Beyaz lahana kürü (beyaz lahana’nın faydaları)
İnsan vücudunun değişik organların......................ana kürü bu zehirli maddelerin vücudumuzdan atılmalarında önemli bir rol oynamaktadır.
Normal insan evladı ha!!! Beni de gündüz gündüz güldürdün Evrim
Sana, bır off ceksem karsı ki dağlar yıkılır, parcasını hedıye etmek ıstıyorum.. :)))
aldım kabul ettim.. 18'inde varmadan allahım bu çocuğu niye doyuramıyorum diyeceğin günler gelecek.. Biliyorum gelecek
Bebek burgerin videosunu kısalttın mı?? Uzun da olur esasen ama yüklemesi fena demi.
Dun Esra ıle aksam telefonda konusuyorduk.. Ayca cok guzel guzel zayıfladı, cok guzellestı dıyordu.. nıye burada mıyavlamıyorsun sen bıze.. sessız sedasız zayıflıyorsun.. yakısıyor mu sana haaa
Evrimcim, sen benim nasıl yediğimi görsen şaşarsın. Barışa diyorum ben bu yemeyle nasıl azar azar kilo verdim. Ama şu an 67'yim. 79 la doğuma girdim, çok vermedim esasında ama benim vücut şeklim galiba kiloyu dağıttığım için anlaşılmıyor. 62 olmam gerekiyor. Hiçbir kıyafetim hala olmuyor aynı şeyleri giyip giyip duruyorum..
Bu arada Ruzy çok fazla emdiği için verdiğimi düşünüyorum. Çünkü çalışmaya başladığımdan beri 1 buçuğa yakın kilo almışım..
Öyle yani. Bide ben rejim yapamıyorum yemeğe çok düşkünüm...
Esranın güzel gözleri beni öyle görmüş olmalı
Şu saçlar yandan kıvrılıyor ya bitiyorum resmen... Şebelek tonton..Parmaklara bak tombul hala. Kimse inanmaz sana bu çocuk yemiyor diye
Çaçacım masallahh de babacım.. sut ıle beslenıyor bu ara.. sutun ıcıne kattıgım vıtamınlerı ıle de ayakta duruyor. O sekıl onu beslemeye calsııyoruz, vucut dırencı dusmesın dıye ugrasıyoruz. Bır babannesı yedırebılıyor bır sey.. onun harıcınde ıkı uc kasık herseyden, o kadar.
Maşallah diyorum tüm bebiklere her zaman..Evet haklısın kocaman çıkıyorlar resimlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?