merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
önce ilk günümüz öğleye kadar yusuf benim hastane işleriyle geçti daha sonra kayınvalidem görümcemlerdeydi oraya uğrayıp bize buyur ettim tabi bozuk bir yüzle karşılandım neyse hemen evime geçip yemek filan artı tatlı börek yaptım annemle babamda geldi burya kadar normal gibi akşam yemeiği yendi tabi yusuf hasta olduğu için ben ve elitm daha doğrusu bebekliler geriye kaldık tam yemek yiyoruz burnumdan ılıkl ılkı bişey akıyor demi heralde burnum akıyor elimi bi attım kan burnum kanıyor sofradan kalktım hemen annem ve eşim dışında kimse oralı bile olmadı neyse durdurduk kanamayı benden görümcem oğlu için oğlu 10 yaşında kolunun altı pişmiş krem istedi onu ararken burnum tekrar kanamaya başladı ....bu akşamımızdı daha çok şey vard adevamını yazarım ..
gelelim ertesi güne normal bir sabaha başladık ama benim başım hiç ağrımaz iki gündür deli gibi ağrıyordu kahvaltımızı yapaıp çocukları eğlenmeleir için lunaparka götürdük buraya kadarda normal diyelim ...
asıl kötü olan parktayken abime bir telefon geldi annem hastaymış ben gidiyorum annemi aradım hemen yo ben iyiyim dedi kapattım ama içim sıkılıyor sonra tekrar dayanamayıp babamı aradım ikiside bir aradalar annemin neyi var dedim KIZLAR ANNEM DÜN AKŞAM VE BU SABAH OLAN HİÇ BİR ŞEYİ HATIRLAMIYORMUŞ ŞOK İÇİNDE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM NE OLDUĞUNU ..
ABİM GİTTİ HASTANYE GÖTÜRMEYE NE ABALAMI AHTIRLIYOR NE OĞULLARINI ONLARIN ALMANYADA OLDUĞUNU SÖYLÜYORMUŞ HALBUKİ HEPSİDE ANNEMLERDE ..
ABİMİN ÇOCUKALRINI AYLARDIR GÖRMÜYORUM DİYORMUŞ DAHA AKAŞAM ÇOCUKLAR ANNEMLERDE...
BİZE AKŞAM GELDİĞİNİ HATIRLAMIYORMUŞ YUSUFUDA EPEYDİR GÖRMÜYORUM ÖZLEDİM DİYORMUŞ ..
LİSTE UZAYIP GİDİYOR HEMEN EVE DÖNÜP ÇOCUKLARI KAYINVCALİDEME BIRAKIP HASTANEYE GİTTİK GERÇEKTEN BİR SORDUĞUNU 5 DK SONRA TEKRAR SORUYOR..
ANNEMLE UĞRAŞIRKEN ACİLE BİRDE BALKONDA OYNARKEN DÜĞNDE ATILAN MAGANDA KURŞUNU YEMİŞ 3.5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN ANNESİ ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA
YAVRUMU VERİN DİYE ORTALIĞI İNLETİYOR ANNEMİ ACİLE GÖTÜRMÜŞTÜK MÜŞADE ALTINDA İLK GELENLERE BAKILAN YERDEYDİK KADINCAĞIZZIN AĞITLARI YÜREĞİMİ YAKTI ANNEM NORMAL BİR ŞEKİLDE OTURDUĞU İÇİN BIRAKIP BAYANIN YANINA GİTTİM TESELLİ EDEBİLRİMİYİM DİYE ....
SAKİNLEŞTİRİCİ YAPTILAR AMA DURUM ÇOK KÖTÜYDÜ ALLAH O ANNEYE SABIR ÇOCUĞADA ŞİFA VERSİN AKİBETİNİ ÖĞRENEMEDİM YAVRUNUN..
ANNEM KENDİ ÜSTÜNE ALINACAK DİYE AĞALAYADIMDA ÇOK KÖTÜ OLDUM O DA AYRI BİR DETAY ..
