2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar herkese
DERYA COK GECMIS OLSUN CNM? BENDE BRUKSELDEKI DOKTORA SORDUM asi onermiyorum dedi, ne kadar erken gecirirse okadar iyi dedi..kararsiz kaldim..

Allah Allah bu doktorları anlamak cok güc.nıye önermedıkı?
insanın kafası karısıyor valla.ası olunca gec gecırcek dıe bı kaide mi varkı?.mıkropla nezamn aynı ortamda bulunursa gecırıyor ama hafıf atlatır aşı oldugu için dıe bılıyorum.

tatilciler dökülmeye başlamış yavaş yavaş
derya geçmiş olsun tubama
bizde aşımızı olduk tatilde bakalım ne derece faydasını göreceğiz

ben de öyle biliyorum. insanın aklı ne kadar karışıyor. ben hala su çiçeği çıkarmadım bu arada :) belki hiç çıkarmaya bilir de...

Uyku demeyin bana, dün akşam saat 6 da didarın uykusu geldi yattı. gece 12 de tam biz yatmaya hazırlanırken uykusunu aldı uyandı. Sabahın 5 ine kadar gözlerim kan çanağı olmuş halde onun başını bekledim. iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum bakalım gün nasıl geçecek.

günaydın...... uzunca bi tatilin ardından bugün işe ve topiğe döndüm.. çok özledim sizleri evde net bozuktu giremedim aklım hep sizdeydi herkes iyidir inşallah.l.. topik değişmiz çok şaşırdım değişik geldi.... geçmişe biraz bakayım... iş yerinde bayramlaşma var onuda halledelim aktif olucam tam anlamıyla...

günaydın herkese
sizlere bir sorum olacak
Ece yi artık sütten kesmek istiyorum
gece çok uyanıyor sürekli mem me diyor yemek az yiyor uykusuzluk mahvetti beni 56 kiloya düştüm 60 kiloyla hamile kalmıştım düşünün yani
en mantıklı yöntem sütü azaltan hap kullanmak mı yoksa kızımdan bir kaç gün ayrı kalmak mı

meltem her iki yöntemde bence ızdıraplı, ben kendisi bırakana kadar düşünmüyorum. bence kendi beslenmeni yeniden planla çünkü nerdeyse 600 kalori fazladan tüketmek gerekiyor emzirirken. herşeyden fazla yiyeceksin allahım ne güzel şey ya. abur cubura başla:))) kilo garantisi var.

deniz dişler yüzünden iştahı sıfırladı. sadece sütle yaşıyor. bende sürekli emziriyorum böyle olunca.
sadece fiziksel değil psikolojik yararlarınıda unutma.

bende senin gibi düşünüyordum ama artık sabah çok erken servise biniyorum gece de 3 kere emzirmeye kalıkınca hiç halim kalmıyor eşime diyorum ki sen kalk gece birazcık ama Ece nin dersdi pışpışlanmak değilki meme eşimi görünce daha da mızmızlanıyor
eşim de artık sütten kes sosyal hayatımız olsun birazcık diyor
hiç iştahı yok
10100 gram Ece 15,5 aylık

bayramda nevanın yediği tek şey o da yerse sarma oldu.kahvaltıyı o kadar sever onu bile yemedi.eve geldik düzelir gibi oldu ama yine mama ma diyip ortalığı yıkıyor birşey yemiyor.sofrayı karıştırmak istiyor sadece.dün piknikteydik sema ablalarla 8 bakıcımız) yine aynıydı.

Bana da çok garip geldi sitenin bu hali ya...
Burcu gelmiş gitmiş özledik kendisini ve manidar yazılarını..
Nurdan, Sibel ve Elif den de haber yok galiba henüz...
burdayım ben.notbookum da bozuldu.bu aralar okuldan girebilirim yeni bir notebook ya da netbook alana kadar.araştırıyorum bakalım.
Papatya hoşgeldin aramıza.
Benim kız akşam 9:30-10:00 gibi yatip sabah 7:00-7:30 arası kalkıyor şu sıralar

çok hoşsun belma:)
off offf tatil sonrası okula dönmeye bayılırdım anne olmadan önce
ben de zorlamıyorum hiç.benim canımı sıkan hiçbirşey yemediği halde sofraya oturunca mam mam diye ötüp durması:) ve meme mem diye bana sarması.sinirim bozuluyor.iştahla yediği şeyler badem,antepfıstığı ve ceviz hele çubuk kraker görmesin bir yerlerde yıkar ortalığı.
aynen böyle durumlar.Allahtan neşeleri yerinde.ne iyi oluyor bu paylaşımlar insan rahatlıyor,yalnız olmadığını biliyor
Allah kolaylık versincanım.Neva hanım da gece yarısı uyudu geç kalıyordum ilk günden.
bilemiyorum.salih de kes diyor ama ben kendi seçimi olsun istiyorum.neva da uyanıyor meme diye .zor oluyor tabi
boyu uzundur ama değil mi?

Son düzenleme:
günaydın..
Tuba bugün çok iyi maşalah ilk çıkanlar ve kocaman olanlar hariç tüm çiçekelrimiz sönmüş rengide düzeldi yavrumun iştahıda yoktu bu sabah kahvaltısınıda güzel yaptı ..ama bir hafta evdeyiz ..Ankara soğuk ve kapalı Çocuğu doktora götürecektim Yusf üşür diye şu an bekelmedeyim..babamızda bu sabah gündüz görevine başladı..Olmazsa akşam dayımız götürecek artık..
Yusufta henüz birşey yok ama ilk belirtisi grip gibi başlıyormuş ve iki gündür paşa hapşuruğu çoğalttı hayırlıysa çıkartıp kurtulalım..
NURDAN topiği açar açmaz yazını gördüm erken çıkartamsı daha iyimiş ne kadar geç çıkarsa okadar riskli..

TUBA 'ya geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. sadedce ilk gece ateşlendik oda aman aman değil tek ölçek calpolle atlattık..

geçmiş olsun derya.aşı yaptırmamıştın anladığım kadarıyla.kolayca atlatır umarım.
nevanın da burun akıntısı var,genizde akıyor sanırım.püffff

PAPATYA hoş geldin bizde sabah 6 da kalkanlardanız..kaçta yattığınında pek önemi yok..
Evine dönen herkes hoş gelmiş..
bu aralar bebeklerin çoğunda iştahsızlık var..çoğunluğu dişten ..
MELTEM ecenin boyu kilosuna göre uzun olduğu için zayıf duruyordur..
DAMLA hojam dneme tamammı?:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…