2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah nurdancım isin çok zor ama su da var bakcı degil bu babanne en azından kotu birsey yapmaz ne yaparsa zamanında ogluna yapmıs oldugu birseyler olcak bizler siddetle karsıçıksak da varsın yapsın elden birsey gelmez senin yanında yapan sen yokkende rahatca yapar ki senden cekinmemis çok takma ama bal vs gibi ciddi sakıncalar olabilcek seyleri onemle anlatın yada evde bal bulundurmayın en temizi
allah yardımcın olsun vallahi çok zorr

deryacım annene geçmis olsun ama ihmal etmeyni sıkı sıkı tahlillerini yaptırın bence
obur anneyede allah sabır versin evladına acil sifalar hala magandalar bu silah isinden vazgeçmiyor inanılır gibi degil yaa

evrimim sanada geçmis olsun hem disin için hem kuzinin donup dusmesi için nası donuyorlar yahu bu kadar kuçukler daha massallah demek gerek aman dikkat

allahımm nası veriyorsunuz bu yalancı memeyii nası ozeniyorum nazar degmesni massallah bende bir tıksam o gun bayram etcemm

kuzum ne diyim sana ben esin hepmi boyle idi ikiniz ken ev islerine falan yardım edermiydi
biraz duygu somusuru biras aa sende iyi duruyor vs diye yaglama yıkama ile basa çıkabilirsin bagırıp çaıgıraka olmaz yani

NEVA ile YAHO nun pozlara bittim. Aslında bütün fotolara bayıldım ya, Doruk'la uğraşmaktan çok yorum yapamadım. Sadece şunu diyorum; yazın İstanbul'dayım. Mutlaka değerlendirelim...

anacım sen gel bizi gormeden gidersenn ne olasın:)))
mutlaka toplasırız zaten esra nazan ve ben bulusmaya her an hazırız en kotu bizlerle idare edersin artık:)))

ahh canım ya cok uzuldum bekliyordunuz ama ne kadarda beklese insan çok acı allah sabır versin anacgına yeni okudum arayamadım su saate kadar kusura bakma yarın konusuruzz

ayy emse bir turlu emmese birturlu ebrucum bizimkide yapısık ama her an ayrılır emmez korkusundayım aman yapısık olsun napim diyorum ece hanımın huysuzlukların ayrı bir mesajla yazacagım simdi

kızlar benim kizm acayip huysuz ve aglak oldu artık son on bes gundur falan cekilmez durumda gunduzleri
gece melek gunduz seytan oluyor resmenn
kucakta bile aglıyor ne ister derdi nedir bilmioyoruz sabah uyanınca iyi birkaç saat sonra vizildamaya baslıyor aksamusutu avaz avaz hale geliyor arada gaz oludgun anlıyoruz arada onuda anlamıyoruz on gun evel yoktu bugazlarda daha mı felaket oldu simdi aklım almıyor onuda
ama gece alaha sukur uyuyor 6 saate kadar uyudgu oluyor ortalama 4-5 saat kesintisiz uyuyor çok sukur bir aylıktan beri ama insan gunduzde iraz sakin bebek istiyor gece uykusu tamam çok onemli ama gunduzde hep kucagımda tum evi turlasam bile aglyor napcam bilmiyorum
aynen anneme onu dedim bugn en ala bakıcı olsa buna bakmaz ebru hani sana demisler ya ben bunu kendi kizim için dedim bakıcı ibile bunla ugrasamaz dedimy anii hani kimsenin çocgu için kimsenin yuzune diyemem amakendi kendime diyorum tabi
buyudukce bok olmaya basladı bu çocuk diyorum afedersiniz umarmı bu da gecicidir

benimde eminim gorumcemler falan sımarıklık yaptıgımı dusunuyorlardı bguun geldiler gorduler ece ya meme emiyor ya aglyor kucakta geziyor annen olmasa sen hiçbir is yapamassındediler e gunaydın diycektim ben bayılmıyroum koloni halinde yasamaya ama muhtacım anneme

ustune ustluk sirketten aradılar bugun 1 kasımda ise gelirmisin diye yapmayın etmeyin nolur dedim yerime bakan kıza baska is ayarlamıslar holding içinde soz vermislerdi neyes yerime baska birini alcaklar yine gecici ocaktan once beni unutun dedim ocaktan sonraad mechull

allahtan ik md umuzun de esi ikinciye hamile oglu benim oglumla yasıt adam durumu tekrar hatırlayım vcdana gelir diye seviniyorum

bizden haberelr boyle tek umudum emzige tesrar alıstırmak ilk dogudugunda alısmıstı hemen almıstı emdi diye sevnidik sonra çok ustelemedik nasılsa benim memede uyuyor diye keske ara vermeden emzigi kullansaymısız ben korktum beni emmez diye ama yok bizimki meme manyagııı her dakika emsin onundememe dursun istiyor buyudukce birakırmı degisirmi bilmiyorum
ben su an bir saat biryere çıkamaz oldum ki daha kuçukken anem ayagında falan sallıyorkolunda pispisliyor uyuyordu su an bensiz kimse uyutamıyor susturamıyorrr kendimi esaret altında hissediyorum bakalım nereye kadar4herkese diyorum dua edin bana birsey olması safra taslarım uykuda kalsın amanın iyi olayım ...

