2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
gypsyesra, babymom+

ohaa diyorum başka bişey demiyorum

bi bbg evi kursak kkaa anneleri gibi kimbilir kaç kişi bizi gözetler bu kadar misafir sayısına bakılırsa :94:

Son düzenleme:
evrim sendeki diyet askı bana yıne bulassa ne olar..

ay ne bilim ya...elim catmir:)

zarlana zorlana aşkı buldum.. tutkulu bı sekıl yasamaya calısıyorum..

Donat denemesı yaptım Ozy ıcın.. sırf ondan bır tane yemek ıcın aksam hıc bır sey yemedım, yaptıgım neye benzıyor bıleyım dıye.. yıne de ıcım rahat etmedı.. ıyı gıdıyorum, bozasım yok. Ozgur de habıre, uzme o kadar kendını, bak aksam yemegı yemedın falan fılan deyıp duruyor adamcagız.

ferfinnn bende başvurdum aradılar mülakat için çağıracaz dediler ama artık ne zaman ararlar bilmiyorum
ben yarışma başladığı günler başvurmuştum

efrimm nasıl oldu tadı?

ferfinnn bende başvurdum aradılar mülakat için çağıracaz dediler ama artık ne zaman ararlar bilmiyorum
ben yarışma başladığı günler başvurmuştum

efrimm nasıl oldu tadı?

Esram, yenıyor yenmesıne de.. resmen kek yapmak lazım altını tabanını.. orası anlasıldı.. yanı ınternette verılen tarıflerle taze sımıt yumusaklıgında oluyor.. o da yakısmıyor.. bır kac yumusaklık denemesı yaptım elımdekı hamurla.. ama orjınalı gıbı olmadı. Senın bır kere yemenı ıstıyorum.. ne demek ıstedııgmı anlayacaksın.. o zaman emınım ne sekıl yapılacagını daha kolay buluruz cunku bu busekıl olmayacak. Nolur yarın ye bır tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…