başın sağolsun esram allah başka acı göstermesinkızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
ama şimdi annemin yanında olmuyacağımda ne zaman olacağım(
ayyy çok tatlılar maaşallah maşallllaaaahhhhView My Video
işte bebişlerimiizin videosu:)
acamayanlar için direk link
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
O videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü
:ecrin_bebek: biz yokuz, muhtemelen daha gelmemişiz..ecosla nevanın pozları benim cok hosuma gidio ya.. bi videoda bende var tum bebisleri cektim tek tek musait zamanımda ekliycem koparsınız resmen hepsinin karakteristik ozellikleri yansımız videoya
sahi ya ne garip değil mi..eski halimize dönebilecek miyiz acaba..Geçen kapı çaldı, az daha bi göğsüm açık açacaktım kapıyı..allahım sen akıl ver bana..O videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü
Hadi gözün aydın diycektim ama uyandı gene yazmışsın..Allahım, çok şükür rahat bir uyku uyudu Doruk. Ihlamur da yardımcı oldu sanırım. Geceyi çok rahat geçirdi yavrum.Arada uyanınca kaktırdım emziği, hemen daldı gene... Ohhh, çok şükür :Saruboceq: hala biraz mızmız, eskisine oranla daha çok ağlıyor ama değişecektir. Umutluyum...
çok güzel olmuş ellerine sağlık.View My Video
hadi bakalım başlangıç olur inşallah.Allahım, çok şükür rahat bir uyku uyudu Doruk. Ihlamur da yardımcı oldu sanırım. Geceyi çok rahat geçirdi yavrum.Arada uyanınca kaktırdım emziği, hemen daldı gene... Ohhh, çok şükür :Saruboceq: hala biraz mızmız, eskisine oranla daha çok ağlıyor ama değişecektir. Umutluyum...
Eylem iyi ki şikayet etmişsin doktoru..nasıl olsa bişey çıkmaz diye şikayetlerimizden vazgeçtiğimiz için yaşıyoruz bunları..o doktor benzer bi şikayet daha alırsa kötü olur işte..o yüzden dikkat edecektir artık..
Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah,her kayıpta annemle vakit geçiricem diyorum ama Kemal Çağanda olduğu için artık zorlanıyorum. Evriminde dediği gibi önceliğimiz var artık. benimde annem 3 gün önce rahatsızlandı her gün telefon açıp sakın gelme ,sen bebeğine bak diye tembihliyor. Bizi onlardan iyi kim anlayabilir ki.kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
Kayınvalidem nazar değdi çocuğa diye bi gün yatağının etrafına sirke serpti yetmedi oğlumun yüzüne sürdü çocuk tam uyuyacaktı sıçradı ağlamaya başladı,kaş yaparken göz çıkardı yani.Bir daha yapma bunu dedim. Tv dede sirkeli suyun zararlı olduğunu görünce o arada evde emzirme zamanımdı eşim haber verdi dedim sirkeli su çok zararlıymış hmm valla bilmem ben sirkeli su yaptımmı hemen düşerdi ateşleri dedi. Bu inadı beni çileden çıkarıyo yahu bu adamlar boşunamı okuyo onlardan iyi mi biliyon bide bi şeyi kabul et yahu. Yemekle ilgili bütün aşçıların dediğini yapıyonda konu bebek olunca niye bilgisi olanları tınlamıyon. Bu arada benim oğlan yemek programları izlemekten gurme olucak büyük ihtimal.showu acın arkadaslar.. acıl
O videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü
View My Video
Kızım bana kazık attı
Yalancı meme vermeyi hiç istemiyordum. Hatta kaynanam verdi diye kızmıştım. Bilin bakalım ne oldu...Kızım parmağını emmeye başladı:bbo::1shok::bbo:Hem de aynı anda dördünü birden sokuyor. Kendi kendini kusturuyor bile bazen. Blumik olacak başıma sıpa:1no2:E kötünün iyisini seçtim, yalancı memeyi verdim. Bir emiyor görmelisiniz cokkur cokkurkaydirigubbakcemile3Gören bal yalıyor sanırdelikafadulden
bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
Oy oyyy çok geçmiş olsun evrim.
Burcu Doruk ne durumda güselce uyudu mu yavrun?
