2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off çamaşı makinesi bozuldu çok sinir bir durum hava ne kadar güzel tüm çamaşırları elden geçirecektim halbuki Servis geldi o ara Özde yi uyandırdı şimdi ayağımda sallıyorum ama adamlar gidene kadar uykusu iyice açıldı ve çok ağır artık ya sallamakta zorlanıyorum ben ne yapacağım ne zaman kadar sallayacağım keni kendine uyusa artık.... Makine taa bayramdan sonra olacakmış Bugün pazarda var Özde uyusa o arada evi toplasam ve pazara çıksam gün bitiyor....

Esra pastacılık kursu süper olmuş inş. Yaho yu idare edebilirler.. Ve sende bu işin ustası olursun. Ayşe teyzeye alkışlar kayınvalidene de yuh diyorum.
Evrim çok tatlı maşallah burger bebeğim :) Bu defa çok istikrarlı çıktın diyet konusunda hele öyle kabarık bir iştaha sahip sevgilin varken tartıda durum nedir ?
Ayça sağol ya daha iyiyim ilaç falan daha kötü olursam alırım...
Derya ve Gizem buluşurlar inş. 2 güzelliği bir arada görürüz :) Hatta 5 güzelliği
Dün doktora gittim adam gıcık etti ya rapor almam lazımmış adet düzensizliği için gittim dedim vermiyoruz dedi git eczaneye sor hangi durumlarda veriliyormuş veriliyorsa ben veririm rapor dedi Düzensizlik için demiştim zaten daha da birşey demedim çıktım.. Ne biçim bir ülke ya onu karşılamıyor bunu karşılamıyor güvencemiz var da ne işe yarayacak... Öyle bu hastanelerde oradan oraya savrulmaktan nefret ediyorum... Olacak o kadar da olduğu gibi işler gerçekten
Herkese iyi bayramlar bayramda evde kös kös oturacak olanlardanım.... Kazasız belasız yolculuklar tatilcilere

Sen yine çok çeşit yapıyorsun ben tek tip çorba yapıyorum ama yediği sürece problem yok benim o çorbamı yiyorsa ilerde hepsini yer İçine evde ne kadar sebze varsa 1 adet ıspanak v.s. 3-4 yaprak birazda kıyma zeytinyağı az tuz fiks çorbası akşam yemeklerden tırtıklar pilavı çok seviyor... Ben genelde ev kadınlığı konusunda özürlüyüm kendimizede klasik yemekler dışında yapmam pek...

EVRİM bebek burgere bayıldım..bi sarılıp mıncıklamka nasip olurmuki..
Tam kuzyin fotosuna bakıyordum yusuf geldi nasıl seviyor bebi ihihih garip seslerle sevdi ellerini kaldrırp neden demezmi..bunlar acaba birbirlerini gelmeden önce tanıyormuydukine yav..önce ruhlar yaratılıyorya acayip tepki verdi bu sıpa yıllrdır görmediği bir arkadaşın resmini görmüş gibi.hala geli,p bakıp sevip gidiyor...:))

Son düzenleme:
ÖZLEM makina bozulmuş tam zamanı yani..Doktordan gıcık olup çıkmada ayrı insanı ya dinlemiyorlar yada baştan savıyorlar..

resimler gerçekten bebekleri olduğundan daha iri gösteriyor..Annesinin minyonu kuzyv e tüm bebiklere maşallah..

ÖZLEM makina bozulmuş tam zamanı yani..Doktordan gıcık olup çıkmada ayrı insanı ya dinlemiyorlar yada baştan savıyorlar..

Evet canım ya artık anneme götüreceğim bayram sonuna kadar yeni makina alalım dedik fiyatlar uçuk makinemdan nefret ediyordum zaten aslında değiştirmek için bahane olmuştu ama dünden beri fiyat araştırınca tamir ettirmeye karar verdik Evet doktorlarla kendimi bildim bileli sorunluyum ya ben derdimi anlatamıyorum yada onlar anlamıyor :26:

Bu yemek konusunda şunu söyleyeyim yusuf beye çorba nadir yapıyorum öğlen mutlaka yemek hazırlıyorum..çorba yaparsamda baya kıvamlı oluyor diğer türlü hoşuma gitmiyor ..yaptığım çorbalar kıymalı tarhana ,yoğurt çorbası ,birde patatesle yapılan içinde tereyağından kaşar peynire tavuk sulu yoğurtlu başka çorba,yeşil mercimekli erişteli çorba ,yarmalı yeişl mercimeklibaşka yoğurt çorbası ve kırmızı mercimek yaparsam dönüşümlü haftada 2 kere felan çorba olarak bunlardan birisini yapıyorum..diğer günler biraz uyduruk biraz damak tadı birazda buralradan topladığım karışık yemek hazırlıyorum..
AMA DAMLA hojamdan menüde bekliyorum...

benim makinada değişecek kıyafetlerimizi yırtmaya başladı..bizde araştırmadayız..ee eskide tabi 8 yıl evlilik bi 2-3 yılda ceyizde bekledi..artık parçası bile üretilmiyor düşün yani...

