2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO çanakkale süper bi fikir bayılıyorum orayı hem manevi atmosferi falan apayı bir yer.. daha önce gittim ama hep gitmek istediğim bir yer... selin büyüsün onunlada gitmeyi çok istiyoruz..... hava güzel olursa gidrsiniz pusetle gezebilirsiniz sonuçta arabanızda var aslında rehber eşliğined gezmek daha hoş oluyor sanki o an ordaymışsın gibi hissediyor insan kendini.....

malesef bizde 9 gün boyunca kös kös oturmakmı denir bahtsızlıkmı denir bilmiyorm ama.. bütün akrabalar eş dost burda şehir dışına gidemeyeceğiz malesef... hep hayalimdir hani çantasını hazırlayıp bayramları dört gözle bekleyen insanlara özenirim... bened biraz misafir muamelesi görmek istiyorum ya:))) neyse ankaradan eltimler geliyor pazar günü bayramdada istanbuldan abimle ablamlar gelecek bizdede kalacaklar ofki o yani... büyükmüyüm küçükmüyüm anlamadım :))) buralar küçük yerler olduğu için konu komşu eş dost akraba bayramlaşma derken nerdeyse tüm bayram günü ziyaretle geçiyo geri kalan günlerde bari dinleneyim dedim ama misafirler var.....

Kolin Hotel - five stars pleasure at the Hellespont
tatlım bu hotel çanakkale girişinde kepezde. oldukça şık bir otel. şehitliğe gitmek için iskeleye 10 dk uzaklıkta arabayla. iskele de çanakkale'nin kordonunda. o kordonda oturup DUR YOLCU'ya bakarken ve bira içerken beni düşün oldu mu? güliz de en kısa zamanda gelip aynı şeyi yapsın de. aşığım ben çanakkale'ye..

anakkale Akol Hotel
bu otelde kordon da, iskeleye yürüyüş mesafesinde. bu da oldukça konforlu bir oteldir. eceyle hemen kordona ulaşabileyim dersen bunu tercih et. ben yazın kepezdekinde kışında bunda kalıyorum gittiğimde. ikisi de uygundur. aslında cok turist aldığı için her otel oldukça iyi orada. bak bakalım yer bulabilecek misin?

şehitliğe geçmek içinde sürekli arabalı vapur var. bebek arabası ile rahat edersin. zaten kocaman bir yer sık sık arabaya binip ulaşacaksınız şehit mezarlarına. büyük anıtın oradaki asıl şehitliğin içinde bebek arabasını kullanabilirsin. ama siper yerlerini falan görmek için küçük merdivenler var orada işine yaramaz.

sibelim senin adına cok üzülüyorum. Allah sağlık versin napalım yaza inşallah güzel bir tatil yaparsınız. biz her bayram sadece ilk gün gezeriz. diğer günleri evde yada kendimiz için gezmeye ayırırız. bu yıllardır böyle. daha cok arkadaşlarla görüşürüz ve cok keyifli geçer evin tadını çıkarırız. eşim sık seyahat ettiği için evde vakit geçirmek ister alpella da daha rahat ettiği için genelde evi tercih ederiz. umarım hepimiz için çok sağlıklı ve keyifli bir bayram tatili olur.

bence denemeye değer. içinde kalmasın. değişiklik iyidir.
evet nasılsa kullan atlardan alıcam kullanamzsam gider napiim daha öncede istemiştim ama denememiştim..

aa benim haberim yokk kaçırmışım ne zaman konuştunuz yaa ankara buluşması güzel olur aslında ama olamayacak heralde demişsiniz olursa bende katılmak isterim..

efet ben bi deneyim cesaretlendirdiniz beni serdara daha önce ne dersin diye sormuştumda eve gelme demişti :)) bu kez sormadan ce ' ee yaparım :))

sende sarı yap bende hamilelikten önce sarı kullandım 1-2 yıl kadar şimdi bi kez daha sarı yapcam sonra çikolata rengi hoşuma gidiyor onu deneyebilirim..

