evet nasılsa kullan atlardan alıcam kullanamzsam gider napiim daha öncede istemiştim ama denememiştim..bence denemeye değer. içinde kalmasın. değişiklik iyidir.
aa benim haberim yokk kaçırmışım ne zaman konuştunuz yaa ankara buluşması güzel olur aslında ama olamayacak heralde demişsiniz olursa bende katılmak isterim..ben toplu bir ankara buluşması ise katılıp hepinizi birden görüp tanımayı istiyordum ama ne yazık ki olmayacak heralde derya. zaten tahmin ediyordum yani yalnızca bir tam gün orda olacağım için uymama ihtimali çok yüksekti. hele ki bayram arefesi. başka bir zaman artık inşallah.
efet ben bi deneyim cesaretlendirdiniz beni serdara daha önce ne dersin diye sormuştumda eve gelme demişti :)) bu kez sormadan ce ' ee yaparım :))Fatmacıgım da yazmıs katılıyorum.. ıcınde kalmasın.. al, begenmıyorsan kullan at. Uzun sure kullandım ben.. sıkıntılı bıraz kullanımı, bır de her goz kabul etmıyor.. o zaman etrafı bulanık goruyorsun.. o da bas agrısı yapıyor bır sure.. bır de temızlıgıne cok dıkkat etmen lazım.. dene derım.
.
sende sarı yap bende hamilelikten önce sarı kullandım 1-2 yıl kadar şimdi bi kez daha sarı yapcam sonra çikolata rengi hoşuma gidiyor onu deneyebilirim..Eda bende bir dönem mavi kullandım benimde bu sabah aklımdan geçmedi değil bir lens değişik bir saç rengi ama renkten renge girdim tek iğrenç olan siyahtı hangi renk yapsam bilmem... Lens kullanması zor cidden ben rahatsız oluyordum ondan kararsız kaldım alsam mı diye?
ay inşallah sadece şişlikten öyle horlama falan yapmıştır inince geçer yoktur kırık falan inşallah..günaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)
dün doktora gittik, film çeksek bile göremeyebiliriz tomografi net gösterir ama dedi kırılmış olsa bile müdahale etmeyiz daha cok küçük dedi. tomografiye de gerek görmedi. darbe aldığı için şişmesi normal aşağı doğru inecek şişlik dedi nitekim bugün öyle oldu. çok şükür rahatladım inşallah kırık yoktur.
dün doktordan sonra kafa izni verdim kendime :) kuaföre gittim ilk kez kaşlarımın rengini açtırdım sanki çok açık oldu ama saçlarımla uyumlu :) bakalım gözüm alışabilecek mi :)
sağlık bakanlığından olanı ücretsizse sağlık ocağında yapmış olmalılar ?? bakmadım ama öyledir.. pnömokokda içeriyomuş yazmış arkadaşlar o zaman odur bence..alpellanın iyi olmasına sevindim
bu arada zatürre aşısı yaptıran var mı?
153 liraymış özel olanı sağlık bakanlığının olanı ücretsizmiş
Tekrar geçmiş olsun canım ne iyi gelmiştir kuaför şimdi bu ara bende saldım bir gitmem lazım saçlarım isyanda beni boya diye kaşlar falan felaket bıyıklar yakında taranacak kıvama gelecek dermişim
Geçmiş olsun Evrimim kaç şiddetinde ki? Sabah okudum ama göremedim ben neremle okuduysam... Tavsiyelerin için sağol vitamin iyi fikirde ne alsam ki acaba? Daha zinde olmak için...
Bu aşılarla alakalı benimde merak ettiğim var şimdi en son 13. ayda suçiçeği yaptırdım sıradaki aşı ne zaman olacaktı ben kaçırdım orayı atlamadım inş. aşı falan :26:
gözün aydın çok sevindim kırık olmamaasına.bende boyattım geçen hafta makyajla çok güzel duruyor.alışırısngünaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)
dün doktora gittik, film çeksek bile göremeyebiliriz tomografi net gösterir ama dedi kırılmış olsa bile müdahale etmeyiz daha cok küçük dedi. tomografiye de gerek görmedi. darbe aldığı için şişmesi normal aşağı doğru inecek şişlik dedi nitekim bugün öyle oldu. çok şükür rahatladım inşallah kırık yoktur.
dün doktordan sonra kafa izni verdim kendime :) kuaföre gittim ilk kez kaşlarımın rengini açtırdım sanki çok açık oldu ama saçlarımla uyumlu :) bakalım gözüm alışabilecek mi :)
valla ne yalan söylim ben çok korktum.4,9 la sallandık ve uzunda sürdü.ben annemde yanlızdım.çınarla annem yukarıda teyzemdelerdi.hisseder hiissetmez oğlumun yanına koştum.izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah
alpellanın iyi olmasına sevindim
bu arada zatürre aşısı yaptıran var mı?
