2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın.. bebıklerle cıkıslar gırısler hep oyle.. keske olsaydı bole bısı,elımden gelenı yapardım.

vucutta yag yakmaya yardımcı.. kolin içerikli.. sen kesın bılıyorsundur dıe ayrıntılı yazmadım valla.. ıyı mdır degıl mıdır, pazartesı tartıda gorecegım kuzu.

merak ettim kullan bakalım öneririsen bakarız..solgar iyidir..
pazaretsi güzel haber veririsin artık..bu sefer olacak..:)))

pöff siz diyetten sağlıklı beslenmekten konuşunca vicdan azabı duyuyorum
çünkü her bu konuşmaları okuduğum esnada ya çerez yiyorum ya çiko yada tatlı :18:

ya bu aralar anormal bi açlık hissim var geçenlerde başka yazanlarda olmuştu ama hiç böyle olmamıştım yani hamilelik dönemi gibi oldum resmen son 2 haftadır böyleyim öncesinde böyle değildim kesinlikle acaba ruh halim pek sağlıklı değil ondan olabilirmi??

yola çıkacak tüm dostlarım Allah yolunuzu açık etsin selametle gidin gelin güzell bir bayram geçirinn bol bol et yiyinnn bebişlerede bol bol yedirinnn

bencede bebişlere yeni tatlar yapılmalı verilmeli ama benim hiç içimden gelmiyor farklı birşeyler yapmak
böyle nasıl desem otomatiğe bağladım sanki
sebze çorbası-tarhana-yoğurt çorbası-şehriye çorbası dönüşümlü hep aynı şeyleri yapıyorum sadece sebze çorbasında farklı sebzeler ekliyorum
ve her sabah bulamaçççç
böğğ geldi yapmaktan diğer türlü yemiyor bütün olarak kuymak denemiştim bikaç kez deryanın tarifini yedi ama sonrada ben üşendim yapmaya
yani ne zaman normal yemeklere geçiş olacak herşey saatli düzenli intizamlı bıktım usandım hergün robot gibi aynı şeyleri yapmaktan

neden bu kadar rahat yazabiliyorum bi sorun hadi sorun soracka adam yokki sorsun pehhh
şimdi benim sevgili oğlum apartmandaki her ayak sesine yada her çocuk sesine kapıya koşuyor açana kadar ağlıyorrr
bu durumda tüm apartman sakinlerine her merdiven çıkışlarında selam veriyoruz
eskaza karşı komşunun kapısı açıksa sağa sola bakmadan direk kadının evine dalıyor
az öncede öyle oldu yaho komşuda ayşe teyzesi ile oynuyor

bide böyle meraklı tipler olur ya biri iner çıkar hemen kapıyı açıp bakarlar kıl olurum öyle tiplere bende öyle oldum adamın sayesinde

ÖDEMEZSEN KESİLİR....

Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak karşılamış onu.
'Temel'um harika bir haberim var. Bir ay geciktim. Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim! ' demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz? ' demiş Fadime hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle! '
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur. 'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne yapacak?'
'Bilmiyorum! ' demiş memur. 'Hanımefendi artik mumla falan idare eder...

pöff siz diyetten sağlıklı beslenmekten konuşunca vicdan azabı duyuyorum
çünkü her bu konuşmaları okuduğum esnada ya çerez yiyorum ya çiko yada tatlı :18:

ESRAM aramıza döneceğin günleri iple çekiyorum..
ayşe teyzenis kayınannenisden daha işe yarar gibime geldi ..:80:
fıkranı beğendim

maminin donu
:92: benim südyenim
hihoooo
:98:
:78::78:efrim diliyle pü resil............

Son düzenleme:
yahu akşam yemeğimizi yedik oğlumu uyuttum bi deryam uğramış o kadar ne kadan resil kadınlarsınız siz
efrimin diliyle bendende püü resillerr

deryam harbi haklısın ayşe teyze daha çok işe yarıyor kaynanadan
bugün kursa kayıt olmaya gittim geldim yahoyu babaannesine bıraktım iskele babaannesi mübarek kadın çocuk altına mıçmış leşş gibi kokuyor ay dedim kakamı yaptın sen oğlummm bilerekten bağıra bağıra aa dedi kakamı yapmış eve indim açtımki altı pişmiş kimbilirne zaman yapmış yavrucak çünkü bi gram pişik yoktu
zaten pişiklerini iyileştirene kadar dibim düşüyor
hey yarabbim ya sabır dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…