yok yahu her dakika papaz pilav yemez derler :)esraa son sayfada şu çanakkaleye gitme durumunu okuyunca dedim heralde bi yerlerden bi hediye tatil kazandı sonra geçmişe doğru gidince anladım hediye falan değilmiş hani sen sürekli birşeyler kazanıyorsun ya o yüzden aklıma geldi acaba hediyemi yine dedim
size bişey söyliyeyimmi oğlum 12:30dan beri uyuyor şoklardayımmmmmmmmmmm
eng uzeli en idealii benim genel yasam tarzım bu sekil arada kaçıyor adet oncesi vs sapıtıyors onra nhep normale donuyorum bu sekle .sen emzırıyorsun.. ıcemessin.
Valla ınsallah bana da nasıp olur.. benım kendısınden tek beklentım seker ıstegını kafama sokmaması.. ama ayrıca bunu da yaparsa kendısıne mınnetar olurum tabıkı de.
ben artık bu yaşamıma diyet demeyyeım Deryam.. bundan sonra boyle yasayacagım dıyeyım, cunku bunye kılo almaya artık musaıt, 25 lı yaslarda kı gıbı degılım, metabolızmam da zayıflamıs, bu surec te bunu anlıyorum. O yuzden bu kıloları verıp bu sekıl yasamam lazım.. arada kacamak yaparak mutlu olurum herhal.. haftrada bır, sabah brunchının suyunu cıkarsam yeter bana :)))
yalnız ıyı gıdıyorum.. bol salata.. bol sebze.. bol proteın..
kuruldan sonuç çıkmıs berke için
çok korkulacak gibi ilac kullanmasını gerektirecek gibi kotu degil ama normalin altında kemik yogunlugu demis endokrin. bol beyaz peynir ve yogurt sonra sut sıralamaya çok sasırıyorum kemik için en onemli sey beyaaz peynirmis ya.
altı ay sonra tekrarlanacak kemik olcumu. insallah toparlamıs olur
birde kemikler için en ideal sey ip atlamakmıs sasırdım bunada kemikleri guçlendiriyomus ip atlamak kaslardan çok.
sonra basket ve voleybol
futbol pek onerilmemis berkeyi futboldan ayırmak ise imkansız.
perşembe günü alıntı yaptım yazamadım birşey.bu aralar çok meşgulum.herkes iyidir umarım
bellide olmaz belki akşam aynı saatte uykusu gelir uyur ..sorma derya akşama kesin ayaktayız sabaha kadar
göreceğiz bakalım neler beklyor bizi inş. öyle olmaz
aslında hep bu şeklide bir beslenme düznei oturtmak gerek sağlıklı olan bu şekilde nerde ..sen emzırıyorsun.. ıcemessin.
Valla ınsallah bana da nasıp olur.. benım kendısınden tek beklentım seker ıstegını kafama sokmaması.. ama ayrıca bunu da yaparsa kendısıne mınnetar olurum tabıkı de.
ben artık bu yaşamıma diyet demeyyeım Deryam.. bundan sonra boyle yasayacagım dıyeyım, cunku bunye kılo almaya artık musaıt, 25 lı yaslarda kı gıbı degılım, metabolızmam da zayıflamıs, bu surec te bunu anlıyorum. O yuzden bu kıloları verıp bu sekıl yasamam lazım.. arada kacamak yaparak mutlu olurum herhal.. haftrada bır, sabah brunchının suyunu cıkarsam yeter bana :)))
yalnız ıyı gıdıyorum.. bol salata.. bol sebze.. bol proteın..
saol hayatım için yorum yapamıyorum ama artık bazı değişiklikler istiyoır..çok yıpratıcı ve yorucu...bol senlıklı bır gece beklıyor sızı desenıze..
Allah sabır versın, Allah yardımcın olsun.. haıkaten cekılecek sey degıl yaff.
kuruldan sonuç çıkmıs berke için
çok korkulacak gibi ilac kullanmasını gerektirecek gibi kotu degil ama normalin altında kemik yogunlugu demis endokrin. bol beyaz peynir ve yogurt sonra sut sıralamaya çok sasırıyorum kemik için en onemli sey beyaaz peynirmis ya.
altı ay sonra tekrarlanacak kemik olcumu. insallah toparlamıs olur
birde kemikler için en ideal sey ip atlamakmıs sasırdım bunada kemikleri guçlendiriyomus ip atlamak kaslardan çok.
sonra basket ve voleybol
futbol pek onerilmemis berkeyi futboldan ayırmak ise imkansız.
bellide olmaz belki akşam aynı saatte uykusu gelir uyur ..
aslında hep bu şeklide bir beslenme düznei oturtmak gerek sağlıklı olan bu şekilde nerde ..
crom yağalrı kasa çevirme özelliğide var yakında 1 kiloda versen 3-4 kilo vermiş gibi ince ve sıkı durursun bunu unutma yaz bir kenara:)))
saol hayatım için yorum yapamıyorum ama artık bazı değişiklikler istiyoır..çok yıpratıcı ve yorucu...
gözün aydın..çok sevindim okuıyunca oh dedim ..konu çocuklar ve sağlığı olunca candan can gidiyor desem sanırım yeterli olur..
İZMİR de deprem olmuş burdan duydum desem geçmiş olsun ..totom daha yeni yer gördü oda burda şimdi şu an..yusufu ikindede uyuttum 16:10 da ve 16:40 da geri uyandı ne çok uyudu sallamadım okula gidip kızımı alacağım uyuyp kalırsa bakacak bırakcak kimse yok..((
evrimim canım.nevayla ilgilenmek istiyorum.benim mutfakda geçirdiğim zamanda yeterince ihmal ediliyor çocuğum.şimdi uyuyor 6 gibi kalkar diyordum ki densizin biri zili çaldı neva uyandı zor bele uyuttum.şimdi mutfağa doğru yollanayım.
takipçin ve de destekçinim bende senin azminle gaza geldim hedef 55 kilo görmeliyim grömeliyim vede o kiloda kalmalıyım lım lım lım...valla nası ıyı geldı yazdıkların.. ınsallah oyle olur.. cıddı tutundum bu meseleye 52 yı gormekı ıstıyorum.. ve de gorup orada kalmak ıstıyorum.. Fatoş da basımda kötu kedı seraffettın gıbı dolanmasa sahane olacak.. dun aksam yemek yendı.. tabı ben kus yemı gıbı aldım tabagıma.. basımda durmus ıkı kasık daa al.. al da al.. ay dedım hayır!! sonra cay yapılmıs, ardından seslenıyor.. kım un helvası ıster.. bol fındıklı.. azıcık hatrım ıcın yee.. dedım ucarım uzerıne Fatoş.. sınır edıyor benı yaa :))
ver evın anahtarını.. Ozy evde ne de olsa.. ben bakarım Yusufcuğuma.. desem
eşinin şu işi hayırlısıysa nasıp olsa keske.. keske.
Derya, aklıma gelmısken yazayım.. Solgar ın bır de kolin içeriğini alıyorum.. krom ıle bırlıkte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?