fecı olmus.ben o hatayı bı kac kez yaptıgımdan artık uykusunu ötelemeye calısıyorum.en olmadı banyo yapıyorum falan 7.30 a kadar gıdersek ıyı.ozamanda gece uyanıyo ama en azından 1 saaat sonra uyuyo tekraerUyku demeyin bana, dün akşam saat 6 da didarın uykusu geldi yattı. gece 12 de tam biz yatmaya hazırlanırken uykusunu aldı uyandı. Sabahın 5 ine kadar gözlerim kan çanağı olmuş halde onun başını bekledim. iki saatlik uykuyla ayakta durmaya çalışıyorum bakalım gün nasıl geçecek.
bende bıraktırmak istiyorum zor oluyo ama okadar cok düşkünki kıyamıyorum.bızde hıc uynamıyorsak en az 3 kere uyanıyoruz emmeye.oyuzden kendısı bıraksın istiyorum.hıc bı fıkrım yok ama ayrı kalırsan bırakabılır belkıgünaydın herkese
sizlere bir sorum olacak
Ece yi artık sütten kesmek istiyorum
gece çok uyanıyor sürekli mem me diyor yemek az yiyor uykusuzluk mahvetti beni 56 kiloya düştüm 60 kiloyla hamile kalmıştım düşünün yani
en mantıklı yöntem sütü azaltan hap kullanmak mı yoksa kızımdan bir kaç gün ayrı kalmak mı
geçse şu soğuk günler değil mi? hayır olsun diyeyim istiyorsun yeni bebiş ya ondandır,hayran kalıyorum bu kadar sıkıntıya rağmen gücüne.ben o gücü bulamıyorum kendim de senden yaşlıyım ya ondandır belkibizde sabaha kadadr uyumadık desem yeridir...babaannemizden seline grip geçti kuzumun burnu tıkalıydı sabahı sabah ettik yanımıza yatırdık döne döne durduk sabaha kadar bi ara içim geçmiş rüya gördüm.. bi kız bebek altını değiştiriyorum küçücük çokta sevimli bulmuşuk onu diyorum bu benim evladım olsun artık onada bakarım kendi kızım evladım gibi diyorum hayırdır inşallah....
bana gel lütfen kahvaltıya.evrimde gelecek hala gelecekMİNİKİM afiyet olsun...şu kahvaltı muhabbetini çok özeniyorum... benim arkadaşım olmadığı için kahvaltıyada gitmiyorum ama özeniyorum yada arkadaş vardır ama bu kahvaltı muhabbeti kuracak kadar anlaşmakta ayrı bi güzel.....
Elif iyi sayılırım. Rüzgar annemle iyi keyfi yerinde, babannesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Akşam biz eve gittiğimizde çok naz yapıyor canımıza okuyor. İşyerinde de henüz büyük bir yoğunluk yok. Evde onunla olmayı çok özlüyorum.
Bu arada dün parmağımı doğradım 2 dikiş attılar. Kurban sonrası et değil de balık keserken oldu benimkisi. Allahtan sol elimde.
Elif iyi sayılırım. Rüzgar annemle iyi keyfi yerinde, babannesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Akşam biz eve gittiğimizde çok naz yapıyor canımıza okuyor. İşyerinde de henüz büyük bir yoğunluk yok. Evde onunla olmayı çok özlüyorum.
Bu arada dün parmağımı doğradım 2 dikiş attılar. Kurban sonrası et değil de balık keserken oldu benimkisi. Allahtan sol elimde.
Meltem emzirme konusunda, şu kış dönemini atlatsan çok iyi olur. Bağışıklık sistemine olumlu etkisi var biliyorsun. Yaşadıklarını ben de çok iyi anlıyorum ve yaşıyorum da. Bu arada kilo konusunda Ece cidden az değil ki. Hani 7-8 kilo olsa gelişme geriliği var diycem. Ama belli ki çıtır bir kız, herkesin bünyesi farklı değil mi.. İştahsızlık çoğu bebetolarda var. Biraz daha sabır.. Ya sabır!!!
papatya hoş geldin bizde sabah 6 da kalkanlardanız..kaçta yattığınında pek önemi yok..
Evine dönen herkes hoş gelmiş..
Bu aralar bebeklerin çoğunda iştahsızlık var..çoğunluğu dişten ..
Meltem ecenin boyu kilosuna göre uzun olduğu için zayıf duruyordur..
Damla hojam dneme tamammı?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?