ay inşallah sadece şişlikten öyle horlama falan yapmıştır inince geçer yoktur kırık falan inşallah..

aynaya baktıkca alışır gözün saçınla falan uyumluysa olmuştur zaten ..

alpellanın iyi olmasına sevindim
bu arada zatürre aşısı yaptıran var mı?
153 liraymış özel olanı sağlık bakanlığının olanı ücretsizmiş
sağlık bakanlığından olanı ücretsizse sağlık ocağında yapmış olmalılar ?? bakmadım ama öyledir.. pnömokokda içeriyomuş yazmış arkadaşlar o zaman odur bence..

Sana Solgar ın depresyon ıcın ıyı gelen bır ılacını onereyım. ıcerıgıne bır bakın, aklına yatarsa kullan derım.

Solgar | Solgar St. John's Wort Herb Extract 60 Kapsl | 32,77 TL fiyat ve yorumlar

Bu arada 4.9 sıddetınde yasadık.. yanı baya baya sallandık.. o kadar dıyeyım sana.

sibelim bayramı evde kös kösss geçirme konusunda yalnız değilsinnn
bizde bayramda ilk gün kurban kesilir etler parçalanır bütün gün annemlerde vakit geçirirz
sonraki günler mal gibi evde otururuz
ancak bu bayram kurbanlar çok pahalı olduğundan 2. gün keseceğiz kurbanı yani bu durumda ilk gün annemlerde olacağız ikinci gün yine annemlerde olacağız bu durumdan dahi mutluyum
kalan günlerde Allah kerim

mutluyum umutluyum...
bi öğretmen arkadaşım var ismekte bana dediki esra pasta kursu için ismekte kayıtlar var yaptırsana diye
ayyy oldum inanmıyorum çünkü aşçılık kursları vardı ama pastacılık yoktu yeni açılmış
velhasıl evime yakın bir ismekte öğrenci sayısı açık olan bir kurs buldum yaho uyansın gidip kayıt yaptıracağım
işin en güzel taraflarını söylüyorum
öncelikle kurs cumartesi yada pazar günleri ancak benim cumartesi günleri günüm oluyor gerek kk gerek başka kadınlar günüm bende mamiyi aradım ve dedimki böyle böyle bir kurs var ancak pazar günü oluyormuş sadece yahoya bakabilirmisin ona göre gidip kayıt yaptıracağım diye oda tamam dedi
kurs sabah 9 akşam 4 arası tabii mami saatlerinin bu kadar uzun olduğunu bilmiyor
dedim ben sana bir liste bırakırım gün içinde neler yapman gerektiğine dair
sabah 9 kahvaltı 11-12 arası meyve 2-3 arası çorba yoğurduna ben yetişirim bu arada uyuması gerek vede altını sık sık kontrol et malum çok hassas pişik olmasın diye..
beni bön bön dinledi telefonda ve içini çekerek tamam dedi
ayyy acayyiip mutluyum bana terapi gibi gelecek bu kurs hem istedğim birşey hem beleş hemde kaç saat yahosuz nefes alacağım hemdeee babası babalık neymiş onu öğrenecek inşallah

gözün aydın çok sevindim kırık olmamaasına.bende boyattım geçen hafta makyajla çok güzel duruyor.alışırısn
izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah
valla ne yalan söylim ben çok korktum.4,9 la sallandık ve uzunda sürdü.ben annemde yanlızdım.çınarla annem yukarıda teyzemdelerdi.hisseder hiissetmez oğlumun yanına koştum.
alpellanın iyi olmasına sevindim
bu arada zatürre aşısı yaptıran var mı?
153 liraymış özel olanı sağlık bakanlığının olanı ücretsizmiş

