2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet Nurdan çok nadir görülen bi vakaymış..burdaki hastanede tüm dr.lar başıma üşüştü..tekrar tekrar sordular kafanı çarpmadın dimi diye..
ama dün üniversitedeki doç.e söyledim milyonda bir görülüyomuş felan diye..yok dedi o kadar da nadir değil..ama çok üzüldü adam..herkes çok üzüldü..bebeğim olduğu için çok etkilendi herkes..

Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..

evet çağan geldiğinde kendi kendine kitabıyla takılıyordu.kalabalıktan hışlanmadı herhalde
HIŞLANMAK derken neyi kastettin bayan anlamadım ben bi anlatıver. puhahaha türkçemize yeni bir kelime girmiştir..
kalça usg çektirdim iyi çıktı
gözun aydın yafrumm

canım emzik konusunda ısrarcı ol hemen pes etme o atsın sen ver. dediğim gibi kauçuk emzik dene

ayy senin prensipli oglunu yerim ben. bizimkide kaprisli. memeyi biraz geç vereyim almaz küser hatta aldıgındada homurdana homurdana kimbilir bana neler söyliyerek emer...

canım çok şükür bugunlere dimi. inan herdaim aklımızda ve dualarımızdasın. Rabbim acil şifalar versin bundan sonrası için daha dikkatli bir yaşam bekliyor seni anladıgım kadarıyla. herşey daha güzel olacak inşallah

dün dışarı çıkalım dedim ..eşimin iş yerine gitces ben ve eylül...hazılandık eylülü giydirdim...apartmanda asnsör yok 4. kattayım bi arabamız var ben kamyon diyim siz tır o şekil arabayı aşaya indirdim hemen yukarı çıktım ...aykakabıarımı giyip paspasta silip odaya geçip eylülü aldım indik aşaya bi yaygara koparttı susmuyo arabada yatırtana kadar kurtarıcım ne kadar istemesemde dayadım emzi sidikli sustu...iş yerine gidne kadar belidiyeye bütün ii dileklerimi saydım sölendim..bu ne ya kaldırımların hali ne of deli oldum tıngır mıngıor gittik.çoğu yerde zaten araba inişi yok berbat yani...yarım saatlik macerdan sonra oh be dedim kendimi taktir ettim..allahım tekerlekli sandalyede oolanlara sabır versin..şifalarını versin...herkes kendini düşünüyo ya onlar hiçmi dışarı çıkmıcak..berbat ya kaldırımlar..hani brası öle uyduruk bi yerde diil bakımsız olsun ..işte böle bigün geçirdik dün

senağlamasenağlama of ya ağlattın beni...cnm benim ..allahın izniyle hep ii olcaksın..hastaık yüsü göstermsin bidaha...cnm ya melek ya o oh maşallah dahada çok olsun bol bol emsin yavrum benim ya...yiyebiliyosan pekmezle tahin ye...süt için

canim cok gecmis olsun..valla cok üzüldün ama cok sükür simdi iyisin...allah bebisinin yüzüne güldü ve sizi ayirmadi...aman sende lütfen daha dikkatli olmaya calis..insallah birdaha kimsenin basina gelmez..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
bukadarınada şükür, yine ağlattın beni , bidaha sende ağlama, bizide ağlatma.
emziriyor olmanada çok sevindim. rüzgarı öpüyorum gıdıgından...

evrimmm geçmiş olsun, kolaylıkla , sağlıkla tedavi olursun umarım.

benimde sızlıyor, yakında gitmem gerekecek hissediyorum.

size savaşçı oğlum Rüzgar ın fotolarını koycaktım ki makinanın şarjı bitti..dolsun ekliycem ama

Mahvettin beni canım yaa ,şükür iyisin, maşallah rüzgarda iyi nolur düşünüpte paralama kendini. severim ben onun savaşçı ruhunu baktı anne zaten yeterince üzgün akıllı çocuğum bide ben üzmeyim dedi demekki.
Toparlanda görüşelim lütfen. Bak istanbul hatunları (evrimi çatlataraktan) buluştu ta batmanlardan azarbeycandan geldiler biz 2 miz doğurduk benimki 3 aylık oldu hala görüşemedik yahu .:1hug:

ben şikayete pek alıştım şikayetvar.com a huggiesden kaynaklanan şikayetlerimide yazdım bakalım nolcek.Biri 3lü pakette ıslak mendil almış kuru çıkmış.Biri benimle bnenzer bi sorun yaşamış. Adamdan bez numunesi istemişler bendende isterlerse Kemal Çağanın kakalı bezini gönderiyimde akılları başlarına gelsin :)))

seçilcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce tamamen iyileşmiş olursun
oğlun nasıl mama yaradımı büyüdümü fotoğrafları koymanı bekliyorum sabırsızlıkla

eliff gypsesra çok önce yazmışsınız ama dün okudum anca cevap yazıyorum istanbuldaki buluşmaya gelmek isterdim ama tek başına yola çıkmaya cesaretim yok bide uçak gibi tek vasıta değilki mudanyaya git ordan feribota bin ordan başka bi şeye ...ama elifcim gelicek inşallah buralara esrada onu ziyarete gelir bide bursada buluşma yaparız olmazmı???

tuanna bursanın yollarıda aynen dediğin gibi ilk başta antalyada kullandım arabayı süper rahat ettim.bursaya gelince afalladım ama zamanla alışıyo insan şimdi daracık kaldırımlarda bilen kullanıyorum önümden gelen olursa çekilmemi bekliyorlar çekilmiyorum bende hır gür ilerlioruz

monolog bana kaldı

annem geldi antalyadan nehirle ilgileniyo rahat ediyorum biraz ama bazen illede beni istiyo

kurban bayram sonrası bende gelicem antalyaya eylem seçil belki tanışma fırsatımız olur. seçile geçmiş olsun ziyareti yapmak isterim.
bende çıkıyorum kızlar çok öptüm bebişleri sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…