2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayca ısınden memnunmusun..ınsan ıcıne karısmak ıı geldımı

aslında iyi gelmedi desem yalan olur. Ama annem baktığı için zerre aklım evde kalmıyor. Şartlar değiştiğinde çalışmak işkence gelebilir.

Bağımlıymışım ona onu anladım. Bensiz 1 saat ayrı kalamaz diye düşünürdüm yanılmışım. Farklı şeyler yapmak çok iyi geldi. Ama şu an tercihimi sorsalar onunla evde olmayı yeğlerim. Her anını, her dakikasını doya doya onla geçirmek isterim, onunlayken çok bunalsamda sinirden çok ağlasam da bu böyle.

Son düzenleme:

benim makinada değişecek kıyafetlerimizi yırtmaya başladı..bizde araştırmadayız..ee eskide tabi 8 yıl evlilik bi 2-3 yılda ceyizde bekledi..artık parçası bile üretilmiyor düşün yani...

Benimkide temiz yıkamıyor hiç umudum yok makineden ama yaptırmaya karar verdik dün kocaman bir torbayla annemlere gönderdim çamaşırları

Darısı başıma beni çok fena gaza getirdin sen yaz arada böyle hatta devamlı yaz cnm valla iyi oluyor unutmama imkan verme diyette olduğumu Bende geçen bir kotumu giydim bacaklarımı biraz sıktı ama çıktım dışarı onunla 5 kilo versem kıvama geleceğim hep araştırma halindeyim hergün yeni birşeyler deniyorum
TAZE furcum nerelerde ya iyimiki ?bi selam bile veremiyor topiğin ilk çıtırı..:))
NURDAN oda yok kaç gündür..?

Bende merak ediyordum girmiş ama Nurdan dan haber yok
aycasurul Dailymotion'da

Bari ben ekleyeyim.."14 aylık" videosu

Oyy yerim ben o prensi

Seni katur kutur düşünemiiyorum o tempoyla sen istesende zor kilo alırsın cnm

Her yeni imaj sahibi arkadaşlara dediğimiz gibi foto bekleriz sarısın mavi gözlü hatun

Nasıl bir duygu canım hislerini anlatsana biraz evde 2. bebek nasıl oluyor? Yiğit nasıl mis gibi kokuyordur yavrum
hey yavrum hey sayfalar çarşaf çarşaf ilerlemiş :92:

Bende sayfaların hızına yetişemiyorum

Bencede kilo boy gayet iyi Geçmiş olsun...

Garga hee çok şirinler ya baba dedi mi? Özde ne zaman sıkışsa zorda olsa günde en az 10 kez duyuyorum anne anne diye dolanıyor efendim annecim diyorum hoşuna gidiyor tekrar anne diye bağırıyor çok güzel bir duygu inş. en kısa zamanda duyarsın canım

Çağırması kötü olmuş bugün ama paranı alır güzel bir tatil yaparsınız Alpelllamla

Hakkın tabi canım hatta imkan olsada o gölbaşında hep beraber oturabilsek tadını çıkar tatilin...
ben kaçtım arkadaşlar.. annem kahvaltı hazırlıcak masadan kovuyo beni. iyi bayramlar herkesee!
İyi bayramlar :)

meltem ondan tuysikletı bızım evde 9200 e 80cm cıtır:)

Pervinim, Ece fotolarda azıcık minnacık süzülmüş sanki ama kilosu iyi 2 yaşında 10 kilo arkadaşın çocuğu o yüzden normal demk ki yapı meselesi bence annesi gibi çıtır olacak... Özde de bu ara direniyor yememk için bakalım inş. hemen geçer...

özlem baba diyor demez mi.. hemde nasıl içten söylüyor görmen lazım.. babasının montunu çorabını gömleğini görünce bile baba baba diye diye ağlıyor...

ayça canm resim var ama bayramdan sonra eklerim vakit bulunca hemen
yiğit emiyor ve uyuyo başka bişi yapamıo garibim onun yanında mustiye bakıyorumda meğer ne kadar hareketliymiş evde tuaf bi hava var şuan:))
musti beni deil ama gökhanı çok kıskanıo kucağına aldığını görse çığlığı bası ben emzirmek için alıncada hemen yanıma gelio emziğini çıkarıo ya amziği vermek istio yada öpmek istio..

özlemcim nasıl bi his demişsin başlarda kötüydüm hatta bol miktarda ağlıyordum annem kendi kendini bunalıma sokacaktın dio mustiyi kucağıma alamadığım için zoruma gidio musti çok masum gelio sanki ona yetmiyeceğim gibi geldi ama ayaklanıp kendimi ii hissettiğimde yanlış olduğunu anladım şimdi eski hayatımıza devam edioz mustiyle tek değişlik var wc gitmek istediğimde gidemiyorum ve gittiğim zamanda çok mutlu oluyorum wc gitmek benim için bir lüks oldu:)))

Son düzenleme:
bende şimdiden herkese ii bayramlar diliyorum yarın girerim ben kimse olmaz burda gökhangil sabahtan fabrikaya gidecekler normalde bende giderdim eğlenceli geçiodu bütün ailenin orda toplanması ama ben gidemicem evdeyim hatta bayram gesmesi bile yapamıcam annemde gitmiyecekmiş bende onu çağırdım yanlız kalmıyalım die...

ben hep evdemi oturacağım yaaaaaaa:95:

canım tesadüfen gördüm ayy ne sevindim ne güzel . sıpalar yüzünden cidden şebek oluyos işte rüyamızda bile... hep böyle gülesin gündüz gece inşallah güzel insan. o kuzi canavarınada kocaman maşallah dünya tatlısı bakışları nasıl muzip ama bayıldım.

deniz gece ateşlendi, hiçbişey yapmadım sabaha kadar emzirdim abartısız kemiklerim ağrıyor ama geçti allaha şükür. şimdi uyuyor. üsttende dişleri geliyor sanırım toplamda yusuf gibi 6 yı bulacak. bu vesileyle kendimede aman tanrım! diyorum.
dün dolaşmaya çıktık balık! yedik havada soğuyor hemen öğleden sonra deniz kıyısındaydık üşütmüşte olabilir.

hepimize aiemizle sevdiklerimizle bebeklerimizle sağlıkla nice bayramlar dilerim....hepinisi öperim....

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

hepinizi ve kücük bebislerinizi öpüyorum...iyi bayramlar..

geçmiş olsun üşüttü belkide sahilde..

Ah ah gurbet ellerde sap gibi bir bayram geciriyorum herzamanki gibi...ana yok!! baba yok!!akraba yok.... offf offf!!!!
ya üzülmeee bis varıss

bizde gesmelere çıkıcas ama ilke paşa uyuyorlar kendisileri uyanıp yemeklerini yedikten sonra çıkacaz inşallahh.. herkesler gezmelerde heralde keyifli bayramlarr ...

herkese şeker gibi bayramlar canlarım.deniz'e geçmiş olsun annesinin kemiklerine de.kimseler yokken geçmişe bakamaya çalışayım.
evimize döndük çok mutluyum.herşey güzeldi ama neva yemedi içmedi,uykusu bozuldu eve geldik dün gece düzeldi çocuğum.herkes baıldı kendilerine ne şen-beklilikler ne numaralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…