2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae

Yalnıs gıtmem oralara.. haberınıs ola agustos anaları kaydirigubbakcemile

kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi

Artık buyuyor,daha az yapacaktır,en azından bızde boyle.. bence sız doktorunuza danısın.

emzikde aynı etkiyi yapıyor . biliyorum. ben biberonu bıraktım tamamen, emziğide meme emerken uykuya dalmaya alıştığı için ben evde yokken uyuyamazsa veriyor annem uyuyuncada alıyor. ama yinede mememi emzik gibi emmeye çalıştığını farkediyorum hemen kaktırıyorum ağzına :))) bende oburluğuna güvendim ama çokda korktum ya bırakırsa diye kenarından döndük yani. dikkat et farkettiğin anda müdahele edebilirsin.

hep aklım sendeydi.Rabbim bir daha böyle hastalıklar göstermesin.rüzgarı öpüyorum
dedimm güçlü bu çocuk diye çok belli.saygılarımı sunarım ona ben.
gülistan hışlanmak sölim ben istersen...ı nın yerine o koy
provaaaa
ayyy inşallah
hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile5
yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar
iyileşir inşallah.tazık yavruya.
savaşçı Rüzgar'dan kareler..

maşallah kuzuma sana benziyor seçil bu çocuk.
valla arkadaşlar bu konu da Batmanı tek geçerim. bu gün mesala dolmuşa bindim bebek arabasıyla.dolmuşçu indi arabayı bindirdi kapatmamıza gerek kalmadı.inerken muavin abimiz indirdi.alışveriş merkezinde yürüyen merdivenlere güvenlikçi abimiz indirip bindirdi.sakın kendiniz çıkarmayın kıyamayız bu yavruya dedi.kaldırımlar bebek mağazaları arabaya göre düzenlenmişi.bir de herkes yardımcı oluyor.bu yüzden çok seviyorum Batman'ı.
Bir HIŞLARIM SENİ BİR HIŞLARIM geyikkaydirigubbakcemile
mafoldumben ben de çoık özlüyorum ne güzeldi be.

DAMLA naber?

şu an topiğe işyerimden katılıyorum.kızımla babamızı ziyarete geldik de:)

şu an topiğe işyerimden katılıyorum.kızımla babamızı ziyarete geldik de:)

yahonun bi ossurması var itfaiye sireni gibi
o küççücük delikten o ses nasıl çıkar aklım almıyor

senin emzik alman mühim delll kuzynin emziği alması möhömm delikafadulden

falla as once denedım.. cork cork aldı.. gayet samımı ıdıler yavru.. ota foka batırma durumunda olsaydık emın ol vazgecerdım,sadece gece memeyı cektıkten sonra verecegım.. alışmaya dunden heveslı ımışş sıpazyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…