2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kemal Çağanımın kafasında doğuştan olduğunu tahmin ettiğimiz 21 günlükken farkettiğimiz bi beze var drlar önemli olmadığını bunun olabileceğini söyledi, büyürse 2 cm i geçerse tehlikeli olur müdahale gerektir,zamanla geçer dediler şükür büyümedi ama geçmedide oğlum 3 aylık oldu.Nurdan bu konuyla ilgili bilgin var mı?

canim yeni dogan bebeklerde lekeler yada minik beze turu seyler cok sik gorulebilir ve bunlar zamanla gecer..gecmesi 1 yasini bulabilir, duzenli takip edip buyuyup buyumediugini kontrol edebilirsin..mesela bizim teonun kafasini arkasinda kocaman ve sag gozunu ustundede minik bir kirmizi leke var, buyuk ihtimal 2 yasina kadar gecicek..bebiklerdeki bu tur seyleri zaman icinde gozlemleyip eger gecmezse mudahale etmekte fayda var, endise yapma, muck..

Rahatladım.Buranın garip bi havası var drlara gidiyoruz iyi yada kötü haberler alıyoruz ama illaki bi burdaki arkadaşlarada soruyoruz burdan verilen cevaplar daha çok tatmin ediyo valla beni.Teşekkürler :içelim:

bebeklerinizin uyku düzenininasıl sağladınız?hala sürünüyorum.uyumuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum.
NAZANCIM;dediğinide yaptım yine uyumuyor.ya çok bitkinim.bugün eşim nöbette.saat 7 gibi başlar ağlamaya.durduramıyorumda.nasıl yapcam ne yapcam bilmiyorum.eşim gece 3 e kadar ilgileniyordu ne yapcam ben şimdi?

geçmiş olsun canım ben daha yeni okudum ve üzüldüm kendine dikkat et.
dualarımdasın

keops geçmiş olsun sanada

kızlar yorumlar için teşkr.kirli bezleri kolleksiyon yapıp sayıyorumCADIARZU sırnaşık şey
ya hamilelikten sonra felaket unutkanlığım oldu sizdede varmı yoksa bana özgü bişey mi bu:hooray:

esracım başın saolsun biaz geç oldu ama benim haylazdan ancak okuyabildim

kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi

doktor günde 7 defadan fazla yaparsa getir demişti.canım 7 yi geçerse doktoru ara.

sağolasn kayracım

uyku düzeni için bence ne yapsan boş bu tamamen şans işi bebeğim yapısı ile alakalı ama ben yaptığım bikaç şeyden bahsedeyim bilmem işe yararmı?

hergün aynı saatte yıkadım saat 9 da ve bebeyağı ile masaj yaptım ama biçok bebiş masajı kabul etmiyor sanırım?
emzirip uyuttum ancak uyuturken en çok şuna dikkat ettim mesela kucağımda uyuturken tam uyumadan yatağına koydum yani uyumasını beklemedim uykuya yatağında dalmasını sağladım çok zor oldu ama azmettim
mesela yatağa koyuyodum uykuya dalmadığı için hoop uyanıyodu salladım yatağını almadım kucağına belki 1 saat salladım bekledim ama yeterki o yatakta uykuya dalsın kucağımda değil
tabii yalancı emzikte büyük kurtarıcı oldu?
mesela şimdi kucağımda bile sallamıyorum çoğu zaman banyodan sonra emziriyorum yatağına atıyorum kendi kendine uyuyor

gece asla altını açmadım altına yapsada açmadım o kadarcıklada pişik olmaz dedim olsada çözümü oldu sonuçta..

loş ışıkta uyuttum hep ve gündüz hiçbirşekilde yatağında yaıtırmıyorum sadece geceleri o yatağa giriyor o yatağa yattığı an gece olduğunu ve uyumasını gerekitğini çakıyor sanırım

birde geceleri yok 2 saat yada yok 3saatte bi kaldırıp emzirmedim ne zaman kalkar emmek isterse o zaman emzirdim hiçbişekilde uykusundan uyandırmadım

benim yaptıklarım bunlar ama tüm bebişlerin huyu suyu farklı vallahi

birde eldiven takmadım ellerini yiyince rahatlıyor resmen
yani rahat oldum uzun lafın kısası oğlumda anası gibi rahat bi velet

furkanı uykuya alıştırmam tek bişeye bağlı olmadı.emzirip anakucağına atıyorum kolları onu çok uyandırıyo die kundak yapıyorum sıkmadan azcıkta sallayınca uyumaktan başka çaresi olmadığını anlıyo garibim
bazen ağlaması uykusunu getiriyo:kedi: napıyım azcık ağlayınca iyi oluyo ama sen bunu örnek alma
gündüz uyumazsa zorlamıyorum.gece rahat uyusun die
bide sanırım geceyle gündüzü farketsin die gündüz oturma odasına geçip televizyonu
açıyorum çocuk gece olunca oh be kafam şişti deyip uyuyo sanırımsositososito

cananın dediği gibi bende kollarını sarıyorum yarı kundak bunuda eliften öğrendim Allah razı olsun
4 saat süren uykusu 7-8 saate çıktı

birde eldiven takmadım ellerini yiyince rahatlıyor resmen
yani rahat oldum uzun lafın kısası oğlumda anası gibi rahat bi velet

esracık ben hala bizim canavarın elini açmıyorum bi ara açtım yemeğe başladı ama öle böle değil yani şapur şupur aç rezil gb
sonra yine taktım baktı eldivenin tadı hoş deil bıraktı ama büyüyo eldiven hiç yakışmıyo şimdi nasıl çıkarcam bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…