allah senin iyiliğini versin ya. oglum kucagımda uyuyordu sıçradı yavrum gülmekden göbeeeeeeeem agrıdı...kaydirigubbakcemile3:roflol:Ben bizim bıcırık bi aylıkken filan kırkı çıkana kadar evimde kalmıştım sabah gece ilgilendiğimden denyo gibiydim oğlum kucağımda eşim fotolarımızı çekti ben fotolara bakıyorum nasıl çıkmışız diye bide ne görüyüm benim tüm fotolarda sol göğsüm dışarda haberim yok :roflol: hadi ben salaklaştım uykusuzluktan eşim nasıl farketmedi anlamadım adam memem dışarda görmeye çok alışmış herhalde o süre zarfında beni:roflol:O fotoları fotografçıya götürsek nolurdum düşünemiyorum bile.
canım hani bez kitaplar oluyor ya çocuklar için onlardan almıştım neva'ya esra da beğenip almış.oyuncaklarınızı güle güle kullanın evriş
kitap meselesi ne ben mi kaçırdım dide
ne diyim ben sana harika yorum.göğüs olayı ayrı bir güldürükBence neva başkasına sinirlenmiş Ece de onu sakinleştirmeye çalışıyo " Aman boş ver komşum olur böyle şeyler " diyoo. Ecenin sakinliği Nevayı iyice çileden çıkarıyo . Böcüklere bak,bunların popolarını bi güzel ham yapıcan ham .
Ne kitabı esra ben kaçırmışım oraları bi deyiversen sana zahmet
Çok güldürükçüyüm çoook,sen gel Alanyalara da ne güldürükçülük yaparım ben sanaİyi alıştınız haaaa de delikafadulden. Bişey daha diycektim.Hmm hatırladım doğumuma girmeyen doktorumu şikayet ettim 184 ü aradım anlattım beni dinleyen denyo bayan sonuna kadar dinledim ama ünüversite hastanelerine yök bakıyo demezmi hönk oldum. Yökün neresini arayacağımı bilemediğimden hastanenin merkeszi olan ankaraya ve alanyadaki başhekimliğine mail yazdım tüm yaşadıklarımı anlattım. Cevap gelmiş klasik şey işte üzüntülerini bildiryolar ki bu koca bi yalan ama işin içimi rahatlatan kısmı doktor hakkında gerekli incelemeler başlatılmış durum bana yazılı yol ile bildirilecekmiş. İçerime su serpildi suuu o adamı uğraştırmak bile yeter baana. Oh be rahatladım haaa.
Ben bizim bıcırık bi aylıkken filan kırkı çıkana kadar evimde kalmıştım sabah gece ilgilendiğimden denyo gibiydim oğlum kucağımda eşim fotolarımızı çekti ben fotolara bakıyorum nasıl çıkmışız diye bide ne görüyüm benim tüm fotolarda sol göğsüm dışarda haberim yok :roflol: hadi ben salaklaştım uykusuzluktan eşim nasıl farketmedi anlamadım adam memem dışarda görmeye çok alışmış herhalde o süre zarfında beni:roflol:O fotoları fotografçıya götürsek nolurdum düşünemiyorum bile.
EVRİM mallarınız hayırlı olsun.iyice bir inceledim çok kullanışlı şeyler almışsın yavru.terruk ederim
evriş kuzum sanada kuzeye de geçmiş olsun
oyuncaklarınızı güle güle kullanın evriş
kitap meselesi ne ben mi kaçırdım dide
Oy oyyy çok geçmiş olsun evrim.
Ben bizim bıcırık bi aylıkken filan kırkı çıkana kadar evimde kalmıştım sabah gece ilgilendiğimden denyo gibiydim oğlum kucağımda eşim fotolarımızı çekti ben fotolara bakıyorum nasıl çıkmışız diye bide ne görüyüm benim tüm fotolarda sol göğsüm dışarda haberim yok :roflol: hadi ben salaklaştım uykusuzluktan eşim nasıl farketmedi anlamadım adam memem dışarda görmeye çok alışmış herhalde o süre zarfında beni:roflol:O fotoları fotografçıya götürsek nolurdum düşünemiyorum bile.
kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
ama şimdi annemin yanında olmuyacağımda ne zaman olacağım(
canım benim bir sürü çeşidi var nasıl bilmezler ki.kıç kadar Batman nt sinde bile var.kumaştan kitap desin.ilginç yani.kitabın adı uyku kitabım basit bir kumaştan yapılma.telefon peluş gibi numaraların olduğu yer peluştan sayfalı.tekrara başınız saolsn esram.allah gani gani rahmet eylesin...
eliiiiiiiiiiiif şu bez kitap ve tlf.nun resmini çekip eklermisin.Aydın gitti nt ye almaya adam anlamamış. nt nin montofon çalışanına denk gelmiş herhal..
resmini göstereyimde kendisi standdan bulup alsın
açamıyorum ben showu ne var ki..
yusuf hiç durmuyor geçmişide okuyamıyorum kızlar...
show'a baktım sağol ....
O videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?