kırşehirden dün döndük..Genek olarak iyiydik ama iki çocuk yolculuk çok yoruldum..
ASIL HABER TUBA SU ÇİÇEĞİ bu gece döktü sabah acil doktora gittik görür görmez anladım ama emin olmak için gittik..işin kötü yanı BÜYÜK İHTİMAL YUSUFADA GEÇTİ VE AŞININ KORUYUCULUĞU ÇOKTA OLMAZ DEDİ ÇOK YAKINDA AŞI VURLUDUĞU İÇİN ŞİMDİ ONU TAKİPTEYİM.(
daha önce şarktayken bütün lojmanın çocukları dökmüştü tubanın sadece ensesinde 3 adet çıkmıştı doktora sordum ozaman geçirmemiş((
Bayram öncesi ve bayramda giremedim, herkesin bayramını gecikmeli de olsa kutlarım. Geçmişte yazılanların bir kısmını okudum, bana söylenen ya da yazılan bişey varsa kaçırmış olabilirim.
Benim için çok zor bir hafta geçti. Didarda bir iştahsızlık başladı. Önce diş mi geliyor dedim ama değil. Tüm günü birşey yemeden geçirdiği oldu. Sonra biz yerken bizim kucağımızda kendi ufak tefek atıştırmaya başladı. Benim verdiğimi kesinlikle kabul etmiyor, kendi yiyecekmiş o da canı isterse. Kuş kadar yiyip kalkıyor. Neler yapsam da yedirsem diye mahvoldum. Allahtan kırmızı eti çok seviyor ama tüm gün için yediği bir yemek kaşığı kadar kavurma. Mama sandalyesini 8 aylıkken kulanmadığı için kaldırmıştık aklıma o geldi. Sandalyesini çıkardım tv.nin karşısına koydum, önüne de mama yaptım koydum, en sevdiği çizgi film kanalını açtım. Kendi kendine hem yemeye uğraştı hem tv seyretti (tabi kaşıktakilerin yarısı yerde) ben vermeye kalkınca da can hıraş çırpındı. İki gündür bu usulü deniyoruz. Azar azar kendi başına yiyor, filme çok dalarsa arada ben bir-iki kaşık kakalıyorum. Tabağı bitirene kadar içime fenalıklar geliyor.
Kısaca yeme düzenimiz çok bozuldu. Allahım inşallah geçicidir. İştahsız çocuğu olanlara Allah yardım etsin, ne kadar zormuş.
bugün döküntümüzde aman aman bir artış olmadı ..saç dibinde çok her yerinde çıktı ama çok hızlı artış olmadı iyimi kötümü?bu hastalık ne kadar çok dışa dökerse okadar iyi derler iç organlar dahi döküyormuş çünkü..pazartesi kontrol var bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?