2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sitenin yeni haline alışmaya çalışıyorum attı beni falan.yeniden giriş yaptım.okuyorum bir yandan geçmişi neva uyanıncaya kadar.o kadar işim var ki.çamaşır,temizlik,ütü,alışveriş tatil dönüşlerini hiç sevmiyorum.çok da yorgunum.özledim sizleri

damla hocam kabak çorbasından bahsetmiş.neva'nın en popüler yemeği erişte pilavı.belki seven olur bebişlerden yazayım dedim

kırşehirden dün döndük..Genek olarak iyiydik ama iki çocuk yolculuk çok yoruldum..
ASIL HABER TUBA SU ÇİÇEĞİ bu gece döktü sabah acil doktora gittik görür görmez anladım ama emin olmak için gittik..işin kötü yanı BÜYÜK İHTİMAL YUSUFADA GEÇTİ VE AŞININ KORUYUCULUĞU ÇOKTA OLMAZ DEDİ ÇOK YAKINDA AŞI VURLUDUĞU İÇİN ŞİMDİ ONU TAKİPTEYİM.(
daha önce şarktayken bütün lojmanın çocukları dökmüştü tubanın sadece ensesinde 3 adet çıkmıştı doktora sordum ozaman geçirmemiş((

onca zaman düşün düşün aşıyı yaptır ve koruyuculuğu olmasın nasıl ?her an kontroldeyim tuba nasıl okadar çocuğun içinde çıkratmadıysa Yusuf'da şimdi çıkartmasın.

derya cok gecmıs olsun umarım pasaya gecmez..benım kardeslerım dugunume 1 ay kala gecırdıler bırı 7 bırı 24 yasındaydı:))bana g

sağol pervin inşallah ne bileyim ağzı dili yokki kaşınıyor desin tuba diyor gösteriyor bende hafif kaşıyorum..ama Yusuf ağlr durur yavrum..(

canım saolasın ıı bayramlar ..buaralar ıyıyım cok sukur.. uzuldum sanada tubayada yavrum neysekı tatıl..nekadar surede ıılesıcekmıs

BAYRAM SONU modum kötü..10 gün okulada gidemeyecek( hafta içi hem kontrolü var hemde rapor yazıcak doktor..sabhatan beri döküntüsünde artıl yok ama gece ne olur bilemiyorum..bu kadar az döüküntüyle atlatması daha iyi yüzünde hiç yok şükür ama doktor daha var artış olur dedi ..
neyse sizide sıkmayayım..

Çok geçmiş olsun deryacım inşallah yusufa geçmez.

Ah ah gurbet ellerde sap gibi bir bayram geciriyorum herzamanki gibi...ana yok!! baba yok!!akraba yok.... offf offf!!!!

canım benim, biz varız, beraberiz. Daha ne bayramlar kutlayacaksın, gönlündeki gibi olacak herşey.

Çok geçmiş olsun Denizimize.

Duydum gülüm. Sen böyle yazınca düşündüm bir an, ne yapıyordum ki diye. Kabak çorbası, tavuklu arpa şehriye çorbası (terbiyeli), mercimek çorbası, mantı, taze fasulye püresi, buğday ve nohut eklenmiş yoğurt çorbası, kestaneli tavuk çorbası... valla aklıma gelenler bunlar tatlım. Tarifini istediğin olursa yazayım

Oyy Evrimcim seni bayram boyunca bir andım, bir andım. ahh ah. Didar korkunç iştahsız bu aralar. Ayrıntısını birazdan yazıp dertleneceğim ama hep aklımdaydın, nasıl yediriyor bu hatun neler çekmiş dedim. Çok zor çok.

İki-üç kere ben de gülerek uyandığımı hatırlıyorum, gerçekten güzel bir duygu.

Donata bayılırım. Ben de yapılacaklar listeme ekledim ama daha denemedim. Oktay Ustanın kitabında tarifi var. İstersen yazarım.

Bayram öncesi ve bayramda giremedim, herkesin bayramını gecikmeli de olsa kutlarım. Geçmişte yazılanların bir kısmını okudum, bana söylenen ya da yazılan bişey varsa kaçırmış olabilirim.

Benim için çok zor bir hafta geçti. Didarda bir iştahsızlık başladı. Önce diş mi geliyor dedim ama değil. Tüm günü birşey yemeden geçirdiği oldu. Sonra biz yerken bizim kucağımızda kendi ufak tefek atıştırmaya başladı. Benim verdiğimi kesinlikle kabul etmiyor, kendi yiyecekmiş o da canı isterse. Kuş kadar yiyip kalkıyor. Neler yapsam da yedirsem diye mahvoldum. Allahtan kırmızı eti çok seviyor ama tüm gün için yediği bir yemek kaşığı kadar kavurma. Mama sandalyesini 8 aylıkken kulanmadığı için kaldırmıştık aklıma o geldi. Sandalyesini çıkardım tv.nin karşısına koydum, önüne de mama yaptım koydum, en sevdiği çizgi film kanalını açtım. Kendi kendine hem yemeye uğraştı hem tv seyretti (tabi kaşıktakilerin yarısı yerde) ben vermeye kalkınca da can hıraş çırpındı. İki gündür bu usulü deniyoruz. Azar azar kendi başına yiyor, filme çok dalarsa arada ben bir-iki kaşık kakalıyorum. Tabağı bitirene kadar içime fenalıklar geliyor.

Kısaca yeme düzenimiz çok bozuldu. Allahım inşallah geçicidir. İştahsız çocuğu olanlara Allah yardım etsin, ne kadar zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…