onca zaman düşün düşün aşıyı yaptır ve koruyuculuğu olmasın nasıl ?her an kontroldeyim tuba nasıl okadar çocuğun içinde çıkratmadıysa Yusuf'da şimdi çıkartmasın.
şimdi baktım göbiş popuş sırt bacak hepsinde artmış...of ki of
kırşehirden dün döndük..Genek olarak iyiydik ama iki çocuk yolculuk çok yoruldum..
ASIL HABER TUBA SU ÇİÇEĞİ bu gece döktü sabah acil doktora gittik görür görmez anladım ama emin olmak için gittik..işin kötü yanı BÜYÜK İHTİMAL YUSUFADA GEÇTİ VE AŞININ KORUYUCULUĞU ÇOKTA OLMAZ DEDİ ÇOK YAKINDA AŞI VURLUDUĞU İÇİN ŞİMDİ ONU TAKİPTEYİM.(
daha önce şarktayken bütün lojmanın çocukları dökmüştü tubanın sadece ensesinde 3 adet çıkmıştı doktora sordum ozaman geçirmemiş((
Ah ah gurbet ellerde sap gibi bir bayram geciriyorum herzamanki gibi...ana yok!! baba yok!!akraba yok....offf offf!!!!
deniz gece ateşlendi, hiçbişey yapmadım sabaha kadar emzirdim abartısız kemiklerim ağrıyor ama geçti allaha şükür. şimdi uyuyor. üsttende dişleri geliyor sanırım toplamda yusuf gibi 6 yı bulacak. bu vesileyle kendimede aman tanrım! diyorum.
dün dolaşmaya çıktık balık! yedik havada soğuyor hemen öğleden sonra deniz kıyısındaydık üşütmüşte olabilir.
hocammm istiyorummm ilk fırsatta yolla bana listesine inan çok ihtiyacım var
zaten bu topikte bebek yemekleri üzerine bi seni bir belmayı tanırım
belmaa duydunmu beni bacım sendende bi liste talep etsem
çok hazırcı gördüm kendimi ama yok yani üretemiyorum bebek yemeği yapma konusunda özürlüyüm(
Çaçacım masallahh de babacım.. sut ıle beslenıyor bu ara.. sutun ıcıne kattıgım vıtamınlerı ıle de ayakta duruyor. O sekıl onu beslemeye calsııyoruz, vucut dırencı dusmesın dıye ugrasıyoruz. Bır babannesı yedırebılıyor bır sey.. onun harıcınde ıkı uc kasık herseyden, o kadar.
Damla Hocam, gecen gece kahkahalkarla uykumdan uyandım.. o kadar guzel guluyormusum kı Ozy dedı nası ıcten ıcten kahkahalar atıyordun.. bende gule gule uyandım zaten ve uyandım hala guluyordum..
Gülerek uyanmak ne guzel bısı yaa.. tum ruyalarımız boyle olsa keske :)
zarlana zorlana aşkı buldum.. tutkulu bı sekıl yasamaya calısıyorum..
Donat denemesı yaptım Ozy ıcın.. sırf ondan bır tane yemek ıcın aksam hıc bır sey yemedım, yaptıgım neye benzıyor bıleyım dıye.. yıne de ıcım rahat etmedı.. ıyı gıdıyorum, bozasım yok. Ozgur de habıre, uzme o kadar kendını, bak aksam yemegı yemedın falan fılan deyıp duruyor adamcagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?