bize doktorumuz 16.ayda sarılık aşısı olacak dedi.özelmiş

bende çok istiyorum şehitliği görmeyi ama bir türlü fırsatım olmamıştı ve bence bu büyük bir eksik görmeyenler için ancak ilk fırsatımı değerlendirip bende gideceğim inşallah

gülizimmm foto isteriz şöyle açık kaş renginle mimkinse alpellamın iyi olmasınada çok sevindim

bende saçımı biraz kestirmeyi düşünüyorum uçlarından kırıkları temizlensin en son taaa hamileyken kestirmiştim hatırlarsanız
birde uçlarına balyaj attırmayı düşünüyorum kızıl balyaj bakalım nasıl olcek

ohhh süper ezra gözün aydın.tamda zamanında ilaç gibi gelmiş bu olay sana.bayram öncesi güzel bir sevinç

bu arada bunalım durumlarım için yaptığınız yorumlar için çok çok sağolun sizlerin yüreği o kadar güzel ve o kadar özel insanlarsınızki iyiki hayatımın bir parçasısınız..
özgülüm bende sizi çok seviyorum canımsın..

evet tülincim ya harika geldi bu arada senin haberlerde süperdi taşınma olayınız bir an önce gerçekleşir inşallah gönlüne göre bir ev bulursun arkadaşım
şöyle annene yakın yollarda sürünmeyeceğin bir ev

ohh sefanız olsun evrimcim. ne iyi olmuş. onların hayvanlarla süper bi iletişimleri var zaten. yiğitte her gün koşturuyor kedi, tavuk..
yok evrim yaptırmayacagız nerden çıktı onceden etkisi olmadıgı dusunulmekteydi diyor yaptırıyoruz ya zaten pnomokok asısı
oh ya sevindim. bi aşı daha, bi kez daha canı yanacak diye korkmuştum doğrusu..
şahane bir şehir Çanakkale, sana otel tavsiye edebilirim istersen. en son alpellaya hamileyken gezmiştim şehitliği de, eşim her hafta iş dolayısıyla orada. hava güzel olursa cok keyif alırsınız
ben ünv sondayken gitmiştim. çok beğendim. hatta atamalarda da yazdım gelmedi. oraya dayımın oğlunun tayini çıktı. gitsem iyi olur aslında hem ona da uğrarım. güzeldir çanakkale güzeldirrr.. gidesim geldi.
inşallah beğenirsin yinede. heveslenip alınca güzel olsun isterim yani senin adına. bi ankara buluşması fikri şöle bi konuşulup geçti ama net karara bağlanamadı ne yazık ki. belki sizler toplanabilirsiniz yinede. bana bakmayın. ben yalnızca bir gün kalacağım için sizin hepinizin yani bana uydurması çok zor

bir bayan öğretmen arkadaş müdür yardımcısı oldu okulumuzda. tüm bayanlar olarak çok sevindirik olduk :) sonunda bizim de bayan bir idarecimiz olacak ohh bee..

ayy guliz çok sagol hepsini not aldım aval aval canakkale sitelerine bakıyorum ama bir suru otel var hangisi iyidir nedir bilememekten karar veremiyordum arayıp yerv armı burda soracagım birazdan
seni anarım anmammı canım benim sagolasın

superrv alla senin adına çok sevindim mami içinde uzgunum ama asla vazgeçme sakın ctesi ye falan alma baksın ogrensin biraz babalık neymis tum gun ne çekiyormussun haberi olsun onunda oh olsun :) bende erkek dusmanı gibi: ))
istediginb irsey yapacaksın her pazar dimi kurs kafan dagılcak ve artık msn de mutsuzum umutsuzum vs yazmıycaksın insallahh yazarksan oyarım zaten :)

bir bayan öğretmen arkadaş müdür yardımcısı oldu okulumuzda. tüm bayanlar olarak çok sevindirik olduk :) sonunda bizim de bayan bir idarecimiz olacak ohh bee..

ay ne guzel hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…