2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere mrb...
sonunda girebildim....
2 sıpamda uyuyor annem bugün evine geçti evin içi bi tuaf oldu öle alışmıştımki mustinin ameliyatından beri yanımızdaydı..
2 çocuk suan için zor deil çünkü küçük emiyor uyuyor sadece başlarda zorlandım oda musti kucağıma gelmek istiyor hasret gidermek için bende dikişlerden dolayı alamıyordum yiğiti alıncada yavrum baka kalıyordu sonra ayağa kalkmam gerektiğini anladım kötüde olsam mustim için kalktım etkilenmesin die herşeyiyle ilgilenmeye çalıştım oda bölelikle düzeldi...

EVRİMİMMMMM.....size haber vermiştir mutlakaa geçmişe bakamadım çünkü... burdan onaaa çokk tşk ediyorum nasıl bir insansın sen yaaa annem bile sölüyor çok içten samimi biri diyor hepinizi tek tek sordu diyor sonra seninle konuştuğumuzda soruyorsan hiç bişi anlıyamadım çünkü nedense çok heycanlandım umarım o güsel sesini tekrar duyarımm canım arkadaşım...

hepinizi öpüyorum gece girerim artık musti uyudukça çünkü ben bu yazıyı bitirene kadar uyandı bilee

BU ARADA son sayfadan KUZY gördüm nasıl tatlı yaa maşallah efrimim bu sana çok benzio bajım yaa

nurcum ıı olduguna cok sevındım canım

heyt be kuzeyı gorunce dedımkı analar neler doguriiiiiiii

hesra sen bıze gelde pasaklı gadın neymıs gor..hem pasaklı hem tembel :)

aycasurul Dailymotion'da

Bari ben ekleyeyim.."14 aylık" videosu

bayıldım ben bu bıldırcına.. bayıldım.

cok duygulandırdın benı.. cok onure ettın.. cok mutlu oldum.. ne mutlu bana.o kadar sıkıntının arasında bana vakıt ayırdıgın asıl ben tesekkur ederım..

nurcum ıı olduguna cok sevındım canım

heyt be kuzeyı gorunce dedımkı analar neler doguriiiiiiii

hesra sen bıze gelde pasaklı gadın neymıs gor..hem pasaklı hem tembel :)

ayyyy mesut ettin beni.

oo esracım slm sende burdasın demek
uyuycam az sonra bende annemle oturup elma yiyoruz kocam da uyuyor
ece de
kızıma dün zatürre aşısı yaptırdık ücretsiz yaptı valla medical park
bilgilerinize
bu arada ece tüy siklet çıktı
10100 gram ve 83 cm
nasıl?

Meltem boyu uzun olduğu için gözüne zayıf geliyor olabilir ama çok az değil kilosu. Sağlığı yerinde olsun, belli ki sizin gibi ince bir kız olacak ne güzel işte.

bayıldım ben bu bıldırcına.. bayıldım.
i.

Bıldırcın dedin de aklıma geldi. Rüzgar çok fazla kelime söyleyemiyor. Dün karga dedi. Daha doğrusu garga dedi. Kargayla tilki masalını vermiş bir gazete, dün Ruzy'ye okuyayım dedim. Bak bu karga diye başladım. garga garga dedi. gün boyu da garga diye dolandı durdu. Çok sevimliydi yaaa. Hele bir anne desin düşüp bayılacam kimse kaldıramayacak beni.

Hadi ben bugün çalışıyorum burdayım. Hey alttaki bayanlar Gülizzz Gizeem, napıyosunuz orda.

Nur anlatsana napıyor başka Yiğit?? Başka fotoğraf da isteriz fırsatın olunca...

9 gün tatil dedik ya ayçacım dün patron aradı sabahtan gelmen lazım dedi :) çocuklar bayramın 3. günü çalışacak program yaptım. malum bizde inşaat sektöründeyiz. şimdi bitti işim çıkacağım birazdan para bekliyorum. sen full mu çalışıyosun bugün?

gölbaşında ankara barosunuın lokali var. çok güzel bi yermiş. gölün kıyısında, çocuklar için oyun odaları, park filan varmış. hava da çok güzel. oraya gidelim dedik bugün. o kadar aidat ödüyoruz, accık nimetlerinden faydalanalım ama di mi!

meltem maşallah eceye. gayet iyi bence de boyu kilosu. ya zatürre aşısı pnömokok olarak yapıldı zaten. sen niye ayrıca bunu yaptırdın? doktoru mu önerdi?

hadiiii.. patron gelmedi valla. öğleden sonra kaçabiliriz belki..
eeee ayça ben geldim sen nirdesin?

Bahçeye güneşlenmeye çıkmıştım.. Boş boş takılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…