2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oglen tatilinde disarı çıktım hava 22 derece inanılmaz sıcak. anacıgıma bayramlık birkaç bluz aldım ona olabilecek guzel seyler denk geldi elime yoksa kısıtlı zamanda zor bulur alırdım. kendime tabi birsey almıyorum bu halimele daha giysi doldurmak istemyorum eve 44 beden olarak
ece ye almıstım zaten bayrama hazırız:)

sırf senin o güzel hatrın için değiştirdim msn yazımı

e meltem yaptırmısız diyorsun sen neyi soruyorsun o halde ben anlamadım ??
2-4-6 aylarda bir de 14. ay pnömokok aşısı varmış işte zatürre aşısı o değilmi

biz de bayramın ilk günü burdayız kurbanı bağışlayacağız 1 tane kesmek yerine eşimle ikimiz için birer tane kurban bağışlayacağız aynı paraya eşim pazartesi yarım gün çalışıyor bu arada bana tatil
ikinci gün annemi de alıp izmit e abimlere gidiyoruz üçüncü gün akşaraya gideceğiz belki annem gelir orada babamın mezarını ziyaret edeceğiz Ece dedesini görsün istiyorum bir gece halamda kalıp ertesi gün kapadokya yapalım diyoruz orada spontan bir şekilde gezip 1 gece kalıp tekrar ist a döneceğiz kısmetse bakalım
kapadokya da nerede kalınır?

valla görsün babalık nasılmış
sende nefes alırsın
kendine ruhuna zaman ayırırsın

bir bayan öğretmen arkadaş müdür yardımcısı oldu okulumuzda. tüm bayanlar olarak çok sevindirik olduk :) sonunda bizim de bayan bir idarecimiz olacak ohh bee..

ben genelde bayan idarecilerden hoşlanmam

bende öğlen alışverişe gittim kızıma bir elbise kendime bir süet lacivert elbise ve anneme hediye babında kom sütyen nasıl??

ESRA süper bihaber çok sevindim.... hem istediğin işi yapacaksın hemde biraz olsun bütün sıkıntılarından streslerinden birazda olsa uzaklaşacaksın...... babasıda biraz senin kıymetini anlasın görsün bakalım nasıl oluyormuş çocuk bakmak....

su çiçeği aşısından sonra sağlık ocağında 18. ayda aşı yapılıyor kim sordu unuttum ama böyle sonra birdaha 2 yaşında hepatit a aşısı var sanırım aşılar bitiyor uzunca bi süre:))))

bayan idarecilerden bende çok hoşlanmıyorum... istisnalar hariç tabi... bayanları en iyi bayanlar anlar diyoruz ama bazen bu kadar anlayışlı olamıyor bayan idareciler......

bugün epey çalıştım bütün ödemelerde bu günü buldu ya... yeni bina yaptırıyoruz işyerine tülcünün ödeme faturası, mimara ödeme, avizeciye ödeme bayramı fırsat bilip herkes bugüne faturalandırma yaptı sabahtan beri banka işleri, yazıları hazırla, büro işleri bi başımı kaldıramadım artık bitsin istyiorum bugünü:))))

tabii her mevkide farklı insanlar çıkabiliyor. ama biz arkadaşı zaten tanıyoruz yani bizden biri içimizden. o yüzden içirimiz rahat. zaten diğer idarecilerimizden de memnunduk ama bir bayanında olmasına sevindik.

Gizem adaya geçmiş olsun.kesin ekşi ayrandan olmuştur mideyi rahatsız etmiştir

Güliz canım alpellaya çook geçmiş olsun. biran içim parçalandı kıvançın kaşının yarıldığı an geldi aklıma gözyaşlarımı tutamadım. allah beterinden korusun

Yusuf paşaya mama sandalyesi ve puset alınmış. güle güle kullansın paşacık

Nur senin minik yavrunun fotolarını gördüm maşallah çok tatlı allah sağlık uzun ömür versin. ailecek hepinize güzel huzurlu günler nasip etsin

aminnn inşallahhh:)))

herkese iyi bayramlar tüm kk bebeklerini öpüyorum tabii sizleri de

sanada iyi bayramlar.malesef ben arife günüde çalışıyorum.

ben de çıkıyorum. bayram sürecinde giremeyebilirim nete. şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun. öptüm..

az once ece yeni uyanmıstı aldım calıstıgım odaya ben masamda teldeyim obur yandaki telefona ece elleyip duruyor o an ben konustugum için mudaele edemedim hat caldı ve ece handsfree dugmesine bakarak actı kadının teki yunsamı falan diye sorduece de anneee diye ince hos bir sestonuyla kadına seslendi benim sesimmi sandı ne kadın efendimm dedi firladım kapattım hattı yanlıs aranmıs gibi olsunid ye :))
hanhi hat yanlıs dustu falan hesabı yoksa heryerde arayan aranan numaralar gorunuyor artık :))
tabi simdi apar topar banu aldı odadan aglıyor içerde (

banu oglen bize diye bugday çorbası yaptı içine minik kofteler konandan hani. adını unuttuk ikimizde
ece bayıldı ayakta yiyor su an bir kase bitmek uzre eline oyuncak vs vermeden yiyor sevdigi sey olunca demekki diye saskınlıkla izliyoruz konsantresi bozulcak diye konusmuyoruz bile:) allahım nehallere dustuk ama oyuncaksız agzını isteyerek acarak yedigi son aylardaki tek sey sanırım bu belkide artık tuz falan katma zamanı geldi begenmiyor tuzsuz vs olunca
darısı basına sibel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…