ayca ısınden memnunmusun..ınsan ıcıne karısmak ıı geldımı
benim makinada değişecek kıyafetlerimizi yırtmaya başladı..bizde araştırmadayız..ee eskide tabi 8 yıl evlilik bi 2-3 yılda ceyizde bekledi..artık parçası bile üretilmiyor düşün yani...
3 haftada ıkı kılo vermıstım.. pazartesı tartılacagım.. su an kı durumum nedır bılemesem de.. fızıksel olarak gobek kısmının falan gıtmeye baslaması benı sevındırıyor acıkcası..
10 taneden fazla kotum varmıs Ozlem.. saydım bır ay once ve ben hıc bırıne gıremıyorum, dısarı cıkıyoruz, hep aynı seyler uzerınde dönuyorum, moralım bozuluyor.. bır seylere almak ıcın uzanıyorum.. gıttııkce ust bedenlere bakar duruma geldım.. dedım "dur evrim"!!! o yuzden karalıyım.. dönüşü yok.
Neden olmasın.. kuzumm benım.. sen boyle seyler yazınca cok duygulandım... Yusuf un Kuzey ı tanıması ya da o hıssıyatı yasaması acıkcası benı sasırtmadı cunku hamıle ıken cok fazla duygu yogunlugu ıle bır arada ıdık.
TAZE furcum nerelerde ya iyimiki ?bi selam bile veremiyor topiğin ilk çıtırı..:))
NURDAN oda yok kaç gündür..?
Çıtırlıktan katır - kutur olmaya gidiyor. Tepsi tepsi tatlı yapıp yiyor şu aralar. Bayramı uğurlayıp sahalara döneceğim inşallah! Gerçi 60 oldum, çok abartı değilim ama, tickerım yalan söylüyor işte
oldu bence saçlarım sarı oldu bide yeşil lens aldım aslında lacivert istemiştim ama satan arkaaş yeşilin daha güzel olacağını söyledi aldım beğendimde serdarda beğendi ama lacivertide alıcam öyle çok pahalı sayılmazmış denedim içimde kalmadı .. ankara buluşmasıda güzel ılurdu inşallah başka zaman yaparızz ..
ilk fotoya bayıldımmm ikinciyide oldukça karizmatik buldum..
herkeslere mrb...
sonunda girebildim....
2 sıpamda uyuyor annem bugün evine geçti evin içi bi tuaf oldu öle alışmıştımki mustinin ameliyatından beri yanımızdaydı..
2 çocuk suan için zor deil çünkü küçük emiyor uyuyor sadece başlarda zorlandım oda musti kucağıma gelmek istiyor hasret gidermek için bende dikişlerden dolayı alamıyordum yiğiti alıncada yavrum baka kalıyordu sonra ayağa kalkmam gerektiğini anladım kötüde olsam mustim için kalktım etkilenmesin die herşeyiyle ilgilenmeye çalıştım oda bölelikle düzeldi...
EVRİMİMMMMM.....size haber vermiştir mutlakaa geçmişe bakamadım çünkü... burdan onaaa çokk tşk ediyorum nasıl bir insansın sen yaaa annem bile sölüyor çok içten samimi biri diyor hepinizi tek tek sordu diyor sonra seninle konuştuğumuzda soruyorsan hiç bişi anlıyamadım çünkü nedense çok heycanlandım umarım o güsel sesini tekrar duyarımm canım arkadaşım...
hepinizi öpüyorum gece girerim artık musti uyudukça çünkü ben bu yazıyı bitirene kadar uyandı bilee
hey yavrum hey sayfalar çarşaf çarşaf ilerlemiş :92:
oo esracım slm sende burdasın demek
uyuycam az sonra bende annemle oturup elma yiyoruz kocam da uyuyor
ece de
kızıma dün zatürre aşısı yaptırdık ücretsiz yaptı valla medical park
bilgilerinize
bu arada ece tüy siklet çıktı
10100 gram ve 83 cm
nasıl?
Bıldırcın dedin de aklıma geldi. Rüzgar çok fazla kelime söyleyemiyor. Dün karga dedi. Daha doğrusu garga dedi. Kargayla tilki masalını vermiş bir gazete, dün Ruzy'ye okuyayım dedim. Bak bu karga diye başladım. garga garga dedi. gün boyu da garga diye dolandı durdu. Çok sevimliydi yaaa. Hele bir anne desin düşüp bayılacam kimse kaldıramayacak beni.
9 gün tatil dedik ya ayçacım dün patron aradı sabahtan gelmen lazım dedi :) çocuklar bayramın 3. günü çalışacak program yaptım. malum bizde inşaat sektöründeyiz. şimdi bitti işim çıkacağım birazdan para bekliyorum. sen full mu çalışıyosun bugün?
gölbaşında ankara barosunuın lokali var. çok güzel bi yermiş. gölün kıyısında, çocuklar için oyun odaları, park filan varmış. hava da çok güzel. oraya gidelim dedik bugün. o kadar aidat ödüyoruz, accık nimetlerinden faydalanalım ama di mi!
İyi bayramlar :)ben kaçtım arkadaşlar.. annem kahvaltı hazırlıcak masadan kovuyo beni. iyi bayramlar herkesee!
meltem ondan tuysikletı bızım evde 9200 e 80cm cıtır:)
Damla Hocam, gecen gece kahkahalkarla uykumdan uyandım.. o kadar guzel guluyormusum kı Ozy dedı nası ıcten ıcten kahkahalar atıyordun.. bende gule gule uyandım zaten ve uyandım hala guluyordum..
Sen Denız ı de almıssın, bır su oyuncagı ıle oynuyorduk, oyuncak oldukca buyuk ve de ayrıntılı bır sey dı.. halıyle sen de yarı belıne kadar suyun ıcınde ıdın. Evrım dıyorsun su cocuklar yuzunden dustugumuz hallere bak.. sen elbıselerınle falan oyle halde ıslanmıs espırı uzerıne espırı yapıyordun, ben de sana guluyordum.
Gülerek uyanmak ne guzel bısı yaa.. tum ruyalarımız boyle olsa keske :)
geçmiş olsun üşüttü belkide sahilde..deniz gece ateşlendi, hiçbişey yapmadım sabaha kadar emzirdim abartısız kemiklerim ağrıyor ama geçti allaha şükür. şimdi uyuyor. üsttende dişleri geliyor sanırım toplamda yusuf gibi 6 yı bulacak. bu vesileyle kendimede aman tanrım! diyorum.
dün dolaşmaya çıktık balık! yedik havada soğuyor hemen öğleden sonra deniz kıyısındaydık üşütmüşte olabilir.
ya üzülmeee bis varıssAh ah gurbet ellerde sap gibi bir bayram geciriyorum herzamanki gibi...ana yok!! baba yok!!akraba yok....offf offf!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?