2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başın sağolsun esram allah başka acı göstermesin
ayyy çok tatlılar maaşallah maşallllaaaahhhh

Bi güzel uyutmuştum gene uyandı sıpa... Alla allaaaa

başın sağ olsun esram. allah rahmet eylesin... annen haklı, sıkılma, o da bilir niyetini!

Hakkaten yaa!! Artık memelerimi cinsel obje olarak göremiyorum. onur görüyor gerçi ama :)

ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya
:ecrin_bebek: biz yokuz, muhtemelen daha gelmemişiz..
sahi ya ne garip değil mi..eski halimize dönebilecek miyiz acaba..Geçen kapı çaldı, az daha bi göğsüm açık açacaktım kapıyı..allahım sen akıl ver bana..
Hadi gözün aydın diycektim ama uyandı gene yazmışsın..
Evriş geçmiş olsun diş ağrıısı fenadır..Kuzeyciğe de geçmiş olsun..Düşünce niye ağlamamış acaba..Suçluluk psikolojisi mi..Kendim ettim kendim buldum haa..öperim poposundan onun

Gyps, çok başın saolsun..Ben de anneanneme gidememiştim. Bana gitmeyeyim diye iki gün sonra haber vermişlerdi zaten. Orda olmayı isterdin tabi ama sen Yahyaya karşı sorumlusun şu an, anneciğin doğrusunu söylemiş, aklın kalmasın..Hastaydı galiba, Dido bekliyodunuz deyince..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Eylem iyi ki şikayet etmişsin doktoru..nasıl olsa bişey çıkmaz diye şikayetlerimizden vazgeçtiğimiz için yaşıyoruz bunları..o doktor benzer bi şikayet daha alırsa kötü olur işte..o yüzden dikkat edecektir artık..

çok güzel olmuş ellerine sağlık.
hadi bakalım başlangıç olur inşallah.

çok haklısın canım.ben de hastaneye yazılı bir şikayette bulundum sağlık bakanlığını aradım ama bir şey çıkacağını sanmam.heleki burada kimse doktor şikayet etmez.azarlayan,ukala doktorlar iyi doktor burada
ESRA'YI aradım cevap vermedi.ablasına mı gitti ki?

Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah,her kayıpta annemle vakit geçiricem diyorum ama Kemal Çağanda olduğu için artık zorlanıyorum. Evriminde dediği gibi önceliğimiz var artık. benimde annem 3 gün önce rahatsızlandı her gün telefon açıp sakın gelme ,sen bebeğine bak diye tembihliyor. Bizi onlardan iyi kim anlayabilir ki.

showu acın arkadaslar.. acıl
Kayınvalidem nazar değdi çocuğa diye bi gün yatağının etrafına sirke serpti yetmedi oğlumun yüzüne sürdü çocuk tam uyuyacaktı sıçradı ağlamaya başladı,kaş yaparken göz çıkardı yani.Bir daha yapma bunu dedim. Tv dede sirkeli suyun zararlı olduğunu görünce o arada evde emzirme zamanımdı eşim haber verdi dedim sirkeli su çok zararlıymış hmm valla bilmem ben sirkeli su yaptımmı hemen düşerdi ateşleri dedi. Bu inadı beni çileden çıkarıyo yahu bu adamlar boşunamı okuyo onlardan iyi mi biliyon bide bi şeyi kabul et yahu. Yemekle ilgili bütün aşçıların dediğini yapıyonda konu bebek olunca niye bilgisi olanları tınlamıyon. Bu arada benim oğlan yemek programları izlemekten gurme olucak büyük ihtimal.

kaydirigubbakcemile3 He vallah kayınvalidem yorulmuşundur geti azcıkta ben sağıyım diye gelip sütümü sağdı yahu

Allahım güselliklere bak. Yahya koca adam gibi duruyo, Çağanın ağlamayan ender amanlarından galiba ama karanlıkta kalmış.

