hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae
kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi
savaşçı Rüzgar'dan kareler..
Damla, dr browns almıştım biberonu, anne memesine en çok benzeye oymuş. Zaten çok çok az akıyor, Doruk'un sağması gerekiyor. Asıl emzik şaşırttı Doruk'u. Mememi emzik gibi emmeye çalışıyor, olmayınca dönüyor. Ama alışsın istiyorum açıkçası. Çünkü benim mememi öyle bir ihtirasla emiyor ki, bırakacağını hiç sanmıyorum. Zaten biberonu günde en çok 1 defa veriyorum. Emziğe de biraz alışmasını sağlayayım, onu da azaltıcam, sadece uyurken vericem.
Başta çok karşıydım bu biberon - emzik ikilisine ama, Onur' a bir pantolon almaya 2 saatliğine bile uzaklaşamıyordum evden. Gece 3 saat kesintisiz uyuyabilen çocuk, gündüz 1.5 saatte bir emmek istiyor. Arayı uzatmaya çalıştım ama yok, olmuyor... Uyarın için teşekkürler. Deniz ne durumda şu anda? Biberon - emzik kullanıyor musunuz?
hep aklım sendeydi.Rabbim bir daha böyle hastalıklar göstermesin.rüzgarı öpüyorumselam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
dedimm güçlü bu çocuk diye çok belli.saygılarımı sunarım ona ben.Tuana..hastanede olduğum sürede hep mama verdik..sütümü sağıp attık çöpe..şu an mama da veriyoruz ama çok az günde 2 defa felan..yavaş yavaş artıyo sütüm...
allahın takdiri çok ağladım çok üzüldüm ama kesilmedi çok şükür..oğlum da unutmadı memeyi..hastanedeyken getirdiklerinde bi sarıldı ki mememe anlatamam sana..o an hala gözümün önünde..savaşçı oğlum benim..annesine destek oldu..sımsıkı tutundu..
provaaaagülistan hışlanmak sölim ben istersen...ı nın yerine o koy
ayyy inşallaheliff gypsesra çok önce yazmışsınız ama dün okudum anca cevap yazıyorum istanbuldaki buluşmaya gelmek isterdim ama tek başına yola çıkmaya cesaretim yok bide uçak gibi tek vasıta değilki mudanyaya git ordan feribota bin ordan başka bi şeye ...ama elifcim gelicek inşallah buralara esrada onu ziyarete gelir bide bursada buluşma yaparız olmazmı???
kaydirigubbakcemile5hatta elifte gelir evrimide olypmpos dağına yollarız malum kuzy alıp dağa kaçmak istiyodu ya laelaelaelaelae
iyileşir inşallah.tazık yavruya.yazmayı unuttum dün (kedici) ayşinle konuştum kaç gündür yok merak ettim buluşmayada gelmemişti
devamız hala hastaymış yine hastanede yatmış bi gece dua edelim arkadaşlar
maşallah kuzuma sana benziyor seçil bu çocuk.savaşçı Rüzgar'dan kareler..
valla arkadaşlar bu konu da Batmanı tek geçerim. bu gün mesala dolmuşa bindim bebek arabasıyla.dolmuşçu indi arabayı bindirdi kapatmamıza gerek kalmadı.inerken muavin abimiz indirdi.alışveriş merkezinde yürüyen merdivenlere güvenlikçi abimiz indirip bindirdi.sakın kendiniz çıkarmayın kıyamayız bu yavruya dedi.kaldırımlar bebek mağazaları arabaya göre düzenlenmişi.bir de herkes yardımcı oluyor.bu yüzden çok seviyorum Batman'ı.Keops Nevin allah kolaylık versin çok zorr, annene acil şifalar..
Tuana Melek valla ben de dışarı çıkınca "küfür yapıyorum". Biziklet yolundan gidiyorum bi bakıyorum arabanın biri pat önüne parketmiş. Kaldırımdan inip çıkmak tam facia zaten. gerçi bizimki dışarı çıkınca basıyo yaygarayı ödüm kopuyo tek çıkaramıyorum çoğu kez..
Bir HIŞLARIM SENİ BİR HIŞLARIM geyikkaydirigubbakcemileDoruk'umun uykusu düzeldi çok şükür. Emzik de yardımcı oluyor. Dün akşam da 30 ml kadar ıhlamur verdim, rahatlattı eminim...
Dün akşam Evrim'deydik Doruk'la birlikte. KUZEY'in bir kokusu var ki, şok olursunuz, resmen adam adam kokuyor. Bir de yalanmak konusunda Doruk'u aratmıyor, ağız her daim açık, bir şeyleri yalamak, emmek istiyor. Emmekten çok HIŞLANIYOR laelaelaelaelae
mafoldumben ben de çoık özlüyorum ne güzeldi be.rüzgara kocama maşallah annesi ne kadarda büyümüş
nevincim senide takdir ediyorum kolay gelsin canım arkadaşım bebişe bakmak ayrı bi olay birde annenle babana bakıyorsun ne mutlu sana..
taze aldım haberinizi evrim dedi burcu burdaydıı az önce diye,ahh dedim elifte benim yanımda olaydı ya gece muhabbettleri çok zevkli oluyomuş bebikleri uyutup
:teytey: yakışırkendim çalıp kendim oynuyorum
senin emzik alman mühim delll kuzynin emziği alması möhömm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?