ah nurdancım isin çok zor ama su da var bakcı degil bu babanne en azından kotu birsey yapmaz ne yaparsa zamanında ogluna yapmıs oldugu birseyler olcak bizler siddetle karsıçıksak da varsın yapsın elden birsey gelmez senin yanında yapan sen yokkende rahatca yapar ki senden cekinmemis çok takma ama bal vs gibi ciddi sakıncalar olabilcek seyleri onemle anlatın yada evde bal bulundurmayın en temizisabah sinir oldum ya cok kotu bi sok, hep beraber kahvaltiya oturduk, teoyuda oto koltuguyla masaya koyduk,sallaniyo ayni zamanda bizide gorsun diye, aglayinca kayinvalidem emzigini aldi, ustune bi kasik cay doktu ve teomana vermeye kalkti( biz tibetle anne napiyorsun olduk,aa ne var dedi, ben sok tayim iyi bakiyor diye guvendigim kadin gozumun onunde bunu yapti, ben yokken neler yapiyordur acaba, ben cok bozuldum tabi, hemen aldim yikadim emzigini, ee ben cocuklarma verdim dedi bisi olmadi, dedom o sene onceymis ben istemiyorum, hee sakin bal vermeye kalkmayin cok tehlikeli dedim.. ama sinirim cok bozuldu (ben nasil guvenicem bir daha..
allah yardımcın olsun vallahi çok zorr
merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
önce ilk günümüz öğleye kadar yusuf benim hastane işleriyle geçti daha sonra kayınvalidem görümcemlerdeydi oraya uğrayıp bize buyur ettim tabi bozuk bir yüzle karşılandım neyse hemen evime geçip yemek filan artı tatlı börek yaptım annemle babamda geldi burya kadar normal gibi akşam yemeiği yendi tabi yusuf hasta olduğu için ben ve elitm daha doğrusu bebekliler geriye kaldık tam yemek yiyoruz burnumdan ılıkl ılkı bişey akıyor demi heralde burnum akıyor elimi bi attım kan burnum kanıyor sofradan kalktım hemen annem ve eşim dışında kimse oralı bile olmadı neyse durdurduk kanamayı benden görümcem oğlu için oğlu 10 yaşında kolunun altı pişmiş krem istedi onu ararken burnum tekrar kanamaya başladı ....bu akşamımızdı daha çok şey vard adevamını yazarım ..
gelelim ertesi güne normal bir sabaha başladık ama benim başım hiç ağrımaz iki gündür deli gibi ağrıyordu kahvaltımızı yapaıp çocukları eğlenmeleir için lunaparka götürdük buraya kadarda normal diyelim ...
asıl kötü olan parktayken abime bir telefon geldi annem hastaymış ben gidiyorum annemi aradım hemen yo ben iyiyim dedi kapattım ama içim sıkılıyor sonra tekrar dayanamayıp babamı aradım ikiside bir aradalar annemin neyi var dedim KIZLAR ANNEM DÜN AKŞAM VE BU SABAH OLAN HİÇ BİR ŞEYİ HATIRLAMIYORMUŞ ŞOK İÇİNDE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM NE OLDUĞUNU ..
ABİM GİTTİ HASTANYE GÖTÜRMEYE NE ABALAMI AHTIRLIYOR NE OĞULLARINI SAKİNLEŞTİRİCİ YAPTILAR AMA DURUM ÇOK KÖTÜYDÜ ALLAH O ANNEYE SABIR ÇOCUĞADA ŞİFA VERSİN AKİBETİNİ ÖĞRENEMEDİM YAVRUNUN..
ANNEM KENDİ ÜSTÜNE ALINACAK DİYE AĞALAYADIMDA ÇOK KÖTÜ OLDUM O DA AYRI BİR DETAY ..
SON DURUMSA ANNEM İYİ HERŞEY NORMAL ÇIKTI SANIRIM STRES KAYNAKLI BİR ŞEY YAŞADI
AMA BAŞAK BİRYEREDE KONTROL ETTİRECEĞİZ ..
sizleride üzmek isteme ama ben böyle kötü iki gün geçirdim
deryacım annene geçmis olsun ama ihmal etmeyni sıkı sıkı tahlillerini yaptırın bence
obur anneyede allah sabır versin evladına acil sifalar hala magandalar bu silah isinden vazgeçmiyor inanılır gibi degil yaa
Bu arada ben gecen gun Kuzey ın koltukta uyurken yere yuvarlanarak uyandıgına sahıt oldum..
