2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gunduz is aksam velet iki dk giremiyorum, sadece okuyabildim biraz, cvp bile yazamiyorum, halim yok, simdi 10 dk aldim, hazir velet uyumusken uyuycam bende(ama 2 saate kalkicak yine(

hepinizi cok optum...

Arkadaşlar ben biraz grip olacak gibiyim doktorum alfasilin adlı ilacı yazmış.Siz emzirirken hiç antibiyotik kullanmışmıydınız? Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım sizce o ilacı alayım mı? siz hangi ilacı kullandınız?

evrim, o ergonomik oyuncağı ben de görmüştüm fiyonkta çok beğenmiştim. Nerden kaça aldınız yavru?

ESRA, Yaho babayı gördüğünde değişik tepki vermiyor mu hiç? Doruk Onur'u görünce kahkahalar atıyor. Ben de "babasını özlemiş" diyip onur'a havale ediyorum ki, bence gerçekten öyle!

Ihlamur verdim Doruk'a. Umarım rahat bir uyku çeker sıpam. Annem, biberon ve emzik verme çalışmalarımızın Doruk üzerinde stres yaratmış olabileceğini, uykusuzluğun sebebinin bu olabileceğini söyledi. kim bilir, belki de! Ama biberona alışmak zorunda, kaşıkla hiç bir şey almıyor. Emziğe de, çünkü BUSE gibi ellerini emiyor yalıyor. Hatta sadece ellerini değil, üstümüzü başımızı, her şeyi yalamak ve emmek istiyor. En azından emziği steril edebiliyorum. Umarım çabuk alışır...

su an antıbıyotık kullanıyorum, dısımdekı ıltıhabın sıddetı yuzunden.. grıp ıcın antıbıyotık kullanma arkadasım,yazık gunah, her ne kadar emzırmede zararsız su ılac al dense de,sonucta süte gecıyor.. kendı kendıne gecırmeye bak,elevıt al, meyve suyu sık taze olarak, ıhlamur ıc bol bol, sıvı tuket.. ama antıbıyotık alma derım.. hele de bı grıp ıcın.

NEVA ile YAHO nun pozlara bittim. Aslında bütün fotolara bayıldım ya, Doruk'la uğraşmaktan çok yorum yapamadım. Sadece şunu diyorum; yazın ıstanbul'dayım. Mutlaka değerlendirelim...

Yavrum, bende oradan aldım, 100 kagıda, orada acık hesabım var ya.. otomatık 5 e de böldüler, para vermeden aldım geldım..cok begendım ben bunu Burcu, dıger halılardan falan daha janjanlı..

çok geçmiş olsun!!! inşallah çabuk geçer... Bende hasta olursam hastalığım kızıma geçerse diye korktum da, sonrada ilaç zararlı olursa diye.. biraz daha grip olmamak için direneyim bakalım

ESRACIM maalesef gulucukler sacarken onların aglarken bizimki oluyolar. emrahta bana dio seninki aglıo yada heh basladı seninki die ama o seni kıskanıo bence yahoya olan ilgini.. arada ver baksın ben emraha veriom al ben mutfagı topluycam diorum yada herhangi bir is oda sallıo bakıo boylece onunki oluyo. kavga cıkarma .. evrimin dedigi gibi olur canım kıyamam sana aynı seyleri yasıoruz

EVRIM-KADRIYE cok gecmiş olsun bende aynısını bugece yasadım. kıza yanıma yatak yaptık yatagıma almıorum alısmasın die buzus buzus dus benim yatagıma artık cok hareketlendiler dikkat etmemiz gerekio

ece yalancı memeye alıstı alısmasınada bu sefer muptelası oldu onu emmekten normal memeyi almıo ama onu verip agzından cekip memeyi verince cokcokluyo.. yuz bulsa hemen satacak beni . uyuttum simdi uyanınca emzircem.

ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya

yavrum bizim emzige alisti ama yinede elni ve benim ustumu yalamaktan vazgecemiyor:))emzigi uyuyacagi zaman alip, dalinca atiyor, karakteristik cocuk, ve artik emzigi uyku araci olarak goruyor, uykusu varsa aliyor, yoksa uyutacagimi anlayip agliyor emzik verince..

ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya
ekle en kisa zamanda tatlim, sizin bulusma gercekten super gecmis, ya bebikler birbirinden tatli..

