2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa ben nerden uydurdum acaba ikinci sinif diye dgru ya geçen sene karne almıstı sevinmistik birlikte,
bu arada bu alıntı ile cevapla butonu harika olmus sen kolaylıklar var demistin ben gorememistim ne var ne yok bunu kastettin muhtemelen

bizde bugun tum ogunleri yarım kase seklinde yedirmeyi basardık mutlu olduk yani koca kase ile yiyen çocuk yarısını yedi diye yaa

aa hayırlı olsun e yapmak lazım ama yapamaz herkes eminim sende yapamassın

deniz fena, bence dişlerden. yemek yemeye çalışırken bence damakları acıyor ve süt bu anlamda kolay geldiği için süte hayır demiyorlar. çünkü yoğurtta yiyebiliyor bazen. ama onu dışında sıfır. daha ne kadar sürecek bilmiyorum....

slm kızlar elvinada yine diş çıkarıyor sanırım baya huzursuz bu sıralar ama yınede zorla yediriyoruz.hamileliğime gelince mide bulantılarım cok oluyor halsizlik ve 2 gündür resmen titriyorummm

sıteyye alısamadıgımdan gıresım gelmıo...ecede dadandı gecelerı ayagımda sureklı gunduzde..dadandı yanı dızlerım felaket

evimize döndük, herkese selamlar.. dün yolda trafik berbattı. sapancadan sonra kilitlendik.. off off fenaydı yani.. sitenin yeni halini ben de beğenmedim.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum .Umarım sevdiklerinizle mutlu,huzurlu bir bayram geçirmişsinizdir.
KK ya uzun zamandır üyeyim fakat bir türlü yazmak nasip olmamıştı. Benim de 24 Ağustos 2009 doğumlu Ege adında bir oğluşum var.İzmir Aliağa'da yaşıyorum. Öğretmenim.
Benim sizlere bir sorum olacaktı.Sizlerin kuzuları sabah kaçta uyanıyor? Benim ki saat 5.30-6.00 gibi ayakta : )

Merhabalar,
Sonunda ben de evime geldim ama çok yorgunum halen. Balıkesirde kayınvalide de kaldık. Yalova da annemlere uğrayıp bayramlaşıp geldik çok şükür.
Ama valizleri yerleştirme ve kirlileri yıkama faslı halen sürmedi. Pöfff. Tatil dönüşleri çok zor oluyor. Evde oturmak en iyisi aslında...

Son düzenleme:
Derya, Tuba ya çok geçmiş olsun. İnşallah daha iyidir.
Damla hocam Deniz de toparlamıştır inşallah...
Benimkinin de biraz boğazları kızarmış gene hadta sonu doktordaydık. Su çiçeği aşımızı olduk biz de.

Sorunlarımız genelde ortak benimkinin yemek sorunu iyice sapıttı.
Eve geldik biraz düzeldi sanki çok şükür. Ama tatilde burnumdan geldi. Bayram sabahı artık dayanamadım başladım ağlamaya. Ağladım açıldım biraz ama kaç gün birkaç lokma ile geçti. Kilo vermiş zaten.

Bana da çok garip geldi sitenin bu hali ya...
Burcu gelmiş gitmiş özledik kendisini ve manidar yazılarını..
Nurdan, Sibel ve Elif den de haber yok galiba henüz...

Yalovaya gelmişkene görüşsekdik ya gülüm

hadi hayırlı olsun, ama sen zaten çocuklu kadınsın, işin vaar gücün vaar görümcene fırsat bulup da nasıl koşturacaksın kendine anca yetiyorsun dimi bacım

Bugün Didara sadece sabah öğününü yedirebildim. Bir kase sütlü ekmek içine yarım tatlı kaşığı bal, yumurta rendesi karışımı ve yanında iki tatlı kaşığı kadar labne peynir. çocuğum yemek yedi diye ööle ağzınızın suyu akarak bakmayın, koskoca gün kayda değer başka birşey yemedi. Öğleden sonra 4-5 tane yulaflı bisküvi ve akşam da belki bir çorba kaşığı kadar pilav yiyip yattı haspam. Yalnız dün aç karnına iştah açıcı vitaminini vermiştim (sanasol) o baya etkili oldu. Mama mama diye sürekli yiyecek bişeyler aranıp durdu. Üç öğünü rahat yiyip benim de içimin yağlarını erittiği yegane gündü.

