2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beyaz lahana kürü (beyaz lahana’nın faydaları)
İnsan vücudunun değişik organların......................ana kürü bu zehirli maddelerin vücudumuzdan atılmalarında önemli bir rol oynamaktadır.

Hocam, oldum olası beyaz lahanayı cok severım, su ara salatalarıma dograyayım dıye ıkı keredır pazarda kutur kutur lahana arıyorum ama hep sarmalıklar var.. ne zaman denk gelırım bılmıyorum ama bulduugm gıbı yemeye baslayacagım.

Kuzey gerekenı bıle yemıyor daha.. ne zaman normal ınsan evladı olacak merakla beklemekteyım.

Normal insan evladı ha!!! Beni de gündüz gündüz güldürdün Evrim

Bebek burgerin videosunu kısalttın mı?? Uzun da olur esasen ama yüklemesi fena demi.

aldım kabul ettim.. 18'inde varmadan allahım bu çocuğu niye doyuramıyorum diyeceğin günler gelecek.. Biliyorum gelecek

oyle bır cocugum var.. gecenın 11 ınde bı pogaca olsa da yeseydık.. aksamın dokuzunda bı kek olsaydı ne sahane olurdu.. olur olmadık zamanlarda bı sandvıce hayır demezdım naraları.. hıc bır sey aklına gelmıyorsa, sıcak bır corba ne ıyı gıderdı sozlerı..

yanı var evde oyle bır cocuk.. ev agzına kadar abur cubur ıle dolu.. ve her daım canı bısı ısteyen sevgılı esım.. :)) Fatoş un kulakları benım tarafımdan çın çınnn.. ne nıyetlerle, ne nıyetlerle hem de :))

Dun Esra ıle aksam telefonda konusuyorduk.. Ayca cok guzel guzel zayıfladı, cok guzellestı dıyordu.. nıye burada mıyavlamıyorsun sen bıze.. sessız sedasız zayıflıyorsun.. yakısıyor mu sana haaa

Dun Esra ıle aksam telefonda konusuyorduk.. Ayca cok guzel guzel zayıfladı, cok guzellestı dıyordu.. nıye burada mıyavlamıyorsun sen bıze.. sessız sedasız zayıflıyorsun.. yakısıyor mu sana haaa

Evrimcim, sen benim nasıl yediğimi görsen şaşarsın. Barışa diyorum ben bu yemeyle nasıl azar azar kilo verdim. Ama şu an 67'yim. 79 la doğuma girdim, çok vermedim esasında ama benim vücut şeklim galiba kiloyu dağıttığım için anlaşılmıyor. 62 olmam gerekiyor. Hiçbir kıyafetim hala olmuyor aynı şeyleri giyip giyip duruyorum..

Bu arada Ruzy çok fazla emdiği için verdiğimi düşünüyorum. Çünkü çalışmaya başladığımdan beri 1 buçuğa yakın kilo almışım..

Öyle yani. Bide ben rejim yapamıyorum yemeğe çok düşkünüm...

Esranın güzel gözleri beni öyle görmüş olmalı

Şu saçlar yandan kıvrılıyor ya bitiyorum resmen... Şebelek tonton..Parmaklara bak tombul hala. Kimse inanmaz sana bu çocuk yemiyor diye

Yemek yemeyı sevmem ama yemeklerde benım uzerıme çok düşer.. benım sorunum da oradan kaynaklanıyor galıba

Oyle dıosan ole olsun bakalım.. :)

Şu saçlar yandan kıvrılıyor ya bitiyorum resmen... Şebelek tonton..Parmaklara bak tombul hala. Kimse inanmaz sana bu çocuk yemiyor diye

Çaçacım masallahh de babacım.. sut ıle beslenıyor bu ara.. sutun ıcıne kattıgım vıtamınlerı ıle de ayakta duruyor. O sekıl onu beslemeye calsııyoruz, vucut dırencı dusmesın dıye ugrasıyoruz. Bır babannesı yedırebılıyor bır sey.. onun harıcınde ıkı uc kasık herseyden, o kadar.

Bır de fotograflarda cocuklar cok ırı cıkıyor.. Yahya mesela ne kadar kocaman gorunur ama hap gıbı cocuuktur.. Kuzey de oyle.. annesının minyonu :)

Maşallah diyorum tüm bebiklere her zaman..Evet haklısın kocaman çıkıyorlar resimlerde.

Bak ben video hazırlıyorum senden önce yayınlıycam haa... izlesek tusiyi coşsak...

hocammm istiyorummm ilk fırsatta yolla bana listesine inan çok ihtiyacım var
zaten bu topikte bebek yemekleri üzerine bi seni bir belmayı tanırım
belmaa duydunmu beni bacım sendende bi liste talep etsem
çok hazırcı gördüm kendimi ama yok yani üretemiyorum bebek yemeği yapma konusunda özürlüyüm (

efrim ne pasaklı kadınsın camlara bak hele cık cık cık
harbi dedğin gibi yaho ne kadar iri çıkıyor fotolarda ama somalili çocukları gibi pehhh
kuzyde anasının irisi hee çok güldüm bu lafa maşalahh kocaman tusime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…