Allah korumuş dediğin gibi artıkın dikktali olmanın zamanı kıpır kıpırlar.
Bence neva başkasına sinirlenmiş Ece de onu sakinleştirmeye çalışıyo " Aman boş ver komşum olur böyle şeyler " diyoo. Ecenin sakinliği Nevayı iyice çileden çıkarıyo . Böcüklere bak,bunların popolarını bi güzel ham yapıcan ham .
Ne kitabı esra ben kaçırmışım oraları bi deyiversen sana zahmet
Çok güldürükçüyüm çoook,sen gel Alanyalara da ne güldürükçülük yaparım ben sanaİyi alıştınız haaaa de delikafadulden. Bişey daha diycektim.Hmm hatırladım doğumuma girmeyen doktorumu şikayet ettim 184 ü aradım anlattım beni dinleyen denyo bayan sonuna kadar dinledim ama ünüversite hastanelerine yök bakıyo demezmi hönk oldum. Yökün neresini arayacağımı bilemediğimden hastanenin merkeszi olan ankaraya ve alanyadaki başhekimliğine mail yazdım tüm yaşadıklarımı anlattım. Cevap gelmiş klasik şey işte üzüntülerini bildiryolar ki bu koca bi yalan ama işin içimi rahatlatan kısmı doktor hakkında gerekli incelemeler başlatılmış durum bana yazılı yol ile bildirilecekmiş. İçerime su serpildi suuu o adamı uğraştırmak bile yeter baana. Oh be rahatladım haaa.
Bide BURKOcum badem gözlünle olan videonu izledim allahtan göğüs koruyucu kullanıyosun yoksa memen fora olacakmış :))))
Ben bizim bıcırık bi aylıkken filan kırkı çıkana kadar evimde kalmıştım sabah gece ilgilendiğimden denyo gibiydim oğlum kucağımda eşim fotolarımızı çekti ben fotolara bakıyorum nasıl çıkmışız diye bide ne görüyüm benim tüm fotolarda sol göğsüm dışarda haberim yok :roflol: hadi ben salaklaştım uykusuzluktan eşim nasıl farketmedi anlamadım adam memem dışarda görmeye çok alışmış herhalde o süre zarfında beni:roflol:O fotoları fotografçıya götürsek nolurdum düşünemiyorum bile.
cnm çok üzüldüm başın sağolsun.. mekanı cennet olsun anneannenin...kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
View My Video
özlem özde çok güzel bir bebiş olmuş maşallah hele gözler çok güzel.Allah sağlık sıhhat versin
senin olay yine iyi kardeşim göğüs dışarda resimlerimi çekmiş güya özdeyi çekiyor facebookta yayınlamış 1 gün boyunca bakan baktı rezil oldum ben farkettimde kaldırttım allahtan :kedi:
Amanın Allahtan erkenden farketmişsin.Elif nerden görmüş Özdenin fotolarını ben neden göremiyorum???
BASIN SAGOLSUN canim ayni aciyi gecen sene ben yasadim, ki cok bagliydim ananeme, 2-3 hafta sonrada hamile kaldim, allah bi sevdigimi aldi, digerini verdi..hayat bu..allah mekanini cennet yapsin..kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
:icecream:delikafaduldendelikafaduldenO videoyu izlediğimde hiç yadırgamadım desem inanır mısınızkaydirigubbakcemile3Bizim memeler ortalık malı oldu. Anne, kaynana, koca..derken erkek kardeş, derken baba...hatta kayınbaba:bbo:E erotik bir tarafı kalmadı artık. Ha tabak ha memelülülülülülü
kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
View My Video
kaydirigubbakcemile3 He vallah kayınvalidem yorulmuşundur geti azcıkta ben sağıyım diye gelip sütümü sağdı yahu
Allahım güselliklere bak. Yahya koca adam gibi duruyo, Çağanın ağlamayan ender amanlarından galiba ama karanlıkta kalmış.
Esracım baŞın saĞolsun benım kız emmeyı bırakıyo kızlar hep mama hep mama mememı bıtek gece uyanınca emıyo zaten anca sut bırıkıyo ozamana kadar sÜtÜmde yok sÜt yapan İyİ bİŞey varmı stell tea dısında 1 defa aldım cok İİ geldı ama saĞolsun kaynanam aldırmıyo artık 20tl dİye of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?