Evrim çok tatlı maşallah burger bebeğim :) Bu defa çok istikrarlı çıktın diyet konusunda hele öyle kabarık bir iştaha sahip sevgilin varken tartıda durum nedir ?
:

3 haftada ıkı kılo vermıstım.. pazartesı tartılacagım.. su an kı durumum nedır bılemesem de.. fızıksel olarak gobek kısmının falan gıtmeye baslaması benı sevındırıyor acıkcası..

10 taneden fazla kotum varmıs Ozlem.. saydım bır ay once ve ben hıc bırıne gıremıyorum, dısarı cıkıyoruz, hep aynı seyler uzerınde dönuyorum, moralım bozuluyor.. bır seylere almak ıcın uzanıyorum.. gıttııkce ust bedenlere bakar duruma geldım.. dedım "dur evrim"!!! o yuzden karalıyım.. dönüşü yok.

Neden olmasın.. kuzumm benım.. sen boyle seyler yazınca cok duygulandım... Yusuf un Kuzey ı tanıması ya da o hıssıyatı yasaması acıkcası benı sasırtmadı cunku hamıle ıken cok fazla duygu yogunlugu ıle bır arada ıdık.

TAZE furcum nerelerde ya iyimiki ?bi selam bile veremiyor topiğin ilk çıtırı..:))
NURDAN oda yok kaç gündür..?

EVRİM bukadar bariz tepki vermesi benide duygulandırdı..ona tvde sevdiği şeyleri görünce bebekçe sevmeyi öğretmiştim Kuzeyide görünce aynı tepkiyi göstermesi çok hoşuma gitti..ama o neden ne içindi bizi niye bir araya getirmiyorsunuzmu demek istedi çok hoştu ya ..

Üç haftda 2 kilo çok güzel tebrikler..yakında o kotlara girmeye başlarsın..:))
benide gaza getirdin haberin ola..

yusuf top oynamak istiyor ben kaçar..bunu yazmaya oturdum ağlamaya başladı sıpam..
EVRİM..fideoyuda izlemek isteriz ..

şimdi hepinis menü istedinis beni şımarttınız ama yazcam menüyü bumuydu peh demeyin bide menüler okuldaki bilgisayarda, mail adreslerinize postalarım toptan olarmı???

bugünden örnek veriyim bari napiimm alışkın değilim benden menü istenmesinede:))) öyle maharetli hatunlardan değilim hemde üşenirim feci halde. bugün lahana kapuskası (bulgurlu, kıymalı), ızgara köfte, etli nohutlu bulgur pilavı yaptım öğlen, lahanadan 1 kaşık yedi, pilavdan 2 kaşık, üç dört tanede köfteyi ufaladı, bir tanesini yemiştir herhalde.
akşamda çinekop, öğleni aç geçirdiği için balığı yedi. bence yeterli.

birde yemek defteri yaptım pişirdiğim herşeyin tarifi var. yemek denen şeyin aslında hepsi aynı kapıya çıkıyorda sadece şekil ve yöntem değiştirmek birde malzemeleri dönüşümlü kullanmak için notlar hatırlatıcı oluyor. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bi yerden çağrışım yapıyor.

amanınnn ahkam kesmeyede başladım yemek konusunda:)))

TAZE furcum nerelerde ya iyimiki ?bi selam bile veremiyor topiğin ilk çıtırı..:))
NURDAN oda yok kaç gündür..?

BURDAAA :92: Doruk sıpası ağzına mıçıyo geceleri, ruh gibi geziyo kendileri. doruk Tv ye tırmandığı için odanın şeklini değiştirdik, artık TV yemek dolabının üstünde, modem de kablolu olduğundan internete bağlanmam çok çok zorlaştı. Bir de 3-4 gündür kaynanamlar bendeydi, bayram günü de körümcemler gelecekler. Anlayacağın, arkadaşım, Burcu sevişemiyor bile :96:

Son düzenleme:
Çıtırlıktan katır - kutur olmaya gidiyor. Tepsi tepsi tatlı yapıp yiyor şu aralar. Bayramı uğurlayıp sahalara döneceğim inşallah! Gerçi 60 oldum, çok abartı değilim ama, tickerım yalan söylüyor işte

oldu bence saçlarım sarı oldu bide yeşil lens aldım aslında lacivert istemiştim ama satan arkaaş yeşilin daha güzel olacağını söyledi aldım beğendimde serdarda beğendi ama lacivertide alıcam öyle çok pahalı sayılmazmış denedim içimde kalmadı .. ankara buluşmasıda güzel ılurdu inşallah başka zaman yaparızz ..

Evdekı camlarımın doğal hali

Surubu ıcmeyıp her yere sacarak komutan edası ıle gulumsemesı :)

ilk fotoya bayıldımmm ikinciyide oldukça karizmatik buldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…