153 liraymış özel olanı sağlık bakanlığının olanı ücretsizmiş
mutluyum umutluyum...
bi öğretmen arkadaşım var ismekte bana dediki esra pasta kursu için ismekte kayıtlar var yaptırsana diye
ayyy oldum inanmıyorum çünkü aşçılık kursları vardı ama pastacılık yoktu yeni açılmış
velhasıl evime yakın bir ismekte öğrenci sayısı açık olan bir kurs buldum yaho uyansın gidip kayıt yaptıracağım
işin en güzel taraflarını söylüyorum
öncelikle kurs cumartesi yada pazar günleri ancak benim cumartesi günleri günüm oluyor gerek kk gerek başka kadınlar günüm bende mamiyi aradım ve dedimki böyle böyle bir kurs var ancak pazar günü oluyormuş sadece yahoya bakabilirmisin ona göre gidip kayıt yaptıracağım diye oda tamam dedi
kurs sabah 9 akşam 4 arası tabii mami saatlerinin bu kadar uzun olduğunu bilmiyor
dedim ben sana bir liste bırakırım gün içinde neler yapman gerektiğine dair
sabah 9 kahvaltı 11-12 arası meyve 2-3 arası çorba yoğurduna ben yetişirim bu arada uyuması gerek vede altını sık sık kontrol et malum çok hassas pişik olmasın diye..
beni bön bön dinledi telefonda ve içini çekerek tamam dedi
ayyy acayyiip mutluyum bana terapi gibi gelecek bu kurs hem istedğim birşey hem beleş hemde kaç saat yahosuz nefes alacağım hemdeee babası babalık neymiş onu öğrenecek inşallah
ohh sefanız olsun evrimcim. ne iyi olmuş. onların hayvanlarla süper bi iletişimleri var zaten. yiğitte her gün koşturuyor kedi, tavuk..Dun burada hava nefıs ıdı. Ve kuzey ı cıftlıge goturduk.. baslarda howw how dıyıp kangal kopegımzıı kovan Kuzey.. son saatlere dogru hayvanın uzerıne yatıp oyle gokyuzunu falan ızlemeye baslamıstı.. vıdeoya cektım ama cok uzun.. kısaltabılırsem ekleyecegım.. tavukların pesınden kosturması ıse ayrı komıktı.. ona cok ıyı geldı.. ınanılmaz eglendı.. yerdekı cıceklerı egılıp ızledı.. agaclardan meyve koparıp dişledi.. ustunu basını batırdı da batırdı.. hıc ellemedık.. onu oyle ızlemek cok guzeldı.
oh ya sevindim. bi aşı daha, bi kez daha canı yanacak diye korkmuştum doğrusu..yok evrim yaptırmayacagız nerden çıktı onceden etkisi olmadıgı dusunulmekteydi diyor yaptırıyoruz ya zaten pnomokok asısı
ben ünv sondayken gitmiştim. çok beğendim. hatta atamalarda da yazdım gelmedi. oraya dayımın oğlunun tayini çıktı. gitsem iyi olur aslında hem ona da uğrarım. güzeldir çanakkale güzeldirrr.. gidesim geldi.şahane bir şehir Çanakkale, sana otel tavsiye edebilirim istersen. en son alpellaya hamileyken gezmiştim şehitliği de, eşim her hafta iş dolayısıyla orada. hava güzel olursa cok keyif alırsınız
inşallah beğenirsin yinede. heveslenip alınca güzel olsun isterim yani senin adına. bi ankara buluşması fikri şöle bi konuşulup geçti ama net karara bağlanamadı ne yazık ki. belki sizler toplanabilirsiniz yinede. bana bakmayın. ben yalnızca bir gün kalacağım için sizin hepinizin yani bana uydurması çok zorevet nasılsa kullan atlardan alıcam kullanamzsam gider napiim daha öncede istemiştim ama denememiştim..
aa benim haberim yokk kaçırmışım ne zaman konuştunuz yaa ankara buluşması güzel olur aslında ama olamayacak heralde demişsiniz olursa bende katılmak isterim..
Kolin Hotel - five stars pleasure at the Hellespont
tatlım bu hotel çanakkale girişinde kepezde. oldukça şık bir otel. şehitliğe gitmek için iskeleye 10 dk uzaklıkta arabayla. iskele de çanakkale'nin kordonunda. o kordonda oturup DUR . büyük anıtın oradaki asıl şehitliğin içinde bebek arabasını kullanabilirsin. ama siper yerlerini falan görmek için küçük merdivenler var orada işine yaramaz.
mutluyum umutluyum...
bi öğretmen arkadaşım var ismekte bana dediki esra pasta kursu için ismekte kayıtlar var yaptırsana diye
ayyy oldum inanmıyorum çünkü aşçılık kursları vardı ama pastacılık yoktu yeni açılmış
velhasıl evime yakın bir ismekte öğrenci sayısı açık olan bir kurs buldum yaho uyansın gidip kayıt yaptıracağım
işin en güzel taraflarını söylüyorum
öncelikle kurs cumartesi yada pazar günleri ancak benim cumartesi günleri günüm oluyor gerek kk gerek başka kadınlar günüm bende mamiyi aradım ve dedimki böyle böyle bir kurs var ancak pazar günü oluyormuş sadece yahoya bakabilirmisin ona göre gidip kayıt yaptıracağım diye oda tamam dedi
kurs sabah 9 akşam 4 arası tabii mami saatlerinin bu kadar uzun olduğunu bilmiyor
dedim ben sana bir liste bırakırım gün içinde neler yapman gerektiğine dair
sabah 9 kahvaltı 11-12 arası meyve 2-3 arası çorba yoğurduna ben yetişirim bu arada uyuması gerek vede altını sık sık kontrol et malum çok hassas pişik olmasın diye..
beni bön bön dinledi telefonda ve içini çekerek tamam dedi
ayyy acayyiip mutluyum bana terapi gibi gelecek bu kurs hem istedğim birşey hem beleş hemde kaç saat yahosuz nefes alacağım hemdeee babası babalık neymiş onu öğrenecek inşallah
bir bayan öğretmen arkadaş müdür yardımcısı oldu okulumuzda. tüm bayanlar olarak çok sevindirik olduk :) sonunda bizim de bayan bir idarecimiz olacak ohh bee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?