Allahtan dedım kı sımdı olur ya doner falan.. ben bı yastık koyayım yere.. ıkı uc yastık attım.. olesıne aklıma geldı, malum mu oldu ne.. o yastıkların uzerıne düş.. oradan devrıl halıya yuz ustu düş.. mırıl mırıl mırıldanıo, Özy de dıo kı sanırım uyandı, dur dedım ben bakimm.. yazlık kışlık degısımı yapıyorduk ıcerıde.. bı koltuga baktım kı cocuk yok.. aklımı kaybedecegım sandım.. bı baktım yerde cocuk, yuzu koyun donmus cırpınıo, aglama falan yok ama az kalsın annesız kalacaktı ben onu oyle goruncesoyduk cocugu, baktık her yerıne ıyıce, elını kolunu salladık, uyutmadık bı sure.. ama artık ole koltuk uzerınde uyudu, hadı yazık uyandırmayayım,kaldırmayayım hatası yapmam bı daha.. ucuz atlattık cok sukur.
evrimim sanada geçmis olsun hem disin için hem kuzinin donup dusmesi için nası donuyorlar yahu bu kadar kuçukler daha massallah demek gerek aman dikkat
Kızım bana kazık attı
Yalancı meme vermeyi hiç istemiyordum. Hatta kaynanam verdi diye kızmıştım. Bilin bakalım ne oldu...Kızım parmağını emmeye başladı:bbo::1shok::bbo:Hem de aynı anda dördünü birden sokuyor. Kendi kendini kusturuyor bile bazen. Blumik olacak başıma sıpa:1no2:E kötünün iyisini seçtim, yalancı memeyi verdim. Bir emiyor görmelisiniz cokkur cokkurkaydirigubbakcemile3Gören bal yalıyor sanırdelikafadulden
allahımm nası veriyorsunuz bu yalancı memeyii nası ozeniyorum nazar degmesni massallah bende bir tıksam o gun bayram etcemm
bu adam sinirlerimi oynatıyor
yaho yıkandı emzirdim uyuttum yatağına koydum oturdum bi çay içim dedim keyifle birde tvde mavi gözlü dev vardı onu izliyordum ağlamaya başladı
benim hödük diyorki seninki ağlıyor baksana
oda yanımda oturuyor o sinirle gittim iki salladım uyudu meleğim
mamiyle girdik birbirmize benimki ağlıyomuş
sanki piç doğurdum ben babası değilde sokaktaki herif sanki kalkııp bakmıyor sinirlerim oynuyor artık 24 saat herşeyiyle ben ilgilenmekten bunaldım...
kuzum ne diyim sana ben esin hepmi boyle idi ikiniz ken ev islerine falan yardım edermiydi
biraz duygu somusuru biras aa sende iyi duruyor vs diye yaglama yıkama ile basa çıkabilirsin bagırıp çaıgıraka olmaz yani
NEVA ile YAHO nun pozlara bittim. Aslında bütün fotolara bayıldım ya, Doruk'la uğraşmaktan çok yorum yapamadım. Sadece şunu diyorum; yazın İstanbul'dayım. Mutlaka değerlendirelim...
anacım sen gel bizi gormeden gidersenn ne olasın:)))
mutlaka toplasırız zaten esra nazan ve ben bulusmaya her an hazırız en kotu bizlerle idare edersin artık:)))
kızlar dün gece ananem vefat etti annemle konuştum ağlıyor o ağladı ben ağladım çok garip oldum birden kendi annemi düşündüm sonra kendimi düşündüm kimbilir belki ölen dedem olsa bu kadar etkilenmezdim gece sanki sütüm azaldı çok korktum halada pek randımanlı gelmiyor(
antepe gitmeyi düşündüm biletlere baktık sabah çıkıcaktım annem gelme sakın dedi rezil olursun burda bebekle dedi hep cenaze evindeyiz giren çıkan belli değil hastalık bile kapar yahya dedi birde havaalaından alan olmazsa gidemem zaten herkes cenaze telaşında dayında gelemez almaya dedi elim kolum bağlı oturuyorum
ama şimdi annemin yanında olmuyacağımda ne zaman olacağım(
ahh canım ya cok uzuldum bekliyordunuz ama ne kadarda beklese insan çok acı allah sabır versin anacgına yeni okudum arayamadım su saate kadar kusura bakma yarın konusuruzz
ayy emse bir turlu emmese birturlu ebrucum bizimkide yapısık ama her an ayrılır emmez korkusundayım aman yapısık olsun napim diyorum ece hanımın huysuzlukların ayrı bir mesajla yazacagım simdiKızlar son birkaç gündür kızım memeyle boğuşuyor.. bu duruma feci canım sıkılıyor, zaten sıkıntım hemen süt miktarıma yansıdı.. önceleri ağlayınca meme veriyordum (acıkmış olacağını da tahmin ederek), şimdi ise eğer bir kez ağlamaya başladıysa memeyi vermek ne mümkün !! resmen reddediyor. uzun uğraşlar sonucu çabalarım sonuç vermeyince mama yapıyorum, biberonu da ilk başta hırsını yenemeyip almıyor ama sonra çekmeye başlıyor.. nerede hata yaptım da böyle oldu, çok üzülüyorum çoook..artık ağlamadığı her vakit meme vermeye çalışıyorum ki ne alsa kardır mantığı ile.. sizce ne yapmalıyım ? inşallah geçici bir durumdur... :sinifsinif: