ayniseyi brukselde ben yaptigimda annem yeter alma derdi,gecen hafta kendine diye cikmis lcwde kendine almadan teo ya bisuru sey almis, yaaa dedim bu bi hastalik engel olamazsin:))hakliymissin diyor..
kaydirigubbakcemile3 annemde daha geçan almıştın diyor ama çok güzeller dayanamıyorsun ki! :kedi: Ben kendime ne sorsam pahalı geliyor ama ona gelince herşey sudan ucuz
Evrim canim tokluk kan sekerin normal dusuk degil, emin olmak icin acligada bak, 140 olmasi normal deger degil diyabet riskidir.ama en guzel degeri hamilelikteki gibi yuklemede verir.. ozaman migren olasiligi artiyor ki icinde bulunduugun durumuda goz onune alirsak son zamanlarda stress vs..
opuyorumnanaktan
Sen açıklamadığından özeldir diye sormuyorum ama bu aralar belli ki sıkıntın var.. Hiçbir şey sağlığından önemli değil canım salla gitsin Tusimin sağlıklı, mutlu bir anneye ihtiyacı var... :1hug:
Evrim çok güzel yazı paylaşımın için sağol yerimseniben
haha aynen:))buarada aldigim ayakkabilar buyuk geldi palyanco gibi oldu, neyse bahara giyer..
Erkek bebiklilier siz nerden almistiniz aakkabi spor mimkinse??
Sagolun fistiklar..Cecilim artik burdayim carsamba Istanbula gecicem ama hafta sonlari izmire gelicem, teo annemle izmirde lkalicak artik hep..5 gune dayanirim zaten is guc ev bulma baya yogun gecicek ilk donemler ama bu sefer cok uzundu(
dizim icin bakicam eger yarina inmezse film cektiricem ama tedaviye basladim krem anti enflamatuar ilac falan..kiviramiyorum, basamiyorum ustune, cok pis dustum ucaga yetiseyim derken , ayagimda topulklu cizmeler, ucakta uzatamadim buzda yoktu 3 saat sarkik sisti iyice tabi..
Benimde başım çatlıyor ya!Keşke uyuyabilsem beynim o kadar dolu ki uyumama fırsat vermiyor... senağlama
Nurdan bize hediye gelmişti Adidas, ben çok beğendim çok kullanışlı, veletin ayakları da içinde çok rahat gibi görünüyor. Kaç paradır bilmiyorum.
Evrim aynı dert bende de var. Kalın altı kaydırmaz çorap almıştım habire onları giydiriyorum ama yerler çok soğuk üşüyebilir yani. Hesra gezerin ev ayakkabısından almış Migrostan ben beğendim fena değildi. Hem de 9 milyona galiba. Baktık ama numerosu kalmamıştı. Aklıma yatan başka bişey var ama biraz pahalı almadık.
Benimde başım çatlıyor ya!Keşke uyuyabilsem beynim o kadar dolu ki uyumama fırsat vermiyor... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?