selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..
evrimmm geçmiş olsun, kolaylıkla , sağlıkla tedavi olursun umarım.
benimde sızlıyor, yakında gitmem gerekecek hissediyorum.
Mahvettin beni canım yaa ,şükür iyisin, maşallah rüzgarda iyi nolur düşünüpte paralama kendini. severim ben onun savaşçı ruhunu baktı anne zaten yeterince üzgün akıllı çocuğum bide ben üzmeyim dedi demekki.
Toparlanda görüşelim lütfen. Bak istanbul hatunları (evrimi çatlataraktan) buluştu ta batmanlardan azarbeycandan geldiler biz 2 miz doğurduk benimki 3 aylık oldu hala görüşemedik yahu .:1hug:
hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae
gözün aydın biz de 40 günlükken çekilmiştik usgyikalça usg çektirdim iyi çıktı
benimkide kavgacı hem sağ meme hemde biberon savaşçısı, ben çözümü ayakta emzirerek hop hop gezinerek buldum tüm evi geziyorum ... başım dönüyor o ayrı ağırlaştışça düzelir umarım kambur kalcamKızlar son birkaç gündür kızım memeyle boğuşuyor.. bu duruma feci canım sıkılıyor, zaten sıkıntım hemen süt miktarıma yansıdı.. önceleri ağlayınca meme veriyordum (acıkmış olacağını da tahmin ederek), şimdi ise eğer bir kez ağlamaya başladıysa memeyi vermek ne mümkün !! resmen reddediyor. uzun uğraşlar sonucu çabalarım sonuç vermeyince mama yapıyorum, biberonu da ilk başta hırsını yenemeyip almıyor ama sonra çekmeye başlıyor.. nerede hata yaptım da böyle oldu, çok üzülüyorum çoook..artık ağlamadığı her vakit meme vermeye çalışıyorum ki ne alsa kardır mantığı ile.. sizce ne yapmalıyım ? inşallah geçici bir durumdur... :sinifsinif:
selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..
ben şikayete pek alıştım şikayetvar.com a huggiesden kaynaklanan şikayetlerimide yazdım bakalım nolcek.Biri 3lü pakette ıslak mendil almış kuru çıkmış.Biri benimle bnenzer bi sorun yaşamış. Adamdan bez numunesi istemişler bendende isterlerse Kemal Çağanın kakalı bezini gönderiyimde akılları başlarına gelsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?