2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah senin iyiliğini versin ya. oglum kucagımda uyuyordu sıçradı yavrum gülmekden göbeeeeeeeem agrıdı...kaydirigubbakcemile3:roflol:

kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor (
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
ama şimdi annemin yanında olmuyacağımda ne zaman olacağım (

annemin bir ayağı antepteydi hep bu yüzden bende dönerim bayrama kadar birdaha pek gitmem antepe dedi anacığım artık hep yakınımda olucak

oyuncaklarınızı güle güle kullanın evriş

kitap meselesi ne ben mi kaçırdım dide
canım hani bez kitaplar oluyor ya çocuklar için onlardan almıştım neva'ya esra da beğenip almış.
ne diyim ben sana harika yorum.göğüs olayı ayrı bir güldürük

EVRİM mallarınız hayırlı olsun.iyice bir inceledim çok kullanışlı şeyler almışsın yavru.terruk ederim

Eh ıste oradakı seceneklerden en duzgunlerı onlardı.. sımdılık mutluyus.. saol canım benım.

evriş kuzum sanada kuzeye de geçmiş olsun

Saol annem..

oyuncaklarınızı güle güle kullanın evriş

kitap meselesi ne ben mi kaçırdım dide

cok tenk yu adaş..

Saol eylemim.
Hakaten bende finky gıbı cok guldum kaydirigubbakcemile3

tekrara başınız saolsn esram.allah gani gani rahmet eylesin...

eliiiiiiiiiiiif şu bez kitap ve tlf.nun resmini çekip eklermisin.Aydın gitti nt ye almaya adam anlamamış. nt nin montofon çalışanına denk gelmiş herhal..
resmini göstereyimde kendisi standdan bulup alsın

Basın saolsun canım.. annen haklı ama, sen ona destek degıl sımdı stres olursun orada.. sonucta Yahya var yanında, kadın bı de senı dusunmesın. Cocugu da helak etme, nıyetını anlıyorum ama artık senın oncelıgın var, o kalabalıga Yahya yı su an sokman cok yanlıs olur yavrum..

Son düzenleme:
canım benim bir sürü çeşidi var nasıl bilmezler ki.kıç kadar Batman nt sinde bile var.kumaştan kitap desin.ilginç yani.kitabın adı uyku kitabım basit bir kumaştan yapılma.telefon peluş gibi numaraların olduğu yer peluştan sayfalı.

ESRA canım başın sağolsun.Bekliyordunuz Allah hayırlı ölüm nasip etsin hepimize.Allah kurtarmış anneanneni.Evrim'e katılıyorum hiç düşünme gitmeyi.

esra başınız sağolsun ..teselli mevzularını hiç beceremem bi mallık oluşur ama içim içimi yer sanki elimden bişey gelicekmişte ben yapamamışım gibi ...gitme konusunda annen doğru söylemiş minick yavruyla iyi olmaz gerçekten
annem hastalandığında ya ölüm haberini alsaydım ya ben ölürsem ne olucak bebelere diye düşündüm içim ürpedi ama ölüm hepimize ve heran aslında boş şeylere çok zaman harcadığımızı anladım ogün ......

sağolun kızlar
deryam evet haklısın bende aynısını düşündüm nedense annem bişey olsa yada bana olsa insan direk böyle düşüncelere gidiyor boş şeylere çok zaman harcıyoruz haklısın
annem döndüğünde onunla daha çok vakit geçireceğim

O videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü

eylül memyi emince bi ileri bi geri yapıyo bana yaptığı gibi..sen ananın çanağımı sandın onu ileri atmıcan diyorum

Allahım, çok şükür rahat bir uyku uyudu Doruk. Ihlamur da yardımcı oldu sanırım. Geceyi çok rahat geçirdi yavrum. Arada uyanınca kaktırdım emziği, hemen daldı gene... Ohhh, çok şükür :Saruboceq: hala biraz mızmız, eskisine oranla daha çok ağlıyor ama değişecektir. Umutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…