evrım sen bosver ozyı bıldıgın yolda gıt datlumm
ece benı mafedı 1 dk ayrılmıo ya dıbımde ya kucagımda...cok yoruyo cokkk
ben cok vıcdan azabı cekınce o da sanırım destek olmak ıstedı.. :)
COK basarılısın bebeım sen zayıflarken ben sısıcem sanırsam
banada gönder banada...hesram yemek konusunda sana teesüflerimi iletiyorum.
annemin yemekleri diye bişey vardırya hani annemiz yapınca güzel olan bide fikstir hep yapar filan
yahoo büyüdüğünde annemin yemekleri diyince tarhana ve şehriye çorbasından başka bişey hatırlamayacak((. çok fena çok senin gibi bir pasta ustasına yakıştıramadım. görüntü renk ne kadan önemlidir biliyorsun.
fekat geç değil yardım istersen sana haftalık menülerimdende gönderebilirim görünce şok olursun şaşırırsın o ayrı. tarifde veririm bacım. tamam de yeter.
bizde bu gece yola çıkıcaz inşallah.
şimdiden herkese hayırlı bayramlar.
kurban keseceklerin Allaah kabul etsin.
bol bol paylaşalım onların mutluluguyla mutlu olalım..
yola çıkacak herkesin (bizde dahil)
allah yolunu açık etsin sagsalim kavusalım ailelerimize.
nasılsın Ayça
iş ev çocuk üçlemesi nasıl gidiyor
buda benim minik kuşum arkadaşlar :))
iyi ki sizin gibi uzun bir ailenin çocuğu. Berke fotoğraflarda oldukça uzun görünüyor.berkenin durum kemik yasının geri olması degilmis ibo yanlıs anlatmıs ...
sorunlar çıkabilir kalsiyum çok onemli çokk
Psikolojin bedensel tepkilere sebep oluyor Özlemcim. Psikolojik yardım alsan iyi gelir mi acaba..Kaç günden beri pek aktif olamıyorum ... Nedeni yorgunum ama hiç kendimi bu kadar yorgun hissetmemiştim..
Çok sevindim kafanı dağıtmak için birebir. Ama Mami yahoyu bir süre sonra babanneye satacak gibime geliyor...mutluyum umutluyum...
bi öğretmen arkadaşım var ismekte bana dediki esra pasta kursu için ismekte kayıtlar var ........ hemde kaç saat yahosuz nefes alacağım hemdeee babası babalık neymiş onu öğrenecek inşallah
Esraaa hiç tuz koymuyor muydunuz yoksa. Yemez hiçbişey valla. Ruzy tuzsuz yemeği hemen reddeder. 1 yaşa kadar tuz hiç vermedik sonra azar azar koyduk. Şimdi de çok olmasa da tadlandıracak kadar koyuyoruz. Öle işte:))yedigi son aylardaki tek sey sanırım bu belkide artık tuz falan katma zamanı geldi begenmiyor tuzsuz vs olunca
Kazasız belası gidip dönesiniz. İyi bayramlarbizde bu gece yola çıkıcaz inşallah.
şimdiden herkese hayırlı bayramlar.
kurban keseceklerin Allaah kabul etsin.
bol bol paylaşalım onların mutluluguyla mutlu olalım..
yola çıkacak herkesin (bizde dahil)
allah yolunu açık etsin sagsalim kavusalım ailelerimize.
Eşinin işi de seni çok zorluyor değil mi. Gecesi gündüzü belirsiz. İki çocuk. Allah yardımcın olsun..gizmo bugün buluşabilrmişiz ama plan hatası yaptım seni tanımayı istiyorum bişekilde görüşelim arayacağım seni ..
eşim gece görevine gittiği için gelip yatması kalkması tuba yusf onun için zaman en iyi nasıl kulanbilirm diye uğraşıyorum..anlatbildim sanırım ..bugün olsaydı fatmada katılırdı ..hepinizle bayram öncesi tanışmak çok güzel olardı ..senin vaktin var bi şekilde görüşüp koklaşalım..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?