hocammm istiyorummm ilk fırsatta yolla bana listesine inan çok ihtiyacım var
zaten bu topikte bebek yemekleri üzerine bi seni bir belmayı tanırım
belmaa duydunmu beni bacım sendende bi liste talep etsem
çok hazırcı gördüm kendimi ama yok yani üretemiyorum bebek yemeği yapma konusunda özürlüyüm(
ÖZLEM makina bozulmuş tam zamanı yani..Doktordan gıcık olup çıkmada ayrı insanı ya dinlemiyorlar yada baştan savıyorlar..
Evet canım ya artık anneme götüreceğim bayram sonuna kadar yeni makina alalım dedik fiyatlar uçuk makinemdan nefret ediyordum zaten aslında değiştirmek için bahane olmuştu ama dünden beri fiyat araştırınca tamir ettirmeye karar verdikEvet doktorlarla kendimi bildim bileli sorunluyum ya ben derdimi anlatamıyorum yada onlar anlamıyor :26:
Evrim çok tatlı maşallah burger bebeğim :) Bu defa çok istikrarlı çıktın diyet konusundahele öyle kabarık bir iştaha sahip sevgilin varken tartıda durum nedir ?
:
EVRİM bebek burgere bayıldım..bi sarılıp mıncıklamka nasip olurmuki..
Tam kuzyin fotosuna bakıyordum yusuf geldi nasıl seviyor bebi ihihih garip seslerle sevdi ellerini kaldrırp neden demezmi..bunlar acaba birbirlerini gelmeden önce tanıyormuydukine yav..önce ruhlar yaratılıyorya acayip tepki verdi bu sıpa yıllrdır görmediği bir arkadaşın resmini görmüş gibi.hala geli,p bakıp sevip gidiyor...:))
TAZE furcum nerelerde ya iyimiki ?bi selam bile veremiyor topiğin ilk çıtırı..:))
NURDAN oda yok kaç gündür..?
oldu bence saçlarım sarı oldu bide yeşil lens aldım aslında lacivert istemiştim ama satan arkaaş yeşilin daha güzel olacağını söyledi aldım beğendimde serdarda beğendi ama lacivertide alıcam öyle çok pahalı sayılmazmış denedim içimde kalmadı .. ankara buluşmasıda güzel ılurdu inşallah başka zaman yaparızz ..inşallah beğenirsin yinede. heveslenip alınca güzel olsun isterim yani senin adına. bi ankara buluşması fikri şöle bi konuşulup geçti ama net karara bağlanamadı ne yazık ki. belki sizler toplanabilirsiniz yinede. bana bakmayın. ben yalnızca bir gün kalacağım için sizin hepinizin yani bana uydurması çok zor
ilk fotoya bayıldımmm ikinciyide oldukça karizmatik buldum..Evdekı camlarımın doğal hali
Surubu ıcmeyıp her yere sacarak komutan edası ıle gulumsemesı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?