2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy afiyet olsun canım çok sevidim yarasın ecemize:)) inşallah hep böyle yer... darısı başıma ağzım kulaklarımda okudum senin yazını hayal ettim biran için selinin böyle yediğini düşünmesi bile gülümsemeye yetti gerçek olduğunda sen düşün artık :)))

tamda katılıyorum bu duruma bence hep denenmeli çeşitli şekillerde farklı görünümlü yiyecekler. afiyet olsun yarasın eceye.

ya normal yayla çorbası yapar gibi yaptı bugday kullanarak yogurt ve yumurta ile terbiye yaptı. içinede minik kofteler koftelere sogan koymamıs tuz karabiber biraz ve minik minik sekil yaptı sonra sogan kavurmus yemege koyar gibi tereyag ve zeytinyagı karısık koymus ustune dokmus çorbanın
ve bu sekil 3 kase yemis. en ufak putur geldiinde falan oguren çocuk kofteleri çatalla ezmis banu onları yutmus isine gielince yiyor demekki bunada sukur

Son düzenleme:
Ben de bayram süresince giremem Balıkesir'e kayınvalidelere gidiyoruz. Buradaki gönlü ve kendileri güzel dostlarıma sevdikleri ile geçirecekleri mutlu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.Kuzuları da öperim
Özleceğim sizleri...

Son düzenleme:
esra berkeye çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer

gpsy çok güzel bir haber bu senin adına sevindim sen bu kursları falan bitirince kesin bir pastane açarsın
gpsyesra pastaneleri kulağa bence çok hoş geliyor bizde kk ağustos anneleri olarak orda buluşuruz falan ayy ne güzel olur

Son düzenleme:
bayramda yolculuğa çıkacak herkese hayırlı yolculuklar dilerim
sağ sağlim gidin gelin sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirin

damla hocam bu akşam menüde hamsi var
her balık yememizde seni anıyorum kulaklarını çınlatıyorum

EVRİM nasılsın?
diyet nasıl gidiyor krom işe yaradımı?Hamilelik öncesi bende kulanmıştım bel bölgesinden süper götürüyor..:))

esraa son sayfada şu çanakkaleye gitme durumunu okuyunca dedim heralde bi yerlerden bi hediye tatil kazandı sonra geçmişe doğru gidince anladım hediye falan değilmiş hani sen sürekli birşeyler kazanıyorsun ya o yüzden aklıma geldi acaba hediyemi yine dedim

Bayram 9 gün tatilmiş ama bize sadece 1 gün((
ikinci gün izinli ilk gün tam gün işte annemlerde olucaz ikinici gün kırşehire gideceğiz üçüncü gün geri döneceğiz eşimi görev yerine bırakıp ankaraya geleceğiz..malum ilçede çalışıyor geçerken işe bırakarak biraz daha zaman kazanmak amacımız..nasıl olucak bilemiyorum..bir gece kal geri dön yolculukları sevmem serseme dönüyor insan..

sorma derya akşama kesin ayaktayız sabaha kadar
göreceğiz bakalım neler beklyor bizi inş. öyle olmaz

Son düzenleme:
şu hapı bende içebilirmiyim bacım !!!

sen emzırıyorsun.. ıcemessin.

EVRİM nasılsın?
diyet nasıl gidiyor krom işe yaradımı?Hamilelik öncesi bende kulanmıştım bel bölgesinden süper götürüyor..:))

Valla ınsallah bana da nasıp olur.. benım kendısınden tek beklentım seker ıstegını kafama sokmaması.. ama ayrıca bunu da yaparsa kendısıne mınnetar olurum tabıkı de.

ben artık bu yaşamıma diyet demeyyeım Deryam.. bundan sonra boyle yasayacagım dıyeyım, cunku bunye kılo almaya artık musaıt, 25 lı yaslarda kı gıbı degılım, metabolızmam da zayıflamıs, bu surec te bunu anlıyorum. O yuzden bu kıloları verıp bu sekıl yasamam lazım.. arada kacamak yaparak mutlu olurum herhal.. haftrada bır, sabah brunchının suyunu cıkarsam yeter bana :)))

yalnız ıyı gıdıyorum.. bol salata.. bol sebze.. bol proteın..

Son düzenleme:
size bişey söyliyeyimmi oğlum 12:30dan beri uyuyor şoklardayımmmmmmmmmmm

bol senlıklı bır gece beklıyor sızı desenıze..

Allah sabır versın, Allah yardımcın olsun.. haıkaten cekılecek sey degıl yaff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…