HIŞLANMAK derken neyi kastettin bayan anlamadım ben bi anlatıver. puhahaha türkçemize yeni bir kelime girmiştir..evet çağan geldiğinde kendi kendine kitabıyla takılıyordu.kalabalıktan hışlanmadı herhalde
gözun aydın yafrummkalça usg çektirdim iyi çıktı
canım emzik konusunda ısrarcı ol hemen pes etme o atsın sen ver. dediğim gibi kauçuk emzik denekızlar benim kizm acayip huysuz ve aglak oldu artık son on bes gundur falan cekilmez durumda gunduzleri
gece melek gunduz seytan oluyor resmenn
kucakta bile aglıyor ne ister derdi nedir bilmioyoruz sabah uyanınca iyi birkaç saat sonra vizildamaya baslıyor aksamusutu avaz avaz hale geliyor arada gaz oludgun anlıyoruz arada onuda anlamıyoruz on gun evel yoktu bugazlarda daha mı felaket oldu simdi aklım almıyor onuda
ama gece alaha sukur uyuyor 6 saate kadar uyudgu oluyor ortalama 4-5 saat kesintisiz uyuyor çok sukur bir aylıktan beri ama insan gunduzde iraz sakin bebek istiyor gece uykusu tamam çok onemli ama gunduzde hep kucagımda tum evi turlasam bile aglyor napcam bilmiyorum
aynen anneme onu dedim bugn en ala bakıcı olsa buna bakmaz ebru hani sana demisler ya ben bunu kendi kizim için dedim bakıcı ibile bunla ugrasamaz dedimy anii hani kimsenin çocgu için kimsenin yuzune diyemem amakendi kendime diyorum tabi
buyudukce bok olmaya basladı bu çocuk diyorum afedersiniz umarmı bu da gecicidir
benimde eminim gorumcemler falan sımarıklık yaptıgımı dusunuyorlardı bguun geldiler gorduler ece ya meme emiyor ya aglyor kucakta geziyor annen olmasa sen hiçbir is yapamassındediler e gunaydın diycektim ben bayılmıyroum koloni halinde yasamaya ama muhtacım anneme
ustune ustluk sirketten aradılar bugun 1 kasımda ise gelirmisin diye yapmayın etmeyin nolur dedim yerime bakan kıza baska is ayarlamıslar holding içinde soz vermislerdi neyes yerime baska birini alcaklar yine gecici ocaktan once beni unutun dedim ocaktan sonraad mechull
allahtan ik md umuzun de esi ikinciye hamile oglu benim oglumla yasıt adam durumu tekrar hatırlayım vcdana gelir diye seviniyorum
bizden haberelr boyle tek umudum emzige tesrar alıstırmak ilk dogudugunda alısmıstı hemen almıstı emdi diye sevnidik sonra çok ustelemedik nasılsa benim memede uyuyor diye keske ara vermeden emzigi kullansaymısız ben korktum beni emmez diye ama yok bizimki meme manyagııı her dakika emsin onundememe dursun istiyor buyudukce birakırmı degisirmi bilmiyorum
ben su an bir saat biryere çıkamaz oldum ki daha kuçukken anem ayagında falan sallıyorkolunda pispisliyor uyuyordu su an bensiz kimse uyutamıyor susturamıyorrr kendimi esaret altında hissediyorum bakalım nereye kadar4herkese diyorum dua edin bana birsey olması safra taslarım uykuda kalsın amanın iyi olayım ...
ayy senin prensipli oglunu yerim ben. bizimkide kaprisli. memeyi biraz geç vereyim almaz küser hatta aldıgındada homurdana homurdana kimbilir bana neler söyliyerek emer...nurdancım sorduğun saatlerde yahoo uyuyor uyku saati 9 yada 10 gibi başlıyor bizimkinin birazdan emmek için kalkar belki keyfine kalmış bazende kalkmaz sabah 7 ye kadar uyur kendileri prensip sahibi benim oğlum kaydirigubbakcemile2
canım çok şükür bugunlere dimi. inan herdaim aklımızda ve dualarımızdasın. Rabbim acil şifalar versin bundan sonrası için daha dikkatli bir yaşam bekliyor seni anladıgım kadarıyla. herşey daha güzel olacak inşallahselam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..
selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
selam arkadaşlar..
Mahvettin beni canım yaa ,şükür iyisin, maşallah rüzgarda iyi nolur düşünüpte paralama kendini. severim ben onun savaşçı ruhunu baktı anne zaten yeterince üzgün akıllı çocuğum bide ben üzmeyim dedi demekki.Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?