2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belma, hakıkaten tarıfı ımkansız bır sıkıntı.. ıkı lokma kendı kendıne yıyor sonrası yok.. eskıden tv karsısında reklam acarak falan yedırebılıyorduk, ama sımdı asla ama asla tv karsısında falan yemek yemıyor.. anca gönlü isteyecek ve o gönül hıc ıstemıyor bu ara. dişi de gectık.. sutun ıcıne kattıgım vıtamınlerle ayakta duruyor.

geçmiş olsun Deryacım..inşallah paşaya geçmez ..

aylardır aynı sıkıntıdayız biz de..dr.iştah açıcı şurup vermişti 1 haftaya farkı görürsün dedi ama daha da kötü oldu sanki yemiyor yemiyor yemiyor..fenalardayım..sanırım benimki memeye güveniyor.

Son düzenleme:
Deryaaa puff nerden kapmış acaba Tubiş suçiçeğini. Çok geçmiş olsun. Yusufa geçmez inşallah.

annemler gittiler. sağsalim varırlar inşallah yollalrdaki insanlar evlerine....

alışınca kötü oluyor böylede. beklediğim gibi öylee uzun uzun yatıp dinlenemedim.hatta nerdeyse uyumadım bile.

deniz çok fena. uyku saati diye bişey kalmadı. akşam 7 de uyuyo, 11 de kalkıyor,sonra 3 gibi uyuyo 5 gibi kalkıyo filan saçma sapan saatler yani. calpol veriyorum iki gecedir, ateşleniyor ama 37,5 larda geziyor ateşi, yinede huzursuz, uykusuz filan olunca hem ateşini 36 lara indiriyor hemde ağrısı diniyor galiba bir keyif bir enerji hali geliveriyor üstüne. peşinden koşturup duruyoruz sonrasında...

kimseler gelememiş bayram dolayısıyla. bende gidip uyuyum deniz uyumuşken.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. TUBA gece ateşlendi uyku haliyle kaşınmaya çalıştıkça ellerini tutup ben kaşıdım..çok şiddetli bir döküntü şeklinde gitmiyor ama genel olarak tüm vucüt yüz dökmüş durumda..yusuf normal şuan ama bir hafta sonra belli olur..

deniz kızıda ateşlenmiş Damla geçmiş olsun..nedendirki?
Annenlerde gitmiş ALLAH kavuştursun..

ece gecelerı yıne ebemle hasur nesur olmaya basladı..fena cok fena vazıyet

evrımım hep yazıcam bence kuzey sute cok guvenıo bılıokı sut fıx..agzını acıp yormuo kendını 1 bıberında 4saate kadar rahat tutar ondan yormuo kendını..bence sut verme 1 gunduz ve dene yada mıktarı azaalt emınım ıse yarar..emenlerde sute guvenıo artık sutlukten cıktılar gunde 2 bıberon yetıo bence yemek donemlerı basladıda bızde hos corbadan yemeye gecemedık..anca yogurduna katıorum bısıler oyle..Allah yardımcımız olsun

merhabalar yeni sitenin halini tam anlamayaçalısırken ece uyandı elini bir attı nereye gitti alıntılar bilemiyorum

tek tek aklımda kalanlara yazayım

belma bizdede istahsızlık tavan yaptı

bayramda yazmıstım ece bir ayda 880 gr almıs diye dr abartmıssınız azaltın naptınız demisti . bu arada yazdıklarım silinmis site update donemi sanırım
bizde azalttık ve zateno da azalttı bu ara hiç yemiyor nerdeyse ve resmen kilo verdi evdeki tartıda 12,5 çıkıyordu 11,8 çıkmaya basladı. ne yapacagımızı sasırmıs durumdayız sinir sisemimiz bozuldu aglayacak gibi oluyorum yemedigi tabagı mutfaga geri goturfrken

