genel bir iştahsılıkmı söz konosu acaba..bizde tam olmasada idare ederlik yiyoruz..
ESRAKO eceye maşallah..çabuk alıp çabuk gidiyor bizde geçen ayla aynı kilodayız hatta daha az .(
TUBA 2. sınıfa gidiyor ama hergün öğrtemenden derslerini almayı planlıyorum okul yakın ...
Dostlar,
Sut konusunda dedıgınızı ben de uyguladım.. hatta gecenlerde de yazdım.. sabah 6 dan oglen uykusuna yatana dek sut vermedım, yıne de yemedı.. olabıldıgınce, elımden geldıgınce son dakıkaya verıyorum, yanı yatma zamanına.. o zamana dek ac kalmayı goze alıyorsa artık ıs benden cıkıyor cunku uyuması ıcın vermem gerekıyor.. su ara ıkı uc kasık ta olsa verebılıyoruz duınden berı.. ama uc-bes kasık.. buna da sukur dıyorum.
İlginiz alakanız ıcın cok tesekkur ederım.. aklınıza gelen bır seyler olursa lutfen paylasın.
Bu arada körümcem hamile. Bende bir test vardı, onu uyguladık, pozitif çıktı, burada öğrendk, pek hoş oldu. Yaza doğum var inşallah. Şeytan diyor, son gün git, misafir gibi otur. Sağolsun anne-kız öyle yapmışlardı da(
sıteyye alısamadıgımdan gıresım gelmıo...ecede dadandı gecelerı ayagımda sureklı gunduzde..dadandı yanı dızlerım felaket
Merhabalar,
Sonunda ben de evime geldim ama çok yorgunum halen. Balıkesirde kayınvalide de kaldık. Yalova da annemlere uğrayıp bayramlaşıp geldik çok şükür.
Ama valizleri yerleştirme ve kirlileri yıkama faslı halen sürmedi. Pöfff. Tatil dönüşleri çok zor oluyor. Evde oturmak en iyisi aslında...
Bu arada körümcem hamile. Bende bir test vardı, onu uyguladık, pozitif çıktı, burada öğrendk, pek hoş oldu. Yaza doğum var inşallah. Şeytan diyor, son gün git, misafir gibi otur. Sağolsun anne-kız öyle yapmışlardı da(
aynı durumdayım resmen. bıyere gıdıcem annem bırak dıo,cvbım hazır "anne o bensız durmaz ugrasamazsın" aslında öyle degıl teyzesı alıyo 2 saat 3 saat duruyo hıcde senı aramadı dıolaraslında iyi gelmedi desem yalan olur. Ama annem baktığı için zerre aklım evde kalmıyor. Şartlar değiştiğinde çalışmak işkence gelebilir.
Bağımlıymışım ona onu anladım. Bensiz 1 saat ayrı kalamaz diye düşünürdüm yanılmışım. Farklı şeyler yapmak çok iyi geldi. Ama şu an tercihimi sorsalar onunla evde olmayı yeğlerim. Her anını, her dakikasını doya doya onla geçirmek isterim, onunlayken çok bunalsamda sinirden çok ağlasam da bu böyle.
canım yaa,cok sevındım herseyın yolunda olmasına.neguzel cabucak alısmıssın 2 cocuklu olmaya.Rabbım verıyo bı kolayını işte.tebrık eıdyorum senı ayrıca,cok pozıtıf geldın bana :)) öpüyorum 2 yavruşumuzudaayça canm resim var ama bayramdan sonra eklerim vakit bulunca hemen
yiğit emiyor ve uyuyo başka bişi yapamıo garibim onun yanında mustiye bakıyorumda meğer ne kadar hareketliymiş evde tuaf bi hava var şuan:))
musti beni deil ama gökhanı çok kıskanıo kucağına aldığını görse çığlığı bası ben emzirmek için alıncada hemen yanıma gelio emziğini çıkarıo ya amziği vermek istio yada öpmek istio..
özlemcim nasıl bi his demişsin başlarda kötüydüm hatta bol miktarda ağlıyordum annem kendi kendini bunalıma sokacaktın dio mustiyi kucağıma alamadığım için zoruma gidio musti çok masum gelio sanki ona yetmiyeceğim gibi geldi ama ayaklanıp kendimi ii hissettiğimde yanlış olduğunu anladım şimdi eski hayatımıza devam edioz mustiyle tek değişlik var wc gitmek istediğimde gidemiyorum ve gittiğim zamanda çok mutlu oluyorum wc gitmek benim için bir lüks oldu:)))
gecmıs olsun Deniz kuzumuza.eger ates devamlılık göstermedıyse diştendır muhtemelen.deniz gece ateşlendi, hiçbişey yapmadım sabaha kadar emzirdim abartısız kemiklerim ağrıyor ama geçti allaha şükür. şimdi uyuyor. üsttende dişleri geliyor sanırım toplamda yusuf gibi 6 yı bulacak. bu vesileyle kendimede aman tanrım! diyorum.
dün dolaşmaya çıktık balık! yedik havada soğuyor hemen öğleden sonra deniz kıyısındaydık üşütmüşte olabilir.
kırşehirden dün döndük..Genek olarak iyiydik ama iki çocuk yolculuk çok yoruldum..
ASIL HABER TUBA SU ÇİÇEĞİ bu gece döktü sabah acil doktora gittik görür görmez anladım ama emin olmak için gittik..işin kötü yanı BÜYÜK İHTİMAL YUSUFADA GEÇTİ VE AŞININ KORUYUCULUĞU ÇOKTA OLMAZ DEDİ ÇOK YAKINDA AŞI VURLUDUĞU İÇİN ŞİMDİ ONU TAKİPTEYİM.(
daha önce şarktayken bütün lojmanın çocukları dökmüştü tubanın sadece ensesinde 3 adet çıkmıştı doktora sordum ozaman geçirmemiş((
cok gecmıs olsun,inş Yusufa gecmeden atlatır kızın.onca zaman düşün düşün aşıyı yaptır ve koruyuculuğu olmasın nasıl ?her an kontroldeyim tuba nasıl okadar çocuğun içinde çıkratmadıysa Yusuf'da şimdi çıkartmasın.
hosgeldın aramıza.daha sık beklerız :))Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum .Umarım sevdiklerinizle mutlu,huzurlu bir bayram geçirmişsinizdir.
KK ya uzun zamandır üyeyim fakat bir türlü yazmak nasip olmamıştı. Benim de 24 Ağustos 2009 doğumlu Ege adında bir oğluşum var.İzmir Aliağa'da yaşıyorum. Öğretmenim.
Benim sizlere bir sorum olacaktı.Sizlerin kuzuları sabah kaçta uyanıyor? Benim ki saat 5.30-6.00 gibi ayakta : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?