nazannn

makinanıza uzuldum yaa ne diyim ama bebeksiz sokaklara çıkmıssın bosverr makinayi demek isterdim tabi o kadar basit degil ben hiç çıkamadgımdan oyle gece gezmelerine hayalg ibi geliyor kısmetten çıkmıs oyle dusun

sinanada pes o yuzdenmi evden kalkıp buralara kadar gelmis alem adam bizimde bebemiz var olmadık oto koltuguna biz oturtumyuzu yahu:))

oyuncagınız arabada duruyor hala yukarı çıkarıym bari nazan lakin bizim kizin oyuncakla falan pek isi yok çok bakmıyor valla

pervincim

sana gercekten hiç ama hiç doyamadık. kesinlikel adapazarından dondugnde istanbula bir daha bulusalım nolur gitmeden,
esra ile sarılmanız gozumun onune geldide cidden kaybetmis kardesimi bulma hissi bendede oydu pervin o kadar sıcak bir insanki simsiki sarıldık bizde sanki yillar evel gorusmustuk çok yakın arkadasdtıkda gibi , umardım daha sık gelirsiniz tr ye daha çok gorusme imkanımız olur

ece niye böyle yapıyor?
kimi bebek sonradan sapıtırmış kolik konusunda seninkide böylemi oldu acaba?

nurdancım sorduğun saatlerde yahoo uyuyor uyku saati 9 yada 10 gibi başlıyor bizimkinin birazdan emmek için kalkar belki keyfine kalmış bazende kalkmaz sabah 7 ye kadar uyur kendileri prensip sahibi benim oğlum kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba..
enim kızım 21 ağustos doğumlu. Bugün aşı olacağız, 2. ay sonundaki aşılar hk. bilgi verir misiniz? Bebekte sıkıntı yaratır mı ateş, ağrı vb. gibi..

Kızlar merhaba..
enim kızım 21 ağustos doğumlu. Bugün aşı olacağız, 2. ay sonundaki aşılar hk. bilgi verir misiniz? Bebekte sıkıntı yaratır mı ateş, ağrı vb. gibi..

MERHABA,

aşıya gitmeden önce 1 kaşık calpol vermen öneriliyor. kızımda ateş olmadı ama geceyi genel olarak huzursuz geçirmişti. kolay değil 3 aşı birden yapılıyor.

esracım başın sağolsun, allah sabır versin. bencede annen haklı, gitmek seni ve yahyayı çok yorar.

gunaydin minnoslar, harap ve bitap olarak ise gelmis durumdayim..annemin yanima gelmesiniç 4 gozle bekliyorumki geceleri Teoyu ona postaliyim uyuyayim, kayinvalide gunduz dozunu yeterince aliyor gece istemiyor(neyse 1 ay daha sabir...sonra annem gelicek ve cennete donus:))

kadriye gecmis olsun burcune..

esra yerim ben o yahyanin prensibini, sekerpare..bizimkide cok prensip sahibi ac olmasa bile 10-12-3-6 mesaisi yapiyor, aralarada gaz icin vik vik katiyor:))her gece sasmiyor:))

selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..

yanlış yere mesaj yazmışım kuzum hasta oldu teyzeleri başı ateşli kızıma dua edin olurmu

Kadriyecim çok geçmiş olsun burçine , bende alanyadayım burda da havalar iyi ama artık banyo sayısını haftada 2 ye düşürdüm ve illaki sobayı yakıyoruz banyosu bitip kurulanana kadar.
Aman gece uykusuna emmesine maşallah nazar değmesin ama hakkaten sonradan huyları değişebiliyo ,Kemal Çağan 2-3 gündür ki dün 3 aylık oldu çığlık atıyo gaz sancısından daha önceden böyle değildi ağlardı ama bu çığlık yeni moda oldu malesef inan bazen o çığlıklarından korkuyorumsanki bi yerine bi şey olmuş gibi
kadriye gecmis olsun burcune..
esra yerim ben o yahyanin prensibini, sekerpare..bizimkide cok prensip sahibi ac olmasa bile 10-12-3-6 mesaisi yapiyor, aralarada gaz icin vik vik katiyor:))her gece sasmiyor:))
Evet yahu Teoda pek disiplinliymiş e benimkide disiplinli sayılır o zaman :)))Annene tez zamanda kavuşasın inşallah.

Canım bizimde moralimiz düzeldi bu haberle,Allah seni eşine yavruna bağışlasın hiç ayırmasın inşallah.Bi daha tekrarlamaz inşallah.

canim cok gesmis olsun evet o %1i beyin obsorbe eder zamanla..genelde kafa travmalarinda olusur ama seninki anesteziden kaynaklanmis..evet kafa travmasina cok dikkat et tatlim, merak etmme gecicek hepsi, bunada sukur, allah korumus..

secilcim ama seninki gercekten cok nadir gorulen bir vaka, simdi internetten baktim hatta bi olgu sunumu yapmislar baska bir vakada, cok ender gorulen bir komplikasyon spinal anestezi sonrasi..
moralini artik hic bozma ve ruzgar bebise saril canim..

çok şükür güzel haberlerle geldin...inş hiç bişeyin kalmıcak ....bebeğin emiyomu yoksa mamı...merak ettim bi müddet uzak kaldınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…