Uyumayan zombi bir oglum var, bu cocuk ne gece ne gunduz uyuyor..ne zaman dinleniyor..dun delirtti bizi, resmen uykuya direniyor..tum gun derin uyudugu tek uyku 10 da banyo yapip 11 de yatti mama yiyince, 2 de kalkti mama yedi yatti, 5 te kalkti ve kalkis o kalkis(sonra 5dk da bir tavsan uykusu, 7 den sonrada tum gun uyutabilene ask olsun...surekli kucak, surekli ilgi konusma..yatakta 5dk yalniz durmuyor, kendi kendine oyalanmiyor, siyiricam rsmen(konusmaktan sebeklikten bogazim agridi..ilgilenip konusmadinmi yaygarayi basiyor...

ev tel hikayemi hemen anlatyorum
en son elif ütüyü kullanmak için fişi çekmiş çekiş o çekiş şimdi gittim ve baktımki fiş takılı diil delikafadulden
laelaelaelaelae
daha rahat olursun artık bence.ben ki çok karşı bir insandım ama emzik olmasaydı böyle kendi kendine uyurmuydu bilmiyorum.çok aşırı bir düşkünlüğü yok ama uykuluyken arıyor.sen de uyku zamanı vermeye çalışsan.
mem mem de diyor muydu ağlarken?kafamçokkarıştı
bizim kitaptan mı alıcan sen de..ben çağann kitabını da beğendim.mother care de vardı.
kizlar gunduz is aksam velet iki dk giremiyorum, sadece okuyabildim biraz, cvp bile yazamiyorum, halim yok, simdi 10 dk aldim, hazir velet uyumusken uyuycam bende(ama 2 saate kalkicak yine(

hepinizi cok optum...
canım benim düzelir inşallah bu durumlar
NEVA ile YAHO nun pozlara bittim. Aslında bütün fotolara bayıldım ya, Doruk'la uğraşmaktan çok yorum yapamadım. Sadece şunu diyorum; yazın İstanbul'dayım. Mutlaka değerlendirelim...
:lepi:

benim de benim de.ecoş tam bir nazlı prenses gibi benim kız cazgır gibi çıkmış.sırnaşık şey

EVRıM mallarınız hayırlı olsun.iyice bir inceledim çok kullanışlı şeyler almışsın yavru.terruk ederim

hatıra o foto yorumun süperdi çok güldükopuyorumnanaktan

ah bacım aynı dertten muzdaribiz galiba pazar günü kızlarla ilgilenmekten duş alamadım saçlarım oldu felaket burçini uyuttum duşa girdim benim kazmaya dedim uyanırsa bakarsın diye duştayken gelip bana ne desin kazma kırklanıyormusun çocuk uyundı ha bende çıkınca açtım agzımı dedim iki insan görünce sevesin geliyor demi kızlarım diye ölüyorsun birdaha kızlarıma yaklaşma dedim verdim zılgıtı

Oy oyyy çok geçmiş olsun evrim.

Burcu Doruk ne durumda güselce uyudu mu yavrun?

Allah korumuş dediğin gibi artıkın dikktali olmanın zamanı kıpır kıpırlar.

Bence neva başkasına sinirlenmiş Ece de onu sakinleştirmeye çalışıyo " Aman boş ver komşum olur böyle şeyler " diyoo. Ecenin sakinliği Nevayı iyice çileden çıkarıyo . Böcüklere bak,bunların popolarını bi güzel ham yapıcan ham .
elif bez kitapla telefonu aldım dün ntden
yaho şimdi kitap okuyo kaydirigubbakcemile5
Ne kitabı esra ben kaçırmışım oraları bi deyiversen sana zahmet

hatıra o foto yorumun süperdi çok güldükopuyorumnanaktan
Çok güldürükçüyüm çoook,sen gel Alanyalara da ne güldürükçülük yaparım ben sana İyi alıştınız haaaa de delikafadulden. Bişey daha diycektim.Hmm hatırladım doğumuma girmeyen doktorumu şikayet ettim 184 ü aradım anlattım beni dinleyen denyo bayan sonuna kadar dinledim ama ünüversite hastanelerine yök bakıyo demezmi hönk oldum. Yökün neresini arayacağımı bilemediğimden hastanenin merkeszi olan ankaraya ve alanyadaki başhekimliğine mail yazdım tüm yaşadıklarımı anlattım. Cevap gelmiş klasik şey işte üzüntülerini bildiryolar ki bu koca bi yalan ama işin içimi rahatlatan kısmı doktor hakkında gerekli incelemeler başlatılmış durum bana yazılı yol ile bildirilecekmiş. İçerime su serpildi suuu o adamı uğraştırmak bile yeter baana. Oh be rahatladım haaa.

Bide BURKOcum badem gözlünle olan videonu izledim allahtan göğüs koruyucu kullanıyosun yoksa memen fora olacakmış :))))

Ben bizim bıcırık bi aylıkken filan kırkı çıkana kadar evimde kalmıştım sabah gece ilgilendiğimden denyo gibiydim oğlum kucağımda eşim fotolarımızı çekti ben fotolara bakıyorum nasıl çıkmışız diye bide ne görüyüm benim tüm fotolarda sol göğsüm dışarda haberim yok :roflol: hadi ben salaklaştım uykusuzluktan eşim nasıl farketmedi anlamadım adam memem dışarda görmeye çok alışmış herhalde o süre zarfında beni:roflol:O fotoları fotografçıya götürsek nolurdum düşünemiyorum bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…