor. Bir açmışlar ki yara olmuş çok fena kanamış günlerce. Hala belimde izi durur.

Ada kız sana da geçmiş olsun. Havalar çok soğuk Gizem üşümüştür herhalde. İnşallah düzelir en kısa zamanda

Taze maşallah Doruk'un boyu da kilosu da mikemmel.

oh iyi barii..bi daha ayrılmayın..babası da gelse benim içim epey rahat edecek..bana nooluyosa artık..:)) ama yazılarını okudukça çok kötü oluyorum

Benimde başım çatlıyor ya! Keşke uyuyabilsem beynim o kadar dolu ki uyumama fırsat vermiyor... senağlama

Son düzenleme:
Nurdan bize hediye gelmişti Adidas, ben çok beğendim çok kullanışlı, veletin ayakları da içinde çok rahat gibi görünüyor. Kaç paradır bilmiyorum.

Evrim aynı dert bende de var. Kalın altı kaydırmaz çorap almıştım habire onları giydiriyorum ama yerler çok soğuk üşüyebilir yani. Hesra gezerin ev ayakkabısından almış Migrostan ben beğendim fena değildi. Hem de 9 milyona galiba. Baktık ama numerosu kalmamıştı. Aklıma yatan başka bişey var ama biraz pahalı almadık.

21 bol geldi demek Nuniş..Rüzgar 22 giyiyor şu an..aslında 21 de olur ama ben bir numara büyük aldım..çok çabuk büyüyor ayakları..o kadar para veriyoruz iyisi olsun diye..birazcık giysin bari dedim..

Taze döndün demek..nbr??

Bizim uyku saatlerimiz çok fena şaştı. Sabah 9 da kalkıyor akşam 23 30 da uyuyor bikaç gündür. Erkene çekmeye çalıştıysam da olmadı. Sabah uyandırmaya da kıyamıyorum.

İyi geceler herkese

Proje müdürü aradı cumartesi günü. şantiye yeni kuruluyor ya sana yer ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden aramadım dedi. Bu hafta için, çarşamba, belki perşembe olmadı cuma en kötü ihtimalle cumartesi iş başı yaparsın dedi:)))))) Hiç tutmadım adamı ama hayırlısı bakalım.

NURDAN Allah bir daha ayırmasın inşallah. Canım ördeğim kıyamam...

SEÇİL geldim bebiş. Onur uyudu kaldı. ortalığı topladım, bir bölüm nip tuck izledim ve cicilerimle oturuyorum :)) Saçlarını ben de çok beğendim bu arada

Burcu ya soracagım.. o bulmus bı yerden, gıdıp oradan alayım barı.. bunları da bı yerlere gıderken yanımda goturme seklınde cantamıza koyayım. saol tatlım..

Benimde başım çatlıyor ya! Keşke uyuyabilsem beynim o kadar dolu ki uyumama fırsat vermiyor... senağlama

valla keske dusunmekle cözülseydı her sey.. kendını torpulemekten baska bı foka yaramıyor bu durumlarda duusnmek..

Evriiiiiiiiim altta adı görünen hatun kişilere bi kızıversene arkadaşım niye beni konuşturuyorlar sadece. Öperim senin deyiminle nanaktan ve yatarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…