sırf senin o güzel hatrın için değiştirdim msn yazımısuperrv alla senin adına çok sevindim mami içinde uzgunum ama asla vazgeçme sakın ctesi ye falan alma baksın ogrensin biraz babalık neymis tum gun ne çekiyormussun haberi olsun onunda oh olsun :) bende erkek dusmanı gibi: ))
istediginb irsey yapacaksın her pazar dimi kurs kafan dagılcak ve artık msn de mutsuzum umutsuzum vs yazmıycaksın insallahh yazarksan oyarım zaten :)
2-4-6 aylarda bir de 14. ay pnömokok aşısı varmış işte zatürre aşısı o değilmie meltem yaptırmısız diyorsun sen neyi soruyorsun o halde ben anlamadım ??
bayramda hiç bir plan yapmadık deniz gunes olmadıgı için tatil cezbetmiyor bizi. e memleketimiz sehir disinda ailemiz vs de yok gidelim degisiklik olsun vs. herkes burda.
bizde hep istiyorduk canakkale sehitlik falan gorelim diye ece ile nasıl olacak bilmiyorum ama spontan bir sekilde havanın guzel oldugu bir gun çikip gidip orda aksam sehir otellerinden birinde kalalım diyoruz
ama hala cekincelerimiz var zor olurmu ece ile oyle plansız programsız tatil bilmiyorum.9 gun evde hiç çekilmez hep aynı yerler aynı seyleri yaparak
mutluyum umutluyum...
bi öğretmen arkadaşım var ismekte bana dediki esra pasta kursu için ismekte kayıtlar var yaptırsana diye
ayyy oldum inanmıyorum çünkü aşçılık kursları vardı ama pastacılık yoktu yeni açılmış
velhasıl evime yakın bir ismekte öğrenci sayısı açık olan bir kurs buldum yaho uyansın gidip kayıt yaptıracağım
işin en güzel taraflarını söylüyorum
öncelikle kurs cumartesi yada pazar günleri ancak benim cumartesi günleri günüm oluyor gerek kk gerek başka kadınlar günüm bende mamiyi aradım ve dedimki böyle böyle bir kurs var ancak pazar günü oluyormuş sadece yahoya bakabilirmisin ona göre gidip kayıt yaptıracağım diye oda tamam dedi
kurs sabah 9 akşam 4 arası tabii mami saatlerinin bu kadar uzun olduğunu bilmiyor
dedim ben sana bir liste bırakırım gün içinde neler yapman gerektiğine dair
sabah 9 kahvaltı 11-12 arası meyve 2-3 arası çorba yoğurduna ben yetişirim bu arada uyuması gerek vede altını sık sık kontrol et malum çok hassas pişik olmasın diye..
beni bön bön dinledi telefonda ve içini çekerek tamam dedi
ayyy acayyiip mutluyum bana terapi gibi gelecek bu kurs hem istedğim birşey hem beleş hemde kaç saat yahosuz nefes alacağım hemdeee babası babalık neymiş onu öğrenecek inşallah
bir bayan öğretmen arkadaş müdür yardımcısı oldu okulumuzda. tüm bayanlar olarak çok sevindirik olduk :) sonunda bizim de bayan bir idarecimiz olacak ohh bee..
aminnn inşallahhh:)))evet tülincim ya harika geldi bu arada senin haberlerde süperdi taşınma olayınız bir an önce gerçekleşir inşallah gönlüne göre bir ev bulursun arkadaşım
şöyle annene yakın yollarda sürünmeyeceğin bir ev
herkese iyi bayramlar tüm kk bebeklerini öpüyorum tabii sizleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?