Arkadaşlar ben biraz grip olacak gibiyim doktorum alfasilin adlı ilacı yazmış.Siz emzirirken hiç antibiyotik kullanmışmıydınız? Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım sizce o ilacı alayım mı? siz hangi ilacı kullandınız?
evrim, o ergonomik oyuncağı ben de görmüştüm fiyonkta çok beğenmiştim. Nerden kaça aldınız yavru?
ESRA, Yaho babayı gördüğünde değişik tepki vermiyor mu hiç? Doruk Onur'u görünce kahkahalar atıyor. Ben de "babasını özlemiş" diyip onur'a havale ediyorum ki, bence gerçekten öyle!
Ihlamur verdim Doruk'a. Umarım rahat bir uyku çeker sıpam. Annem, biberon ve emzik verme çalışmalarımızın Doruk üzerinde stres yaratmış olabileceğini, uykusuzluğun sebebinin bu olabileceğini söyledi. kim bilir, belki de! Ama biberona alışmak zorunda, kaşıkla hiç bir şey almıyor. Emziğe de, çünkü BUSE gibi ellerini emiyor yalıyor. Hatta sadece ellerini değil, üstümüzü başımızı, her şeyi yalamak ve emmek istiyor. En azından emziği steril edebiliyorum. Umarım çabuk alışır...
su an antıbıyotık kullanıyorum, dısımdekı ıltıhabın sıddetı yuzunden.. grıp ıcın antıbıyotık kullanma arkadasım,yazık gunah, her ne kadar emzırmede zararsız su ılac al dense de,sonucta süte gecıyor.. kendı kendıne gecırmeye bak,elevıt al, meyve suyu sık taze olarak, ıhlamur ıc bol bol, sıvı tuket.. ama antıbıyotık alma derım.. hele de bı grıp ıcın.
yavrum bizim emzige alisti ama yinede elni ve benim ustumu yalamaktan vazgecemiyor:))emzigi uyuyacagi zaman alip, dalinca atiyor, karakteristik cocuk, ve artik emzigi uyku araci olarak goruyor, uykusu varsa aliyor, yoksa uyutacagimi anlayip agliyor emzik verince..evrim, o ergonomik oyuncağı ben de görmüştüm fiyonkta çok beğenmiştim. Nerden kaça aldınız yavru?
ESRA, Yaho babayı gördüğünde değişik tepki vermiyor mu hiç? Doruk Onur'u görünce kahkahalar atıyor. Ben de "babasını özlemiş" diyip onur'a havale ediyorum ki, bence gerçekten öyle!
Ihlamur verdim Doruk'a. Umarım rahat bir uyku çeker sıpam. Annem, biberon ve emzik verme çalışmalarımızın Doruk üzerinde stres yaratmış olabileceğini, uykusuzluğun sebebinin bu olabileceğini söyledi. kim bilir, belki de! Ama biberona alışmak zorunda, kaşıkla hiç bir şey almıyor. Emziğe de, çünkü BUSE gibi ellerini emiyor yalıyor. Hatta sadece ellerini değil, üstümüzü başımızı, her şeyi yalamak ve emmek istiyor. En azından emziği steril edebiliyorum. Umarım çabuk alışır...
ekle en kisa zamanda tatlim, sizin bulusma gercekten super gecmis, ya bebikler birbirinden tatli..ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya
laelaelaelaelaeev tel hikayemi hemen anlatyorum
en son elif ütüyü kullanmak için fişi çekmiş çekiş o çekiş şimdi gittim ve baktımki fiş takılı diil delikafadulden
daha rahat olursun artık bence.ben ki çok karşı bir insandım ama emzik olmasaydı böyle kendi kendine uyurmuydu bilmiyorum.çok aşırı bir düşkünlüğü yok ama uykuluyken arıyor.sen de uyku zamanı vermeye çalışsan.Kızım bana kazık attı
Yalancı meme vermeyi hiç istemiyordum. Hatta kaynanam verdi diye kızmıştım. Bilin bakalım ne oldu...Kızım parmağını emmeye başladı:bbo::1shok::bbo:Hem de aynı anda dördünü birden sokuyor. Kendi kendini kusturuyor bile bazen. Blumik olacak başıma sıpa:1no2:E kötünün iyisini seçtim, yalancı memeyi verdim. Bir emiyor görmelisiniz cokkur cokkurkaydirigubbakcemile3Gören bal yalıyor sanırdelikafadulden
mem mem de diyor muydu ağlarken?kafamçokkarıştıbu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
bizim kitaptan mı alıcan sen de..ben çağann kitabını da beğendim.mother care de vardı.Saol yavrus.. tabıkı buradakıler gıbı degıl fıyatları.. ben buradakı magazadan o gece lambasını 45 e aldım.. senın dedıgın o kıtabı da soyledım Ozy ye,bulucak ınsallah.