evrim sen dua et kuzy sut içiyor ece ne sut içiyor ne meyva suyu herseyi zorla kasıkla yedirmeye çalısıyoruz
cizgi film izlerken falan asla acmıyor agzını çok eskidendi onlar reklamda aynı sekilde
simdi eline cazip birsey verirsek ki artık o bile zorluyor hos birsey bulursak hosuna gidecek bir kasık ancak idare ettiriyor evi dort donuyoruz ona verecek sey bulacagız diye hayır birsey degil biz iki kisi yediremiyoruz banu nasıl yedirecek çok merak ediyorum muhtemelen ac kalacak saatlerce
allah acısın artık halimize diyorum berke gibi yillarca yemeyen çocuktan sonra ece uç bes ay duzgun yedi o hissi yasadım ama kısa surdu (( çok sıkıntılıyım çokkk
yesin herseyi dagıtsın surekli doksun sacsın ama yemek yesin yaa nolur

denize çok geçmis olusn
tuba ya da

derya kesek tatilin basında olaydı on gunu atlatmıs olurdunuz allahtan birinci sinif çok geri kalmaz yapılacaklar belli yusuftan vakit kaldıkca okuma çalısırsınız

evrim benimde aklıma geldi bu yani tum gun sut içerek i dare ediyor acaba bir gunluk mesela sutu vermesen gun içinde acıkıp yemek yermi? denedinmi hiç bunu

genel bir iştahsılıkmı söz konosu acaba..bizde tam olmasada idare ederlik yiyoruz..
ESRAKO eceye maşallah..çabuk alıp çabuk gidiyor bizde geçen ayla aynı kilodayız hatta daha az .(
TUBA 2. sınıfa gidiyor ama hergün öğrtemenden derslerini almayı planlıyorum okul yakın ...

bugün döküntümüzde aman aman bir artış olmadı ..saç dibinde çok her yerinde çıktı ama çok hızlı artış olmadı iyimi kötümü?bu hastalık ne kadar çok dışa dökerse okadar iyi derler iç organlar dahi döküyormuş çünkü..pazartesi kontrol var bakalım..

Dostlar,

Sut konusunda dedıgınızı ben de uyguladım.. hatta gecenlerde de yazdım.. sabah 6 dan oglen uykusuna yatana dek sut vermedım, yıne de yemedı.. olabıldıgınce, elımden geldıgınce son dakıkaya verıyorum, yanı yatma zamanına.. o zamana dek ac kalmayı goze alıyorsa artık ıs benden cıkıyor cunku uyuması ıcın vermem gerekıyor.. su ara ıkı uc kasık ta olsa verebılıyoruz duınden berı.. ama uc-bes kasık.. buna da sukur dıyorum.

İlginiz alakanız ıcın cok tesekkur ederım.. aklınıza gelen bır seyler olursa lutfen paylasın.

ben de senın sayende hastalıgın seyrını ogrenıyorum.. bı tatsızlık cıkmadan bıtse bır an once barı.

Tuba ve Deniz kızlarımıza çok geçmiş olsun umarım Yusuf ta az hasarla atlatır es geçse daha süper olur ama... Derya sen Tuba ya su çiçeği aşısı yaptırmış mıydın?
İştahsız çocuklar cidden insanı çileden çıkarıyor ben yemeyince çok üzülüyorum ve agresif oluyorum Allah benim iştahımı sizin bebiklere versin...

Merhaba canlarım.

Vallahi sizi çok özledim. Doruk haftanın 2 gecesi uyuyorsa, 5 gecesi uykusuz. 2 gecedir gene fenalardayız. Sinirler harap. 1-2 de özel dersim çıktı çok şükür, boş zamanlarımda uyuyorum, desem yalan olmaz :)

Kaynanamlar ve görümcemler sıraya girdi. 2 haftadır boş kalmadım hiç. kısmen iyi oldu, sabah Doruk uyanınca aldılar, ben de hasret kaldığım sabah uykusuna doydum accık. Ama geceler! Geceleeeeeeeeeeerrrrrr... diye arabesk nidalar uyduruyorum şu an :)

TUĞBA'ya geçmiş oldun. DENİZ'e de... Doruk izin verdikçe gireceğim inş.

Bu arada körümcem hamile. Bende bir test vardı, onu uyguladık, pozitif çıktı, burada öğrendk, pek hoş oldu. Yaza doğum var inşallah. Şeytan diyor, son gün git, misafir gibi otur. Sağolsun anne-kız öyle yapmışlardı da (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…