içindeki emme isteğini tatmin etsin boşver aldığı iyi olmuş özdede doyduğu halde meme emiyordu sonra kusunca o zor elde ettiğim sütlerin boşa gitmesi üzüyordu beni :gitme: doktor dedi emzik verebilirsin hemen aldı emziği cadı bende kurtuldum yerimseniben

kim demişti bilmiyorum ama babası geldiğinde ver kucağına seni özlemiş de baksın kocan bu modeller hep böyle demeden yapmaz....

senin olay yine iyi kardeşim göğüs dışarda resimlerimi çekmiş güya özdeyi çekiyor facebookta yayınlamış 1 gün boyunca bakan baktı rezil oldum ben farkettimde kaldırttım allahtan :kedi:

cnm çok üzüldüm başın sağolsun.. mekanı cennet olsun anneannenin...

hepsi birbirinden şirinnnn maşallah şu yandan yandan bakışlara hayranım opuyorumnanaktan

özlem özde çok güzel bir bebiş olmuş maşallah hele gözler çok güzel.Allah sağlık sıhhat versin

özlem özde çok güzel bir bebiş olmuş maşallah hele gözler çok güzel.Allah sağlık sıhhat versin

sağol cnm nevada çok şeker ve çok bilmiş bir kız olacak eminim maşallah ona :))
benim eşim rizeli karadeniz uşağı olarak renkli gözlere sahip olacak sanırım bende çok istiyordum zaten iyi oldu kaydirigubbakcemile3

senin olay yine iyi kardeşim göğüs dışarda resimlerimi çekmiş güya özdeyi çekiyor facebookta yayınlamış 1 gün boyunca bakan baktı rezil oldum ben farkettimde kaldırttım allahtan :kedi:

Amanın Allahtan erkenden farketmişsin.Elif nerden görmüş Özdenin fotolarını ben neden göremiyorum???

BASIN SAGOLSUN canim ayni aciyi gecen sene ben yasadim, ki cok bagliydim ananeme, 2-3 hafta sonrada hamile kaldim, allah bi sevdigimi aldi, digerini verdi..hayat bu..allah mekanini cennet yapsin..

:icecream:delikafaduldendelikafadulden

esracım başın sagolsun canım insanın sevdigi birini kaybetmesi çok acı verir insana allah sizlere annene uzun ömürler versin canım

canım başınız sağolsun allah başka dert vermesin bahsetmiştin bekleniyordu ... annenin haklı gitme yahya daha çok küçük,
benim anneannemde aynı durumda urfadan her gelen telefonda acaba anneannem mi diyorum : ((

sağol pervincim.bayadır online görünüyorum ama mutfaktaydım

Esracım baŞın saĞolsun benım kız emmeyı bırakıyo kızlar hep mama hep mama mememı bıtek gece uyanınca emıyo zaten anca sut bırıkıyo ozamana kadar sÜtÜmde yok sÜt yapan ıyı bıŞey varmı stell tea dısında 1 defa aldım cok ıı geldı ama saĞolsun kaynanam aldırmıyo artık 20tl dıye of of

Cok Özledım hepınızı ama pc basına oturamıyorum bıde sızın sıpalar gece kac defa uyanıyorlar hepsı ıyıdır ınŞ.

kaydirigubbakcemile3

çok tatlılar minil aşklarımız : )

kayınvalidene diyecek sözüm yok lmaz:
ama Çağan'ım çok sakindi o gün fotoda öyle çıkmış kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

canım beyaz dut alıp kaynatabilirsin bana iyi geldi aktarcıdan aldım yine pazar günü hergün içiyorum ama buzdolabında bulundurman gerek kullanmadıgın dutları ben ilk aldıgımda böceklendi sonradan ögrendim bu şakilde muhafaza etmem gerektigini
gün aşırı kullanacagım kadar hazırlayıp içiyorum hem kilosuda ucuz 8 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…