Aldıgımız tum oyuncakları yazalım arkadaslar.. fıkır edınırıs bırlıkte.
canım benim düzelir inşallah bu durumlarkizlar gunduz is aksam velet iki dk giremiyorum, sadece okuyabildim biraz, cvp bile yazamiyorum, halim yok, simdi 10 dk aldim, hazir velet uyumusken uyuycam bende(ama 2 saate kalkicak yine (
hepinizi cok optum...
:lepi:NEVA ile YAHO nun pozlara bittim. Aslında bütün fotolara bayıldım ya, Doruk'la uğraşmaktan çok yorum yapamadım. Sadece şunu diyorum; yazın İstanbul'dayım. Mutlaka değerlendirelim...
ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya
bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
Moktan bır diş agrısı ıle yanınızdayım.. diş abse yaptı.. ctesi Esra ile konustuktan sonra baslayan diş yuzunden, gece gunduz bırbırıne girdi.. bu sabah gıttım dıscıye, kanalların ıcını temızledı falan fılan.. bıraz daha ıyıyımm.. ıkı gundur ne cektıgımı Allah bılıyor.. ne berbat bısı bu diş agrısı, resmen aklımı kacıracaktım..
Son iki sayfayı okuyabildim. Doruk aşıdan beri ayar tutmadı. 2-3 gün boyunca altını her açtığımda ağladı. Hem de ne ağlama!! Sonradan anladım, aşı olacağını mı sandı yavrum? Anlarlar mı daha, bilemedim. Ama başka şeye de yoramadım. Banyodan sonra bile (ne kadar rahat olurdu aslında) çıplak - yatay pozisyonda basıyordu yaygarayı, dikey durunca problem yok!!!
Allah korumuş dediğin gibi artıkın dikktali olmanın zamanı kıpır kıpırlar.Bu arada ben gecen gun Kuzey ın koltukta uyurken yere yuvarlanarak uyandıgına sahıt oldum..
Allahtan dedım kı sımdı olur ya doner falan.. ben bı yastık koyayım yere.. ıkı uc yastık attım.. olesıne aklıma geldı, malum mu oldu ne.. o yastıkların uzerıne düş.. oradan devrıl halıya yuz ustu düş.. mırıl mırıl mırıldanıo, Özy de dıo kı sanırım uyandı, dur dedım ben bakimm.. yazlık kışlık degısımı yapıyorduk ıcerıde.. bı koltuga baktım kı cocuk yok.. aklımı kaybedecegım sandım.. bı baktım yerde cocuk, yuzu koyun donmus cırpınıo, aglama falan yok ama az kalsın annesız kalacaktı ben onu oyle goruncesoyduk cocugu, baktık her yerıne ıyıce, elını kolunu salladık, uyutmadık bı sure.. ama artık ole koltuk uzerınde uyudu, hadı yazık uyandırmayayım,kaldırmayayım hatası yapmam bı daha.. ucuz atlattık cok sukur.
Bence neva başkasına sinirlenmiş Ece de onu sakinleştirmeye çalışıyo " Aman boş ver komşum olur böyle şeyler " diyoo. Ecenin sakinliği Nevayı iyice çileden çıkarıyo . Böcüklere bak,bunların popolarını bi güzel ham yapıcan ham .
Ne kitabı esra ben kaçırmışım oraları bi deyiversen sana zahmetelif bez kitapla telefonu aldım dün ntden
yaho şimdi kitap okuyo kaydirigubbakcemile5
Çok güldürükçüyüm çoook,sen gel Alanyalara da ne güldürükçülük yaparım ben sanahatıra o foto yorumun süperdi çok güldükopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?