cingöz nolucakyakışırı sonradan ekledin gördümmm kaydirigubbakcemile2
Benimdeeuyku gozumden akiyiiiiii....
canim yeni dogan bebeklerde lekeler yada minik beze turu seyler cok sik gorulebilir ve bunlar zamanla gecer..gecmesi 1 yasini bulabilir, duzenli takip edip buyuyup buyumediugini kontrol edebilirsin..mesela bizim teonun kafasini arkasinda kocaman ve sag gozunu ustundede minik bir kirmizi leke var, buyuk ihtimal 2 yasina kadar gecicek..bebiklerdeki bu tur seyleri zaman icinde gozlemleyip eger gecmezse mudahale etmekte fayda var, endise yapma, muck..Kemal Çağanımın kafasında doğuştan olduğunu tahmin ettiğimiz 21 günlükken farkettiğimiz bi beze var drlar önemli olmadığını bunun olabileceğini söyledi, büyürse 2 cm i geçerse tehlikeli olur müdahale gerektir,zamanla geçer dediler şükür büyümedi ama geçmedide oğlum 3 aylık oldu.Nurdan bu konuyla ilgili bilgin var mı?
canim yeni dogan bebeklerde lekeler yada minik beze turu seyler cok sik gorulebilir ve bunlar zamanla gecer..gecmesi 1 yasini bulabilir, duzenli takip edip buyuyup buyumediugini kontrol edebilirsin..mesela bizim teonun kafasini arkasinda kocaman ve sag gozunu ustundede minik bir kirmizi leke var, buyuk ihtimal 2 yasina kadar gecicek..bebiklerdeki bu tur seyleri zaman icinde gozlemleyip eger gecmezse mudahale etmekte fayda var, endise yapma, muck..
geçmiş olsun canım ben daha yeni okudum ve üzüldüm kendine dikkat et.selam arkadaşlar..
dün tıp fakultesine gittik..ordaki öğretim görevlileri durumumu incelediler..beynimdeki kan miktarı ilk halinin 1/10 i kadar kalmış..onu da zamanla beynin yok edeceğini söylediler..%99 ihtimal..yaşım genç olduğu için tekrarlama olasılığı çok az dediler..tabii küçük de olsa ihtimaller var..ordaki dr.tomogrofi değil de mr çektirmemi söyledi..tomogrofi ışınları bi şekilde bebeğine zarar verir dedi..spinal-epidural anestezinin yan etkilerinden birisi olduğunu söyledi adam..
kronikliğini sordum..1 haftayı geçtiği için kroniktir dedi..2 ay olmuş olay olalı dedi..
bol bol sıvı tüketmem ve kafamı asla çarpmamam gerekiyor..takip altında olacağım ama buna da şükür..biraz daha moralliyim..
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim..allah razı olsun..
Nurdan..rahatsızlığımın adı Subdural Hemotom...merak etmişsin..sen biliyosundur..
kızlar acil cevap bekliyorum furkan günde 3kere en fazla kakasını yaparken,şimdi üç saatde bir yapıyo normalmi bugün bu saate kadar 4kere yaptı hastamı acaba doktora götürsemmi
bebeklerinizin uyku düzenininasıl sağladınız?hala sürünüyorum.uyumuyor nasıl dayanıyor anlamıyorum.
NAZANCIM;dediğinide yaptım yine uyumuyor.ya çok bitkinim.bugün eşim nöbette.saat 7 gibi başlar ağlamaya.durduramıyorumda.nasıl yapcam ne yapcam bilmiyorum.eşim gece 3 e kadar ilgileniyordu ne yapcam ben şimdi?
evriiim aradımm nerdesinnn
bende adaşla ev telden konuşuyodum duymadım aradığını :)
birde eldiven takmadım ellerini yiyince rahatlıyor resmen
yani rahat oldum uzun lafın kısası oğlumda anası gibi rahat bi velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?