slmlar herkese
DERYA COK GECMIS OLSUN CNM? BENDE BRUKSELDEKI DOKTORA SORDUM asi onermiyorum dedi, ne kadar erken gecirirse okadar iyi dedi..kararsiz kaldim..
tatilciler dökülmeye başlamış yavaş yavaş
derya geçmiş olsun tubama
bizde aşımızı olduk tatilde bakalım ne derece faydasını göreceğiz
Allah Allah bu doktorları anlamak cok güc.nıye önermedıkı?
insanın kafası karısıyor valla.ası olunca gec gecırcek dıe bı kaide mi varkı?.mıkropla nezamn aynı ortamda bulunursa gecırıyor ama hafıf atlatır aşı oldugu için dıe bılıyorum.
Umarım sık sık girebilirim siteye. Benim oğlan 21.30 gibi yatıyor. Gece 11 de de yatırdım 8 de de yatırdım sonuç aynı. Erkenci galiba benim oglum. Şöyle 7 -7.30 a kadar uyuyan bebeklere nasıl özeniyorum . Hepsine de maşşallah...
Sorunlarımız genelde ortak benimkinin yemek sorunu iyice sapıttı.
Eve geldik biraz düzeldi sanki çok şükür. Ama tatilde burnumdan geldi. Bayram sabahı artık dayanamadım başladım ağlamaya. Ağladım açıldım biraz ama kaç gün birkaç lokma ile geçti. Kilo vermiş zaten.
burdayım ben.notbookum da bozuldu.bu aralar okuldan girebilirim yeni bir notebook ya da netbook alana kadar.araştırıyorum bakalım.Bana da çok garip geldi sitenin bu hali ya...
Burcu gelmiş gitmiş özledik kendisini ve manidar yazılarını..
Nurdan, Sibel ve Elif den de haber yok galiba henüz...
Papatya hoşgeldin aramıza.
Benim kız akşam 9:30-10:00 gibi yatip sabah 7:00-7:30 arası kalkıyor şu sıralar
çok hoşsun belma:)Yalovaya gelmişkene görüşsekdik ya gülüm
hadi hayırlı olsun, ama sen zaten çocuklu kadınsın, işin vaar gücün vaar görümcene fırsat bulup da nasıl koşturacaksın kendine anca yetiyorsun dimi bacım
off offf tatil sonrası okula dönmeye bayılırdım anne olmadan önceBugün Didara sadece sabah öğününü yedirebildim. Bir kase sütlü ekmek içine yarım tatlı kaşığı bal, yumurta rendesi karışımı ve yanında iki tatlı kaşığı kadar labne peynir. çocuğum yemek yedi diye ööle ağzınızın suyu akarak bakmayın, koskoca gün kayda değer başka birşey yemedi. Öğleden sonra 4-5 tane yulaflı bisküvi ve akşam da belki bir çorba kaşığı kadar pilav yiyip yattı haspam. Yalnız dün aç karnına iştah açıcı vitaminini vermiştim (sanasol) o baya etkili oldu. Mama mama diye sürekli yiyecek bişeyler aranıp durdu. Üç öğünü rahat yiyip benim de içimin yağlarını erittiği yegane gündü.
Bir yandan bu iştah meselesini biraz sürece bırakmak istiyorum. Çocuğu çok zorlamanın bir anlamı yok diyorum. Bakalım süreç nasıl işleyecek, hakikaten iştahta aşırı azalma ve kilo kaybı başlarsa iştah açıcı vitamin takviye edeyim diyorum. Bir yandan da içim huzursuz, annelik görevimi aksatıyormuşum gibi, çocuğum acıkmış ama ilgilenmiyormuşum gibi, açlıktan hemen yarın halsiz düşüp hastalanacakmış gibi hissediyorum.
Bayramda annemle bu yemek mevzusunda aramızda geçen diyalog; (ben didara yemek yedirmeye çalışıyorum elimde kaşık...)
Ben: anne hayırlıyorum beni ne kadar zorlardın yemek yemem için. Kaşığı ağzıma ittirip dururdun o kadar sinir olurdum ki, en sonunda kaşığa patlatırdım anca o zaman zorlamaktan vazgeçerdin.
Annem: Sen napıyorsun şimdi?!
Yarın iş başı. Uzun tatilden sonra bizi neler bekliyor bakalım.
aynen böyle durumlar.Allahtan neşeleri yerinde.ne iyi oluyor bu paylaşımlar insan rahatlıyor,yalnız olmadığını biliyorohhh bee sonunda burdayımm.
herkezın gecmıs bayreamını kutluyorum ,cok iyi gecmıs olmasını dılıyorum...
forumun bu halını hıc begenmedım.bune yaa,cok soguk ıtıcı geldı bana
gecmıs nekadar gectı kımbılır yakın tarafından bı gözatıyım
bizden haberrler aynı,iki kök dişim,z cıkıyodu sonunda patladı ıstah azbucuk acık gıbı ama yınede ac gezıyor.benıde emmese ayakta duramıycak
sabah bızle bıkac lokma kahvaltı sonra bazen yarım muz veya kucuk bı dılım baska meyve
öğlen yarım kase ekmeksız corba ıcse sevıncten sırıtık gezıyorum
bazen varsa makarna pilav yanında azbıse yogurt.bukadar az yemege bukadar hareketlı ve mutlu baska bı cocuk sanırım bu topiktekı diğer cocuklar :))
Allah kolaylık versincanım.Neva hanım da gece yarısı uyudu geç kalıyordum ilk günden.Uyku demeyin bana, dün akşam saat 6 da didarın uykusu geldi yattı. gece 12 de tam biz yatmaya hazırlanırken uykusunu aldı uyandı. Sabahın 5 ine kadar gözlerim kan çanağı olmuş halde onun başını bekledim. iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum bakalım gün nasıl geçecek.
bilemiyorum.salih de kes diyor ama ben kendi seçimi olsun istiyorum.neva da uyanıyor meme diye .zor oluyor tabigünaydın herkese
sizlere bir sorum olacak
Ece yi artık sütten kesmek istiyorum
gece çok uyanıyor sürekli mem me diyor yemek az yiyor uykusuzluk mahvetti beni 56 kiloya düştüm 60 kiloyla hamile kalmıştım düşünün yani
en mantıklı yöntem sütü azaltan hap kullanmak mı yoksa kızımdan bir kaç gün ayrı kalmak mı
boyu uzundur ama değil mi?bende senin gibi düşünüyordum ama artık sabah çok erken servise biniyorum gece de 3 kere emzirmeye kalıkınca hiç halim kalmıyor eşime diyorum ki sen kalk gece birazcık ama Ece nin dersdi pışpışlanmak değilki meme eşimi görünce daha da mızmızlanıyor
eşim de artık sütten kes sosyal hayatımız olsun birazcık diyor
hiç iştahı yok
10100 gram Ece 15,5 aylık
bence çok normal.boyu uzun zaten.uzun ince bir kız olacak belli ki.83 cm boyu Ece nin
:)ddddddddddddddd
Bu bi denemeydiiiii
geçmiş olsun derya.aşı yaptırmamıştın anladığım kadarıyla.kolayca atlatır umarım.
nevanın da burun akıntısı var,genizde akıyor sanırım.püffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?