yusufu giydirmem gerek kendimi giydirmem gerek ve kızıma gitmek için evden çıkmam gerek....hadi Evrim gel bajım yusufu giydimeye uğraşmayayım..tek 5 dk kala gidip alıp gelebiliyorum ama ikinci şahıs bebek olunca hazırlık aşaması çok oluyor .((ve erken çıkıyoruz pusetle yokuş çık tırman bekle ....
hım nedir nedir.. iyimidir sanırım ihtiyacım var...
vucutta yag yakmaya yardımcı.. kolin içerikli.. sen kesın bılıyorsundur dıe ayrıntılı yazmadım valla.. ıyı mdır degıl mıdır, pazartesı tartıda gorecegım kuzu.
ÖDEMEZSEN KESİLİR....
Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak karşılamış onu.
'Temel'um harika bir haberim var. Bir ay geciktim. Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim! ' demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz? ' demiş Fadime hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle! '
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur. 'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne yapacak?'
'Bilmiyorum! ' demiş memur. 'Hanımefendi artik mumla falan idare eder...
bencede bebişlere yeni tatlar yapılmalı verilmeli ama benim hiç içimden gelmiyor farklı birşeyler yapmak
böyle nasıl desem otomatiğe bağladım sanki
sebze çorbası-tarhana-yoğurt çorbası-şehriye çorbası dönüşümlü hep aynı şeyleri yapıyorum sadece sebze çorbasında farklı sebzeler ekliyorum
ve her sabah bulamaçççç
böğğ geldi yapmaktan diğer türlü yemiyor bütün olarak kuymak denemiştim bikaç kez deryanın tarifini yedi ama sonrada ben üşendim yapmaya
yani ne zaman normal yemeklere geçiş olacak herşey saatli düzenli intizamlı bıktım usandım hergün robot gibi aynı şeyleri yapmaktan
ya bu aralar anormal bi açlık hissim var geçenlerde başka yazanlarda olmuştu ama hiç böyle olmamıştım yani hamilelik dönemi gibi oldum resmen son 2 haftadır böyleyim öncesinde böyle değildim kesinlikle acaba ruh halim pek sağlıklı değil ondan olabilirmi??
pöff siz diyetten sağlıklı beslenmekten konuşunca vicdan azabı duyuyorum
çünkü her bu konuşmaları okuduğum esnada ya çerez yiyorum ya çiko yada tatlı :18:
neden bu kadar rahat yazabiliyorum bi sorun hadi sorun soracka adam yokki sorsun pehhh
şimdi benim sevgili oğlum apartmandaki her ayak sesine yada her çocuk sesine kapıya koşuyor açana kadar ağlıyorrr
bu durumda tüm apartman sakinlerine her merdiven çıkışlarında selam veriyoruz
eskaza karşı komşunun kapısı açıksa sağa sola bakmadan direk kadının evine dalıyor
az öncede öyle oldu yaho komşuda ayşe teyzesi ile oynuyor
:78::78:efrim diliyle pü resil............maminin donu
:92: benim südyenim
hihoooo
:98:
ay bıturlu yazamıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?