2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde sabaha kadadr uyumadık desem yeridir...babaannemizden seline grip geçti kuzumun burnu tıkalıydı sabahı sabah ettik yanımıza yatırdık döne döne durduk sabaha kadar bi ara içim geçmiş rüya gördüm.. bi kız bebek altını değiştiriyorum küçücük çokta sevimli bulmuşuk onu diyorum bu benim evladım olsun artık onada bakarım kendi kızım evladım gibi diyorum hayırdır inşallah....

fecı olmus.ben o hatayı bı kac kez yaptıgımdan artık uykusunu ötelemeye calısıyorum.en olmadı banyo yapıyorum falan 7.30 a kadar gıdersek ıyı.ozamanda gece uyanıyo ama en azından 1 saaat sonra uyuyo tekraer
bende bıraktırmak istiyorum zor oluyo ama okadar cok düşkünki kıyamıyorum.bızde hıc uynamıyorsak en az 3 kere uyanıyoruz emmeye.oyuzden kendısı bıraksın istiyorum.hıc bı fıkrım yok ama ayrı kalırsan bırakabılır belkı

günaydın buarada. bızde kahvaltıya gdıyoruz şimdi kızımla.hazırlandık.belı cocukları görünce kahvaltı eder iştahla :))

Sİbelcım hayrlara gıtsın rüyan.Selinede gecmıs olsun
aman bız uzunca bı zamndır hasta falan olmuyoruz diş cıkarma dısında.inşallah bu sene hasta olmadan atlatırız

Son düzenleme:
MİNİKİM afiyet olsun...şu kahvaltı muhabbetini çok özeniyorum... benim arkadaşım olmadığı için kahvaltıyada gitmiyorum ama özeniyorum yada arkadaş vardır ama bu kahvaltı muhabbeti kuracak kadar anlaşmakta ayrı bi güzel.....

geçse şu soğuk günler değil mi? hayır olsun diyeyim istiyorsun yeni bebiş ya ondandır,hayran kalıyorum bu kadar sıkıntıya rağmen gücüne.ben o gücü bulamıyorum kendim de senden yaşlıyım ya ondandır belki
bana gel lütfen kahvaltıya.evrimde gelecek hala gelecek

ayçam naber? nasıl gidiyor.merak ediyorum seni neler yapıyorsun.vu vuuu nasıl?

ELİFİM benim yaşa bakma sen ya benim içim hepinizden yaşlı hayat çok yordu beni:))) evet sıkıntılı dönemler ama ne bilim yinede istiyorum hayırlısıyla.... herşeyin ayrı bi güzelliği ve zorluğu var be... hamileliği bile özledim diyebilirim kanrında bebeğinin hareketlerini hissetmen onun hareket etmesini beklemen her ay dr.a heyecanla gidip acaba ne kadar oldu kilosu boyu diye meraklanmak vs.. zorlukları kadar güzellikleri de var..... içinde ve dışında bi canlı büyütmek apayrı güzel....

tabiki neden olmasın aslında gelinebilir çokda iyi olurdu.... ama önce siz geleceksiniz sahi gelseniz ya bi hafta sonu:)))biz anca bahara yazadoğru gelebiliriz....

Elif iyi sayılırım. Rüzgar annemle iyi keyfi yerinde, babannesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Akşam biz eve gittiğimizde çok naz yapıyor canımıza okuyor. İşyerinde de henüz büyük bir yoğunluk yok. Evde onunla olmayı çok özlüyorum.

Bu arada dün parmağımı doğradım 2 dikiş attılar. Kurban sonrası et değil de balık keserken oldu benimkisi. Allahtan sol elimde.

iyi haftalar...
rüzgar gibi geçti tatil ne kadar kısa sürdü gibi geldi. umarım herkes cok keyifli günler geçirmiştir. seyahattekiler evlerine kavuşmuştur sağ salim. iştahsız babyler üzmüş yine annelerini. dişler rahatsız ediyor olmalı çocukları. dün patlamış bizimde alt azımız şevvalin ki gibi kanlı kanlı idi ama çok şükür sorunsuz cıkardığımız tek diş. öpmek istedim o dişi. hep ya ishal ya ateş olurdu cok şükür sorunsuz atlattık. geçen hafta sonu öksürük başladı alperen de hırıltılı bir şekilde. Evrimciğimin bahsettiği şurubu aldık herkes alıp evinde bulundurmalı bence. 1 günde kesti inanamadım hiç bu kadar etkili bişey kullanmamamıştım. aynı anda bende grip olmuştum ben daha ağır atlattım ama alperen hem bu şurup hem de immuzinc 1 günde kaldırdı ayağa cocuğumu.

TUBA'ya cok geçmiş olsun. Yusuf'ta kolayca atlatır inşallah. Derya bende hiç bir hastalığı geçirmedim bugüne kadar. küçükken hep su çiçeği geçirenlerin yanında yatırmış annem beni yine de çıkarmamışım. belki yusuf'ta cıkarmaz. hamileliğimde doktorum cok korkmuştu ya kızamık falan geçirirsem diye. bende alpellayla mı geçireceğim acaba? yaş ilerledikçe daha da zor. hiç yakalanmamak mümkün mü acaba?

Deniz'de ateşlenmiş ona da geçmiş olsun.

bayram boyunca ara ara telden girip okudum ama cevap yazamadığım için hiç biri aklımda değil (

Çok geçmiş olsun Ayça...

Meltem emzirme konusunda, şu kış dönemini atlatsan çok iyi olur. Bağışıklık sistemine olumlu etkisi var biliyorsun. Yaşadıklarını ben de çok iyi anlıyorum ve yaşıyorum da. Bu arada kilo konusunda Ece cidden az değil ki. Hani 7-8 kilo olsa gelişme geriliği var diycem. Ama belli ki çıtır bir kız, herkesin bünyesi farklı değil mi.. İştahsızlık çoğu bebetolarda var. Biraz daha sabır.. Ya sabır!!!

Saol Buket, sızım sızım sızlıyor şu an

Son düzenleme:

geçmiş olsun Ayça

evet ya sabır
ya sinemaya falan gitmek istiyorum
çok özledim ya sosyal yaşamı

merhabalar
bir bayram tatilini daha bitirdik. iş başı yaptık. ne çabuk geçti anlamadım. hafta sonunu evimizde geçirdik. bu defa annem geldi bizimle. kayınvalidem geçici olarak servis dışı. biraz özlesin bakalım. belki herşey daha güzel olur o zaman. kardeşlerim yalnız kaldı. aklımızın yarısı orada. bakalım inş iyi olur..

meltem neden sinemaya falan gidemiyorsun ben anlamadım. emzirir çıkarsın zaten keyfi emiyorlar. bir cumartesi dışarı çıkmak için vakit ayarlayabilirsin ece ye bakacak birileri var ise. gün boyu nasıl duruyorsa emmeden gecede3-4 saat durabilir çok rahat. sen fırsat yaratmak istersen yaratırsın.

ayça çok geçmiş olsun (

denemeyi anlayan anladı galiba:))))

Güliz annesi gün boyu Ece'ye bakıyor yoruluyordur, tekrar cumartesi günü ona bırakmaya yüzü tutmuyordur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…