SON DURUMSA ANNEM İYİ HERŞEY NORMAL ÇIKTI SANIRIM STRES KAYNAKLI BİR ŞEY YAŞADI
AMA BAŞAK BİRYEREDE KONTROL ETTİRECEĞİZ ..
sizleride üzmek isteme ama ben böyle kötü iki gün geçirdim
lızlar bana bir yardım edin.ömür uyumuyor.özellikle iki gecedir sabah 4 lerde uyanıyor.4 e kadarda yarım saat aralıklarla uyanıyor.bu gece saat 12 de yatırdım ve toplamda iki saat uyudu.o değil felaket durumdayım yorgunum.uykusuzluk salladı.misafirler falan derken tükendim.ben bu çocuğu uyuması gerektiğine nasıl alıştırcam?gündüz uyusa neyse.oda yok.delircem ya...emiyor emiyor...gazda çıkaramıyor...sürekli ilgi ve konuşma istiyor..sizler nasıl alıştırdınız?nasıl düzen oturttunuz?
zamanla diğer şeylerede alıştırabilirsin pes etmek yok.furkan ninniye alıştı sakinleşiyo ah bide uyusabenim bebğimde fön makinasının sesi olmadan uykuya dalamıyor.
hatta geceleri kapatınca aniden uyanabiliyor.
kolik yüzünden alıştı .ama kalıcı olmasından çok korkuyorum.kafaız şişiyor.düşünsenize odada fön makinası açık uyuyoruz hep.
sizdede böyle garip durum yaşıyan varmı?
kızım kesinlikle gece uykusuna fön makinası olmadan geçemiyor
ne yapmalıyım ben yaa(
sabah sinir oldum ya cok kotu bi sok, hep beraber kahvaltiya oturduk, teoyuda oto koltuguyla masaya koyduk,sallaniyo ayni zamanda bizide gorsun diye, aglayinca kayinvalidem emzigini aldi, ustune bi kasik cay doktu ve teomana vermeye kalkti( biz tibetle anne napiyorsun olduk,aa ne var dedi, ben sok tayim iyi bakiyor diye guvendigim kadin gozumun onunde bunu yapti, ben yokken neler yapiyordur acaba, ben cok bozuldum tabi, hemen aldim yikadim emzigini, ee ben cocuklarma verdim dedi bisi olmadi, dedom o sene onceymis ben istemiyorum, hee sakin bal vermeye kalkmayin cok tehlikeli dedim.. ama sinirim cok bozuldu (ben nasil guvenicem bir daha..
yanlış yere mesaj yazmışım kuzum hasta oldu teyzeleri başı ateşli kızıma dua edin olurmu
kalça usg çektirdim iyi çıktı
burçinimize acil şifalarrr
bu bana o kadar tanidik geliyorki..:ecrin_bebek:
kizlar gunduz is aksam velet iki dk giremiyorum, sadece okuyabildim biraz, cvp bile yazamiyorum, halim yok, simdi 10 dk aldim, hazir velet uyumusken uyuycam bende(ama 2 saate kalkicak yine (
hepinizi cok optum...
bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
11'den 2ye, 2den sonra 5e kadar kısmı bana uyar, keşke 3 saat uyuduğunu görebilsem.. zaten sonrası bizde de aynı.. ben her yolu denedim.. ne yaparsam yapayım geceleri muhakkak 2 saatte bir uyanıyor.. hatta düzeni şaşsa bile alıştığı saatlerde tekrar uyanıyor.. gün içinde hiç mi deliksiz şöyle 4 saat uyuyacağı vakit olmaz, anlamadım gitti..Uyumayan zombi bir oglum var, bu cocuk ne gece ne gunduz uyuyor..ne zaman dinleniyor..dun delirtti bizi, resmen uykuya direniyor..tum gun derin uyudugu tek uyku 10 da banyo yapip 11 de yatti mama yiyince, 2 de kalkti mama yedi yatti, 5 te kalkti ve kalkis o kalkis(sonra 5dk da bir tavsan uykusu, 7 den sonrada tum gun uyutabilene ask olsun...surekli kucak, surekli ilgi konusma..yatakta 5dk yalniz durmuyor, kendi kendine oyalanmiyor, siyiricam rsmen (konusmaktan sebeklikten bogazim agridi..ilgilenip konusmadinmi yaygarayi basiyor...
Esra'cım başın sağolsun, Allah sizlere sabır versin, anneannenin mekanı cennet olsun..kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
ama şimdi annemin yanında olmuyacağımda ne zaman olacağım(
Hmm, demek ıhlamur yaradı sizde.. ben denemedim ıhlamuru henüz ama rezene hiç işe yaramadı bizde.. birkaç kere gece yatmadan önce rezene içirdim, sanki inadına daha bir huzursuz uyudu kızım.. "bana bu numaralar sökmezzzz" mesajı mı vermeye çalışıyor acep? :)Allahım, çok şükür rahat bir uyku uyudu Doruk. Ihlamur da yardımcı oldu sanırım. Geceyi çok rahat geçirdi yavrum.Arada uyanınca kaktırdım emziği, hemen daldı gene... Ohhh, çok şükür :Saruboceq: hala biraz mızmız, eskisine oranla daha çok ağlıyor ama değişecektir. Umutluyum...
Gözün aydın canım..kalça usg çektirdim iyi çıktı
burçinimize acil şifalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?