2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklım almıyor bu durumu.. akıl alacak bı durumda degıl ya hanı.. Rabbim senı evladına bagıslasın, sizi bir daha asla ayırmasın, dualarımda hep varsın kuzum. Çok uzulduk,ınanamadık, şükür gectı bıttı.. sukurler olsun.

evrimmm geçmiş olsun, kolaylıkla , sağlıkla tedavi olursun umarım.

benimde sızlıyor, yakında gitmem gerekecek hissediyorum.

sızlıyorsa bekleme damla.. benden sana tavsıye, sonra daha sorunlu bı tedavı oluyor, hemen gıt bence, saol kuzum guzel dıleklerın ıcın.

Evrim seni yesin e mi Eylem??? laelaelaelaelae

seçil canım şükürler olsun daha iyisin rabbim seni bebişinden ayırmasın savşçı rüzgarımızı öpüyorum

hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae

yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar

Seçiiiiiiiil, Rüzgarı emzirirken aklıma geliyorsun, oğlum adaşın annesini çok özlemiş hastanedeyken diyorum ağlıyorum, sana dua ediyordum...Son haberlerini duyunca öyle sevindim ki anlatamam..Şimdi gözlerim dolu dolu..Allah sizi ayırmasın...Savaşçı Rüzgara kocaman bi aferin..

Aaaaaa ne bu duygusallık..Herşey güzel olacak..Ben de mi gelsem Antalya'ya acaba..Yengem var orda hehe..

hepinizi bekliyorum burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................yoooolurrrrrrr geliiiiiiiiiiin..........

herkese merhaba,
günlerdir giremiyorum,umarım ben yokken hep iyi haberler paylaşılmıştır.şimdi son 1-2 sayfayı okuyabildim.SEÇıLCıĞıM,geçmiş olsun,ESRACIĞIM,senin de başın sağolsun.
daha önce de yazdığım gibi ben ekim ayı başında ameliyat olan anneme ve tabi ki yalnız bırakamadığımız babama bakıyorum.açıkçası bu kadar zorr olacağını tahmin etmiyordum.yalnızken evimin işini yaptıktan sonra dışarı çıkmaya da yürüyüş yapmaya da vakit bulabiliyordum,çok olmasa da burada sizinle de görüşebilecek fırsatım oluyordu.şimdi bu dediklerimin hiçbirini yapamıyorum.5 kişilik bir ailenin ev hanımıyım,günlerim koşturmacayla geçiyor.elbette ki şikayetçi değilim ama sizleri de özlüyorum,yürüyüş yapmaya da çok ihtiyacım var,doğum kilolarımı hala veremedim.
bunların dışında ben ve oğlum iyiyiz.hepinizi ve küçük meleklerinizi öpüyorum.
sevgiler...

Başak geçmiş olsun acil şifalar

kalça usg çektirdim iyi çıktı
gözün aydın biz de 40 günlükken çekilmiştik usgyi

benimkide kavgacı hem sağ meme hemde biberon savaşçısı, ben çözümü ayakta emzirerek hop hop gezinerek buldum tüm evi geziyorum ... başım dönüyor o ayrı ağırlaştışça düzelir umarım kambur kalcam

Allah seni yavruna eşine sevdiklerine bağışlasın Seçil... çok geçmiş olsun Allah başka dert göstermesin... öperim senin savaşçı oğlunu

bende huggiesden şikayetçiyim elim de patladı resmen bantları çıktı uyus oldum
boşa gitti bezler
oğlumun adaşı Kemal Çağan napıyor : ) biz de Çağan Kemal koyduk adını ama Kemal ismini pek kullanmıyoruz neden bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Nevin geçmiş olsun annene..herşeyin başı sağlık..gerisi boş..bunu daha iyi anladım..

Savaşçı rüzgar çok büyümüş...sana mı benziyor..çok tatlı öperim ben onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…