dün dışarı çıkalım dedim ..eşimin iş yerine gitces ben ve eylül...hazılandık eylülü giydirdim...apartmanda asnsör yok 4. kattayım bi arabamız var ben kamyon diyim siz tır o şekil arabayı aşaya indirdim hemen yukarı çıktım ...aykakabıarımı giyip paspasta silip odaya geçip eylülü aldım indik aşaya bi yaygara koparttı susmuyo arabada yatırtana kadar kurtarıcım ne kadar istemesemde dayadım emzi sidikli sustu...iş yerine gidne kadar belidiyeye bütün ii dileklerimi saydım sölendim..bu ne ya kaldırımların hali ne of deli oldum tıngır mıngıor gittik.çoğu yerde zaten araba inişi yok berbat yani...yarım saatlik macerdan sonra oh be dedim kendimi taktir ettim..allahım tekerlekli sandalyede oolanlara sabır versin..şifalarını versin...herkes kendini düşünüyo ya onlar hiçmi dışarı çıkmıcak..berbat ya kaldırımlar..hani brası öle uyduruk bi yerde diil bakımsız olsun ..işte böle bigün geçirdik dün
olympos dağı varmı ya :lepi:
yani işte olymposa yollarız çaktırma
yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar
Savaşçı rüzgar çok büyümüş...sana mı benziyor..çok tatlı öperim ben onu...
Doruk'umun uykusu düzeldi çok şükür. Emzik de yardımcı oluyor. Dün akşam da 30 ml kadar ıhlamur verdim, rahatlattı eminim...
Dün akşam Evrim'deydik Doruk'la birlikte. KUZEY'in bir kokusu var ki, şok olursunuz, resmen adam adam kokuyor. Bir de yalanmak konusunda Doruk'u aratmıyor, ağız her daim açık, bir şeyleri yalamak, emmek istiyor. Emmekten çok HIŞLANIYOR laelaelaelaelae
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım,canlarım,çok teşekkürler.ben yine kaçar,sisi sefiyorum,beni unutmayın opuyorumnanaktan
Ne güzel olur beklerizkurban bayram sonrası bende gelicem antalyaya eylem seçil belki tanışma fırsatımız olur. seçile geçmiş olsun ziyareti yapmak isterim.
bende çıkıyorum kızlar çok öptüm bebişleri sizleri
Yiyemezki yiyemezkiiinaniknanikEvrim seni yesin e mi Eylem??? laelaelaelaelae
Vauvvv elifide al gel nolurrrriyileş bende gelicem antalyaya 3 lü diil 4 lü buluşuruk kaydirigubbakcemile2
Bebeklerimize bi şey olmasın yrabbim nolur Allah şifasını versin devacığın.yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar
Amanın inanamıyorrummmSeçiiiiiiiil
Aaaaaa ne bu duygusallık..Herşey güzel olacak..Ben de mi gelsem Antalya'ya acaba..Yengem var orda hehe..
Yerim ben onu ya ben bizim sıpayı hala gülerken çekemedim bisavaşçı Rüzgar'dan kareler..
Allah kolaylık versin canımherkese merhaba,
günlerdir giremiyorum,umarım ben yokken hep iyi haberler paylaşılmıştır.şimdi son 1-2 sayfayı okuyabildim.SEÇİLCİĞİM,geçmiş olsun,ESRACIĞIM,senin de başın sağolsun.
daha önce de yazdığım gibi ben ekim ayı başında ameliyat olan anneme ve tabi ki yalnız bırakamadığımız babama bakıyorum.açıkçası bu kadar zorr olacağını tahmin etmiyordum.yalnızken evimin işini yaptıktan sonra dışarı çıkmaya da yürüyüş yapmaya da vakit bulabiliyordum,çok olmasa da burada sizinle de görüşebilecek fırsatım oluyordu.şimdi bu dediklerimin hiçbirini yapamıyorum.5 kişilik bir ailenin ev hanımıyım,günlerim koşturmacayla geçiyor.elbette ki şikayetçi değilim ama sizleri de özlüyorum,yürüyüş yapmaya da çok ihtiyacım var,doğum kilolarımı hala veremedim.
bunların dışında ben ve oğlum iyiyiz.hepinizi ve küçük meleklerinizi öpüyorum.
sevgiler...
gözün aydın biz de 40 günlükken çekilmiştik usgyi
bende huggiesden şikayetçiyim elim de patladı resmen bantları çıktı uyus oldum
boşa gitti bezler
oğlumun adaşı Kemal Çağan napıyor : ) biz de Çağan Kemal koyduk adını ama Kemal ismini pek kullanmıyoruz neden bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
YOOOkkk gitme sen gidersen onlar gelmez akıllııııııııımhaliyle biz daha hiç dışarı çıkamadık..evin içinde kullanıyoruz puseti..ne çok imrenmiştim ne çoook...inşallah bundan sonra gezicez..
allah kısmet ederse yazınki istanbul buluşmasına muhakkak gelicem...
şu kitap oyuncaktan bahsetmişsiniz..arkadaşım hediye getirmiş...rüzgar'ın çok hoşuna gitti..hışır hışır..işte bu
Playgro Öğretici Kumaş Hayvan Kitapçık 0 Ay + - HeyCocuklar | Herşey sizin iin...
selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
tazem şu biberon konusunda dikkatli oluyormusun? dün yazdığın bişeyler vardı bu konuda. biberon kolay olduğu için memeyi almayabiliyorlar meme başı şaşkınlığı olarak geçiyor. deniz iki haftada alıştı iki gün izin alıp tepesine memeyle dikilerek tekrar alıştırdım.
kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?