2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SEÇİL büyük geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarını okurken. Savaşçı Rüzgar'ı da öperim. Aferin ona!!

Ayynı şeyleri düşünüyorum ne zaman dışarı çıksam. Engellilerin yaşam hakkı yok mu? Eve tıkılmak zorunda kalıyorlardır, eminim.

olympos dağı varmı ya :lepi:
yani işte olymposa yollarız çaktırma

Böhhüüüüü mafoldumben az mı seviştik Olympos sahilinde... 2 yazdır gidemiyoruz, çocukla da zor artık! Hey gidi gençlik!!!

yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar

ayy geçmiş olsun oğlumun kız versiyonuna... İnşallah en kısa zamanda iyileşir...

NEVİN öpüyorum senii....

Keops Nevin allah kolaylık versin çok zorr, annene acil şifalar..

Tuana Melek valla ben de dışarı çıkınca "küfür yapıyorum". Biziklet yolundan gidiyorum bi bakıyorum arabanın biri pat önüne parketmiş. Kaldırımdan inip çıkmak tam facia zaten. gerçi bizimki dışarı çıkınca basıyo yaygarayı ödüm kopuyo tek çıkaramıyorum çoğu kez..

Nevin tekrar geçmiş olsun annene acil şifalar sanada kolaylıklar diliyorum

Seçil maşallah savaşçı Rüzgar'a ne tatlı olmuş

Doruk'umun uykusu düzeldi çok şükür. Emzik de yardımcı oluyor. Dün akşam da 30 ml kadar ıhlamur verdim, rahatlattı eminim...

Dün akşam Evrim'deydik Doruk'la birlikte. KUZEY'in bir kokusu var ki, şok olursunuz, resmen adam adam kokuyor. Bir de yalanmak konusunda Doruk'u aratmıyor, ağız her daim açık, bir şeyleri yalamak, emmek istiyor. Emmekten çok HIŞLANIYOR laelaelaelaelae

haliyle biz daha hiç dışarı çıkamadık..evin içinde kullanıyoruz puseti..ne çok imrenmiştim ne çoook...inşallah bundan sonra gezicez..

allah kısmet ederse yazınki istanbul buluşmasına muhakkak gelicem...

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım,canlarım,çok teşekkürler.ben yine kaçar,sisi sefiyorum,beni unutmayın opuyorumnanaktan

rüzgara kocama maşallah annesi ne kadarda büyümüş

nevincim senide takdir ediyorum kolay gelsin canım arkadaşım bebişe bakmak ayrı bi olay birde annenle babana bakıyorsun ne mutlu sana..

taze aldım haberinizi evrim dedi burcu burdaydıı az önce diye,ahh dedim elifte benim yanımda olaydı ya gece muhabbettleri çok zevkli oluyomuş bebikleri uyutup

kızlar bişi sorcam...sizin beblerde aynımı...eylül acıktığı zaman ge ge geeeeeeeee diye bağırıyo ağlamıyo memyi görünce heyecan yapıyo konuşmaya çalışıyo...çok komşk oluyo ya..hoşumada gidiyo bu durum tabi

tazem şu biberon konusunda dikkatli oluyormusun? dün yazdığın bişeyler vardı bu konuda. biberon kolay olduğu için memeyi almayabiliyorlar meme başı şaşkınlığı olarak geçiyor. deniz iki haftada alıştı iki gün izin alıp tepesine memeyle dikilerek tekrar alıştırdım.

geçmiş olsun diyen arkadaşlarım,canlarım,çok teşekkürler.ben yine kaçar,sisi sefiyorum,beni unutmayın opuyorumnanaktan

bende seni öperimmm

kurban bayram sonrası bende gelicem antalyaya eylem seçil belki tanışma fırsatımız olur. seçile geçmiş olsun ziyareti yapmak isterim.
bende çıkıyorum kızlar çok öptüm bebişleri sizleri
Ne güzel olur bekleriz
Evrim seni yesin e mi Eylem??? laelaelaelaelae
Yiyemezki yiyemezkiiinaniknanik
iyileş bende gelicem antalyaya 3 lü diil 4 lü buluşuruk kaydirigubbakcemile2
Vauvvv elifide al gel nolurrrr
yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar
Bebeklerimize bi şey olmasın yrabbim nolur Allah şifasını versin devacığın.
Seçiiiiiiiil
Aaaaaa ne bu duygusallık..Herşey güzel olacak..Ben de mi gelsem Antalya'ya acaba..Yengem var orda hehe..
Amanın inanamıyorrummm
savaşçı Rüzgar'dan kareler..
Yerim ben onu ya ben bizim sıpayı hala gülerken çekemedim bi(( Makine elimde oldumu çocuk bi ciddeleşiyoo,ilerde aleyhine delil olarak kullanıcağımımı sanıyo nee.Halbuki ben kullanabileceğim delilleri video çekimi yaptım allahtan üstüme işemedi o araalkisalkisalkis
Allah kolaylık versin canım

Bende geçen devlet hastanesine gittiğimde söyledim dr a evt çekiyoruz ama gerek yok ,yok öyle bi durum çocuğunda dedi. Hadi inşallah.
Sende yaz canım oraya şikayetini.Bi şey olmasada insan kendini iyi hissediyo .Bide benim mesajımın altına huggies mesaj yazdı müşterimizle görüştük numune istedik diye ya nasıl üçkağıtçı bunlar ne arayan oldu ne soran ama ben onada cevap yazıcam.Kemal Çağanda şükür iyi ben Kemal Çağan diyorum eşim genelde Kemal diyor anneanneside KEmal çağan diyor babaanne dede tosun diyo

YOOOkkk gitme sen gidersen onlar gelmez akıllııııııııımlmaz:

Bende bakıcam bu kiştaba çınarda vardır belki yada öz kırtasiyede

çok çok geçmiş olsun allah seni çocuğu na ve eşine bağışlasın

Damla, dr browns almıştım biberonu, anne memesine en çok benzeye oymuş. Zaten çok çok az akıyor, Doruk'un sağması gerekiyor. Asıl emzik şaşırttı Doruk'u. Mememi emzik gibi emmeye çalışıyor, olmayınca dönüyor. Ama alışsın istiyorum açıkçası. Çünkü benim mememi öyle bir ihtirasla emiyor ki, bırakacağını hiç sanmıyorum. Zaten biberonu günde en çok 1 defa veriyorum. Emziğe de biraz alışmasını sağlayayım, onu da azaltıcam, sadece uyurken vericem.

Başta çok karşıydım bu biberon - emzik ikilisine ama, Onur' a bir pantolon almaya 2 saatliğine bile uzaklaşamıyordum evden. Gece 3 saat kesintisiz uyuyabilen çocuk, gündüz 1.5 saatte bir emmek istiyor. Arayı uzatmaya çalıştım ama yok, olmuyor... Uyarın için teşekkürler. Deniz ne durumda şu anda? Biberon - emzik kullanıyor musunuz?

seçilcim çok şükür seni burada gördük,rabbim evladından bir daha ayırmasın.dualarım hep seninle.
maşallah güçlü rüzgara aferin oğluma...hep annesine destek olsun.

kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi

kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi

doktor günde 7 defadan fazla yaparsa getir demişti.canım 7 yi geçerse doktoru ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…