2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet çağan geldiğinde kendi kendine kitabıyla takılıyordu.kalabalıktan hışlanmadı herhalde

canım geçmiş olsun ya şimdi nasıl annen iyimi bide kaç yaşında annen zor şeylermi yaşadıki böle oldu rabbim şifalar wesin

ııımm ewet furkanda öle ama saolsun annem kaynanam kocam alıştırdı ben deil şimdi çekiyorum hiç bi iş yaptırtmıyo.iyi geceler çayını dayıyom öle uyuyo bazen

zamanla diğer şeylerede alıştırabilirsin pes etmek yok.furkan ninniye alıştı sakinleşiyo ah bide uyusa

ah canım hadi o senin kaynanan benim yengem annem yapıyo

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, dide+

misafir kim aceba evrimmi kaydirigubbakcemile2

benim ordeem uyudu banyo ypip ama eli kulaginda ac uyudugu icin dayanamadi, birazdan ciglikla uyanicak, onu bekliyorm,besliyim yaticam...

sağolun teyzeleri dün annem banyo yaptırdı burçini suyun sıcaklıgı iyiydi ama oda heralde soguk geldi bilemiyorumki artık odayı banyodan önce ısıtmam gerek galiba izmir halen sıcak ama bebelerimiz için degil.
bu akşam biraz daha iyi gibi mama yemeye başladı emdi birazda biraz önce pijamalarını giydirdim biraz tepindi agrı kesici verdim gece rahat uyusun diye kendiliginden uyudu birazdan bende yatarım heralde erken ama gece en az 2 kere kalkıyorum ablamızda erken kalkıyor okula yani okul tatil olana kadar bana sabah uykusu yok

bu bana o kadar tanidik geliyorki..:ecrin_bebek:

hangisi canım? iştah durumları mı yoksa bebelerin huysuzlukları mı? yoksa her ikisi birden mi :)))

kizlar gunduz is aksam velet iki dk giremiyorum, sadece okuyabildim biraz, cvp bile yazamiyorum, halim yok, simdi 10 dk aldim, hazir velet uyumusken uyuycam bende(ama 2 saate kalkicak yine(

hepinizi cok optum...

Ben tüm gün evde olmama rağmen giremiyorum.. Allah kolaylık versin hepimize canım.. buna da şükür demek lazım belki de :))

eh yerden göğe kadar haklısın elbet ama bunu ona sen uygun bir yolla anlatacaksın artık.. benimki yardımcı oluyor sağolsun ama ne kadar yardımcı olsalar da sorumluluk öncelikle sende, onlar öyle düşünüyor. evde misafir varken kızım uyuduysa babası hemen getirir telsizi bana verir .. ama ben mutfakta servis yapmakla meşgulum, kendisi salonda muhabbette.. düşün yani..

11'den 2ye, 2den sonra 5e kadar kısmı bana uyar, keşke 3 saat uyuduğunu görebilsem.. zaten sonrası bizde de aynı.. ben her yolu denedim.. ne yaparsam yapayım geceleri muhakkak 2 saatte bir uyanıyor.. hatta düzeni şaşsa bile alıştığı saatlerde tekrar uyanıyor.. gün içinde hiç mi deliksiz şöyle 4 saat uyuyacağı vakit olmaz, anlamadım gitti..

Esra'cım başın sağolsun, Allah sizlere sabır versin, anneannenin mekanı cennet olsun..

Hmm, demek ıhlamur yaradı sizde.. ben denemedim ıhlamuru henüz ama rezene hiç işe yaramadı bizde.. birkaç kere gece yatmadan önce rezene içirdim, sanki inadına daha bir huzursuz uyudu kızım.. "bana bu numaralar sökmezzzz" mesajı mı vermeye çalışıyor acep? :)
kalça usg çektirdim iyi çıktı
burçinimize acil şifalarrr
Gözün aydın canım..

Evriş geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda kurtulursun diş ağrısından..

Başak, Burçin'e de geçmiş olsun. sen ona iyi bakarsın, o da hemencecik iyileşir annesi..

Bucınıme cok cok gecmıs olsun.. Acıl sıfalar dılıyorum.

Ebruskam tesekkur ederım dıleklerın ıcın..

Kuzey den baska tum bebekler uyumustur emınım.. benımkısı gece kusu.. nası degısecek bu uyku duzenı bılemıyorum

Kızlar son birkaç gündür kızım memeyle boğuşuyor.. bu duruma feci canım sıkılıyor, zaten sıkıntım hemen süt miktarıma yansıdı.. önceleri ağlayınca meme veriyordum (acıkmış olacağını da tahmin ederek), şimdi ise eğer bir kez ağlamaya başladıysa memeyi vermek ne mümkün !! resmen reddediyor. uzun uğraşlar sonucu çabalarım sonuç vermeyince mama yapıyorum, biberonu da ilk başta hırsını yenemeyip almıyor ama sonra çekmeye başlıyor.. nerede hata yaptım da böyle oldu, çok üzülüyorum çoook.. artık ağlamadığı her vakit meme vermeye çalışıyorum ki ne alsa kardır mantığı ile.. sizce ne yapmalıyım ? inşallah geçici bir durumdur... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…