Bir yandan bu iştah meselesini biraz sürece bırakmak istiyorum. Çocuğu çok zorlamanın bir anlamı yok diyorum. Bakalım süreç nasıl işleyecek, hakikaten iştahta aşırı azalma ve kilo kaybı başlarsa iştah açıcı vitamin takviye edeyim diyorum. Bir yandan da içim huzursuz, annelik görevimi aksatıyormuşum gibi, çocuğum acıkmış ama ilgilenmiyormuşum gibi, açlıktan hemen yarın halsiz düşüp hastalanacakmış gibi hissediyorum.

Bayramda annemle bu yemek mevzusunda aramızda geçen diyalog; (ben didara yemek yedirmeye çalışıyorum elimde kaşık...)

Ben: anne hayırlıyorum beni ne kadar zorlardın yemek yemem için. Kaşığı ağzıma ittirip dururdun o kadar sinir olurdum ki, en sonunda kaşığa patlatırdım anca o zaman zorlamaktan vazgeçerdin.
Annem: Sen napıyorsun şimdi?!

Yarın iş başı. Uzun tatilden sonra bizi neler bekliyor bakalım.

ohhh bee sonunda burdayımm.
herkezın gecmıs bayreamını kutluyorum ,cok iyi gecmıs olmasını dılıyorum...
forumun bu halını hıc begenmedım.bune yaa,cok soguk ıtıcı geldı bana
gecmıs nekadar gectı kımbılır yakın tarafından bı gözatıyım
bizden haberrler aynı,iki kök dişim,z cıkıyodu sonunda patladı ıstah azbucuk acık gıbı ama yınede ac gezıyor.benıde emmese ayakta duramıycak
sabah bızle bıkac lokma kahvaltı sonra bazen yarım muz veya kucuk bı dılım baska meyve
öğlen yarım kase ekmeksız corba ıcse sevıncten sırıtık gezıyorum
bazen varsa makarna pilav yanında azbıse yogurt.bukadar az yemege bukadar hareketlı ve mutlu baska bı cocuk sanırım bu topiktekı diğer cocuklar :))

aynı durumdayım resmen. bıyere gıdıcem annem bırak dıo,cvbım hazır "anne o bensız durmaz ugrasamazsın" aslında öyle degıl teyzesı alıyo 2 saat 3 saat duruyo hıcde senı aramadı dıolar psikopata baglamısız yavrum bız
canım yaa,cok sevındım herseyın yolunda olmasına.neguzel cabucak alısmıssın 2 cocuklu olmaya.Rabbım verıyo bı kolayını işte.tebrık eıdyorum senı ayrıca,cok pozıtıf geldın bana :)) öpüyorum 2 yavruşumuzuda
gecmıs olsun Deniz kuzumuza.eger ates devamlılık göstermedıyse diştendır muhtemelen.
bu sıra bende zorlamıyorum cunku dişi patlarken coık kötüydü damagı,kackere kanadıgını farkettım.ufak ufak kanlı gördüm diş etını.demekkı canları acıyo.bende emzırıyorum paso

onca zaman düşün düşün aşıyı yaptır ve koruyuculuğu olmasın nasıl ?her an kontroldeyim tuba nasıl okadar çocuğun içinde çıkratmadıysa Yusuf'da şimdi çıkartmasın.
cok gecmıs olsun,inş Yusufa gecmeden atlatır kızın.
zaten asının tam karuması yok,sadece agır gecırmesı ı engellıyormus.normalde gunlerce süren ates takıp edermıs döküntüyü ama ası oldukları içiin cogu atessız gecırrımıs,yakın zmaan falan ama yınede oldu aşıyı.inş sizde atessız atlatırsınız

hosgeldın aramıza.daha sık beklerız :))
benım kızımda erken kalkıyor ama sızınkı baya erkenmıs.aksam 8de falanmı yatıyor.

Umarım sık sık girebilirim siteye. Benim oğlan 21.30 gibi yatıyor. Gece 11 de de yatırdım 8 de de yatırdım sonuç aynı. Erkenci galiba benim oglum. Şöyle 7 -7.30 a kadar uyuyan bebeklere nasıl özeniyorum . Hepsine de maşşallah...

slmlar herkese
DERYA COK GECMIS OLSUN CNM? BENDE BRUKSELDEKI DOKTORA SORDUM asi onermiyorum dedi, ne kadar erken gecirirse okadar iyi dedi..kararsiz kaldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…